Pokaż pełną wersje : Niesamowite nowości!
Nie rozumiem tych waszych ciągłych narzekań...
Po pierwsze łóżko chętnie zmienię bo stare mi się nie podobało i jednej nogi nie miało :D
Co do pływania to kto chce to sobie popływa kto nie to nie, ciekawi mnie tylko jaka prędkość będzie tego pływania.
Dzielone doświadczenie to bardzo fajna sprawa, szkoda że tak późno ale w końcu jest.
ciekawe czy będzie można kogoś utopić, i co do światów pvp czy basen będzie protection zone :evul:
wecie co malo mnie interesujeX( jak ktos powiedzial "kolor poscieli " i "czepek jak biedronka" ale mam pytani w sprawie:) ots'a jest n ten temat jakies forum pisacna GG albo prywtna wiadomosc!! ROSPACZLIWE SZUKA POMOCY;( JANQ
Torog Velrock
08-12-2007, 00:14
Ja bym się zastanawiał jak będą wyglądać Topielce w basenach xD
wecie co malo mnie interesujeX( jak ktos powiedzial "kolor poscieli " i "czepek jak biedronka" ale mam pytani w sprawie:) ots'a jest n ten temat jakies forum pisacna GG albo prywtna wiadomosc!! ROSPACZLIWE SZUKA POMOCY;( JANQ
Ciężko zrozumieć taki post!
Diegoverialanho
08-12-2007, 00:56
niestety ale to wszystko jest zmyślone...Ryba sobie zrobił żart xD haha lol chyba tylko ja pierwszy się skapnąłem o co biega...
Też się dałem nabrać, teraz jak patrze na te 20 + strony jak się kłócicie i robicie ładny flame to mam zamiar iść zaraz po popcorn xD
Krakersanczyk
08-12-2007, 00:59
niestety ale to wszystko jest zmyślone...Ryba sobie zrobił żart xD haha lol chyba tylko ja pierwszy się skapnąłem o co biega...
Też się dałem nabrać, teraz jak patrze na te 20 + strony jak się kłócicie i robicie ładny flame to mam zamiar iść zaraz po popcorn xD
Przecież to samo jest na torgu i na tibia.com
Myśl
Oczywiście, że to nie żart. Czytaj tibia.com
Co do newsa... Jaki jest sens w pływaniu? Po co? Nie rozumiem
No k*rwa niesamowicie, wreszcie bede mial z ziomkami z Antici wymówkę, żeby się nie kompac bo mama i kaze a ja powiem, ze w Tibji moge.
Ogulnie to apdejt oceniam na 5- bo jest spoczko i gra jest bardziej przystempna dla uczciwyh graczy mniej boterow bedzie przes to.
Dementuje wszelakie plotki jakoby to miał być żart : P.
No k*rwa niesamowicie, wreszcie bede mial z ziomkami z Antici wymówkę, żeby się nie kompac bo mama i kaze a ja powiem, ze w Tibji moge.
Ogulnie to apdejt oceniam na 5- bo jest spoczko i gra jest bardziej przystempna dla uczciwyh graczy mniej boterow bedzie przes to.
