Pokaż pełną wersje : Nowe Outfity
Chciałem tutaj tak się zabawić żebyśmy wymyślili nowe outfity do Tibii, tutaj dam jak o nich napisać (Cip Soft i tak tego nie kupi ale co mi tam):
1.Ogólne: Tutaj wpisujecie np. Strój pajacyka z czapką (to tylko przykład)
2.Przykładowy Kolor: Tutaj wpisujecie Zalecany kolor dla outfita
3.Broń/Atrybut: Tutaj wpisujcie czy ma mieć jakąś broń lub coś innego
4.Szczegóły: Tu wpisujecie szczegóły tego wyglądu
Oczekuje od wielu wpisania nowych outfitków...
:p:p:p
Chciałem tutaj tak się zabawić żebyśmy wymyślili nowe outfity do Tibii, tutaj dam jak o nich napisać (Cip Soft i tak tego nie kupi ale co mi tam):
Tej, a gdzie Twój pomysł? ;> Jak coś zakładasz w takim stylu to powinieneś sam dać 1 przykład, a nie wzorować się na out~ CIPSoft'u.
@down: Tylko zwróciłem Ci uwagę, na temat Ci jako tako nie odpowiadam, tylko pouczam, że wypadało by jakbyś dał na początek swoją propozycję.
No dobra odpowiem na twoją uwagę, Taranka ale przecież skoro odpowiadasz na mój temat to TY TEŻ powinieneś napisać o swoim wyglądzie!
1.Ogólne: Mężczyzna z kapturem, w długim płaszczu
2.Przykładowy Kolor: Czarny i czerwony (na zmianę)
3.Broń/Atrybut: Dwa sztylety w dłoniach
4.Szczegóły: ----------
Temat troche biedacki...Ja tam chciałbym, żeby było tak jak w diablo, że zakładasz g armora i normalnie na outficie widać złoty pancerz xD. Może kiedyś zrobią? :P
Temat troche biedacki...Ja tam chciałbym, żeby było tak jak w diablo, że zakładasz g armora i normalnie na outficie widać złoty pancerz xD. Może kiedyś zrobią? :P
Nom fajnie by było, ale wiesz... hunty były by za items jakie masz.
Oczekiwałem od tych co zaglądają na ten temat by napisali o jakims fajnym outficie a tu nikt nic nie pisze :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.