Pokaż pełną wersje : WAR - Free people vs Oath + PA + allys.
Gomoore. Od*******asz wieksze PA niz polowa czlonkow gildii Oath. Wykorzystujesz swoj 70~ level do bicia low lvli. Jednak odczules ze nie masz odpowiedniej wladzy? Jeszcze Ci malo? Oath to wg mnie bardzo dobra gildia ktora decyduje o wszystkim. (Senatorzy.) Zapewniam ze jezeli bys nie byl taki jaki jestes teraz, to nikt by sie do Ciebie nie doczepil. A zwlaszcza czlonkowie gildii Oath.
Gomoore. Od*******asz wieksze PA niz polowa czlonkow gildii Oath. Wykorzystujesz swoj 70~ level do bicia low lvli. Jednak odczules ze nie masz odpowiedniej wladzy? Jeszcze Ci malo? Oath to wg mnie bardzo dobra gildia ktora decyduje o wszystkim. (Senatorzy.) Zapewniam ze jezeli bys nie byl taki jaki jestes teraz, to nikt by sie do Ciebie nie doczepil. A zwlaszcza czlonkowie gildii Oath.
;o.O; daj fakty ;) Gomoore PA ? pzdrawiam debilizm ;]
GL
Ale wg mnie zakonczy sie to paroma sneaka'mi i niczym wiecej. W opence poprostu nie macie szans. Jedynie jakis rozpadzic w Oathu ;> by mogl cos zmienic.
@Gomoore
Jestes obronca ucisnionych zwlaszcza 11 lv nobow ktorzy wpiepszaja mi sie na resp.
Wiesz ze robisz z siebie wielkiego blazna? ;<
@Fureyka - Ty ruro bedziesz pierwsza ;]
Mimo tego, że cały ten temat jest kupą gówna, to gdybym tylko miał szansę walczyć z Oath - Fureyka padła by pierwsza ;]
Kafffffar
05-12-2007, 12:00
daj sobie spokoj dzieciaku nikt juz nie bedzie walczyl przeciwko oath ;]
dozo osob chcialo by ich wyjebac z serva ale tylko kilku ma odwage powidziec to na glos i zaczac cos robic;] Jak tenshin zrobil gildie i mielismy walczyc to wieksozsci polakow do jakich pisalismy mowili ze dojda jak bedzie sie "cos" dzialo i jak bedzie dobra ekipa ... ale nie mozna zrobic dobrej ekipy jak kazdy tak mowi ;) a wiec prawdopodobnie wojny nie bedzie przez dlugi dlugi czas ;]
Apropo PA to nie placzcie juz tak z tego powodu bo na innych swiatach jest dozo gorzej .Apropo oath to sprawowalo by dozo lepsza wladze bez hiszpanow ;]
adios
EllDemono
05-12-2007, 14:49
Jak tenshi zrobil gildie widzialem co sie dzialo na guild chacie.. zal poprostu.. banda debili 50~ podjarana ze sa w "wojnie" podniecala sie z kazdej sekundy bycia w jednej gildi np. z Tenshinem czy Victoriano (lub Kafarem ;****!!!) Moim zdaniem nikt nieda rady wykopac tych debili z Morgany ale nie ukrywam ze fajniej by bylo popatrzec Jak Vicetrion/Victoriano zadza servem ;)
Ale JEDYNY sposob na ich wykopanie jest zjednoczenie WSZYSTKICH (!!!) polakow i wrogow Oath.. mam na mysli Sibune etc.. A tak z 70-90 lvlami to mozmemy wiesz.. w pipke sie pocalowac xd
Pozdro dla starej ekipy ;**
Jak tenshi zrobil gildie widzialem co sie dzialo na guild chacie.. zal poprostu.. banda debili 50~ podjarana ze sa w "wojnie" podniecala sie z kazdej sekundy bycia w jednej gildi np. z Tenshinem czy Victoriano (lub Kafarem ;****!!!) Moim zdaniem nikt nieda rady wykopac tych debili z Morgany ale nie ukrywam ze fajniej by bylo popatrzec Jak Vicetrion/Victoriano zadza servem ;)
Ale JEDYNY sposob na ich wykopanie jest zjednoczenie WSZYSTKICH (!!!) polakow i wrogow Oath.. mam na mysli Sibune etc.. A tak z 70-90 lvlami to mozmemy wiesz.. w pipke sie pocalowac xd
Pozdro dla starej ekipy ;**
Szacunek dla Demono ;) chodź nie bylo zawsze miedzy nami miło to widze, ze mamy wspólny cel. Tensh sie postawił i dostał po plecach za to...Mam nadzieje, ze w waszych głowach ułoży sie wkoncu dobry styl grania, a nie "dojde jak bedzie dobra ekipa" jak ktoś wyżej pisał...Jest w H*J przykładów na róznych swiatach, filmach itp... że jednak mozna sie pozbywac takich ludzi dobrze mowisz, że 70-90 lvle dużo nie zdziałają, ale jak bedzie ich np. 30+ około 20+ osób ze 100+ i kilka po 150+ mysle, ze mamy szanse skopać OATH po pysku aż sie nie podniesie. Tematu nie stworzyłem dlatego ze ich nie lubie i wrzyscy są PA wiadomo, że to zawsze bedzie. Jestem na stówe za Tensh i resztą polakow którzy myśla o wolnym serverze. Wiadomo kto lubi PA na morganie... nie bede ich wypisywał.