ej chwila to ty sam się nie kąpiesz dopóki mama nie każe? to ja w takim razie szczerze jej współczuję! pozdro
Diegoverialanho
08-12-2007, 01:34
Ayy Ryba ale przyznaj że ironia sama w sobie sie nasuwa...xD (Rybka - pływanie itd)...;p
Mówcie sobie co chcecie możecie bronić Tibii że sie rozwija ale ja wiem jedno tibia 7.6 była najlepsza... do tibii 7.6 Tibia miała klimat ! o ile niektórzy wiedzą co to jest ale śmiem wątpić żeby takie dziecko update które będzie expiło na Druidku znowu będzie " Ohh druid rox ja nie jestem dzieckiem upa !!!! Druid rox !!!!!!!!! " powiem wam tak kiedyś na Tibii nie było haków a jeżeli były w tibii 7.4-7.6 to na bardzo małą skale... botów też w zasadzie nie było dostęp do nich miała tylko "elita" , itemki miały przyzwoite ceny ... ale powiedźcie sami po jaką cholere wam pływanie w Tibii ?! ja osobiście zamiast podniecać się i pływać po Tibii wolałbym zabrać ręcznik i pójść na rl basen i sobie popływać na rl -.^ co do rozwoju tibii to w pewnym sensie może sie rozwija ale:
- nowe potwory ( + )
- nowe kontynenty ( - )
- balansacja profesji ( porażka do kwadratu )
- exp x2 ( co to ots ?! )
a teraz dochodzi jakieś pływanie żal
@do tych którzy czytali cały nius: Respekt xD rzeczywiście nie doczytałem tego fragmentu o czynnym expieniu całej ekipy ;]
MisticLegend
08-12-2007, 09:45
Mówcie sobie co chcecie możecie bronić Tibii że sie rozwija ale ja wiem jedno tibia 7.6 była najlepsza... do tibii 7.6 Tibia miała klimat ! o ile niektórzy wiedzą co to jest ale śmiem wątpić żeby takie dziecko update które będzie expiło na Druidku znowu będzie " Ohh druid rox ja nie jestem dzieckiem upa !!!! Druid rox !!!!!!!!! " powiem wam tak kiedyś na Tibii nie było haków a jeżeli były w tibii 7.4-7.6 to na bardzo małą skale... botów też w zasadzie nie było dostęp do nich miała tylko "elita" , itemki miały przyzwoite ceny ... ale powiedźcie sami po jaką cholere wam pływanie w Tibii ?! ja osobiście zamiast podniecać się i pływać po Tibii wolałbym zabrać ręcznik i pójść na rl basen i sobie popływać na rl -.^ co do rozwoju tibii to w pewnym sensie może sie rozwija ale:
- nowe potwory ( + )
- nowe kontynenty ( - )
- balansacja profesji ( porażka do kwadratu )
- exp x2 ( co to ots ?! )
a teraz dochodzi jakieś pływanie żal
@do tych którzy czytali cały nius: Respekt xD rzeczywiście nie doczytałem tego fragmentu o czynnym expieniu całej ekipy ;]
Dostęp miałą do botów tylko "elita", z czasem by się to zmieniło i wcale byś tego tak nie zachwalał.
Nowe kontynenty (-) Po...bało Cię? Urozmaicenia mapy są konieczne!
Kiedyś było lepiej, ponieważ internet był dużo mniej dostępny i grało się dla rozrywki, by sobie troszkę poexpić, pogadać z kumplami. Jednak wraz z ogólnodostępnością internetu liczba graczy znacznie wzrosła i przybyło "maniaków". I tyle.
Nie gram już w Tibię od dawna jednak nie mam zastrzeżeń do 2x exp, ponieważ w czasie wcześniejszego miesiąca wielu graczy nie mogło normalnie poexpić, nie sądze by to było OTS'owe zachowanie. W wielu grach daje się tymczasowo większy exp jeśli coś idzie nie tak!
Jeśli chodzi o pływanie jest to miłe, lecz niepotrzebne urozmaicenie gry, jednak nie jestem jego przeciwnikiem. Wątpię by Tibia zamieniła Simsy, bo te małe "duperelki" to tylko takie małe urozmaicenia, przecież dojdzie teraz wiele elementów związanych z samym expieniem np. elementy do broni, nowe czary, nowe potwory.
Pewnie zaraz 1000 kolesi napisze jaki to ja jestem. Ale ja wam powiem jedno, na tibia.pl odkąd były update'y wszyscy narzekali, a i tak po nich wszyscy grali...
--Cienius--
08-12-2007, 09:54
Nie chce mi sie czytawc 27 stron spamu. CZy bedzie pz w wodzie?
