PDA

Pokaż pełną wersje : Streszczenie sytuacji na Galanie - prośba

ProCZOP
03-12-2007, 21:05
Witam wszystkich,
Dawno nie buszowałem w galańskim forum, nie wertowałem dziesiątek stron postów, także nie orientuję się w sytuacji jaka panuje na tym świecie. Takich ludzi jak ja - grających kiedyś, chcących powrócić do gry lub interesujących się Galaną jest wiele.
Z tego powodu zgłaszam oficjalną prośbę w imieniu swoimi i wszystkich zainteresowanych o streszczenie sytuacji na Galanie. Sprawy które interesują większość osób:
- kto "rządzi" światem? (nicki, gildie)
- czy są jakieś wojny? (kto z kim, kto wygrywa)
- kto z kim trzyma (najważniejsze sojusze)
- nieaktywni gracze (high-lvl lub ważne postaci)
- czy neutralni gracze są atakowani i dlaczego? (wyłanczając z pytania random pk)
- inne niedogodności lub umilenia w grze

Uważam, że wielu czytelników będzie zadowolonych z waszych wypowiedzi na ten temat. Z góry dziękuje za ciekawe, konstruktywne posty.

Toca
03-12-2007, 21:27
- kto "rządzi" światem? (nicki, gildie)

DAUTHISLAYER !

Iwanek18
03-12-2007, 23:14
Toca tego knighta pewnie jak na allegro bedziesz wystawial to za 1000000zł?? bo ma "softy" xD

Helmen
03-12-2007, 23:48
Światem rządzi Cipsoft! Jak wyłączą serwery to sobie możecie... wiecie co :)

Toca
05-12-2007, 08:59
Toca tego knighta pewnie jak na allegro bedziesz wystawial to za 1000000zł?? bo ma "softy" xD

Czemu za tyle ? Bo nie wiem o co Ci chodzi czy masz taki dobry dowcip czy co ?:<

Slovik
05-12-2007, 19:05
Serwer - dużo osób po 13-15 przejmuje chary i wszystko niszczy ;/

Ale polecam Galane :)

RojzaDrinker
06-12-2007, 20:10
Witam. Postaram ci się streścić aktualną sytuację choć oczywiście jest wiele niewiadomych - głównie z powodu, że już nie gram.

Aktualna wojna toczy się między Polakami ( gildie : Furions, Kuczerolandia ) a Szwedami i całą gamą narodowości, które Polaków nie lubią ( gildie : Messiahs, Notorious, Knighthood ). Najważniejszymi postaciami na scenie są liderzy i vice - tych gildii ( wyłączając knightów ). Jak na razie światem nie rządzi nikt. Przez pewien czas wygrywali polacy i przeprowadzili kilka zmian przez co do ich przeciwników dołączyło wiele osób. Teraz nasi są w bardziej w defensywie choć nic nie jest jeszcze pewne.
Neutralni gracze są atakowani dosyć często przez Polaków i rzadziej ( ale jednak ) przez Szwedów. Praktycznie rzecz biorąc jeśli masz wysoki poziom i nie jesteś w ściśle neutralnej, znaczącej się gildii to :
- Zostaniesz zaatakowany przez Szwedów bo jesteś Polakiem
- Zostaniesz zaatakowany przez Polaków bo nie jesteś z nimi

- inne niedogodności lub umilenia w grze

Ze swojej strony doradzam byś uważał na raty. ;)

Johanes19
06-12-2007, 20:25
teraz jest wojna polacy vs swe/pol nie wiem jakie gildi chyba te co wyzej mam z 2 filmiki z wojny co byla nie dawno chyba tydz temu (nie moje) pelno pk xP i nie wiem co jeszcze

ProCZOP
13-12-2007, 12:00
Dziękuje za rzeczową i konkretną odpowiedź.