Czekam na jakieś sensowne akcje z waszych stron bo sam z moja ekipa nic nie zdziałam...jest naprawde dużo na Morganie którzy są wrogami Oath. Patrząc troche bajecznie Sibuna + Kopengi ze sneak atakami, zebrana ekipa liczyło by okolo 50osób z dużym +++...ludzie poprostu sie boją.
Pozdrawiam wolnomyślicieli. elo
Noname18
06-12-2007, 01:30
chyba nie macie za duzych szans :o
chyba nie macie za duzych szans :o
Hehe, kazdy tak mówi. Jakos mało mnie to inter ;] wole pasc walczać niz expiac kiedy sa off jak szczur sie chować. ;]
Victeron
06-12-2007, 23:43
1 . Nadzieja zawsze wygasa ostatnia.
2. Co do rzedzenia serverem: Nie mam zamiaru ani ochoty rzadzic servem....
I tu sie myslisz! Ja to wiem ty to wiesz i all polaczki ktore teraz sraja po gaciach to wiedza, że jezeli byscie ruszyli dupami bo z glowami ciezko to byscie sobie ustawili ten server a nie zbierali gowno z pod nog jakis smisznych grajkow ktorzy wami manipuluja i robia all zeby was upokorzyc i okazac swoja wyzszosc. Jest was łohohohoho a moze i wiecej, to nie lepiej wylizac dupe hiszpana i przyjebac jeszcze 10 lvli i byc proooooooo zabijajac 20 lvl ze sqlem i miec szacun u 40 lvl z pod dp carlin. Powiedz po co Ci to nie lepiej bys kims kogo bedzie za jakis czas szanowal ten co Cie w dupe kopal? Jakbys mial jaja bys zebral ludzi ktorzy chca tej cholernej wojny i pokazal ze potrafisz cos wiecej niz tylko na*******ac te zalosne wrl za 4000 expa. Super! Wezcie sie ludzie zastanowcie poki nie tracicie w oczach polakow ktorzy chetnie wam pomoga ! Tak na marginesie dla mnie na tym servie na szacunek zasluguje nie jakis Nizahe Oferma czy Russel(n/c) i inne pg pro mastery tylko wysmiewany przez was Tenshinkhan ten chlop ma jaja i sra na to co mowia inny. Znam tu troche ludzi i wiem na kogo mozna liczyc oni tez to wiedza i szacun chlopaki robcie tak dalej!
Sry za błędy ort. i gramatyczne pisałem to pod wpływem emocji xD
Żeby Polska Była Polska!:evul:
I o Taka Polske Walczyli ( Minusia :*)
I tu sie myslisz! Ja to wiem ty to wiesz i all polaczki ktore teraz sraja po gaciach to wiedza, że jezeli byscie ruszyli dupami bo z glowami ciezko to byscie sobie ustawili ten server a nie zbierali gowno z pod nog jakis smisznych grajkow ktorzy wami manipuluja i robia all zeby was upokorzyc i okazac swoja wyzszosc. Jest was łohohohoho a moze i wiecej, to nie lepiej wylizac dupe hiszpana i przyjebac jeszcze 10 lvli i byc proooooooo zabijajac 20 lvl ze sqlem i miec szacun u 40 lvl z pod dp carlin. Powiedz po co Ci to nie lepiej bys kims kogo bedzie za jakis czas szanowal ten co Cie w dupe kopal? Jakbys mial jaja bys zebral ludzi ktorzy chca tej cholernej wojny i pokazal ze potrafisz cos wiecej niz tylko na*******ac te zalosne wrl za 4000 expa. Super! Wezcie sie ludzie zastanowcie poki nie tracicie w oczach polakow ktorzy chetnie wam pomoga ! Tak na marginesie dla mnie na tym servie na szacunek zasluguje nie jakis Nizahe Oferma czy Russel(n/c) i inne pg pro mastery tylko wysmiewany przez was Tenshinkhan ten chlop ma jaja i sra na to co mowia inny. Znam tu troche ludzi i wiem na kogo mozna liczyc oni tez to wiedza i szacun chlopaki robcie tak dalej!
Sry za błędy ort. i gramatyczne pisałem to pod wpływem emocji xD
Żeby Polska Była Polska!:evul:
I o Taka Polske Walczyli ( Minusia :*)
Widze, że nie tylko ja myśle podobnie... pozdrawiam wolnomyślicieli !! ave Free Morganian Peoples.
