zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Niezdecydowany...(Nie kasować tematu, chyba że uzyskam odpowiedź!)

Dziki Joe
30-10-2004, 19:07
Cóż tu dużo mówić...
Mam dobrą postać, ciekawy sprzęt, znajomości na Tibii, lecz jest jedno "ale".
Mianowicie nie chce mi sie już grać w tą grę :(
Wiem że to zabrzmi idiotycznie, ale:
Czy mógłby mnie ktoś znów przekonać do tej gry?? :)

Dwimenor
30-10-2004, 19:11
Odpuść sobie tibie na jakiś tydzien, a potem znowu zacznij grać, zobaczysz, że odrazu zaczyna na nowo wciągać.

Dziki Joe
30-10-2004, 19:13
Odpuść sobie tibie na jakiś tydzien, a potem znowu zacznij grać, zobaczysz, że odrazu zaczyna na nowo wciągać.
Tibię mam już odpuszczoną na prawie 2 miechy :)

KamilAires
30-10-2004, 19:17
Moze pochodz na jakies ciekawe hunty z kumplami? ;)

SandMan
30-10-2004, 19:27
Ja ci w zasadzie gratuluje, ze przestales grac :P

Skoro nie grasz to nie powinienes wracac do tego syfu :D, a skoro chcesz, zeby ktos cie przekonal, to tak naprawde sam mozesz wrocic. Nie bede cie namawial do niczego, to co robisz to tylko twoja sprawa.

natalek
30-10-2004, 19:28
ja tez tak mialem... i nie gralem w tibie pare dni. po tym czasie chcialem zrobic sobie postac dla jaj.. byl pozny wieczor i wszystkie servy full. i ogladam servy podczas robienia chara i patrze ze sa 2 servy wolne.. po chwili sie skumalem ze to jest pvp enforced i te servy mnie zajaraly i teraz tam gram :P

kierki11
30-10-2004, 19:31
Moze pochodz na jakies ciekawe hunty z kumplami? ;)

Aires może z tobą? <lol> :D
POzdro for u ;)

Ja radze porobić runki przez tydzień,popatrzyc na tabele skilli i zobaczysz co się stanie. :D
Gdzieś był już temat o nieodchodzeniu od tibi.

POZDRO

Gimlos
30-10-2004, 20:14
lol, zabawne, uwoliniles sie od uzaleznienia i teraz prosisz ludzi zeby pomogli ci do niego wrocic . po prostu smieszne ^^

szopenfeldziarz
30-10-2004, 20:20
Nie wracaj do Tibii. To jest dobra rada. Naprawdę. Ja próbuję rzucić od jakiegoś miecha. :(

Dziki Joe
30-10-2004, 21:36
lol, zabawne, uwoliniles sie od uzaleznienia i teraz prosisz ludzi zeby pomogli ci do niego wrocic . po prostu smieszne ^^
Niby się uwolniłem, a jednak jak pomyślę o kumplach, których tam miałem, którzy nie raz przychodzili mi z pomocą, z którymi chodziłem na hunty...aż mi się łezka w oku kręci...to robi mi się jakoś trochę "przykro" że ich zostawiłem.
Po nad to jak sobie przypomnę, ile to wieczorów przesiedziałem na ćwiczeniu "mlvl", ile to się na początku męczyłem w kopalniach, potem z summonami na pohu, ile to wychlałem mana fluidów, ile to razy mnie mama opie%#lała że tyle czasu spędzam przy komputerze, ile to razy mnie brat wyśmiewał, że gram w kolorowe piksele...chcę do tego wrócić, ponieważ była wtedy bardzo przyjemna dla mnie atmosera. Szczególnie brak mi tych kumpli w Tibii. Jednak sama gra mnie już nie "pociąga". Chciałbym do tego wrócić, może to i dziwne że chce wrócić do nudnej gry... :)

Ashlon
31-10-2004, 00:04
Niby się uwolniłem, a jednak jak pomyślę o kumplach, których tam miałem, którzy nie raz przychodzili mi z pomocą, z którymi chodziłem na hunty...aż mi się łezka w oku kręci...to robi mi się jakoś trochę "przykro" że ich zostawiłem.
Po nad to jak sobie przypomnę, ile to wieczorów przesiedziałem na ćwiczeniu "mlvl", ile to się na początku męczyłem w kopalniach, potem z summonami na pohu, ile to wychlałem mana fluidów, ile to razy mnie mama opie%#lała że tyle czasu spędzam przy komputerze, ile to razy mnie brat wyśmiewał, że gram w kolorowe piksele...chcę do tego wrócić, ponieważ była wtedy bardzo przyjemna dla mnie atmosera. Szczególnie brak mi tych kumpli w Tibii. Jednak sama gra mnie już nie "pociąga". Chciałbym do tego wrócić, może to i dziwne że chce wrócić do nudnej gry... :)

