Pokaż pełną wersje : Nowy najwiekszy High Lvl w Tibi
Ancient900
04-12-2007, 23:36
ej nie poplam klawiatury :/
Mapa_Europy
05-12-2007, 00:07
Następne dziecko, które widząc adv MDW siedzi po nocach z latarką pod kocem. Weźcie przestańcie, bo to się robi żenujące -.-
Lechista
05-12-2007, 00:09
oo naplafte?? Nie wiesialem ^^
Idz spuscic sie do toalety -,-
ŁAAAAŁ
Super super super BIBA U MNIE.
No life.:baby:
Andrealfus
05-12-2007, 09:54
@autor
a co to kogo obchodzi?
jesli sadzisz ze kogos to jednak obchodzi to patrz na podpis Bloodwina
$orcerer
05-12-2007, 12:52
O jezus emdwfu jusz nie jest de best w tibj kurfa mosze po pociesze to mi da jakies empea czy cus?
A kogo to obchodzi? Pewnie biedny matheusz teraz walnol se kule w leb albo skacze z mostu w betonowych skarpetkach
lol dziecko neo:P dla mnie wazny jest muj lvl a nie MDW bendzie pewnie jeszcze kilka typuw z 300+i tez bendziesz sie nimi podniecal??
Pozdro dla Newbie
kogo to obchodzi ? mdw się na cipsoft obraził bo mniejsze hity z sd wali ;/ teraz znów powraca normalnie żal dzieciaka
Djurasik
05-12-2007, 15:29
lol dziecko neo:P dla mnie wazny jest muj lvl a nie MDW bendzie pewnie jeszcze kilka typuw z 300+i tez bendziesz sie nimi podniecal??
Pozdro dla Newbie
Po pierwsze to kup sobie słownik - wtedy się możesz podniecac.
Co do MDW... wisi mi to który będzie lepszy... stare porzekadło brzmi "Patrz na siebie będziesz w niebie" i jego sie trzymam...
zal mi was
--------------------------------------------------------------------------------
Ostatnio edytowany przez acek - Dzisiaj o 18:02.
Haha wyśmiali cię i już speniałeś i edytowałeś swoją wypowiedź.
:D
i co że jachali włącznie z tobą, wkońcu przykład z domu się bierze a ze was tak na chacie jada to nie trzeba sie wyrzywac na forum.
@autor
Po 1) Słownik nie jest jakimś dużym wydatkiem, a tobie się przyda...
Po 2) Jak kogoś może podniecać uzależnienie od tibii? :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.