Mówisz, ze jakbym miał jaja to bym zebral ludzi którzy chcą walczyć próbowalem.... i uwierz mi
Ci Polacy u których sie nie spodziewalem - ODMÓWILI !! Co zrobie, jeżeli server mówi ze boi sie wojny bo zaraz znow beda paymenty ?? Mowisz, tez ze Tensh ma jaja no moze ma, ale widze ze po payment ma dosc bo jak sie wycofuja ludzie i niema nikogo kto by walczył. Zrobimy offense gildie ok 25 osob i zeby sie zgrać nikogo nie bedzie. bede mowic "nie ma sensu" "przegramy" jakbym z takimi ludzmi mial isc na wojne wolal bym sobie sam fielda pod nogi rzucic i sie zabic niz oddac fraga.
Ten moj post byl bardziej do Victerona ktory sie wypiera wlasnych marzen, ale co do twojego posta nie jestes sam ktory probowal cos zrobic nie ma sie co oszukwiac na tym servie poloczki nigdy nic nie zrobia z takim podejsciem. Ostatnia war "Royal Navy"(nie zaslugiwali na taka nazwe gildii) jak udalo nam sie zebrac 3-4 max razy to i tak gowno robilismy, ale to juz inna bajka kazdy wie o co kaman :) pozdro dla kumatych:evul:
Poprostu nie ma sie co oszukiwac pizdeczki i tyle ktore wola karac monsterki niz ludzi :evul:
Gomoore lepiej tez zacznij expic bo przygotowania do war sa bez sensowne;p nie ten serv stary xDDD
Ten moj post byl bardziej do Victerona ktory sie wypiera wlasnych marzen, ale co do twojego posta nie jestes sam ktory probowal cos zrobic nie ma sie co oszukwiac na tym servie poloczki nigdy nic nie zrobia z takim podejsciem. Ostatnia war "Royal Navy"(nie zaslugiwali na taka nazwe gildii) jak udalo nam sie zebrac 3-4 max razy to i tak gowno robilismy, ale to juz inna bajka kazdy wie o co kaman :) pozdro dla kumatych:evul:
Poprostu nie ma sie co oszukiwac pizdeczki i tyle ktore wola karac monsterki niz ludzi :evul:
Gomoore lepiej tez zacznij expic bo przygotowania do war sa bez sensowne;p nie ten serv stary xDDD
http://pl.youtube.com/watch?v=kppXmhbgpB8
Oni przynajmniej coś robili ;) pzdr Hurri
Super war wtedy byla piec fragow na krzyz paymenty po 2tyg. i zbiorki 2x w tygodniu. Jak to jest war to ja na*******am na rekordy w tony hawka... 4 sneaki \o/ jupiiii -2kk paymentow kalkulacjaaaa jak malo ktora
Super war wtedy byla piec fragow na krzyz paymenty po 2tyg. i zbiorki 2x w tygodniu. Jak to jest war to ja na*******am na rekordy w tony hawka... 4 sneaki \o/ jupiiii -2kk paymentow kalkulacjaaaa jak malo ktora
Zamknij jape panie raper. Stan i cos zrób a nie P*****SZ jak dewodka.
:D
J@P@ xDDDD
Kurwa nie moge normlanie patrzec na to 8o
Te Gomore zbierz te 20 ludzia 100+ to ci pomozemy :D
I nie spinaj sie tak to tylko taka gra.
Ty Victeron zmien sobie opis na tibia.com ^^
"Jedno Serce, jedno bicie, KARA ponad życie" ;)
In Memory of Fredi Duron, Shadow Anaconda, Natiol and KARA...
hahahahahahahahaha no to mi pojechales. "Kolego" ja sie tu staram przemowic do rozsadku niektorym ludzia a to ze ty swoim smisznym 70 lvl wojny sie domagasz to tu kazdemu kolo psi psiaka splywa bo nawet jakby byla to war to bys mial zadania bojowe w postaci zabijania 30 lvl i wiec prosze Cie nie komentuj tego co pisze bo jestes NIKIM :)
http://pl.youtube.com/watch?v=kppXmhbgpB8
Oni przynajmniej coś robili ;) pzdr Hurri
http://pl.youtube.com/watch?v=OoJvLZ_P1Pc&feature=related
Początki kary 8o
http://pl.youtube.com/watch?v=PrIX-tByEQ4
Za co ? Za a kuku ;(
ahahahahaha KARAAAAAAAAAAAAAAA musimy zrobic replaya xDDDD bo widze ze coraz wiecej sie bydla po Venore lansuje :evul:
Badz Spokojny Kara Nie Wychodzi z Formy!:evul:
Macieji skończ filozofować leszczu moze i 76 ale nie boje sie mowic tego co mysle japa smierdzielu. knebel na ryj i do budy.bb
Sorry za podwojny post, ale temat mozna uznac za zamkniety
myslalem, ze ludzie z Morgany maja wiecej jaj i potrafia sie jednoczyc jednak sie pomylilem.
Papa.