I tu sie kryje wlasnie urok tibi...Jednak po pewnym czasie juz nic nie bedzie takie same.Koledzy sie znudza / poznasz ich lepiej / zmienia swiat / skoncza grac / stana sie "normalni" :P. Ale tak to jest...

Eleander
31-10-2004, 05:18
Nie wracaj :)

SandMan
31-10-2004, 13:22
Ja juz cie nierozumiem... sam chcesz grac, a nie grasz i kazesz innym cie przekonac, zeby grac... A moze mi rozumku nie starcza... :D

PS: Tez zazdroszcze wyrwaniasie z tibii, chociaz samemu nie chce mi sie grac tylko kumple zmuszaja :D.

Hoxiu
31-10-2004, 14:04
chłopie skończ z tym i oddaj rzeczy innym ludziom, ale kumplowi :) on sie uczieszy i ci podziękuje a ty będziesz miał satysfakcje, że jesteś jednym z nielicznych co wytrzymali 2 miechy :) i jeszcze ci sienei chce w to grać :)
ps na jakim świecie grasz? :P hehe

Zagan
31-10-2004, 15:35
Nie marnuj się przy tej grze! :) . ja też parę reazy próbowałem przestać, ale to jest za silne :confused: . Korzystaj z czasu jaki masz nie grając w tibie. A jak nie chcesz kończyć znajomości to weź numer gg od qmpli, albo urzywaj postać tylko do rozmowy z nimi :) .

Komputeroholik`
31-10-2004, 15:51
Wróc do nas. Tibia jest dla mnie całym życiem. To pierwsza gra dla której w wakacje wstawałem o 3.30 bo serwy wolne. Graj na siłę, potem już będziesz grał dal przyjemności. Rób questy, cokolwiiek. WYMYŚL COŚ!

Gumski
31-10-2004, 17:16
No raczej jak Ci sie gra znudzila to masz jakies do tego powody. Moim bylo denerwujace bledne kolo - city-->hunt-->exp-->loot-->city itd bez sensu lazic zabijac zbierac co wypadlo i tak w kolko. Moja przerwa w grze trwala rok. Wrocilem bo mnie znowu wkrecilo bo mam cel - zdobyc wszystko co najlepsze i sie rozwinac tak zeby mnie w koncu skonczono atakowac dla zabawy [pk]. Respekt for me. Zebym cos znaczyl! Ustal sobie jakis cel, zaczbij grac ciekawiej. Kiedy przypomnailem sobie moja poprzednia postac to teraz mi sie chce smiac jak tak moglem stac w miejscu z jej rozwojem. Ciekawiej grac tzn = ciekawsze hunty jak juz ktos wyzej poradzil, zmieniaj miasta, pruboj tego i owego wszedzie dookola....tak mozna wymieniac jeszcze dlugo bo sam wiesz czego Ci brakuje w Tibii. A jak nie wiesz to sie zastanow - mi pomoglo i teraz w Tibie gra mi sie bardzo przyjemnie.

Z drugiej strony zastanow sie czy rzeczywiscie chcesz grac. Skoro tak i miesiac cie nie nawrocil, zerwij kontakt z Tibia calkowicie na drugi lub jesli to potrzebne trzeci miesiac. Juz od miesiaca nie grasz a siedzisz na forum - to raz. Dwa - nie rozmawiaj o Tibii ani o niej nie mysl,przeciez Ci sie znudzila. Trzymajac kontakt chociazby myslami caly czas utrzymuje cie w jej "klimacie" ktory Cie znudzil. Zerwanie pomoze Ci inaczej na Tibie spojrzec po pewnym czasie odwyku.

Mam nadzieje ze zrozumiales o co mi chodzi, jesli nie to prosze o sprostowanie.

P.S - to jest moj pierwszy post od ww roku..

PiXik
31-10-2004, 17:46
Spóbuj być kimś i rzuć hasło kolegom idziemy na nowy świat zownować go rzuć szkołe na jakiś czas to wszystko ehehe;)