Oleslav
17-12-2007, 20:20
Huh Szwedzi sie zaczynaja rozkrecac - wieksze pa niz Polacy przed updatem ;/

Toca
20-12-2007, 13:29
Huh Szwedzi sie zaczynaja rozkrecac - wieksze pa niz Polacy przed updatem ;/

Lol, jakimi w jestescie Idiotami =) Wiadomo ze jezeli Swe wygraja wojne bedzie wieksze Pa niz bylo -,- Oni nawet po wygranej wojnie bede wyjebywac z expa, my tak robilismy gdy mielsimy np. chwile wolna i bylo mozne poexpic w sumie to chyba logiczne ze jakis kiep nie bedzie expil jezeli my walczymy a on sobie tylko expi i sie cieszy gra -,- Wy nie pamietacie czasow starego Hwl czy dopiero zaczynacie grac tu. Smiesza mnie ludzia ktorzy mowia ze poalcy PA itp -,- mozemy mamy jeszcze wam wychodzic z expa ?

Oleslav
20-12-2007, 17:43
Toca,blaznie - pisze tylko,ze jest pa, stwierdzam fakt i tyle. Szwedzi robia teraz pa, wieksze niz wy robiliscie i o co robisz kurwa problem? Spojrz prawdzie w oczy - tez ubijaliscie for fun wiec nie pierdol, ze to nie jest pa. jestem obiektywny - Szwedy pecza teraz wy wczesniej i tyle.

Toca
20-12-2007, 20:07
Toca,blaznie - pisze tylko,ze jest pa, stwierdzam fakt i tyle. Szwedzi robia teraz pa, wieksze niz wy robiliscie i o co robisz kurwa problem? Spojrz prawdzie w oczy - tez ubijaliscie for fun wiec nie pierdol, ze to nie jest pa. jestem obiektywny - Szwedy pecza teraz wy wczesniej i tyle.

Kogo my niby ubijalismy for fun ? :o placku :o

Shiddyr
20-12-2007, 22:29

HAHA :P Chyba raczej jest lepiej wyjsc z respa i dac expic tym co walcza o wolnosc ;) Jakos mnie nikt z respa nie wyrzucal... Ja jak narazie nie spotkalem sie z zadnym pa od polakow, a jesli szwedow(pa) to "olewka"... ;) A jesli polacy ubili kogos "For Fun" to podaj jakis nick... :D

RojzaDrinker
21-12-2007, 16:51
A jesli polacy ubili kogos "For Fun" to podaj jakis nick...

...
Sytuacja z listopada, dzień po przegranym open'ku. Wracam sie z dc i po kolei widzę ciała. Wyglądało to mniej więcej tak jakby grupa polaków przeszła i zabiła każdego po drodze.
Mój kumpel niecały 50 level ( ! ) Ziomalek Tomalek miał szczęście być jednym z " każdych ". I kto to poszedł się zabawić ? Boltina, Tom-rek, Parencikos i 10 innych. Wybacz, ale z której strony by nie patrzeć to było " for fun ".

Djin'Kazama
21-12-2007, 21:39
Lol, jakimi w jestescie Idiotami =) Wiadomo ze jezeli Swe wygraja wojne bedzie wieksze Pa niz bylo -,- Oni nawet po wygranej wojnie bede wyjebywac z expa, my tak robilismy gdy mielsimy np. chwile wolna i bylo mozne poexpic w sumie to chyba logiczne ze jakis kiep nie bedzie expil jezeli my walczymy a on sobie tylko expi i sie cieszy gra -,- Wy nie pamietacie czasow starego Hwl czy dopiero zaczynacie grac tu. Smiesza mnie ludzia ktorzy mowia ze poalcy PA itp -,- mozemy mamy jeszcze wam wychodzic z expa ?