MalutkiDrut
09-12-2007, 12:42
Popieram Kafara... Jesli mowisx o Fureyce to nie wiem dlacxego ma byc pierwsxa... dostala wladxe w Oath i x niej skorxystala, ty bys tak nie xrobil? (sorry xa to x ale mi walnela klawiatura ;p)
Popieram Kafara... Jesli mowisx o Fureyce to nie wiem dlacxego ma byc pierwsxa... dostala wladxe w Oath i x niej skorxystala, ty bys tak nie xrobil? (sorry xa to x ale mi walnela klawiatura ;p)
Bo to jebana oszustka?
Mogę prosić o dowody na poparcie słów? (Opisać sytuacje kiedy oszukała)
MalutkiDrut
09-12-2007, 19:04
Jexu robicie wielkie halo bo jej xaxdroscicie i all jak sie x oath nie xacxyna to nic nikomu nie robia....
Mogę prosić o dowody na poparcie słów? (Opisać sytuacje kiedy oszukała)
Na przykład jakiś rok temu miałem trochę wolnej gotówki i itemów na tym servie i chciałem kupić sobie pacca na chara z Berylii. Usłyszałem, że ona sprzedaje pacc i jest zaufana. Zapłaciłem jej, powiedziała, że zaraz będzie pacc... I na tym się skończyło. Tłumaczenia? "Bo myślałam, że on jest oszustem". Tak, kurwa, zgodziłem się na "first pay" ale co tam, to ja jestem oszustem ; ) Sporo jest ludzi, którzy jej nienawidzą.
MalutkiDrut
09-12-2007, 22:38
To xmienia postac rxecxy ale jux nie mowimy na temat postu ;p
mnie tez raz orąbali na pacc ale mam słownych kumpli (Lavio :*) :P, ja tam do niej nic niemam xD
MalutkiDrut
10-12-2007, 19:14
No i koniec tematu WAR NIE BĘDZIE ;d Przykro mi ale nie jestesmy zgrani
fajnie podsumowanie nie powiem, aczkolwiek szkoda że nie będzie :P
MalutkiDrut
17-12-2007, 16:17
TKHM a moxe bedxie ? xd
MalutkiDrut
17-12-2007, 16:18
a moxe jednak bedxie ?;d
HardClan
19-12-2007, 00:51
Bo tak naprawdę... w tych wszytkich wojnach, zawsze brakowało jednej osoby ;)
Poterzbny jest DOBRY prowadząc i team, który potrafi SŁUCHAĆ i WYKONYWAĆ polecenia ;)
kthxbye.
Kafffffar
19-12-2007, 11:12
ludzie przestancie juz oplakiwac tamte wary bo to byla porazka... moze teraz z tamta ekipia i z nowym leaderem (Kogo mam na mysli?Xd) bylo by inaczej ale nie ma co gdybac i trzeba grac dalej ;) nie ma takiej mozliwosci zeby polacy rzadzili serwem pogodzcie sie z tym bo polacy sa nielojalni nie maja doswiadczenia w wojnach,niezgrani i przede wszystkim boja sie o wlasne chary bo sa one warte troche kasy na allegro a ze u wiekszosci graczy sie nie przelewa to zawsze wola sprzedac chara niz walczyc nim w wojnie i tam go zjechac (mowie to o 80% polakow na morganie)
jedyna szansa na to by wygrac jakis war jest polaczenie ze Szwedami ale ani oni ani Polacy by tego nigdy nie chcieli a wiec jest to w zasadzie niemozliwe ;]
A wiec raczej nie spodziewajcie sie juz warow ze strony Polakow ;] wydaje mi sie ze w przyszlosci jedyna szansa na to ze MOZE bedzie jakis war to Hiszpanie vs reszta Oath + ppl ale nie liczyl bym na to :)
Btw. Witam ponownie na Morganie ;)
MalutkiDrut
19-12-2007, 14:41
Kaffar x jakiej jestes dxielnicy? ja tex x cxewy ;p
Kafffffar
20-12-2007, 01:21
błeszno ...
nie licz na spotkanie sry ale wole dziewczyny
Srać na tą morgane, server upadl juz dawno temu ludzie lizą jaja bo Oath wyznacza wyroki jak sie podoba ;) wiec trzeba byc asslicksem zeby grac...tutaj bo jak powiesz cos nie tak to strzeli Cie z du** twoj
I co pier*****e ze Victeron bylby leadem...HABUAHUAHAU on nie przeprowadzil by wlasnej matki przez przejscie, a wy cos pier****e ze on leadem by w wojnie moglbyć, wedlug mnie to glupi kocur co sie boi... jak jest taki dobry, to nei zatrzęsie...a nie sie boi...
Myśle, że jedyna osoba która moze leada w wojnie poprowadzić to ? NIKT bo ja mam za mały lvl :D nie no joke, ale nie widze nikogo...tak jak juz mowilem, mam za maly lvl xD za wczesnie sie hunted nabawilem xD
Kafffffar
20-12-2007, 11:22
Srać na tą morgane, server upadl juz dawno temu ludzie lizą jaja bo Oath wyznacza wyroki jak sie podoba ;) wiec trzeba byc asslicksem zeby grac...tutaj bo jak powiesz cos nie tak to strzeli Cie z du** twoj
I co pier*****e ze Victeron bylby leadem...HABUAHUAHAU on nie przeprowadzil by wlasnej matki przez przejscie, a wy cos pier****e ze on leadem by w wojnie moglbyć, wedlug mnie to glupi kocur co sie boi... jak jest taki dobry, to nei zatrzęsie...a nie sie boi...
