Pokaż pełną wersje : Ormowska Kołysanka.
Nacpany_Wlodek
03-12-2007, 20:17
Trzeba udokumentować nasze osiągnięcia. Będę zamieszczał fragi robione na 70+ levelach, bo na fragi na 40-60 braknie miejsca.
Kaio Suril
Nov 25 2007, 14:00:00 CET Killed at Level 79 by Giant Furion and by Leow Cyne
Xedus Tales
Nov 26 2007, 15:26:41 CET Killed at Level 105 by Shigus Bloodawe and by Pan Konczopek
Feniks Druid
Nov 26 2007, 19:53:52 CET Killed at Level 75 by Morderca Much and by Maczupikczos
Merry Luu
Nov 26 2007, 20:41:51 CET Killed at Level 72 by Meysher Flam and by Shigus Bloodawe
Dran Arhari - nie zdejmuj energy ringa!
Nov 26 2007, 21:33:50 CET Killed at Level 144 by Rethond and by Boozi
Usirev
Dec 02 2007, 20:01:53 CET Killed at Level 71 by Leow Cyne and by Dark Muminek
Kearo Pietruszka Master
Dec 02 2007, 21:53:14 CET Killed at Level 89 by Mordercae
Shang Haj
Dec 03 2007, 17:48:19 CET Killed at Level 88 by Drut Armagedon and by Derbil
Ate Of Arcania
Dec 03 2007, 17:16:43 CET Killed at Level 72 by Sard Harca and by Derbil
Cadleron
Dec 03 2007, 18:14:40 CET Killed at Level 116 by Sath Yauros and by Jar Druid
Thesik
Dec 08 2007, 22:41:57 CET Killed at Level 102 by Boozi and by Shigus Bloodawe
Atro'nix
Dec 08 2007, 23:08:55 CET Killed at Level 72 by Saint Lucas and by Taopiepie
Borumir Elane
Dec 08 2007, 23:51:29 CET Killed at Level 78 by Noxuhal Toma and by Saint Lucas
Sangdza - debil dnia, padł 2 razy robiąc skulla na nas
Dec 09 2007, 19:25:00 CET Killed at Level 70 by Gilthoniel Inglorion and by Toxa Zutina
Dec 09 2007, 19:38:33 CET Killed at Level 70 by Gilthoniel Inglorion and by Mordercae
Xibit var'lord
Dec 09 2007, 21:30:54 CET Killed at Level 91 by Zori Wax and by Dawdar
Cdn...
Bartholomew
03-12-2007, 20:19
Hail!!!
ja narazie mam 2 fragi ale slabe, no coz ;D
zomo mialo w 1 wieczor wiecej i lepsze fragi niz wy przez...tydzien?
no zomo super jest ale po chuj bijecie noobcharami jak i tak pózniej logujecie sie na mainy jak ktoś im coś zrobi, idzcie na calość i mainami pk-ujcie wtedy bedziecie mieli fragi i wogole bedziecie już najlepsi z najlepszych...praca na pkp nie zaspokaja twych ambicji? :o
Doom Terror
06-12-2007, 16:16
no zomo super jest ale po chuj bijecie noobcharami jak i tak pózniej logujecie sie na mainy jak ktoś im coś zrobi, idzcie na calość i mainami pk-ujcie wtedy bedziecie mieli fragi i wogole bedziecie już najlepsi z najlepszych...praca na pkp nie zaspokaja twych ambicji? :o
gdyby nie txt o pkp to bym sie pod tym podpisal ;p
Nacpany_Wlodek
06-12-2007, 18:28
zomo mialo w 1 wieczor wiecej i lepsze fragi niz wy przez...tydzien?
Lepsze? :O
Chyba nie dojebaliście w ośmiu 144 ms-a, gdy 3 kratki dalej stoją już rycki z 190+
a nauka w pzredszkolu twoich??
to mi pojechałeś teraz, taki kolejowy żart to jest? dobre! :cup:
Medivh Shady
07-12-2007, 00:23
Hm.. nie mogę sobie przypomnieć kiedy ostatnio sie przelogowywaliśmy na mainy jak pekowalismy. A swoją drogą to chyba mu zazdrościsz ze pracuje w pkp albo tego że ja posiada w przeciwieństwie do ciebie :> no chyba że jesteś tak tępy że nie możesz nic znaleźć albo cię nigdzie nie chcą.
chyba dawno nikt ci nie zaimplementowal kopa w dupe
Bartholomew
07-12-2007, 01:12
a nauka w pzredszkolu twoich??
CO Z TEGO ZE ZROBILI ICH WIECEJ, jak nie dosc ze uzywali ng bota to logowali sie jeszcze na mainy.... jestesmy lepsi i tyle ;)
Tak rozgryźliście mnie, chciałem do pkp sie przyjąć ale powiedzieli że jak nie chodze na imprezki to nie ma szans no i cóż zazdrość aż mnie zżera co noc śnią mi się pociągi a po pracy imprezka ;( .... co za życie....:confused:
Bartas15
07-12-2007, 15:19
Nie czaje tego sam mówicie ,że pekujecie to na jaki ch** Biteq,Panov,Dalacin i inni imprezowicze na nas polują jak robimy mass sd?
Tak rozgryźliście mnie, chciałem do pkp sie przyjąć ale powiedzieli że jak nie chodze na imprezki to nie ma szans no i cóż zazdrość aż mnie zżera co noc śnią mi się pociągi a po pracy imprezka ;( .... co za życie....:confused:
Hmm lepsze pkp niz nic ( zakladam ze nie ukonczyles 18~ lat ). Jesli masz zamiar jechac po notopie to sobie odpusc, oddechciewa sie tego nawet czytac...
