Pokaż pełną wersje : Skillowanie paladynem.
sirpatrick
04-12-2007, 18:50
Posiadam skille 27/20 i nie wiem na czym mam skillować. Skilluje spearami. Trolle i dwarfy za szybko padają, cyce są za silne jak dla mnie. Czy ktoś zna jakieś miejsce gdzie mógłbym zablokować cyca, zlurować 2 słabe stwory i strzelać do cyca bez obawy śmierci? Jeśli tak to proszę o pokazanie mi tego miejsca na tibia earth. Z góry dziękuje...
Bo od 25 skilla nie skilluje się spearami tylko kamykami. Kup kamyki (O ile Cię stać) i idź na dwarfy. Tam pomęcz się do 55 skilla i albo dasz sobie spokój, albo pójdziesz na slimy.
Ktoś tu chyba nie loł!!!
Ja do 35 skila siedzialem ze spearami na trollach! OMG.
A kamienia to chyba sobie możesz wysrać bo i tak nikt ci nie sprzeda, bo ktoś przebije twoją ofertę! X(
Ja polecam niezawodny trening na graczu! Pozdro!;)
Naruto_Norbi
04-12-2007, 22:02
@Up
Zal mi cie zlamasie...
A co jesli gra na no-pvp...
Jestes noobem bo nie wiesz jak mozna zarobic na kamykach i se nie nabijaj postow...
Frajerze zasrany... X(
@topic
Ja polecam do 30 Trolle
30 - 60 Roty pod femor hills oraz kopalnie dwarfow
60- ... Slimy
Tak samo jak knight...
I na co tyle krzyku...
Spokojnie... :cup:
Temat do kasacji jak przeczytasz oczywiscie...
Bierz przykład ze mnie o.O
Cały czas do 35 dista skilowałem z spearami na trolach pod AB...Potem kupiłem kamyki i też skilowałem na trolach pod AB do 53 dista, potem expiłem i skill sam wpadł. Mam teraz 46 RP, i 70 dist.. wogóle nie skillowałem od tamtego razu ;D
sirpatrick
05-12-2007, 18:38
Dziękuje za wypowiedzi. Sam grałem kiedyś palem przed update i na 29 lvl miałem skill 70! To były dobre czasy. Ale teraz trolle szybciej padają i inne bestie również. Gram na świecie non-pvp. Skillować na graczu- chętnie! Lecz niestety nie mogę.
Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam :). Temat do zamknięcia.
Naruto_Norbi
06-04-2008, 17:57
[...]Mam teraz 46 RP, i 70 dist.. wogóle nie skillowałem od tamtego razu ;D[...]
Obok masz napisane że masz 45 RP,a nie 46.
Popraw to lepiej.
Tak jak ktoś już powiedział: Kamyki ! czyli small stone.
Ja osobiście jak zaczynałem gre, to jakoś udało mi sie wbić 45 skilla cały czas skillując spearami xD
Kamilloo90
08-04-2008, 17:50
Troll
amen.
Ja powiem szczerze, że mając paladyna skillowałem na femour hills ^^ Kamyki wypadały, skille idą dość szybko, a i shielda da się "podrasować". Ale zawsze mam 3-4 speary, jakby kamyki nie wypadały. Da się tak ;)
Darekkkk
10-04-2008, 17:44
Ja do kolo 35 dista ze spearami na trolach..
potem ze spearami na harze mojego kolegi do 55
poznjej do 83 prawie 84 kamieniami na monku :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.