Myśle, że jedyna osoba która moze leada w wojnie poprowadzić to ? NIKT bo ja mam za mały lvl :D nie no joke, ale nie widze nikogo...tak jak juz mowilem, mam za maly lvl xD za wczesnie sie hunted nabawilem xD
Nie byl bys leaderem nawet jak bys mial 150 lvl z tego powodu ze jestes niedoswiadczony i nie masz pojecia o tym.
Komisarzyk
20-12-2007, 11:41
Nie byl bys leaderem nawet jak bys mial 150 lvl z tego powodu ze jestes niedoswiadczony i nie masz pojecia o tym.
Nie widze kompletnie zadnego lidera na morganie, wiec mozecie zapomniec tym o czym mozliwe, ze myslicie.
/Eter
Kafffffar
20-12-2007, 13:54
mowie tylko ze gdybysmy mieli leadera o ktorym mowilem podczas war RN vs Avis(?) moglo by to wygladac inaczej ;p teraz nikt nie planuje zadnej wojny i zadnej wojny nie bedzie (bynajmniej nic o tym nie wiem)
Victeron
20-12-2007, 14:43
@ Goomore
Wez obrazac mozesz swoja matka a nie moja :)
Jestes niewychowanym dzieciakiem co wypowiada sie nie takich forach.
Co do wojny to nie chce walczyc bo nie mam powodow do walki i nie komentuj innych decyzji bo Ty widac jeszcze nic nie osiagles przez caly swoj czas grania no chyba ze bawia cie pekowania w kopalniach na facc.
Pozdrawiam
P.S
Mysle ze Twoje nastawienie do innych polakow oraz mnie sie zmieni po swietach :)
Swieta lacza ludzi ,
Signed.
Victeron
Hahahaha takich ludzi jak on to Święta lacza ale z Tibia ahaha passki i lecimy 8.14 na expaaaaa
szymek wez no ogarnij kapele i lecimy z warem bo nudze sie juz 2tyg bez tibii charcze xDDDDDDD
a tak do komisarzyka to jak ty mozesz widziec jakiegos jak pewnie 24/7 w dp carlin patrolujesz chuja wiesz o warach kto jak dowodzil i co robil a w*******asz sie jak zaba w pomidory. Wez idz czytaj poradniki 3 tematy nizej i zabierz ze soba reszte smisznych grajkow :)
Wiecie co zamiast tak sie spinac na tym forum to robcie sorkow po wyzej 45 lev bo K***A SD's sa dopiero od tego lev dostepne 8o Ale nie ale nie my nie poddamy sie ! Kara jeszcze rzadzic bedzie ! :cup: pls 45 lev + ;]
http://youtube.com/watch?v=fZkMx5F1QhY
Chcecie powtorki z rozrywki to lepiej zacznijcie expic albo kupowac sorkow ;d
Eter, Kafarr... Wiecie co...z tym doświadczeniem to nie mówcie jak nie znacie, brakuje poprostu 3-4 chlopaków co by zarządzali... ale nie da sie tego zrobić jak kazdy sobie mysli, ze "ja to mam pvp, wy**r***e, pojade go na solo, yo yo" a co sie dzieje jak Cie klepia?
Za wysoko patrzycie...spójrzcie na ludzi...i niech wkoncu polacy zbiją piątki, elo szmaty i pojada jak to sie robi po Słowiańsku....
Victeron:
Nie obrażam Ci Mamy tylko Ciebie, filozofie... powodów do wojny ?? teraz mi pokazales, że nie masz honoru ; ] placiles 2x i pewnie zaplacisz jeszcze nie raz...bo polacy na Morganie upadną szybko... jak sie sami miedzy sobą bedziemy wybijac tak jak Wy to robicie... mozna to przebolec... ze mamy do siebie jakies problemy waty itd. fajnie by było sie zjednoczyć razme do kupy i wypier**** dzbanów swe, espania z servera... bo pluja na polaków.. a Wy ass-licksy :) lubicie ? prosze bardzo, wiem ze nie wrzyscy sa tacy ale wiekszosc...
Macieji:
Dobra zamknij juz tą morde, kołaczesz jak roz*****y maluch, pierdisz pierdisz i coś nie mozesz sie wysrać...
Viltherius
31-12-2007, 18:42
Eter, Kafarr... Wiecie co...z tym doświadczeniem to nie mówcie jak nie znacie, brakuje poprostu 3-4 chlopaków co by zarządzali... ale nie da sie tego zrobić jak kazdy sobie mysli, ze "ja to mam pvp, wy**r***e, pojade go na solo, yo yo" a co sie dzieje jak Cie klepia?
