Pokaż pełną wersje : [SPAM&NOOBS] Apel do aLL!
Witam!
Przeglądając przez kilka dni to forum, można przyczytać conajmniej 10-20 tematów typu... "spier**lajcie!!" "jakie z was lolee!!!" itp.
Ale to mnie nie pokoi.. Dopiero po przeczytaniu odpowiedzi ("komentarzy") do tematu można zadać sobie pytanie: " Śmiać się, czy płakać?"...
Komentarze są o wiele gorsze od samej treści tematu autora... cytuje:
- "ej nie poplam klawiatury :/"
- "Idz spuscic sie do toalety -,-"
To tylko przykłady.. a tematów typu "debile z was" "lole" "nooby" jest coraz więcej na forum... niestety ale TROLOM stanowczo musimy mówić NIE... lecz nie tylko nim... ale również niektórym ludziom - może nie są trolami, ale noobami... Nie potrafią odpowiedzieć na dany temat "Post zgłoszony do moderatora, pozdrawiam", tylko "jaki z ciebie debil, noob !!!!! NIENAWIDZE CIE SATAN 666!!!"
NA KONIEC:
Nie piszcie bezmyślnych komentarzy, pomyślcie zanim coś napiszecie... a nie piszcie odrazu i przezywajcie autora... bo wtedy sami stajecie się "noobami"
Pozdrawiam
"Rav
adammistrz
05-12-2007, 19:18
noob???WTF?? LOL z ciebie???Idz sie spuscic do toalety.
widac ze jestes nowy ale byly juz podobne tematy jak twoje
B)
Oba przykłady pochodzą z TEGO (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=156448) tematu. Hm, kolega poprosił, żebyś tutaj napisał jakie to nooby się w tym temacie wypowiadały po tym jego niewypale?
@Topic
LOL! NOOB! WTF?! Nie poplam klawiatury...
LOL???!!! WTF???onenoneonene OMGU MADA FAKA CO TO ZA SZIT TEMAT?
Sam robisz z siebie nooba, bo nie wiesz dlaczego piszemy tak a nie inaczej i najwyraźniej nie rozumiesz ironi.
Ancient900
05-12-2007, 20:44
- "ej nie poplam klawiatury :/"
To ja:cup:
Ja się tylko dostosowywuję do poziomu autora ;s Wyśmiewam głupotę i lenistwo i nie zamierzam tego zmienić.
Cygan Slejter
05-12-2007, 20:45
sorry Bloodwin, ale za duzo juz tej ironi na forum :/
zgadzam się z autorem tematu
IĆ sie spuścić do toalety (Klawiature się źle czyści :()
adammistrz
05-12-2007, 21:04
Cyganie mi sie wydaje ze to prawda ale chodzi o to ze bylo juz takich tematow mnostwo typu Czemu polacy to nooby itp. :baby:
Cygan Slejter
05-12-2007, 21:13
@up
wiem ze bylo, ale moze za tym tysiecznym razem moze w koncu do kogos trafi to:P
Wybacz za ten komentarz, ale miałem zamiar to napisać już po przeczytaniu nazwy tematu, nie treści...
"Noobs" możnaby jednak odmienić po naszemu i "aLL" też ma swój polski odpowiednik.
Bo jeśli temat na polskim forum nazwa się "Ej help me plx, knight lvl30" to bardzo nie należy się dziwić takim komentarzom. ;d
Jak już kolega napisał "za dużo tej ironii na forum"... OK... wyśmiewacie się z nooba, ale czy to tak ekhm "miło"?
Co do tematach o MDW... Modzi powinni usuwać każdy nowy temat o nim i dawać warny, bo jest jeden i powinien wystarczy i NIE MUSICIE NABIJAĆ POSTÓW WYŚMIEWAJĄC SIĘ Z NOOBA...
---
Widzicie co napisaliście? SPAM SPAM SPAM SPAM może ja też sobie popisze posty typu
JESTEŚ DEBIL JESTEŚ DEBIL "KOCHASZ MDW"
Co? Moim zdaniem 2-3 pierwsze odpowiedzi, jeśli jest to debilny temat, powinny mówić o tym, że napisał powtarzający się temat, niezgodny z regulaminem itp. itd. A nie 20 postów pod rząd "noob" "debil", NIECH MODZI WRESZCIE WRÓCĄ -.-
Lepiej więcej ironii niż głupich tematów i spamu.
