Pokaż pełną wersje : Magic Shovel nie to co kiedyś ale
Sir Patologia
30-10-2004, 21:35
Najpiew historia
W dawnej Tibi istniało mnóstwo bugów z czego powstały miliony MLS, E-Plate, Dsl itp. itd. . Cipy Jednak surowo i nienagganie karciły żezimieszków (hmm) którzy wykorzystywali Bugi do Własnych celów. Ich skolonwanie, zabugowanie item'y zostały zamknięte w pomieszczeniu pod Złotą Dziurą strzeżoną przez Złotego Dragona. A to wszystko w Nowej Złotej Edycji Za 19,90 dostęnej w HiperMarketach Real,- :D.
Golden Dragon -
HP: 12345
Exp: 10000
Loot: E-Plate, Dsl, Royal Helmet, 9000-20000 gp, MLS, klucz mądrości n00bów
Samej łopaty strzegły Demon, Giant Spider, i Dragon Lord.
---------------
Pamiętacie Magic Shovel, nawet mój najnowszy temat Annhalator z Soft Bootsami nie wzbudził takich kontrowersji
http://tinypic.com/f5gd2
Gdzie ją zdobyć (dokładnie nie powiem)
http://tinypic.com/fpeah
Do czego służy i co tego broni
http://tinypic.com/fpeds
-----------------
Cya
i Powodzenia w wykonywaniu (niemożliwego) questa
LOL
CO to w ogóle jest??????
paint + kolor czerwony + niebieska kropeczka = to bedziewie
Wojtas nie przypomina ci to czegoś -.-
Zboczuch : P
Dr.Unknown
30-10-2004, 23:50
LOL
CO to w ogóle jest??????
paint + kolor czerwony + niebieska kropeczka = to bedziewieWidzę, że ty wolisz te w stylu "zmienienia Bubble lvl"...pathetic
@Topic
Dobre, jak twoje wszystkie;)
Zapodaj opisy, albo ss'y z użyciem tego...artefaktu?
Ja sie niestety musze zgodzic. Dla mnie to jest jedynie czerwona łopata z niebieskim kamyczkiem. Ale cóż - kto mówi, że się tam znam akurat?
Sir Patologia
31-10-2004, 08:58
Srry mój błąd jak tylko skończe historie o straży dam coś innego.
Bo kiedyś był taki temat jak jeszcze nie było podziału na fake i nie fake.
Zamieszciłaem tam... Albo zrobie rekonstrukcje.:D
Chopkers
31-10-2004, 11:05
calkiem dobry tylko poco to komu??
p.s. Khan, masz fajny podpis ;)
powinienes byc moderatorem w grafice bez dwóch zdań ;)
Arcymag Kręgu wody
31-10-2004, 18:08
Khan ma podpis?? Ciekawe w jakim poscie bo ja w zadnym go nie widze
<edit>A sorki widze nie mialem zaznaczone... Ale ze mnie gafa
Vanhelsen
31-10-2004, 19:02
Wież, tamta stara łopata była 1005 ładniejsza...., to jest badziewie -.-"
Sir Patologia
31-10-2004, 19:23
No wiem ale nie chce mi się zasuwać na Senje :D.
Chmielok
01-11-2004, 20:54
Pamiętacie Magic Shovel, nawet mój najnowszy temat Annhalator z Soft Bootsami nie wzbudził takich kontrowersji
teraz tylko dokładny jej wygląd. Każdy starszy forumowicz pamięta o co w Magic Shovel chodziło.
http://tinypic.com/f5gd2
You see a Magic Shovel
Chyba o tym zapomniales ;) kiepsko wykonane.
Moge sie mylic do tego A wiec, gdy sie myle to powiedzcie ;) .
ja pamiętam tamten temat ;P.. i nawet byłem w tym mjejscu grając w tibię.. to był uest.. najpierw trzeba było (powyższy tekst został opublikowany w wersji ocenzurowanej aby żaden z użytkowników forum nie został urażony) prawda że proste? No więc kiedy wracałem do carlin na jednej z lodowych wysp był zamek.. a w piwnicy własnie był ten pokuj z fieldami :).. kumpel użył runki dezintegrate (czy jak się tam pisało) ale żeby zobaczyć co bylo w pokoiku pewnie zeszło by coś około baga :P. A wie ktoś co tam jest?
Sir Patologia
02-11-2004, 16:06
Ok teraz lepiej ale będzie jeszcze lepiej później
Straż forum dużo lepsze to jest zjechane:)PPs.Co ty właściwie zrobiłeś pokolorowałeś na czerwono łopate dałeś niebieską kropkę i smoczka na złoto pomalowałeś oraz dziurę...
Sir Patologia
02-11-2004, 18:52
PPs.Co ty właściwie zrobiłeś pokolorowałeś na czerwono łopate dałeś niebieską kropkę i smoczka na złoto pomalowałeś oraz dziurę...
To ty chyba SS nie widzisz, a w drugim cały krajobraz. W trzecim pomalowanie dragona dziury to nie łatwe jest tak aby nie zmienić całości.
Sprubuj sam takie coś zrobić a się przekonasz.
Sir Patologia
02-11-2004, 18:55
ja pamiętam tamten temat ;P.. i nawet byłem w tym mjejscu grając w tibię.. to był uest.. najpierw trzeba było (powyższy tekst został opublikowany w wersji ocenzurowanej aby żaden z użytkowników forum nie został urażony) prawda że proste? No więc kiedy wracałem do carlin na jednej z lodowych wysp był zamek.. a w piwnicy własnie był ten pokuj z fieldami .. kumpel użył runki dezintegrate (czy jak się tam pisało) ale żeby zobaczyć co bylo w pokoiku pewnie zeszło by coś około baga . A wie ktoś co tam jest? Fakty trochę pomieszane bo to pomiszeczenie jest questem a wcześniejszy temat był moim fake'em. Pomieszczenie było podobne do tego z Senji (było na nim wzorowane) tylko całe był w FF i nie miało wyjścia(a za ścianą był Magic Shovel).
Looknijcie do pierwszego posta dodałem Historie Magic Shovel
Misior92
05-09-2005, 16:21
Hehehee to ...to... to Nie Fake!! to beznadzieja !!NAucz sie robic troche lepsze faky!!Albo jak cos wyslesz na tibie pl najpierw spytaj o zdanie kolegow:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.