zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie odnosnie Guild Hall.

Yelok
02-12-2007, 23:07
Hej, mam pytanie odnosnie guild hall.
Gralem kiedys na servie i bylem w gildii. Gildia posiadala GH wiec kupilem 1 pokoik.
I tu zaczyna sie moje pytanie. Moglem otwierac tylko drzwi frontowe oraz drzwi od mojego pokoiku, zas od pokoju leader i innych czlonkow nie moglem, jak to zrobic bo na channel Help mi mowia ze sie nie da no ale w takim razie czemu wtedy tak bylo??
Kupuje GH wiec chce wiedziec z gory dzieki jak ktos moze to najlepiej na GG: 5023875

Erhion
03-12-2007, 18:13
Jak kupisaz gh to będziesz jego eee właścicielem i chyba wtedy można ustawiać.

Nie wiem dokładnie.

-_-
03-12-2007, 18:20
Tylko leader może otwierać wszystkie drzwi od GH.

Yelok
04-12-2007, 16:34
No dobra, zalozmy ze jest to moje GH. Jestem leaderem i moge otwierac wszystkie drzwi, zle mnie zrouzmieliscie :(. Chodzi o to czy moge dac KUMPLOWI INVITA TYLKO DO 1 POKOIKU?!?! KIEDYS MI tak dali wiec sie teraz pytam...

Duch Niespokojny
04-12-2007, 17:55
No dobra, zalozmy ze jest to moje GH. Jestem leaderem i moge otwierac wszystkie drzwi, zle mnie zrouzmieliscie :(. Chodzi o to czy moge dac KUMPLOWI INVITA TYLKO DO 1 POKOIKU?!?! KIEDYS MI tak dali wiec sie teraz pytam...
Stajesz w drzwiach albo twarzą do nich i piszesz "aleta grav"...

Yelok
04-12-2007, 22:35
@up
Wielkie dzieki za tydzien jak bede mial GH to wyprubuje. Jeszcze raz wielkkie dziex :* :D

Emce$$
04-12-2007, 23:10