Noo, trzygodzinne expose to to nie jest... :/ Szczerze? Jak nie masz wiekszych problemow w zyciu to Ci zazdroszcze.
Pa
Jak już kolega napisał "za dużo tej ironii na forum"...
Masz prawo do swojego zdania.
OK... wyśmiewacie się z nooba, ale czy to tak ekhm "miło"?
Nie obchodzi mnie, czy kogoś podnieca wyzywanie innych. Chyba nie powinno.
Co do tematach o MDW... Modzi powinni usuwać każdy nowy temat o nim i dawać warny,
Co najwyżej założycielowi tematu. Dawanie warnów za lekki spam (w sumie nieudolną ironię) to IMHO głupota.
NIE MUSICIE NABIJAĆ POSTÓW WYŚMIEWAJĄC SIĘ Z NOOBA...
Nie muszą. Co z tego?
Widzicie co napisaliście? SPAM SPAM SPAM SPAM może ja też sobie popisze posty typu
JESTEŚ DEBIL JESTEŚ DEBIL "KOCHASZ MDW"
Mi to nie przeszkadza. Pomyślę, że jesteś debilem - to wszystko. ;)
Co? Moim zdaniem 2-3 pierwsze odpowiedzi, jeśli jest to debilny temat, powinny mówić o tym, że napisał powtarzający się temat, niezgodny z regulaminem itp. itd. A nie 20 postów pod rząd "noob" "debil"
Co poradzisz...
NIECH MODZI WRESZCIE WRÓCĄ -.-
A gdzieś wyszli? Chyba tak, skro ten temat jeszcze stoi otwarty.
Aha: wyluzuj pośladki.
Pseudoapele (w nieodpowiednich działach) wiele nie pomogą.
@up
Nooo! I to jest przykład poprawnego usera... nie bluźni, nie obraża innych, tylko udziela stosownej odpowiedzi... :) Bierzcie z niego przykład xDD!
Windsurfer
06-12-2007, 11:05
Omg tylko nie poplam klawiatury tak?? Reported oenoenonoe1111
Nortonus
06-12-2007, 11:22
Jest na sali jakis aLL? HAALO! aLL jestes nam potrzebny!
To, ze jakis troll pisze rzeczy typu "ojej nie poplam klawiatury" czy "ic sie sposcic do kibla!!111oenoene" swiadczy o nim samym, a moderator powinien wyplewić takie chwasty.
Up:
Tak mi przykro, że nie rozumiesz ironii tego co wymieniłeś.
Up:
Tak mi przykro, że nie rozumiesz ironii tego co wymieniłeś.
Tak mi przykro, że nie rozumiesz, że tej ironii jest już za dużo na forum i to się robi wqrzające?
Donpeyot
06-12-2007, 14:08
ale czasem sie nie da innaczej: jest założony temat o ruszczkah dla druida , koleś dostaje odpowiedź ,że musi iść do npc, 1m później post "a jak do niego dojść" itd. Ani sobie nie poszuka ani nic. A jak zamiast odpowiedzi otrzyma pojazd to jest szansa ,że zajrzy w mapy na tibia.pl czy inne miejsce pełne szukanych danych hej.
@down:nie na tym forum
Cygan Slejter
06-12-2007, 14:29
@up
da sie inaczej....poprostu kultury troche ;)
jak to sie mówi "szept szybciej trafia do człowieka niż krzyk" :)
Nortonus
06-12-2007, 14:31
Jesli obraza jest dla Ciebie ironia, to bardzo mmi przykro, ale nie kazdy lubi jak ktos ironizuje w ten sposob i odbiera to jako zaczepke. Ale jak ty lubisz tak ironizowac to prosze bardzo idz sie spuscic do kibla.
Tak mi przykro, że nie rozumiesz, że tej ironii jest już za dużo na forum i to się robi wqrzające?
Tak mi przykro, że nie rozumiesz, że tego spamu i bezsensownych apelii jest już na forum za dużo i to jet wkurzajce.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.