Pokaż pełną wersje : Anni + 4x bot = ...
Śmiech na sali xD po chwili bicia demów jeden napisał "i can't" i padł xD ps. ten co nagrywał była to jego 3 próba ... w ogóle zero skila i organizacji .. <lol2> nie będę więcej pisał bo szkoda psuć zabawę xD
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34701
bhauahuahuauh. O nie.
They made my day! :D
Na tym anni wcale 4 osoby nie jechały na bocie. Ten, który pierwszy padł uhał się na full hp.
Ogólny brak skilla i mózgu zaprowadził ich do temple ; p.
Kileros fire'son
04-12-2007, 18:59
Gzzz dla Nich ;)
btw
HAHAHHAHAHAHA
Gzzz dla Nich ;)
btw
HAHAHHAHAHAHA
odnosze wrażenie ze niektórzy nie rozumieja skrótów których używaja
@topic
gratz dla tych panów
odnosze wrażenie ze niektórzy nie rozumieja skrótów których używaja
@topic
gratz dla tych panów
chyba ty nie rozumiesz tych skrotow :(
Knight Patryk
04-12-2007, 19:59
chyba ty nie rozumiesz tych skrotow :(
Chodzilo mu ze ten koles niepotrzebnie uzyl:"BTW"pozatym Myrmidon to zal dzieci neo@Rubera wogule server ktory juz dawno polegl:) a film zalosny
Duch Niespokojny
04-12-2007, 21:48
Nie rozumiem o co wam chodzi. Może nie oglądałem zbyt uważnie, ale według mnie jedynym poważniejszym ich błędem było to, że wzięli 3 rycerzy. Możliwe też, że z początku wszyscy cisnęli hotkeye do uhów, przez co w ogóle nie atakowali. Nie będę nawet prosił o wymienienie konkretnie czego takiego śmiesznego/głupiego wy dopatrzyliście się na tym filmiku, bo znając życie i tak moja prośba pozostanie bez odzewu...
Ja na jego miejscu bym pil chyba manasy ;] Albo dalbym full atk, tutaj on wogole nie wchodzi jakos demonowi ;]
Ja na jego miejscu bym pil chyba manasy ;] Albo dalbym full atk, tutaj on wogole nie wchodzi jakos demonowi ;]
Tiaa, a slyszales o tym ze demon wysysa mane? Oo'
Odnosze bardzo dziwne wrażenie, że to postacie zrobione po ostatnim update...
Poza tym wg mnie annihilator powinien być nieco trudniejszy.
Chodzilo mu ze ten koles niepotrzebnie uzyl:"BTW"pozatym Myrmidon to zal dzieci neo@Rubera wogule server ktory juz dawno polegl:) a film zalosny
eee powaga?? dzieki ze mi powiedziales bo ja nie wiedzialem o tym aha to sory kolego dzieki za wyjasnianie jestes boski!!!111
Nodivodu
05-12-2007, 15:56
uhahahahhahahahahaha no comment
pierwsze
kto z grana wali demony na anni? --> idiota?
kto idze na anni majac 12 dyst i wali ze starow? --> idiota?
kto zaklada softy zeby manna rosla jak demony manne wysysaja? --> itiota?
wogole koles chyba niezbty rozgraniety.....
Marcelek
05-12-2007, 16:13
eee powaga?? dzieki ze mi powiedziales bo ja nie wiedzialem o tym aha to sory kolego dzieki za wyjasnianie jestes boski!!!111
Nie rob z siebie debila
Odnosze bardzo dziwne wrażenie, że to postacie zrobione po ostatnim update...
Ja bym powiedzial ze na expie 2x... ale mniejsza : D
Lechista
05-12-2007, 19:38
buhaha, te demony się szybciej uhaly niz oni zadawali im blood hity...
To jakieś kompletne nooby. Wogule nie atakowali tych demonów ^^ :D Tylko dam im stronke z guildią żeby sie zalogowali :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.