Heh źle zakładasz a tak w ogóle to co 18 lat to jest jakiś przełomowy wiek gdy stajemy się dojrzali? wątpię, znam 15 latków którzy na pewno przewyższają notopa choćby formą wypowiadania się. Wątpię żeby ten gość miał 27 lat, chociaż jeśli to prawda to musi być nieszczęśliwy, w tym wieku raczej powinno się mieć inne priorytety niż granie w tibie, dom, rodzina, praca, dzieci? ale może ta gra to jakaś forma odreagowywania jego realnego życia, jeśli to prawda to faktycznie nie powinienem się nabijać. Przepraszam ;)
Heh źle zakładasz a tak w ogóle to co 18 lat to jest jakiś przełomowy wiek gdy stajemy się dojrzali? wątpię, znam 15 latków którzy na pewno przewyższają notopa choćby formą wypowiadania się. Wątpię żeby ten gość miał 27 lat, chociaż jeśli to prawda to musi być nieszczęśliwy, w tym wieku raczej powinno się mieć inne priorytety niż granie w tibie, dom, rodzina, praca, dzieci? ale może ta gra to jakaś forma odreagowywania jego realnego życia, jeśli to prawda to faktycznie nie powinienem się nabijać. Przepraszam ;)
Hmm, nie chodzi mi o dojrzalosc tylko o fakt posiadania pracy, jesli nie masz ukonczonych 18 lat to raczej nie pracujesz ;). Chyba ze masz 16 i rozdajesz ulotki ale to milego zarabiania 4/h w zime albo pracujesz u rodzicow w warzywniaku (a znam takich ludzi, wcale zle na tym nie wychodza).
Thuygioshok
07-12-2007, 22:04
jak te fragi byly na ng to dla mnie to dupa nie frag. co za radosc ubic 100 lvl jak dostaje baty 1k na kolejke ;|
Mlodzieniaszek
07-12-2007, 22:09
@Koszyk
Mysle ze jednak wiekszosc z nas pracowala przed 18rokiem zycia, i to nie koniecznie za te wspomniane przez Ciebie 4zl/h. Bys sie zdziwil ile 16 latek potrafi zarobic w ciagu jednych wakacji albo sezonu turystycznego, jezeli tylko troche pomysli.
jezeli poziom inteligencji pzrekladasz na urzywanie ćżńó to przyznaje sie ,ale jezeli tylko na bledy ort. patrzysz i oceniasz ludzi...to mi ciebie zal.....dziecko
@Koszyk
Mysle ze jednak wiekszosc z nas pracowala przed 18rokiem zycia, i to nie koniecznie za te wspomniane przez Ciebie 4zl/h. Bys sie zdziwil ile 16 latek potrafi zarobic w ciagu jednych wakacji albo sezonu turystycznego, jezeli tylko troche pomysli.
Hmm ostatnie slowa Twojej wypowiedzi wypadalo by podkreslic... nie twierdze ze nie ;). Ale masz tez na mysli wakacje//ferie zimowe czy cos w ten desen. A w roku szkolnym raczej osoba niepelnoletnia nie ma jak zarabiac pieniedzy... :P
Nacpany_Wlodek
07-12-2007, 23:23
Czy w idzieliście nazwę tematu - to nie kurwa rozmowy w toku z ewą drzyzgą. Co ma karanie ludzi sdkami do pracy sezonowej 15 latków? Przez niektórych nawet rozmowy o pkp przestały mnie śmieszyć. Idźcie kurwa pograć w bierki rozgotowanym makaronem.
Heh notop miałem się nie śmiać, ale ciężko mi wyobrazić sobie normalnego "zdrowego" kolesia przed 30 grającym w tibie....
ps- nie mów do mnie dziecko, rozumiem że ci się panny nie udało znaleźć i spłodzić potomka a stres odreagowywujesz w grze ale chyba bym się załamał jakby mój stary grał w gry dla nastolatków...
Doom Terror
08-12-2007, 00:37
Dobra mam bombe,wiec nie bede pisal duzo.Wiec tak,po 1 zadna KURWA praca nie hanbi,wiec skonczcie temat notopa,bezwzgledu na to gdzie pracuje to PRACUJE i to sie liczy,jezeli ta praca zaspakaja jego potrzeby to dobrze a my forumiaki jestesmy ostatnimi osobami,ktore to powinno interesowac.Osobiscie proponuje zakonczyc tez spor ormo-zomo bo obie firmy sa w diametralnie roznych sytuacjach,ktorych nie mozna porowonywac,jedna ma wieksza samowolke na serwerze i swego rodzaju gwarancje ze nikt nie przyjdzie i ich nie rozgoni,zas druga nie,wiec spor i porownywanie czy to fragow czy innych bajerow jest bezpodstawne i nie na miejscu.Apele sa wiec 2,pierwszy jest taki - przestancie spinac poslady do siebie nawzajem bo nie ma nic zalosniejszego niz napinanie sie przez kabelek,2 zejdzcie z notopa,wszystko na ten temat i wiele wiecej zostalo powiedziane,jak widac notop zyje,ma sie dobrze czyli z jakiegos zrodla na to pieniadze ma. THE END
edit: i chuj mialo byc nie duzo i wyszlo jak zawsze xd
Carlito7
08-12-2007, 01:14
Doom jak zawsze dyplomatyczna wypowiedź :p, nie opowiedział się po żadnej ze stron.
@Freddy~
Wydaje mi sie, ze caly ten giercowy biznes juz dawno przestal byc domena pryszczatych 13-latkow, wiec przestan pierdolic o 27 letnim notopie.