Ta takie la**y to tylko polaczki, pozdro dla eee jak on Dray'Huybertos czy jak on tam? PA GOD

/Twoj pan, Djin'Kazama

RojzaDrinker
22-12-2007, 14:23
A ty oczywiście Kazama jesteś kimś więcej niż marnym Polaczkiem i nie zniżasz się do naszego poziomu ...
Żal.pl

Shiddyr
22-12-2007, 17:13
Djin ma teraz FOCHA... i ribi retired :P Bo gadal gadal i padl :P Tylko wystawił nosek z Pezeta :P

Toca
25-12-2007, 10:39
...
Sytuacja z listopada, dzień po przegranym open'ku. Wracam sie z dc i po kolei widzę ciała. Wyglądało to mniej więcej tak jakby grupa polaków przeszła i zabiła każdego po drodze.
Mój kumpel niecały 50 level ( ! ) Ziomalek Tomalek miał szczęście być jednym z " każdych ". I kto to poszedł się zabawić ? Boltina, Tom-rek, Parencikos i 10 innych. Wybacz, ale z której strony by nie patrzeć to było " for fun ".

Jaki exp byl na tym otsie ? :o

/Twoj pies, Djin'Kazama =))

Johanes19
29-12-2007, 17:11
ciagle jest u nas wojna, a polacy wygrywaja ^^

Duhu1990
10-01-2008, 15:49
Jak obecnie wygląda sytuacja na servie ? Wojna dalej sie toczy? ( KTo wygrywa ile do ilu?)

Carim
10-01-2008, 18:26
Jak obecnie wygląda sytuacja na servie ? Wojna dalej sie toczy? ( KTo wygrywa ile do ilu?)

Jest teraz "peace" :evul:

sliver
28-01-2008, 21:02
Jaki exp byl na tym otsie ? :o

=))

kazdy wie, ze pa ze strony polakow bylo 2,1 rok temu pewnie jest i teraz. czy to main czy nob charami. nie ma co sie oszukiwac, a tego, ze sie przyznasz nawet nikt nie oczekuje ;pp

o szwedach sie nie wypowiadam, bo to "cudowny naród" i nie wypada komentowac ;s

Djin'Kazama
23-02-2008, 11:20
Djin ma teraz FOCHA... i ribi retired :P Bo gadal gadal i padl :P Tylko wystawił nosek z Pezeta :P

=D Parencikos own3d wtedy na filmiku dobrze widac kto mu to ulatwil i te moje 'ribi retired' bylo spodowane sprzedaniem Djin'a i skonczeniem z tibią

@
Lepiej sie zastanów ile grasz i czy warto

Djin'Kazama
23-02-2008, 11:21
Jak na razie światem nie rządzi nikt.
Mylisz się, rządze JA.

Rokstaye'r
23-01-2009, 16:51
Poproszę o odświeżenie,minoł rok i mogło sie all pozmieniac

suehsbzewd123
19-04-2009, 16:13
opłaca się tu grac ??

Rav
19-04-2009, 16:25
Poproszę o odświeżenie,minoł rok i mogło sie all pozmieniac

poki co jest wojna a wlasciwie mozna powiedziec konczy sie, ale watpie ze sie zakonczy poniwaz gracze caly czas zmeiniaja team i war trwa bez konca "niby" polaczki wygrywaja, a co bedzie jutro to nie wiadomo

opłaca się tu grac ??

serwer jak serwer wszedzie pelno pkerow thiefow, power abusing to rzecz codzienna juz gdzie sie nie obejrzec

suehsbzewd123
19-04-2009, 16:48
No bo ja zmieniłem serv i mam postać ale nie wiem czy się opłaca grać ale jak polacy wygrywają to mozna wbić załatwi mi ktoś eq jakiś p set plz moj nick to limfa soul:D

Rav
19-04-2009, 18:12
To ze polacy wygrywaja to nie powiedzialbym "dobrze" u nas w teamie jest pelno kozakow ktorych na akcjach nie widac a na expach biegaja i boszki z noobkow zdzieraja, kiedy rulowali server kaytasy przynajmniej starali sie jakos trzymac tak porzadek by nowym nic sie nie dzialo to taka moja wlasna opinia na ten temat ; )

//rav