zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Servery 7.4, 7.5 i 7.6?

poreda
03-12-2007, 22:28
Jeżeli jesteście za, głosujcie na http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=16811715#post16811715
Im więcej osób tym lepiej! Rozreklamujmy to!

Lechista
03-12-2007, 22:42
@Up
Ja już głosowałem :D:D
Dobry temat. należy go przykleić... ;;)

Satyros
03-12-2007, 22:43
Niestety nie dojedzie to do skutku, CIPsoft dawno przestał słuchać graczy, więc teraz też nie posłucha. Skupiają się na zarabianiu kasy, niż na potrzebach graczy. Mimo wszystko, życzę powodzenia.

Pomocny Murzyn
03-12-2007, 22:44
Nie potrzebuję takiego servera, ale i tak zagłosuje :P

poreda
03-12-2007, 22:50
Niestety nie dojedzie to do skutku, CIPsoft dawno przestał słuchać graczy, więc teraz też nie posłucha. Skupiają się na zarabianiu kasy, niż na potrzebach graczy. Mimo wszystko, życzę powodzenia.

A teraz pomyśl ile graczy jest RETIRED z powodu kolejnych update (oczywiscie dochodza nowi). I wyobraz sobie zarobek CIPów na PACC'ach tych osob ktore ewentualnie wroca do gry z powodu powrotu do Tibii 7.6 czy 7.5..

szymcio
03-12-2007, 22:58
Według mnie to wspaniały pomysł oprócz farm druidów;) Wiele gier ma na przykład Serwer Classic czy coś w tym stylu, tibi to nie zaszkodzi i na pewno zarobią te żyły z cip softu... Mam nadziej, że to się ukaże:)

Satyros
03-12-2007, 23:03
@ Poreda

Ja nie wrócę, ponieważ to nie jest kwestia tylko updatów, chodzi mi o podejście CIPsoftu do graczy, robią ankiety, gracze głosują, a oni i tak robią swoje, nawet, gdy społeczność graczy zagłosowała inaczej (chodzi mi tu głównie o ankietę dotyczącą używania run via battle list). Jest też strasznie mało dobrych GMów w porównaniu do ilości graczy/serwerów.
Również poziom graczy mi nie odpowiada (nie mówię o wszystkich). Albo używają różnego rodzaju botów albo są to tak zwane "dzieci neo". Oczywiście są wyjątki, ale trudno takich znaleźć i nie mam ochoty znosić tej większości.