_/ormo
carlito nie grales na otsie kiedys aldora cos tam ??? Bo wlasnie zdaje mi sie ze to ty byles
Mi się właśnie wydaje że ten biznes się kręci wokół 13-18 latków, normalny gość po 20 roku życia ma pracę, żonę, dzieci więc nie wydaje kasy na tak "czasożerne" gry, a kto wydaje właśnie tacy pryszczaci 13-16 latkowie, a najczęściej ich rodzice ;)
Carlito7
08-12-2007, 03:44
@milano
to bylo dawno i nie prawda, jedyny ots na jakim gralem to arcania w okresie 27.11-4.12 2007, a wiec - pomylka, nie o mnie chodzi.
@fred
czy ja wiem? wg mnie ten biznes jest nakrecany tak samo przez nastolatkow, jak i doroslych. fakt moze taki pracujacy na utrzymanie rodziny facio nie ma czasu, zeby w tibie pograc, ale w weekendy wieczorkiem 2h w jakiegos tam rts czy rpga potnie. wiem o czym mowie, sam mam takiego 30 letniego wujaszka :p
a z reszta, ch*j jeden wie, kto w co, z kim, po co i dlaczego gra?
w jakims ostatnim artykule nawet sam cipsoft napisal "cieszymy sie ze mozemy wam dostarczyc tyle rozrywki po powrocie ze szkoly lub pracy"(czy cos na ten styl) wiec radzilbym nie mowic ze skoro to jest gra to znaczy ze kto ma wiecej niz 18 lat nie moze juz grac bo jest doroslym czlowiekiem~
Nie mówie że nie może grać, ale wyobraź sobie 30 latka grającego w tibie, z pracą, z żoną, dziećmi i jeszcze domowymi obowiązkami, gdzie ma znaleść na to czas?
Myślę że takie osoby po prostu mają nieudane realne życie, i jest to jakaś forma odreagowania. Tutaj w wirtualnym świecie łatwiej kogoś poznać niż w realu, ten świat 2d jest o wiele prostszy, i takie osoby "dorosłe" które jakoś są zagubione w swoim życiu uciekają do wirtualnej rzeczywistości.
Wcale tutaj się nie chce nabijać z tego czy coś, bo to nie jest śmieszne a smutne.
Pozdrawiam
z tego wynika ze wedlug ciebie zycie normalnego czlowieka po 30 wyglada tak:
7-16 praca
16-22 zajecie sie rodzina/obowiazki domowe/inne duperele
22-7 sen
weekend
7-22 zajecie sie rodzina/obowiazki domowe/inne duperele
22-7 sen
przepraszam ale akuratnie nie znam osob ktore w 100% swoj czas poswiecaja wszystkiemu na okolo i nie znajduja nawet godziny dla siebie, zeby na przyklad siasc do komputera i sie odprezyc
i to wlasnie to co na gorze nazwalem jako "inne duperele" to miedzy innymi czas na swoje rozrywki(hobby)
Po 18 roku życia nie można grać w Tibie. Temat uważam za zamknięty.
Picinhoxs
08-12-2007, 18:51
Nie mówie że nie może grać, ale wyobraź sobie 30 latka grającego w tibie, z pracą, z żoną, dziećmi i jeszcze domowymi obowiązkami, gdzie ma znaleść na to czas?
Myślę że takie osoby po prostu mają nieudane realne życie, i jest to jakaś forma odreagowania. Tutaj w wirtualnym świecie łatwiej kogoś poznać niż w realu, ten świat 2d jest o wiele prostszy, i takie osoby "dorosłe" które jakoś są zagubione w swoim życiu uciekają do wirtualnej rzeczywistości.
Wcale tutaj się nie chce nabijać z tego czy coś, bo to nie jest śmieszne a smutne.
Pozdrawiam
Ty tu sam siebie kompromitujesz....
Znam dobrego gracza ma 68lv na facc i ma dziecko ... rodzine i jakos ma czas na gre i ma dobra prace..
Nie opisuj siebie tylko ze w wieku 15-18? br?
All czepiacie sie notopa dobra pracuje w pkp ale zadna praca nie jest chaniebna ... . Może lubi takie życie .... Akurat ja wole siedziec w domu w sylwestra i grac ,a ty isc i sie najebac? Wiesz ja niechce matce zawodu zrobic ze wychowala żula czy cos ze wracam na czworaka . Nudzi mnie to ze all sobie kpii ze ktos gdzies pracuje... Tibia to gra Forum tibi to forum gry ... wiec nie spamuj że ktos ma zjebane zycie bo niewiadomo co z ciebie wyrosnie .. kazdy mu cos jedzie boze co ma gra do zycia
Teraz co tu napisalem to bede wygladal na asslickera pewnie co nie?? ale sorry ponawiam pytanie kogo obchodzi co kto robi w zyciu
No na sylwka będzie fajnie, hydry sie zwolnią już mama nawet ekipe :)
Życzcie mi powodzenia, może jakiś rh wyleci :)
Thuygioshok
08-12-2007, 20:43
xDD no kurwa jak zobaczylem co napisal Filush to malo monitora nie oplulem xD
ty to czlowieku potrafisz rozladowac atmosfere xD
btw. nie mam inv do gtw :S
Doom Terror
08-12-2007, 21:09
nagroda "post of the topic" przypada filushowi nie ma co :D jakbys lootnal bohy to mi powiedz bo potrzebuje ;p
Kompleks Piotrusia Pana (Syndrom Piotrusia Pana) - postawa mężczyzny, charakteryzująca się ucieczką od dorosłości, brakiem dojrzałości, unikaniem zobowiązań i odpowiedzialności.