Za wysoko patrzycie...spójrzcie na ludzi...i niech wkoncu polacy zbiją piątki, elo szmaty i pojada jak to sie robi po Słowiańsku....
Victeron:
Nie obrażam Ci Mamy tylko Ciebie, filozofie... powodów do wojny ?? teraz mi pokazales, że nie masz honoru ; ] placiles 2x i pewnie zaplacisz jeszcze nie raz...bo polacy na Morganie upadną szybko... jak sie sami miedzy sobą bedziemy wybijac tak jak Wy to robicie... mozna to przebolec... ze mamy do siebie jakies problemy waty itd. fajnie by było sie zjednoczyć razme do kupy i wypier**** dzbanów swe, espania z servera... bo pluja na polaków.. a Wy ass-licksy :) lubicie ? prosze bardzo, wiem ze nie wrzyscy sa tacy ale wiekszosc...
Macieji:
Dobra zamknij juz tą morde, kołaczesz jak roz*****y maluch, pierdisz pierdisz i coś nie mozesz sie wysrać...
Wiesz Polacy maja to do siebie ze w większości są mądrzy po szkodzie.
Wyjebie ich a potem zaczną się zastanawiac co by było gdyby wcześniej...
"wrzyscy" zycze milego powrotu do szkoly po imprezie sylwestrowej. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
I nie mow do mnie zamknij sie jezeli powtarzasz to samo co napisalem kilka postow up. Idz poszalej troche masz jedna taka okazje w roku i zostaw ta tibie na kilka godzina dobrze Ci to zrobi. :)
Szczęśliwego Nowego Roku Ludzie!! :)
I Do Siego !!!
No i Odpierdol mi sie od Kafara bo to jeden z bardziej ogarnietych ludzi tego serva. Pozdrawiam kafar
Lece na Show xD Kurwy, konserwy i muza bez przerwy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MiszczuPefalpe
31-12-2007, 21:19
"wrzyscy" zycze milego powrotu do szkoly po imprezie sylwestrowej. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
I nie mow do mnie zamknij sie jezeli powtarzasz to samo co napisalem kilka postow up. Idz poszalej troche masz jedna taka okazje w roku i zostaw ta tibie na kilka godzina dobrze Ci to zrobi. :)
Szczęśliwego Nowego Roku Ludzie!! :)
I Do Siego !!!
No i Odpierdol mi sie od Kafara bo to jeden z bardziej ogarnietych ludzi tego serva. Pozdrawiam kafar
Lece na Show xD Kurwy, konserwy i muza bez przerwy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bota wyłącz tylko. nie zapomnij!:D
nie no luzik zmienie neta po nowym roku wracam do bota :)
Ja chcę też walczyć.
Weźcie i mnie plx.
Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie Weźcie !~!!!!!
UBIJEMY ALL!
OPANUJEMY SERV!
I GOMOORE ZBIERZESZ PAYMENTY PO 1020102kK!!!!!!
YEYEYYEYYEYEY!!!
URIZE WEZMIEMY I ROXANDOOOO!
DAMY RADE!?
TAK DAMY RADEEEEE!
GOMOORE BUDOWNICZy, ZAWSZE DA RADE!
GOMOORE BUDOWNICZY, NIE JEST SAM!
JEST Z NIM KOPARKA I BETONIARKA!!!!
JEJEJEJEJ
Kafffffar
02-01-2008, 00:02
Gomoore nie wiesz co piszesz ... nie jestes chyba zbyt doswiadczonym graczem ,a wiec zamilcz i sluchaj co mowia madrzejsi od Ciebie;)
Vandoz japa bocie
Pozdro Shejq ;)
Komisarzyk
02-01-2008, 11:55
Hahahaha takich ludzi jak on to Święta lacza ale z Tibia ahaha passki i lecimy 8.14 na expaaaaa
szymek wez no ogarnij kapele i lecimy z warem bo nudze sie juz 2tyg bez tibii charcze xDDDDDDD
a tak do komisarzyka to jak ty mozesz widziec jakiegos jak pewnie 24/7 w dp carlin patrolujesz chuja wiesz o warach kto jak dowodzil i co robil a w*******asz sie jak zaba w pomidory. Wez idz czytaj poradniki 3 tematy nizej i zabierz ze soba reszte smisznych grajkow :)
wydaje mi sie ze wiem troche o warach. w kazdym razie podchodze do tego serio i jak juz cos zaqczne to jestem przygotowany do tego mam takie nastawienie ze albo kogos oddeleguje z serva albo sam odejde.
nie iwem czy wiesz ale to ja bylem jednym z zalozycieli hurricane ktora jezeli mozna tak to nazwac najbardziej zaszkodzila ekipie nizahe w tamtym czasie biorac pod uwage wszystkie wojny na morganie. ty jezeli sie nie myle doszedles pozniej i nie wiem czy placiles czy nie. w kazdym razie to byla nasza wojna z ladnym pioczatkiem i wieloma akcjami w ktorej nam pomagaliscie ale to my bylismy motorem napedowym.
