zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co to za miejsce, jaki klucz i gdzie go znaleźć

Darnix
04-12-2007, 21:13
Witam. Mam takie małe pytanko. W kopalni koło Kazoordon (w pierwszej od lewej jak by iść od Carlin) jest na poziomie "-3" (na południe na mapce) takie pomieszczenie może by je nazwać nawet "więzieniem"... Te pomieszczenie ma 4 drzwi i jest zamykane na klucz. Do każdych drzwi można dojść z innej kopalni. Tu mi sie nasuwają pytania:
1. Jak się to miejsce dokładnie nazywa?
2. Jaki klucz pasuje do drzwi w tym pomieszczeniu? (chodzi o nr klucza)
3. Gdzie można znaleźć bądź zakupić taki klucz?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam wszystkich Formowiczów

Serlos
04-12-2007, 21:28
Questy w kazo, jesli tam mieszkasz to mogles zrobic je przypadkowo, jesli nie no coz moge ci powiedziec, zebys szukal przy wyjsciu z kazo skrotami ;)

Darnix
09-12-2007, 01:47
sorry Serlos, ale nie bardzo mi pomogłeś... ;/
Jest ktoś w stanie odpowiedzieć na moje pytania?

Knight Simon Dark lord
09-12-2007, 03:16
Opis gdzie szukać klucza podchodzi pod QS więc raczej nie spodziewaj się dokładnych odpowiedzi.

moge odpowiedzieć na pierwsze pytanie.
Jesto to swego rodzaju łącznik między kopalniami a dwarfy są po to żeby go pilnować

luki343
22-12-2007, 17:43
moja podpowiedz to znajdz sobie cos na temat imperrors cookies quest (albo Emperros Cookies) to bedziesz wiedzial jak tam wejsc. Z tego questa jest do tego klucz

Adalgarin
22-12-2007, 17:47
jest to wiezienie kazoordon dwacetra czy jakos tak, dokladnie nie wiem jak zdobyc klucz ale o ile sie nie myle to jest nie daleko sali imperatora wraz z questem na ciasteczka

Lechista
22-12-2007, 20:05
Przypominam, że Quest Spoiling jest dozwolony. Przecież na tibia.pl jest nawet dział z questami ^^

sparkman
22-12-2007, 20:21
Nie Dwacatra jak ktoś wyżej pisał, ale Mine Hub - tak to miejsce się nazywa, a łączy ze sobą 4 kopalnie. Klucz jest częścią questu w Kaz jak już niektórzy pisali, więc infa niestety nie będzie.
Ale poszukaj na Erig Wiki questów związanych z Imperatorem i sie wyjaśni :)

verlog
24-12-2007, 00:51
ja mam pytanie rowniez dotyczace kazordoon, mianowicie chodzi mi o Colossus Fortres, ktore znajduje sie na lewo od schodow ktore prowadza na farme, wie ktos skad wziac albo chociaz jaki nr klucza ? i jeszcze skad wziac klucz do zwyklej fortres skad spada sie do wiezienia ?