Pozdro dla 30 latków grających w tibie :D
GallAnonim
09-12-2007, 00:28
btw.
Dec 08 2007, 23:08:55 CET Killed Atro'nix at Level 72 unjustified
Dec 08 2007, 22:41:57 CET Killed at Level 102 by Boozi
and by Shigus Bloodawe
ormo sie nudzilo xD
GallAnonim
09-12-2007, 01:11
btw.
Dec 08 2007, 23:08:55 CET Killed Atro'nix at Level 72 unjustified
Dec 08 2007, 22:41:57 CET Killed at Level 102 by Boozi
and by Shigus Bloodawe
ormo sie nudzilo xD
next
Dec 08 2007, 23:51:29 CET Killed at Level 78 by Noxuhal Toma
and by Saint Lucas
Dec 08 2007, 23:34:10 CET Killed at Level 71 by Baryll
Ormo nie próżnuje... jak widac...
Kompleks Piotrusia Pana (Syndrom Piotrusia Pana) - postawa mężczyzny, charakteryzująca się ucieczką od dorosłości, brakiem dojrzałości, unikaniem zobowiązań i odpowiedzialności.
Pozdro dla 30 latków grających w tibie :D
to raczej sie tyczy tych co nieiwedza ze po szkole sie idzie do pracy i niekazy ma placone za nic nierobienie
@a co do romo
zomo nieprozowalo dzis tez,sam mam wiecej fragow nzi wy razem;p
sam mam wiecej fragow nzi wy razem;p
Chcialbys miec :D
No i właśnie o tym piszę, 30 letni facet się podnieca że dziś nabił więcej fragów.....
;(
Co by to zmieniło gdyby miał 15 lat ?
Thuygioshok
09-12-2007, 10:28
chillout ;f
notop tak szczerze macie ng? my teraz na ventrilo chociaz wole teksty typu twoja stara to smok
Bartas15
09-12-2007, 11:20
Na temat Zomo do mega imprezowiczy z dpft i im podobnym.Wczoraj ziom pisze mi Zomo pekuje w Carlin!!!Przyleciałem specjalnie zobaczyc i co widze :P jak nie możecie złozy 70 knighta w 20?W tym 40-50 sorce i jakies 50 rp :P Gdzie zboku kibicuje wam Medvih swoim 79 palkiem ,a w dp Big Dalacin ma już orgazm.
To na tyle.Wedlug mnie subiektywna ocena bo widziałem wszystko na własne oczy.
No co ty turtle i bot....
Maly gruby knight : until Dec 12 2007, 10:46:33 CET because of multi-clienting
Caros Micus : Died at Level 197 by a frost giantess
A nawiązując do poprzedniego posta to mi się wydaje że śmieszne jest w wieku 30 lat podniecać się fragami. Niektóre rzeczy nie pasują w pewnym wieku, a może się myle, może to normalne że 30 latkowie podniecają się pixelowym światem. Może to normalne.
:confused:
No i właśnie o tym piszę, 30 letni facet się podnieca że dziś nabił więcej fragów.....
;(
A ty ile masz lat?? 10 ? 5?
18 tak wiem zachowuje sie na 5, bo nie robie kupy z podniecenia że nabiłem parę fragów i w ogóle że jestem taki fajny na tibi...
Sorry ale jeśli uważacie że 30 letni kolo podniecający się tibią jest normalny to życzę powodzenia, i takie jest moje zdanie.
Nie chce mi się już o tym więcej pisać bo to nudne się staje. Pozdrawiam
Kurwa, wiek nie ma tu nic do rzeczy skoro kogoś coś bawi/podnieca to jego sprawa.
Haha, dzisiaj nieźle przed ss było :) 100ek + padł Hahhaha. Zapłacił nam bohy do tego, oczywiscie ten ek był z Integry xD. Prawdopodobnie na bocie po uhał sie dopiero na yellow, i to cały czas(zanim nie padł ;x). Nastepnych fragów nie pamietam jakiś 98rp jeszcze padł i pare innych.. xD
Thuygioshok
09-12-2007, 17:20
dajcie nicki blz
Pozdro dla 30 latków grających w tibie
dziekuje za pozdrowienie a syndromu "piotrusia pana" nie mam. Moze jakis nienormalny jestem :D a rodzinke tez mam :P
Co wy tak sie czepiacie Sua Mea. Przeciez on na PKP nie pracuje. Kto wam takie bajki opowiada. Takie Kwaczynskie oczywistosci!
Znam Takich co z Sua by sie od razu zamienili za robote, zwlaszcza, ze fajny grosz zarabia :D a normalny jest :P raz tylko mial biale wlosy ale to z milosci :)
FredHed czy jak ci tam. Poslugujac sie archetypami slownikowymi bardzo latwo popasc w stereotypowe rozpoznawanie swiata. Jezeli Tibia jest dla glupich a ty jestes ten madry, ferujacy apriori wyroki to jak mozesz grac w Tibie? Nie widzisz sprzecznosci semantycznej w swojej wypowiedzi?
chyba, ze poslugujesz sie w swoich wypowiedziach inna logika niz klasyczna (moze kwaczynska, tylko ty masz racje?). Ale zawsze to jakas prawda.
Jak mowil ks. Tiszner, sa 4 prawdy:
1. Cala prawda
2. Pol prawda
3. Tysz prawda
4. Gowno prawda
zgadnij jaka prawde na forum sprzedales, moze male pytanie do piszacych i czytajacych to forum?
Carlito7
09-12-2007, 20:19
Sluchajcie wszyscy Xibita, bo z tego co wiem, do mlodzieniaszkow tez sie nie zalicza :P a madrze gada, i czas na tibie tez ma.