Kiedyś było lepiej, ponieważ internet był dużo mniej dostępny i grało się dla rozrywki, by sobie troszkę poexpić, pogadać z kumplami. Jednak wraz z ogólnodostępnością internetu liczba graczy znacznie wzrosła i przybyło "maniaków". I tyle.
Nie gram już w Tibię od dawna jednak nie mam zastrzeżeń do 2x exp, ponieważ w czasie wcześniejszego miesiąca wielu graczy nie mogło normalnie poexpić, nie sądze by to było OTS'owe zachowanie. W wielu grach daje się tymczasowo większy exp jeśli coś idzie nie tak!
Jeśli chodzi o pływanie jest to miłe, lecz niepotrzebne urozmaicenie gry, jednak nie jestem jego przeciwnikiem. Wątpię by Tibia zamieniła Simsy, bo te małe "duperelki" to tylko takie małe urozmaicenia, przecież dojdzie teraz wiele elementów związanych z samym expieniem np. elementy do broni, nowe czary, nowe potwory.
Pewnie zaraz 1000 kolesi napisze jaki to ja jestem. Ale ja wam powiem jedno, na tibia.pl odkąd były update'y wszyscy narzekali, a i tak po nich wszyscy grali...
Wiadome ze teraz mowia ze jakies Simsy, niby porazka, exp x2 OTS, balansacja sux ALE I TAK BEDZIECIE GRALY DROGIE DZIECI! I TAK! 8o
Zapomnieli dodać tylko dla PACC.
Pewnie trzeba będzie wypożyczyć czepki które będzie mógł wypożyczyć tylko PACC albo pływać będzie można tylko na terenach PACC.
Pierwszy raz widzę grę w której można najpierw pływać a później skakać (domyślam się że będzie można skakać w tibi 8.3)
Jak robią pływanie, to mogliby chociaż już te siadanie na krzesłach zrobić..
Swiety-Mikolaj
08-12-2007, 12:06
Tibia = Sims 2D plax?
Jednak Tibia 7.4 była najlepsza...
Jak robią pływanie, to mogliby chociaż już te siadanie na krzesłach zrobić..
Hehe, no dokładnie to samo pomyslałem, jak to przeczytałem.
Shor'tugal
08-12-2007, 13:24
Jeśli w pływalniach będzie PZ to lipa :P , jesli niebędzie PZ, to ciekawie będzie pekowanie tam wyglądac :)
Jeśli w pływalniach będzie PZ to lipa :P , jesli niebędzie PZ, to ciekawie będzie pekowanie tam wyglądac :)
Będzie pz.
Pacz_knight
08-12-2007, 14:10
Nie no przegieli troche z tymi plywalniami. Nie chodzi mi o same plywanie bo to jest super pomysla, ale te boje i te CZEPKI to po prostu zal... Jak juz daja to niech bedzie al te czepki sux. ;)
nairdan1994
08-12-2007, 14:11
hehe topiło by się ale napewno bedzie PZ
Nie chce mi sie czytawc 27 stron spamu. CZy bedzie pz w wodzie?
Tak, będzie pz w wodzie.
CryingOrphan
08-12-2007, 15:36
Wy jestescie debilami...
Kurwa, ile mozna gadac ze Tibia 7.4/7.6 była najlepsza?
I tak was nikt nie wyslucha wiec po co tutaj gadacie takie gówna...
Zrobcie se temat gdzie bedziecie se gadac o tibii 7.6 T.T bo to zal juz jest...
I z tymi Tibia=Sims Plax?
Kurwa jak macie pisac takie gowna w tym temacie to idzcie z tad.
Bo to temat zeby sie wypowiadac na temat tej "nowosci"
A nie pierdolic ciagle Tibia=Sims? Tibia7.6 byla najllepsza...
Tibia7.6 Ssała
Bo tam tylko exp - depo - exp - depo - bank - sklep magiczny... i tak dalej -.-
A teraz cip soft chce to zmienic i dobrze...
I tibia to nie STAROZYTNOSC xD OMG...
