PDA

Pokaż pełną wersje : Mam Problem :)

Dark-Xaero
08-11-2003, 21:54
Witam mam sorca lvl 14 i mlvl 14 skille 17/19 ( dw shield , p-armor, brass legs , dark helmet , leather boots , i m -star). Jak chodze na beholdery to trace na nie3 czaem 2 runy hmm i po rozwaleniu takie beholdera mam np okolo 40 hp mniej. Znudzilo mi sie chodzenie na beholdery na co moge teraz pochodzic ) jakis mocniejszy potworek) ???

Mistrz Czarnego Miecza
08-11-2003, 22:01
:/... idź na poh tam masz mocne potworki :D ...

Wracając do tematu to idź se dalej na behy , cyce, roty i dwarfy , do zamku koło AB, dsy (może zabijesz).
Niemam pomysłu naco możesz chodzić .

Berials
08-11-2003, 22:03
To zależy po co na te potworki chodzisz jeśli chodzisz dla expa do polecam valkirie lub wiedźmy są one w amazon camp a jeśli dla pieniędzy to tak naprawdę nie wiem dwarf soldiery się opłacają.

Radello
09-11-2003, 00:31
co ci jest zamalo 170expa?? ja na twojm lvlu to na roty chodzilem ale jak tak bardzo chcesz to se idz na demon skieleton znim se poradzisz.

p.l
09-11-2003, 00:36
to nie za bardzo będzie ci się "opłacało" często chodzić na lepsze potwory. Ja ten 20 lvl (wyrobiony 0,5 h temu :) ) zrobiłem w kopalni. A żeby się rozerwać to chodzę z kolegą palkiem na orcki. Jak się ma farta to można na zerkach i leaderach nieźle zlootować. Niestety my mamy pecha :( i jak dotąd tylko 1 halabard :/ Ale za to mam (z tamtąd) bębenek i jak robię runy i mi się nudzi to sobie gram ...

Matiq
09-11-2003, 08:27
Moim zdanie nie chodz na mocniejsze potworki tylko na expa tzn:

- rotwormy
- dwarwy
- goblin

Wszytko to znajdziesz na połódniowy - zachód od AB

Lord Czaja
09-11-2003, 08:39
eee...nie zdradzajcie mojego ulubionego miejsca do expienia (gobliny) X( ;)

eerion
10-11-2003, 12:11
Hha. Gobliny to lamki. TYlko chrzanią o GK. Łaź stary na behki i cyce, to ci na razie starczy. Jak chcesz mocnych wrażeń to leć na smoczka koło AB!

mqrcin
10-11-2003, 18:03
Oryginalnie dodany przez eerion
Hha. Gobliny to lamki. TYlko chrzanią o GK. Łaź stary na behki i cyce, to ci na razie starczy. Jak chcesz mocnych wrażeń to leć na smoczka koło AB!

eee... Sorka gdzie jest ten smoczek jesli mozna wiedziec...
Spox juz sam znalazlem :D

Mefi
05-01-2004, 02:13
jak masz pacc to możesz se iść na edron albo na crmaye na darashie ja mam teraz 29 lvl i chodze tam na roty expować jak nie mam runek :P (na bh i cyce nie opłaca ci się chodzić na tym lvlu i m lvlu bo tracisz sporo hp i runek i jest to poprostu nie opłacalne...)

Czkowron
05-01-2004, 06:22
Oryginalnie dodany przez Mistrz Czarnego Miecza
:/... idź na poh tam masz mocne potworki :D ...

Wracając do tematu to idź se dalej na behy , cyce, roty i dwarfy , do zamku koło AB, dsy (może zabijesz).
Niemam pomysłu naco możesz chodzić .

Spokojnie zabijesz ds-a .Mój qmplel druid na 12 lvl , zużywa na niego jakieś 4-5 hmm.Na dowód mam zdjęcie, ale najpierw musze je na serwer wpakować. :)

Selus
05-01-2004, 19:45
widzialem goscia na 11 lvl który waliw w ds'a spearami :D walka trwala dlugo nie stracil wcale życia(nie podszedl do niego nawet ds) a ds mial czerwone kiedy nagle.... ds zmienil droge i 1 ciosem goscio byl dead(nie dizwie sie mial scale arm brass legs i coper shield) puzniej przyhodzily inne 10,11lvl i juz ze strzalami i polowa z niech zginela ale druga polowa zabijala(oczywiscie nie tego 1 tylko inne) ja mam palka na 11lvl i tamto zdarzenie mnie ostrzega zeby narazie sie wstrzymac :]

Josibu
06-01-2004, 04:50
ja dsy bilem na lvlach 13+ po treningu (pall ofkoz)

Selus
06-01-2004, 06:49
jak sie niema laguw i sie umie i zna dobre miejsca to mozna na kazdym lvl palkiem ale ja moim palkiem wole nie prubowac )hyba ze na pohu(