Nacpany_Wlodek
09-12-2007, 20:48
19:30 Krylek [135]: ormo!!
19:30 Krylek [135]: atakuje
19:26 Sangdza [70]: co za noby\
minuta później..
19:28 Sangdza [70]: gratulacje
19:28 Sangdza [70]: pograles sobie koles
później opowiedział trochę historii z swojego życia
19:29 Sangdza [70]: jak masz dziewczyne na kolanach to i tak grasz
19:29 Sangdza [70]: zoabczysz jak ty padniesz
19:30 Sangdza [70]: ja sprzeddaje postac
19:30 Sangdza [70]: i nie gram w tivie
19:30 Sangdza [70]: jebie mnei ta gra
19:30 Sangdza [70]: ale zoabczysz jak tuy padniesz
Efekt taki, że padł robiąc na nas skulla ;s
lol kurwa
19:40 Sangdza [70]: utamo vit <<brakła 1 litera, a może by przeżył
19:41 Sangdza [68]: i nie pograsz
19:41 Rethond [29]: xd
19:41 Sangdza [68]: zalozymy sie ?
Carlito7
09-12-2007, 21:05
Co za łeb :D
Dec 09 2007, 21:30:54 CET Killed at Level 91 by Zori Wax
and by Dawdar
gratuluje zabicia mnie :P
zori szacunek - zabiles gracza, ktory byl poza netem (corbank - to brzmi jak kurwa).
jest sie czym chwalic :D
musiales sporo runek zwastowac:P
hehehehehehehehehehehhhehehehehe
Zori Wax jaki noob z ciebie, w komentarzu sie chwaklisz swoim pvp ze mnie ubiles.
No coz takie zycie :D ciesze sie, ze masz powod do dumy z siebie.
Doom Terror
10-12-2007, 00:07
poprzedni post xibita to najmadrzejszy post tematu,a co do tego co jest up* to naprawde ormo...zawiedliscie mnie
Nacpany_Wlodek
10-12-2007, 00:09
To nie było ormo, nie było Fila juz itd. Tylko tpy chuj wie skąd i sobie zrobili chłopaki pk.
@dać hasło na venta ;s
i tak pojdzie all na ormo:P
ja przezyje :P
100k boli ale nie ze smiechu brzuch jeszcze bardziej, jak zobaczylem komentarz zoriego :D
chyba jego jedyny frag jestem.
zrobili wam bardzo dobra robote.
Beda ganiani ormowcy a filus byl, wiem bo z nim gadalem :P
ale o zabiciu mnie nic nie wiedzial, podobnie jak ja :P
kicknelo mnie kolo chaty, bez pezeta. wiec spokojnie czekam az net wroci. LOguje a tu temple i brak aola, tylko sprawdzilem kto :P
zori wax tak sie podniecil, ze polecial do siebie do chaty i "konia sobie zwalil" z radosci i wpisal mnie w komentarz :D
hehehehehehhehehehehehehehehehhehehehehhehehehehhe hehhehe
takiej radochy jak ubicie mnie to chyba nawet mu samogwalt nie daje :P
Zori Wax
female
Sorcerer
17
Venore
Paupers Palace, Flat 14 (Venore) is paid until Dec 24 2007
-----------------------------------------------------------------
Dec 09 2007, 21:30:54 CET Killed Xibit var'lord at Level 91 unjustified
Ta, nie było mnie. I nic nie wskazuje na to, że wrócę. Dzisiaj pokazaliście na co Was stać. Totalny brak organizacji, bezmyślność, brak cierpliwości, wrodzony debilizm. To wszyskto czym może sie do tej pory Ormo pochwalić. W Ormo nie ma nic szczególnego(kiedys było) wszystkie akcje nie powinny sie powieść, to jest jeden wielki FART ! PIERDOLONE KURWA SZCZĘSCIE ! I nie spamować mi tutaj Ormowcy, że "ja sie słuchałem, ja robilem co mówisz" bo mówie o całej grupie ze mną włącznie.
Xibit przykro mi z powodu Twojego deada, jakbym był to pewnie do tego by nie doszło(chyba, że by sie zbuntowali).
Filus :P
Naprawde nie ma sprawy. Padlem to padlem :>
bawi mnie noobek ktory ubil kogos komu padl net i sie tym chwali :P
oj bawi mnie ta sytuacja.
a co do ormo, to chyba dzis skonczyla sie pewna epoka.
ciekawe ilu graczy jeszcze trzeba aby ormo przeszlo do historii :baby:
@Ormo
Od tego jest lider żeby się go słuchać,a nie bijecie kogo popadnie,byle zabić.znam wiele osób z ormo i wiem jak się podniecają i jęczą na vencie-domyślam się ajk to wygląda.
pkowanie pkowaniem,ale są ludzie których sie nie zabija,są pewne zasady.Jak bijecie kumpli to spodziewajcie się ze kumple zabiją Was.
cała kwintesencja pvp nie tkwi w zabijaniu kogoś dla samego zabicia,tylko chodzi o to żeby było jakies pvp,jakaś akcja,mial szanse obrony itd.
Nieraz mi filu mówił że to jest totalna niecierpliwość,każdy krzyczy przez każdego.Po co?nie o to w tym chodzi,jak jesteście madrzejsi od lidera,to po co On Wam?wkońcu jesteście pr0 masterzy to sami możecie dowodzić i zobaczycie wteyd jak to jest organizowac akcje tak żeby nikt nie padł,kogoś zabić i ile trwa przygotowanie.ale co tam,lepiej na pałe walić typów.