Ile mozna wam otym gadac ;d
To jest gra w swiecie Fantasy...
Sa ZEGARKI i rozna inne rzeczy...
Moga nawet pierdolnąć jakies magiczne samochodziki / opcje kopania w kopalniach i mozecie im naskoczyc, bo i tak bedziecie w taka tibie grali...
zal
zal
zal
zal
zal
zal
zal
zal
zal
zal
zal
zal
T.T T.T T.T T.T
A czy mniejszy lvl bedzie mogl wbijac lvl wiekszemu?
A czy te plywalnie sa na FACC arena?
Czy sa platne?
Jesli tak to ile?
@Moim zdaniem...
... tibia zmienia sie w silkroad. Ani sie obejrzycie w tibii 9.0 bedzie juz dzwiek, w tibi 9.5 bedzie juz 3d wszystko... Boze... Ten up podoba mi sie pod jednym wzgledem...
Slodkie kotki i wieiworki :> I jeszcze smoczki :>
Michoss co mi zrobisz? :> :< :> :<
Taj Wong
08-12-2007, 15:47
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1925254
Wszystich tych, którzy uważają że Tibia to ,,szit" zapraszam tutaj.
Ja jestem za.
Bo mamy nadzieje, że ,,nUUBy" i dzieci upadatu przestaną psuć klimat Tibii. A Cipy zaczną powracać do dawnej Tibii, a nie myślec tylko o kasie
Edit:
Wdech, wydech, wdech, wydech. Pomogło?
Przestań pisać bezsensowne posty, bo żal dupe ściska... Uspokój się. Grałeś w ogóle na 7.6? Myślę, że nie
Sluchaj Ziomus ja rozumiem ze jestes zacofany umyslowo tak jak tibia 7.6 i starsze ale to tylko i wylacznie twoj problem...
Jesli nie wiesz odkad ja gram to nie pisz glupot bo Tibie znam od 6 lat i wiem jaka byla kiedys i bardzo mnie cieszy ze sie wlasnie tak rozwija a nie stanela w rozwoju jak twoj mozg ktorego zapewne nie posiadasz piszac o RPG a niewiedzac co to dokladnie jest...zal to wlasnie Ty i twoja glupota ktorej nie jestes nawet swiadom...
@EDIT Hail Crying Orphan ja tez mam takie samo zdanie jak i Ty:)
nock keciron
08-12-2007, 15:52
Tibia7.6 Ssała
A jak jest teraz? Mimo że jest wiele elementów RPG i w ogóle och, ach, pieski, kotki i gówienka na patyku po miastach latają to większość ludzi lata: exp-depo-exp-depo-bank (w 7.6 banku nie bylo dla Twojej wiadomosci)- sklep magiczny- exp.
A poza tym w tibii 7.6 (albo mi sie tak zdaje) więcej ludzi wykonywała questy bez spoilerów... Nie wiem jak było naprawdę, ale pamiętam to, że wielu zbierało wszystkie książki jakie mogło zebrać i czytało je...
Wy jestescie debilami...
Kurwa, ile mozna gadac ze Tibia 7.4/7.6 była najlepsza?
I tak was nikt nie wyslucha wiec po co tutaj gadacie takie gówna...
Zrobcie se temat gdzie bedziecie se gadac o tibii 7.6 T.T bo to zal juz jest...
I z tymi Tibia=Sims Plax?
Kurwa jak macie pisac takie gowna w tym temacie to idzcie z tad.
Bo to temat zeby sie wypowiadac na temat tej "nowosci"
A nie pierdolic ciagle Tibia=Sims? Tibia7.6 byla najllepsza...
Tibia7.6 Ssała
A teraz cip soft chce to zmienic i dobrze...
I tibia to nie STAROZYTNOSC xD OMG...
Ile mozna wam otym gadac ;d
To jest gra w swiecie Fantasy...
Sa ZEGARKI i rozna inne rzeczy...
