PDA

Pokaż pełną wersje : [SPAM&NOOBS] Apel do aLL!

Ravanso
05-12-2007, 19:06
Witam!

Przeglądając przez kilka dni to forum, można przyczytać conajmniej 10-20 tematów typu... "spier**lajcie!!" "jakie z was lolee!!!" itp.

Ale to mnie nie pokoi.. Dopiero po przeczytaniu odpowiedzi ("komentarzy") do tematu można zadać sobie pytanie: " Śmiać się, czy płakać?"...

Komentarze są o wiele gorsze od samej treści tematu autora... cytuje:
- "ej nie poplam klawiatury :/"
- "Idz spuscic sie do toalety -,-"

To tylko przykłady.. a tematów typu "debile z was" "lole" "nooby" jest coraz więcej na forum... niestety ale TROLOM stanowczo musimy mówić NIE... lecz nie tylko nim... ale również niektórym ludziom - może nie są trolami, ale noobami... Nie potrafią odpowiedzieć na dany temat "Post zgłoszony do moderatora, pozdrawiam", tylko "jaki z ciebie debil, noob !!!!! NIENAWIDZE CIE SATAN 666!!!"

NA KONIEC:

Nie piszcie bezmyślnych komentarzy, pomyślcie zanim coś napiszecie... a nie piszcie odrazu i przezywajcie autora... bo wtedy sami stajecie się "noobami"

Pozdrawiam
"Rav

adammistrz
05-12-2007, 19:18
noob???WTF?? LOL z ciebie???Idz sie spuscic do toalety.

widac ze jestes nowy ale byly juz podobne tematy jak twoje
B)

Aroonia
05-12-2007, 19:52
Oba przykłady pochodzą z TEGO (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=156448) tematu. Hm, kolega poprosił, żebyś tutaj napisał jakie to nooby się w tym temacie wypowiadały po tym jego niewypale?

@Topic

LOL! NOOB! WTF?! Nie poplam klawiatury...

Erhion
05-12-2007, 19:55
LOL???!!! WTF???onenoneonene OMGU MADA FAKA CO TO ZA SZIT TEMAT?

Sam robisz z siebie nooba, bo nie wiesz dlaczego piszemy tak a nie inaczej i najwyraźniej nie rozumiesz ironi.

Ancient900
05-12-2007, 20:44
- "ej nie poplam klawiatury :/"

To ja:cup:
Ja się tylko dostosowywuję do poziomu autora ;s Wyśmiewam głupotę i lenistwo i nie zamierzam tego zmienić.

Cygan Slejter
05-12-2007, 20:45
sorry Bloodwin, ale za duzo juz tej ironi na forum :/

zgadzam się z autorem tematu

Lynx
05-12-2007, 21:01
IĆ sie spuścić do toalety (Klawiature się źle czyści :()

adammistrz
05-12-2007, 21:04
Cyganie mi sie wydaje ze to prawda ale chodzi o to ze bylo juz takich tematow mnostwo typu Czemu polacy to nooby itp. :baby:

Cygan Slejter
05-12-2007, 21:13
@up
wiem ze bylo, ale moze za tym tysiecznym razem moze w koncu do kogos trafi to:P

zoliax
05-12-2007, 21:39
Wybacz za ten komentarz, ale miałem zamiar to napisać już po przeczytaniu nazwy tematu, nie treści...

"Noobs" możnaby jednak odmienić po naszemu i "aLL" też ma swój polski odpowiednik.

Bo jeśli temat na polskim forum nazwa się "Ej help me plx, knight lvl30" to bardzo nie należy się dziwić takim komentarzom. ;d

Ravanso
05-12-2007, 22:18
Jak już kolega napisał "za dużo tej ironii na forum"... OK... wyśmiewacie się z nooba, ale czy to tak ekhm "miło"?

Co do tematach o MDW... Modzi powinni usuwać każdy nowy temat o nim i dawać warny, bo jest jeden i powinien wystarczy i NIE MUSICIE NABIJAĆ POSTÓW WYŚMIEWAJĄC SIĘ Z NOOBA...

---

Widzicie co napisaliście? SPAM SPAM SPAM SPAM może ja też sobie popisze posty typu

JESTEŚ DEBIL JESTEŚ DEBIL "KOCHASZ MDW"

Co? Moim zdaniem 2-3 pierwsze odpowiedzi, jeśli jest to debilny temat, powinny mówić o tym, że napisał powtarzający się temat, niezgodny z regulaminem itp. itd. A nie 20 postów pod rząd "noob" "debil", NIECH MODZI WRESZCIE WRÓCĄ -.-

Erhion
05-12-2007, 22:30
Lepiej więcej ironii niż głupich tematów i spamu.