denerwuje mnie jak ktos mowi ze boje sie wlaczyc o swoje prawa. na titania walczy juz prawie 2 lata i mozna powiedziec ze narazie jakos nam to wychodzi, mamy inicjatywe.
moze cie wkurzylo ze nie chce wam pomagac. sa proste powody:
nie szukam wladzy na serwie jak to bylo kiedys, i narazie nie narzekam na jakies PA bo poznalem duzo roznych ludzi ktorzy na to nie pozwola.
skald gildii rzadzacej bardzo sie zmienil na lepsze. wiadomo ze nie wszystkich tak uwielbiam i szanuje ale w kazdym razie problemow nie mam a wrecz przeciwnie.
wy jak widac macie. ostatnia "wojna" jezeli mozna to tak nazwac pokazala wg mnie ze tak jak juz napisalem pare postow wyzej nie ma lidera na morganie. a moze po prostu jest ale jeszcze nic nie pokazal.
widac bardzo cie to ruszylo ale przyznam szczerze ze my w hurricane tez nie mielismy lidera i to wg mnie bylo glowna przyczna porazki a moze jedyna.
PS. jak chcesz podyskutowac to bardzo chetnie tylko pisz z argumentami a nie jak zdenerwowane dziecko i jak cos to czekam na gg bo mowiles ze pogadac jeszcze chcesz :)
No bardzo chetnie podyskutuje. Ale co do wojny waszej czyli hurricane jezeli 5 fragow nazywasz szkoda no to... :) Odezwij sie pod wieczor lub w poludnie Ema
Zdenerwowane Dziecko to ciekawe;p
MiszczuPefalpe
02-01-2008, 16:57
nie no luzik zmienie neta po nowym roku wracam do bota :)
hehe chcialem Cie powkurzac ale widze ze masz poczucie humoru wiec respect :D
Uriza ma 2 chara to moze bez kitu pomoze xD
Gali_Cyba
02-01-2008, 21:15
Z taką organizacją, to w 2008 roku nawet byśmy pod Grunwald nie wyruszyli. Każdy siedziałby na swoim dupsku, w ciepłym domku. Jedynym jego zmartwieniem byłby obiad.. Głupie usprawiedliwienia też tu nic nie dadzą. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, poprostu się ich boimy. Sytuacja nie ulegnie zmianie, póki do ludzi nie dotrze co się naprawde dzieje. Pozwalamy, by jakieś jeb*ne Spainy typu szlic (o którym wole sie nie wypowiadać ;) )pomiatały nami i rządziły serwerem, który może być nasz!
Przemyślcie to,
Gali Cyba
Gomoore nie wiesz co piszesz ... nie jestes chyba zbyt doswiadczonym graczem ,a wiec zamilcz i sluchaj co mowia madrzejsi od Ciebie;)
Vandoz japa bocie
Pozdro Shejq ;)
Bot Cie utworzył przyjacielu drogi.
Ja nigdy nie BOTowałem ha ha.
Neeevah!
@Gali~
Masz szlaban HAUEHAEUAUEHAUEHAUAEAUHEUAHUHAE
@Co do wojny.
Zrobie chara Jagiello, Gomoore pojdziesz ze mna na NiemcUF(O)?
@Gomoore
Kto liże dupe Oath?
Jak wiem mnie tam nie dopuscza, bo 50% chce mnie zabić, 25% nie wie, że istnieję, a drugie 25% maja brudne dupska.
Gali_Cyba
02-01-2008, 22:03
@Gali~
Masz szlaban HAUEHAEUAUEHAUEHAUAEAUHEUAHUHAE
Nie mam xdd
Kafffffar
02-01-2008, 22:07
@Gali~
BYŚMY?
Wydaje mi sie ,ze ty bys i tak nigdzie nie wyruszal , bo taka postac jak Ty masz mozna zrobic w 2 tygodnie i nikt by nie wziol kogos takiego do War.
@Vandoz
żałosne...
Gali_Cyba
03-01-2008, 09:43
@Gali~
BYŚMY?
Wydaje mi sie ,ze ty bys i tak nigdzie nie wyruszal , bo taka postac jak Ty masz mozna zrobic w 2 tygodnie i nikt by nie wziol kogos takiego do War.
Może za tą, niewinną i wykasowaną postacią kryje się ktoś inny? ^^
Kafffffar
03-01-2008, 11:40
Może za tą, niewinną i wykasowaną postacią kryje się ktoś inny? ^^
Nie.
Peace :):)
Nie.
Peace :):)
Nie wiesz? Nie udzielaj się.
Idź kup sobie budyń Paula i szpanuj na podwórku.
Będziesz cool!