Moga nawet pierdolnąć jakies magiczne samochodziki / opcje kopania w kopalniach i mozecie im naskoczyc, bo i tak bedziecie w taka tibie grali...
zal
zal
zal
zal
zal
zal
zal
zal
zal
zal
zal
zal
T.T T.T T.T T.T
Po pierwsze: Naucz sie pisać bo twoje wypowiedzi wyglądają jak jedno wielkie gówno...
Po drugie: Nie przeklinaj bo na tym forum nie jesteś sam... i może ktoś nie chce czytać twoich przekleństw...
Po trzecie: Nie musisz mówić słowa "żal" dwanaście razy... wystarczy powiedzieć raz...
I to chyba tyle.X(
Ktoś mówił: "Jeszcze by tylko brakowało, żeby roślinki dodali". Dlaczego nie ? W tym update farma ze zwierzętami, w następnym najprawdopodobniej będzie możliwa uprawa roślin i co w tym złego ? Powinno się hodować rośliny, a po ich zebraniu robić z nich manasy, czy tam te potiony co teraz będą. Dlaczego w Tibii nie ma takiej alchemii jak już dawno powinna być. Ktoś inny mówił o kokpaniu w kopalniach, również nie widzę w tym nic złego. Można by kopać rude, z której po przetopieniu i rożnych obróbkach tworzyło by się miecze etc., które później sprzedawałoby się graczom lub NPC. Dzięki takim rzeczom można by było porobić coś podczas trenowania mlvl'u, a nie tylko stać w miejscu koło depo ;/.
Co do pływania, średni pomysł. Zamiast się pier... z takim czymś można by pomyśleć o tym co napisałem wyżej, ale gra się rozwija i dobrze ;].
Łóżka nice, to akurat jest dobre.
Ten update bedzie ok ;] Potwory itp. tylko bez sensu ma byc zmniejszony lot i pozbawienie palka wielu czarow a i jeszcze uh ma dawac tylko 100 życia :( I podobno nie ma byc hotkeya
Ten update bedzie ok ;] Potwory itp. tylko bez sensu ma byc zmniejszony lot i pozbawienie palka wielu czarow a i jeszcze uh ma dawac tylko 100 życia :( I podobno nie ma byc hotkeya
Fajnie wiedzieć, chyba się o tym wszystkim na polsat sport dowiedziałeś, albo od swoich kolegów z przedszkola.
CryingOrphan
08-12-2007, 16:31
Luck99...
1.Gównem sie urodziles... Moja sprawa jak pisze posty... Zabronisz mi wyploszu?
2. Jakis ty troskliwy --.-- Wiekszosc osob tu przeklina ...
3.zal zal zal zal zal zal zal zal zal
Mimo iż Tibia coraz bardziej zaczyna przypominać Simsy (chodzi o te łóżka...), to ogólnie update mi się podoba. Ciekawe jak będzie wyglądać piłka nożna i czy będzie można się utopić w wodzie, albo tam zabijac xD.
Pewnie i tak wszystko to będzie dla pacców...
Mimo wszystko... Tibia 7.4-7.6 rox!
;)
ai luddzie ludzie nie widzicie że cipsoft te wszystkie nowości wprowadza po to żeby was było więcej i żeby jak naj dłużej grali no bo tak to tylko exp dp exp dp i tp ateraz ide sobie na pływalnie a to domek udekoruje a to nowe miejsca zwiedze a to wszystko dla pacc jedyne 90 to se myśli ktoś a tam 90 zł ale zwiedze duuzo miejsc kupi raz pacca połowe straci na zwiedzaniu nowych miejsc troszke na pływaniu i innych duperalach i 90 dni zleci to se koleś myśli a kupie nowego pacca co mi tam i tak z 1000 osób i wszystko się kręci:baby:
beznazwy12
08-12-2007, 17:05
Aha to teraz rozumiem o co chodziło z tą własną posiadłoscią z plażą... A ogulnie to dla mnie spox.