Grocix
05-12-2007, 22:40
Noo, trzygodzinne expose to to nie jest... :/ Szczerze? Jak nie masz wiekszych problemow w zyciu to Ci zazdroszcze.

Pa

Thero
05-12-2007, 22:45
Jak już kolega napisał "za dużo tej ironii na forum"...
Masz prawo do swojego zdania.
OK... wyśmiewacie się z nooba, ale czy to tak ekhm "miło"?
Nie obchodzi mnie, czy kogoś podnieca wyzywanie innych. Chyba nie powinno.
Co do tematach o MDW... Modzi powinni usuwać każdy nowy temat o nim i dawać warny,
Co najwyżej założycielowi tematu. Dawanie warnów za lekki spam (w sumie nieudolną ironię) to IMHO głupota.
NIE MUSICIE NABIJAĆ POSTÓW WYŚMIEWAJĄC SIĘ Z NOOBA...
Nie muszą. Co z tego?
Widzicie co napisaliście? SPAM SPAM SPAM SPAM może ja też sobie popisze posty typu

JESTEŚ DEBIL JESTEŚ DEBIL "KOCHASZ MDW"
Mi to nie przeszkadza. Pomyślę, że jesteś debilem - to wszystko. ;)
Co? Moim zdaniem 2-3 pierwsze odpowiedzi, jeśli jest to debilny temat, powinny mówić o tym, że napisał powtarzający się temat, niezgodny z regulaminem itp. itd. A nie 20 postów pod rząd "noob" "debil"
Co poradzisz...
NIECH MODZI WRESZCIE WRÓCĄ -.-
A gdzieś wyszli? Chyba tak, skro ten temat jeszcze stoi otwarty.

Aha: wyluzuj pośladki.
Pseudoapele (w nieodpowiednich działach) wiele nie pomogą.

Ravanso
06-12-2007, 00:21
@up

Nooo! I to jest przykład poprawnego usera... nie bluźni, nie obraża innych, tylko udziela stosownej odpowiedzi... :) Bierzcie z niego przykład xDD!

Windsurfer
06-12-2007, 11:05
Omg tylko nie poplam klawiatury tak?? Reported oenoenonoe1111

Nortonus
06-12-2007, 11:22
Jest na sali jakis aLL? HAALO! aLL jestes nam potrzebny!

To, ze jakis troll pisze rzeczy typu "ojej nie poplam klawiatury" czy "ic sie sposcic do kibla!!111oenoene" swiadczy o nim samym, a moderator powinien wyplewić takie chwasty.

Erhion
06-12-2007, 12:22
Up:

Tak mi przykro, że nie rozumiesz ironii tego co wymieniłeś.

Ravanso
06-12-2007, 12:42
Up:

Tak mi przykro, że nie rozumiesz ironii tego co wymieniłeś.

Tak mi przykro, że nie rozumiesz, że tej ironii jest już za dużo na forum i to się robi wqrzające?

Donpeyot
06-12-2007, 14:08
ale czasem sie nie da innaczej: jest założony temat o ruszczkah dla druida , koleś dostaje odpowiedź ,że musi iść do npc, 1m później post "a jak do niego dojść" itd. Ani sobie nie poszuka ani nic. A jak zamiast odpowiedzi otrzyma pojazd to jest szansa ,że zajrzy w mapy na tibia.pl czy inne miejsce pełne szukanych danych hej.

@down:nie na tym forum

Cygan Slejter
06-12-2007, 14:29
@up
da sie inaczej....poprostu kultury troche ;)
jak to sie mówi "szept szybciej trafia do człowieka niż krzyk" :)

Nortonus
06-12-2007, 14:31
Jesli obraza jest dla Ciebie ironia, to bardzo mmi przykro, ale nie kazdy lubi jak ktos ironizuje w ten sposob i odbiera to jako zaczepke. Ale jak ty lubisz tak ironizowac to prosze bardzo idz sie spuscic do kibla.

Erhion
06-12-2007, 19:55
Tak mi przykro, że nie rozumiesz, że tej ironii jest już za dużo na forum i to się robi wqrzające?

Tak mi przykro, że nie rozumiesz, że tego spamu i bezsensownych apelii jest już na forum za dużo i to jet wkurzajce.