Ogólnie jestem zażenownay deadem Xibita i Damiana.Tyle.
mordercae chwalil sie, ze jest film z dzisiejszej akcji.
filus zalacz go, chcialbym zobaczyc jak padlem :P
bo jak pisalem wyzej bylem off :/
chcialbym podziwiac bohaterow :D
buhahahahahahahahaha
mordercae powiedzial mi, ze niewazne jak ale wazny frag :D
gratuluje jeszcze raz :P
Thuygioshok
10-12-2007, 16:15
rozumiem ze jak kogos znamy to go nie bijemy, ale chyba caly aor nie ma pro by filu ;f bo to by bylo bez sensu. i tak juz nie mozemy gob bic
mnie tam nie bylo ;f fakt, czasem sa takie sytuacje iz banda debili nie potrafic stac w 1 pierdolonym miejscu tylko wchodzi w gore i w dol albo okolo ;|
Filu dobry leader, dasz rade xdd w niedziele sie niezle bulwersowales xd jak ktos nie bedzie sluchaj rozkazow to ubic ;f proste dla mnie
Bartholomew
10-12-2007, 16:19
@Ormo
Od tego jest lider żeby się go słuchać,a nie bijecie kogo popadnie,byle zabić.znam wiele osób z ormo i wiem jak się podniecają i jęczą na vencie-domyślam się ajk to wygląda.
pkowanie pkowaniem,ale są ludzie których sie nie zabija,są pewne zasady.Jak bijecie kumpli to spodziewajcie się ze kumple zabiją Was.
cała kwintesencja pvp nie tkwi w zabijaniu kogoś dla samego zabicia,tylko chodzi o to żeby było jakies pvp,jakaś akcja,mial szanse obrony itd.
Nieraz mi filu mówił że to jest totalna niecierpliwość,każdy krzyczy przez każdego.Po co?nie o to w tym chodzi,jak jesteście madrzejsi od lidera,to po co On Wam?wkońcu jesteście pr0 masterzy to sami możecie dowodzić i zobaczycie wteyd jak to jest organizowac akcje tak żeby nikt nie padł,kogoś zabić i ile trwa przygotowanie.ale co tam,lepiej na pałe walić typów.
Ogólnie jestem zażenownay deadem Xibita i Damiana.Tyle.
OO matko, przeciez to jest tylko gra.
zreszta, trudno padl a my nie znamy litosci. cale to pkowanie jest dla zabawy, nie prowadzimy z nikim wojny, na deadzie nam nie zależy.
a na vencie jak na vencie, trudno nie poczuc podniety kiedy ktos padnie, tymbardziej ktos z wysokim lvlem. jesli chodzi o mnie to bede sie bawil do rooka ;p
@xibit
no coz takie jest zycie, mam nadzieje ze sie nie zalamiesz i bedziesz dalej gral.
witajcie,
nie nie bedzie retired :P
blesy kupine, aol tez :P
co do sytuacji - bylo minelo, do tej pory wszystkie dedy wynikaly z mojej glupoty tego zafundowal mi CORBANK wylaczajac neta. Coz zdarza sie :P
Jezeli chodzi o pvp. Zgoda podjarka jak 20 lvl ubije 91 :P
zachowanie Mordercae i zori wax wczoraj, sklonilo mnie do pewnej deklaracji. Ja mam czas i jestem cierpliwy. Wierzcie mi zabawa ok, ale obrazanie nigdy. Zawsze stalem po stronie godnosci innych graczy. Nawet tych co mieli hunta, pozdrawiam Ostrego Zajaca, wiernego przyjaciela z wielu swiatow. zawsze widzialem w innych graczach osoby i unikalem agresji, jezeli to tylko bylo mozliwe.
Nie wiem kto gra Mordercae, Zori Wax, Dawdar - macie hunta :P tyle, zabawa trwa dalej :p
Ostrzegan kazdy kto wejdzie do chatki Wax-a ma tez hunta. Niekoniecznie ode mnie :D (oczywiscie jak sie dowiem o tym).
Na guild chat AoR - jest wstepna lista. Poza oczywiscie Filusiem :P
Pamietajcie to tylko gra. Do wczoraj widzac akcje ORMO bylem neutralny, po prostu nie staralem sie wchodzic w droge. Od wczoraj juz ja i moi koledzy nie jestesmy neutralni. Mam nadzieje, ze sprawdzenie wlasnego pvp bedzie rownie atrakcyjne jak i sprawi wam "podjarke" jak wczorajsze zabawy.
Ostry Zajac - dzieki za rozmowe :P jak zwykle :P
Filus - pewna epoka sie skonczyla, ciebie to nie dotyczy, do zobaczenia na piwie.
Hixoo - jak wyzej.
Przez takie akcje termin zejscia do rooka sie przyspiesza naklaniacie neutralnych do zmiany stanowiska. Podobnie jak Tiuso :p Nie mial pewnosci, ze ktos stanie po jego stronie - to sprzedawal go swoim wrogom. Po dedzie innego wyjscia nie mial jak przylaczyc sie do Tiusa. A Tiuso potem sie wyplacil, ale nie na dlugo :D jak mowi moj przyjaciel z rl i Tibii "kto chujem sie urodzil, skowronkiem nie umrze"
Powtorze moze dobitnej - nie ruszyl mnie ded ale zachowanie paru ORMO-cow. Tak traci sie szacunek a zyskuje wrogow.
Obrazanie jest najszybsza metoda.