Kafffffar
03-01-2008, 17:29
Szczerzcie sie wyznawcy szatana XDDDDDD Hiszpanie zaczynaja karac XDDDDDDD
Nirek Devilek
Jan 03 2008, 15:37:45 CET Killed at Level 80 by Dorlik
Jan 03 2008, 00:02:02 CET Killed at Level 81 by Dorlik
and by Arman Bloodhand
Knight Kudini
Jan 03 2008, 15:47:42 CET Killed at Level 124 by Dizt Cold
and by Zaft Durydd
Tenshinkhan
Jan 03 2008, 15:27:46 CET Killed at Level 124 by Dorlik
Don Hoost
Jan 02 2008, 23:44:42 CET Killed at Level 97 by Krell
Xardas De'fire
Jan 03 2008, 15:21:35 CET Killed at Level 63 by Keri Inferno
Jeszcze jakies mniejsze lvle padly z 2-3+
Co to bedzie co to bedzie?XD
Wiem tylko tyle ze Polacy sa zbulwersowani bardzo Xdddd
Powstanie nowa rebelia i po raz kolejny wypowie wojne barbarzynskim istota ktore nie daja im spokoju przez wieku ? Czy sa w stanie podniesc sie jeszcze raz? Czy polacy opomna sie o swoje prawa?Czy Sibuna tym razem zadziala ? Czy Wolfy rusza na pomoca i beda walczyc o pokoj ?
Czy moze po burzy zapadnie spokoj i tak sie to wszystko skonczy?
Moze dowiemy sie juz niedlugo XDDDDDDDDD
Ja osobisice nie znam odpowiedzi na zadne z tych pytan ale cos sie dzieje xddddddd
Komentowal:
Zawsze Kochajacy KAFAREK :*
Edit: Wlasnie niedawno dostalem MW przed ryja jak wbiegalem na statek od Sunatiki XDD
Temat o new WAR XDDD
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=160002
tam pisac;p
hmmm a to ciekawe...mimo wszystko, jednoczcie sie polacy, dzialajcie:)
przynajmniej ciekawie bedzie, btw chce ktos 2 ss z kudiniego?:P bo akurat mam jak zgonil:P
Szczerzcie sie wyznawcy szatana XDDDDDD Hiszpanie zaczynaja karac XDDDDDDD
Nirek Devilek
Jan 03 2008, 15:37:45 CET Killed at Level 80 by Dorlik
Jan 03 2008, 00:02:02 CET Killed at Level 81 by Dorlik
and by Arman Bloodhand
Knight Kudini
Jan 03 2008, 15:47:42 CET Killed at Level 124 by Dizt Cold
and by Zaft Durydd
Tenshinkhan
Jan 03 2008, 15:27:46 CET Killed at Level 124 by Dorlik
Don Hoost
Jan 02 2008, 23:44:42 CET Killed at Level 97 by Krell
Xardas De'fire
Jan 03 2008, 15:21:35 CET Killed at Level 63 by Keri Inferno
Jeszcze jakies mniejsze lvle padly z 2-3+
Co to bedzie co to bedzie?XD
Wiem tylko tyle ze Polacy sa zbulwersowani bardzo Xdddd
Powstanie nowa rebelia i po raz kolejny wypowie wojne barbarzynskim istota ktore nie daja im spokoju przez wieku ? Czy sa w stanie podniesc sie jeszcze raz? Czy polacy opomna sie o swoje prawa?Czy Sibuna tym razem zadziala ? Czy Wolfy rusza na pomoca i beda walczyc o pokoj ?
Czy moze po burzy zapadnie spokoj i tak sie to wszystko skonczy?
Moze dowiemy sie juz niedlugo XDDDDDDDDD
Ja osobisice nie znam odpowiedzi na zadne z tych pytan ale cos sie dzieje xddddddd
Komentowal:
Zawsze Kochajacy KAFAREK :*
Edit: Wlasnie niedawno dostalem MW przed ryja jak wbiegalem na statek od Sunatiki XDD
Temat o new WAR XDDD
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=160002
tam pisac;p
Wyplenią was przynajmniej.
Arturo Soprano
06-01-2008, 00:23
@Kafar
Niezle pytania, postaram sie odp na niektore.
Sibuna i Wolfsy napewno wydygaja i beda neutralni co pomoze tylko Hiszpanom. Rebelia? a jest komu sie buntowac?:D Na Morganie nigdy nie bedzie spokoju.
/Arturo~ + Krell i reszta :)
I teraz neich sie wypowie Victeron, Tenshikhan jak z nimi na prv pisalem ;] dobrze mowilem ?? ze wspomnicie moje slowa ?? "bedziecie znow im placic, albo padniesz za nic" macie teraz riposte na swoje "elokwętne" posty i kłapanie dziobem jaki to gomoore jest "głupi" ze próbuje dzialac a nie daje sie zabic ; )
Padł Victeron padł Tensh... padnie i reszta ; ]
Victeron
07-01-2008, 10:00
Nie będę się nic wypowiadać, zobaczymy co będzie ;)
Noname18
07-01-2008, 11:49
Nie będę się nic wypowiadać, zobaczymy co będzie ;)
Zawsze mowisz tak samo panie pewny siebie. Zmien metode bo ta jak widzisz niedziala od jakiegos czasu :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.