Pokaż pełną wersje : Update a HMM
informat6
03-12-2007, 16:36
Mam pytanie czy zaklęcie Heavy Magic Missile będzie nadal dostępne dla druida? Proszę o szybką odpowiedź.
@up
A mnie się zdawało że im to zabiorą bo przeciez hmm to energia a to jest żywioł sorca. Podobno drut będzie miał lodowe hmm.
Ale niczego nie jestem pewien...
ano bedzie mial lodowe i od ziemi, tylko to od ziemi gorsze ma byc troche czy cos kolo tego
Wylansowany
04-12-2007, 15:40
"Druidzi nigdy więcej nie będą mogli tworzyć run energii i run ognia. Dostaną za to czary pozwalające im tworzyć runy lodu i ziemi. " czytamy w niusie o update.
Czyli logicznie myśląc, runy HMM i GFB będą mogli tworzyć tylko sorcowie. :confused:
Elder Nagan
04-12-2007, 17:26
"Druidzi nigdy więcej nie będą mogli tworzyć run energii i run ognia. Dostaną za to czary pozwalające im tworzyć runy lodu i ziemi. " czytamy w niusie o update.
Czyli logicznie myśląc, runy HMM i GFB będą mogli tworzyć tylko sorcowie. :confused:
na dobra sprawe..chodzilo tu nei o hmmy tylko o gfb f bomby energy field itp..o hmmach nie wspomniano..
informat6
04-12-2007, 18:24
Mam nadzieje że będzie można tym bardziej że sama nazwa wskazuje na to że nie jest to czar z obrażeniami od energii:
Heavy Magic Missile
A więc miejmy dobrą nadzieje...
no właśnie co będzie z niezurzytymi runami hmm?
@up LOL
To że druidzi nie będą mogli ich robić,nie znaczy że nie będą mogli ich używać
Sorcerereq
04-12-2007, 19:10
Nie, nie będzie dla druida.
Dodatkową wiadomością jest to, że HMMy po update będą miały 10 ładunków.
THC_Bracie
04-12-2007, 19:56
tak czytam o tym update czytam.. i mam mętlik w głowie...
jakie runy teraz sie oplaca robic? :| (czyt. zeby po update sie nie okazalo ze beda bezuzyteczne lub ich nie sprzedam)
czy HMM'y wgl sie oplaca teraz robic? czy moze bardziej explo i sd.. niech ktos powie kto byl na ts ;]
a jak mam takie pytanie odnosnie HMM, czy jezeli zrobie 5 BP HMM i po update wszystkjie beda mialy po 10x ladunków czy to sie jakos zredukuje ?
W przyklejonym topicu Soulmanna jest napisane, że ładunki run, które zrobisz/kupisz przed updatem nie zmienią się, dopiero te zrobione po upie będą miały więcej użyć. Teraz opłaca się robić gfb, bo (chyba) nie zmieni się ilość użyć w runie).
KomorTrial
05-12-2007, 00:17
W przyklejonym topicu Soulmanna jest napisane, że ładunki run, które zrobisz/kupisz przed updatem nie zmienią się, dopiero te zrobione po upie będą miały więcej użyć. Teraz opłaca się robić gfb, bo (chyba) nie zmieni się ilość użyć w runie).
GFB ma miec trzykrotny ladunek, tak pisali Tutorzy.
Ja mam inne pytanie : na screenach byly runki sd x 10. To byly questowe czy bedzie mozna laczyc runy na wieloladunkowe? W ktoryms teaserze bylo cos typu "sd x 99 powinno kosztowac 145k (...) " (pisali o capacity wtedy itd.). Czyli moze bedzie taka mozliwosc?
@up
Sd będą 3 strzałowe. Nie będzie możliwości kupowania wielostrzałowych run.
Paramorefan
05-12-2007, 15:38
ale ch... druty nie beda mialy gfb ;/
KomorTrial
05-12-2007, 18:40
ale ch... druty nie beda mialy gfb ;/
beda mialy jak se kupia -.-
babcia666
05-12-2007, 19:31
Prawdopodobnie będą gfb z lodu, pooglądaj stare ssy z zapowiedzi update. Ale te wielostrzałowe sd zaczynają mi przypominać ots...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.