Pokaż pełną wersje : Mam Problem :)
Dark-Xaero
08-11-2003, 21:54
Witam mam sorca lvl 14 i mlvl 14 skille 17/19 ( dw shield , p-armor, brass legs , dark helmet , leather boots , i m -star). Jak chodze na beholdery to trace na nie3 czaem 2 runy hmm i po rozwaleniu takie beholdera mam np okolo 40 hp mniej. Znudzilo mi sie chodzenie na beholdery na co moge teraz pochodzic ) jakis mocniejszy potworek) ???
Mistrz Czarnego Miecza
08-11-2003, 22:01
:/... idź na poh tam masz mocne potworki :D ...
Wracając do tematu to idź se dalej na behy , cyce, roty i dwarfy , do zamku koło AB, dsy (może zabijesz).
Niemam pomysłu naco możesz chodzić .
To zależy po co na te potworki chodzisz jeśli chodzisz dla expa do polecam valkirie lub wiedźmy są one w amazon camp a jeśli dla pieniędzy to tak naprawdę nie wiem dwarf soldiery się opłacają.
co ci jest zamalo 170expa?? ja na twojm lvlu to na roty chodzilem ale jak tak bardzo chcesz to se idz na demon skieleton znim se poradzisz.
to nie za bardzo będzie ci się "opłacało" często chodzić na lepsze potwory. Ja ten 20 lvl (wyrobiony 0,5 h temu :) ) zrobiłem w kopalni. A żeby się rozerwać to chodzę z kolegą palkiem na orcki. Jak się ma farta to można na zerkach i leaderach nieźle zlootować. Niestety my mamy pecha :( i jak dotąd tylko 1 halabard :/ Ale za to mam (z tamtąd) bębenek i jak robię runy i mi się nudzi to sobie gram ...
Moim zdanie nie chodz na mocniejsze potworki tylko na expa tzn:
- rotwormy
- dwarwy
- goblin
Wszytko to znajdziesz na połódniowy - zachód od AB
Lord Czaja
09-11-2003, 08:39
eee...nie zdradzajcie mojego ulubionego miejsca do expienia (gobliny) X( ;)
Hha. Gobliny to lamki. TYlko chrzanią o GK. Łaź stary na behki i cyce, to ci na razie starczy. Jak chcesz mocnych wrażeń to leć na smoczka koło AB!
Oryginalnie dodany przez eerion
Hha. Gobliny to lamki. TYlko chrzanią o GK. Łaź stary na behki i cyce, to ci na razie starczy. Jak chcesz mocnych wrażeń to leć na smoczka koło AB!
eee... Sorka gdzie jest ten smoczek jesli mozna wiedziec...
Spox juz sam znalazlem :D
jak masz pacc to możesz se iść na edron albo na crmaye na darashie ja mam teraz 29 lvl i chodze tam na roty expować jak nie mam runek :P (na bh i cyce nie opłaca ci się chodzić na tym lvlu i m lvlu bo tracisz sporo hp i runek i jest to poprostu nie opłacalne...)
Czkowron
05-01-2004, 06:22
Oryginalnie dodany przez Mistrz Czarnego Miecza
:/... idź na poh tam masz mocne potworki :D ...
Wracając do tematu to idź se dalej na behy , cyce, roty i dwarfy , do zamku koło AB, dsy (może zabijesz).
Niemam pomysłu naco możesz chodzić .
Spokojnie zabijesz ds-a .Mój qmplel druid na 12 lvl , zużywa na niego jakieś 4-5 hmm.Na dowód mam zdjęcie, ale najpierw musze je na serwer wpakować. :)
widzialem goscia na 11 lvl który waliw w ds'a spearami :D walka trwala dlugo nie stracil wcale życia(nie podszedl do niego nawet ds) a ds mial czerwone kiedy nagle.... ds zmienil droge i 1 ciosem goscio byl dead(nie dizwie sie mial scale arm brass legs i coper shield) puzniej przyhodzily inne 10,11lvl i juz ze strzalami i polowa z niech zginela ale druga polowa zabijala(oczywiscie nie tego 1 tylko inne) ja mam palka na 11lvl i tamto zdarzenie mnie ostrzega zeby narazie sie wstrzymac :]
ja dsy bilem na lvlach 13+ po treningu (pall ofkoz)
jak sie niema laguw i sie umie i zna dobre miejsca to mozna na kazdym lvl palkiem ale ja moim palkiem wole nie prubowac )hyba ze na pohu(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.