Thuygioshok
10-12-2007, 19:14
masz racje, te osoby ktore wymieniles zachowuja sie jak dzieci i wszyscy o tym wiedza ;) co drugie slowo to "kurwa" albo "muwie ci" no moze dawdar jest czasem normalny xd
@down
sim gilth masz racje ;P
Bartas15
10-12-2007, 19:24
do Up
Dobra napisales juz ,że się zawiodłeś z 5 razy na 2 stronach.Ubili cię trudno.Przyznaje ,że niektórzy w gorącej wodzie kompani no ale co zrobisz.
@Zgrania
Nasze zgranie jest na niskim poziomie ale co ty wymagasz od ludzi ,których największym osiagnięciem było wbicie 30 lvla?Jednak nie uważam ich za debili,idiotów itd jak "przedmówcy" napisali.Poprostu chłopaki nie orientują się i tyle niektórzym pewnie mają 11-14 lat no i są niecierpliwi jak każdy w ich wieku.A jak głebiej na to patrzec i tak to nie wyglada tak zle.Trudno ogarnac 15-20 ludzi jeśli wszyscy byśmy byli zgrani to nie problemem było by ubicie 250 mastera.
To na tyle moich wywodów.
Nigdy nie byłem za wyzywaniem i nigdy nie będe. Co do zgrania, zastanawiam sie do powrotu i odnowienia z Kukim(Knight Kotletasem, starym Saint Lucasem) starego teamu w składzie 5-6 osobowym. W 6 osób jesteśmy w stanie dostarczyć sobie więcej zabawy niż w 40 osób na vencie gdzie łeb pęka. Nie widze już frajdy zabicia 150 ms jedynie dlatego, że on zlamił. Chce zrobić normalną akcje gdzie żaden kretyn przed odliczaniem combo nie będzie kzyczał, że fosfik jest free, gdzie nie będzie żadnego debila co będzie sie pytał o loot kiedy uciekamy przed 5 membersami DPFT. Jednym słowem dzisiejsze(wczorajsze) Ormo jest do dupy i tyle.
Doom Terror
10-12-2007, 20:51
gl filu ;p zebyscie tylko normalnych ludzi nie ubijali a jakis plebzorow, napinaczy etc;p
GallAnonim
11-12-2007, 00:06
mam nadzieje filu ze mieszcze sie w tej elicie starego ormo. ;]] jak nie to wpierdol! juz ja wpadne do tej legnicy :]
Saint Oziris aka Sir tutankhamun.
Czy jesteś ? - dowiesz sie kiedy będzie trzeba. Postaram sie przygotowac wszystko w ciągu miesiąca.
Nacpany_Wlodek
11-12-2007, 00:40
Duelik Freekow vs Obstrukciorz
Oby Friku go wrzucił do pieca >: (
Dec 10 2007, 23:43:28 CET Killed at Level 106 by Obstrukciorz
Obstrukciorz to frajer maks... Freekow padl bo Obs~ unosił sie że frik uciekł ... Ale Panie Obstrukciorz czy Obciagacz -.- w 10 to nie duel
wiec liz jaja
Thuygioshok
12-12-2007, 16:22
naprawde xibit, mordercae dal ci nasze nicki, aor ma liste fajnie, martwi mnie tylko, ze nie jestem 1wszy. mowiles ze bedziesz huncic tylko tych co insulty puszczali, a teraz ze all maja jechane. hm cos tu nei tak
po prostu ostyglem :P
nie nie bede huncic all - kretynizm :P
co do 3 najwiekszych PvP na arcani - zdania nie zmienilem, ale mi sie nie spieszy :P
wczoraj ubilem lepka co mi trapa robil - i pogrozil mi ze - "jestem na liscie" - GZ
Rajmund smakosz piwa - uklony - nie pchaj sie tam gdzie ciebie nie prosza :P
Twoje itemki poszly do "usme lvl do mnie"
poza # 3 #
na mnie zawsze moga liczyc "insulty" jak ich nazwales :P
bez przeginania, bez hipokryzji
swiat nie mozna podzielic na dobrych i zlych (ormo!).
Kretyni sa w ORMO i poza nim.
Zori - dla mnie naprawde nie ma problemu. Przeciez Ty tu nie grasz, wiec nie bede robic problemu z niczego :P
Nacpany_Wlodek
20-12-2007, 23:23
Ormo zostało dojebane przez CIP soft. Ouch!
Dojebali. To już koniec.
Hahahhaha mój piekny NSuite poszedl sie jebać .... troche sie nakodziłem jednak i na darmo, kilka dni przed premiera dowiaduje sie nie mozna uzywac SD. KURWA DOŚC ! POJEBAŁO ICH. TO NIE JEST BALANSOWANIE PROFESJI TYLKO ROBIENIE TYCH SAMYCH PROFESJI TYLKO ZE POD INNA NAZWA. KURWA NIEDLUGO KNIGHT BEDZIE MIAL MANY ILE SORC, SORC HP ILE KNIGHT. KURWA MAC KTO TAM PRACUJE, CO ZA PAJAC CO ZA KURWA DEBIL JEBANY KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa MOJA WINA ZE KTOS JEST LEWY I PADA OD BANDY ORMOWCOW NO BEZ JAJ TA GRA TO SCIERWO. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
ormo sie poddaje...a zomo nigdy.zabrac dziecia grabki i placze w piaskownicy zamaist sie bawic lopatka
Bartas15
21-12-2007, 13:19
Sue zamknij morde i idz na imprezke.Może znajdziesz sobie jakaś laske stary dziadu.
ormo sie poddaje...a zomo nigdy.zabrac dziecia grabki i placze w piaskownicy zamaist sie bawic lopatka
Takimi grabkami wydłubałem Zomowcom nie jedno oko ...
Bartholomew
21-12-2007, 14:50
nie mamy takich dobrych botow jak wy, zeby wybotowac naszych noobow na jakis tam lvl.
ale wy jestescie super, dam glowe ze najpierw napisaliscie z mainow do theda xalin zeby sie nie uhal, w przeciwnym razie hunted.
zal
Aro aka papa
21-12-2007, 16:00
Sue zamknij morde i idz na imprezke.Może znajdziesz sobie jakaś laske stary dziadu.
lol ownedxDDDDD
Thuygioshok
21-12-2007, 16:07
toc to jest tandetny ots :F bo slabo skille leca
zomo teraz bedzie robic combo hmm :D
Ty tu sam siebie kompromitujesz....
Znam dobrego gracza ma 68lv na facc i ma dziecko ... rodzine i jakos ma czas na gre i ma dobra prace..
Nie opisuj siebie tylko ze w wieku 15-18? br?
All czepiacie sie notopa dobra pracuje w pkp ale zadna praca nie jest chaniebna ... . Może lubi takie życie .... Akurat ja wole siedziec w domu w sylwestra i grac ,a ty isc i sie najebac? Wiesz ja niechce matce zawodu zrobic ze wychowala żula czy cos ze wracam na czworaka . Nudzi mnie to ze all sobie kpii ze ktos gdzies pracuje... Tibia to gra Forum tibi to forum gry ... wiec nie spamuj że ktos ma zjebane zycie bo niewiadomo co z ciebie wyrosnie .. kazdy mu cos jedzie boze co ma gra do zycia
Teraz co tu napisalem to bede wygladal na asslickera pewnie co nie?? ale sorry ponawiam pytanie kogo obchodzi co kto robi w zyciu
wodki mu jedne z najmadrzejszych slow na tym forum :)
toc to jest tandetny ots :F bo slabo skille leca
zomo teraz bedzie robic combo hmm :D
Oni i tak mają już przejebane za strzelanie do górników..
wodki mu jedne z najmadrzejszych slow na tym forum :)
po co mu wódka skoro on woli w sylwestra grać !
paccka mu !
Wreście zmienili coś na lepsze :P
Teraz 75% waszej "ekipy" nie może już nawet Hmm używać :D
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania~
Poziom: 75+
Mniemam, że jesteś Fenix Druid..
Nie dygaj żabko, złożymy Cie jeszcze nie jeden raz...
No teraz to możecie miec małe problemy, ale jeśli uda wam sie złożyć po tych ograniczeniach jakiś wyzszy lvl to znaczy ze jednak cos tam grać umiecie :D
Bartas15
22-12-2007, 11:54
Mass sd tak popularne stało się od 1-1,5 miesiąca ,a przedtem przeciez pekowaliśmy normalnie.
Ta, tylko runy też są w huj przydatne na takie akcje bo ruzgami to chyba dużo nie zrobicie :p
No teraz to możecie miec małe problemy, ale jeśli uda wam sie złożyć po tych ograniczeniach jakiś wyrzszy lvl to znaczy ze jednak cos tam grać umiecie :D
Ta, tylko runy też są w huj przydatne na takie akcje bo ruzgami to chyba dużo nie zrobicie :p
Popros rodzicow o slownik pod choinke...
Jejku tylko jeden błąd na całą wypowiedzi, nie jest tak źle :p
Ciacho1920
22-12-2007, 21:30
wyrzszy lvl
Gratz!
Jak beda miec Cie w trapie to tak czy siak ubija 75ed obecnie to gowno, a nie postac
Thuygioshok
22-12-2007, 22:53
jedynem wysjcie to cavebotowanie palkow xd chyba nie bedziemy robic combo hmm+wand. ale tak palkow hmm;> robimy 20 palkow, wbijamy 75 dystans wbijamy 50 lvl, mozemy trapnac wreszcie hlvl!ktos od nas pada, znow jest update, ale niestety zeby miec 75 dystans trzeba miec 75 lvl :(((((( no i crossbow jest od promocji+premium, ale za to teraz uhy sa x100 i sd sie nie koncza :) to wbijamy 15 mlvl, 45 lvl juz mamy, ale niestety teraz jeszcze trzeba miec 87 fishing aby uzywac sd:( wbijamy ten 86 fishing 1 more to go, az tu up i zeby uzywac fishing roda trzeba miec 95 fist :(
22-12-2007, 23:00
jedynem wysjcie to cavebotowanie palkow xd chyba nie bedziemy robic combo hmm+wand. ale tak palkow hmm;> robimy 20 palkow, wbijamy 75 dystans wbijamy 50 lvl, mozemy trapnac wreszcie hlvl!ktos od nas pada, znow jest update, ale niestety zeby miec 75 dystans trzeba miec 75 lvl :(((((( no i crossbow jest od promocji+premium, ale za to teraz uhy sa x100 i sd sie nie koncza :) to wbijamy 15 mlvl, 45 lvl juz mamy, ale niestety teraz jeszcze trzeba miec 87 fishing aby uzywac sd:( wbijamy ten 86 fishing 1 more to go, az tu up i zeby uzywac fishing roda trzeba miec 95 fist :(
22-12-2007, 23:04
ta sr, dall jest pro, expi na ots i na mc skilluje :F ten jego 85~ lvl powinien odjac 3/4 i dac tworca tibiaauto
biega mi o to ze po kazdym upie jest cos bardziej zjebanego :|
btw.umiem edytowac ale by nei bylo wiadomo ocb bo post jest na innej stronie
Thuygioshok
23-12-2007, 13:27
train your pvp!
nubchars.no-ip.org!
boze jak nuda na arcani
No dokładnie, taka nuda że się zesrać można, wszyscy tylko klepią te potwory i gówno się dzieje.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.