Dobra, zaczynam pisać tak jak mój kolega przemek wiec zaczynam a te błedy to specjalnie bo sie ucze od mojego kolegi przemka:
a wiec mosze jezcze dodacą bietronke? i litla? albo cos jezcze...
dobra koniec analfabetyzmu
przetlumacze to co napisalem: a wiec moze jeszcze dodadzą biedronkę i lidla albo cos jeszcze...
TIBIA SCHODZI NA PSY!!!
PALLADYNI OD DZIS TO GóWNO
MDW ZNóW WKRACZA DO AKCJI
MDW MA PODNIETE?
SORCI RZąDZą
@Down to zrób se sorca -.^
Mi się podoba pomysł z pływaniem, ale fajnie byłoby gdyby dla facców też zrobili pływanie bo każdy potrafi pływać lol :D
W co wątpie, że tak będzie -.^
skończcie te gadki że tibia upodabnia się do simsów ... kur*** co chwilę jakiś debil to pisze ...
boże czy jak wprowadzą konie to będziecie gadać że tibia to jak simsy połączone z need for speed pro street... albo jak wprowadzą że od teraz mozna pływać po wodach statkami to już wogóle zrobicie z tego port royal 3 the sims of pro street ... X( X( X(
update bedzie zajefajne i tyle ....
jak by się zajeli boterami (chociaż i tak 70% forum pewnie używa) czy hackerami to byście płakali że nie wyrównali profesji ..
a do wszystkich pół debili którzy mówią że jakaś profesja jest do d... tibia jak każda mmorpg zmierza do tego aby hunciło się grupowo ... bo to w końcu multiplayer... a jak by was słuchali to w rok by sie zrobił single player...
edit: wybaczcie jeżeli kogoś uraziłem, ale już nie wytrzymałem ...
Jedyne co złe w update to to że będą te drogie heal potiony
CryingOrphan
08-12-2007, 20:39
Rataj.
xD
LOL, Nie mowilem o tobie ale ok...
NP xD
CryingOrphan
Ty sie nie podniecaj ze grasz w tibie 5 miesiecy i ze juz jestes pro..
Wszystkie updaty sa fajne i korzystne dla kazdego z nas
w ogóle plywanie jest fajne
proponuje zamknac temat:)
wasza krytyke i tak mamy gleboko w dupie
CryingOrphan
08-12-2007, 20:42
LOL...
5 Miesiecy...
Gram okolo 3 lat w Tibie Y.Y
Czym sie podniecam ? ;/
Nie odzywaj sie jezeli gówno wiesz...
"Zamknac Temat"
xDDDDDDDDDDD
Ile będzie jescze Offtopow?
T.T
Co do Update to...
Powinni zmienic cenu run w sklepach...
HMM okolo 150 GP (nie wiem dokladnie) i x10 :P
Ahh... i UPDATE będzie w ten wtorek ^^
Haha czyżby Venalath był jakimś jasnowidzem ? Ten cytat był już przed pojawieniem się tego niusa :)
http://img258.imageshack.us/img258/5562/asdasdlg9.jpg
nie mam na imie LOL -.- za to ty jestes bolek
twoj post to takze jest offtop dla pana wiadomosci
grasz 3 lata a masz nedznego paladyna 3x lvl? ze skillami takie jak ja mialem na 13 lvlu..
"Zamknac Temat"
xDDDDDDDDDDD
Nie powtarzaj po kims.. tak samo z twoich postow wynika ze powtarzasz po kims..:baby:
HMM x10 w sklepie ?
Smieszne a ja chce zeby byly UHY i SDki x255 ..
HMM x10 w sklepie ?
Smieszne a ja chce zeby byly UHY i SDki x255 ..
Tak, HMM będą x10 i w sklepie i przy tworzeniu.
Moze w koncu tibia 3D.Zal ze tibia nie jest jak dawna:p
Tak, HMM będą x10 i w sklepie i przy tworzeniu.
gdzie to wyczytałes 8o
CryingOrphan
08-12-2007, 23:26
G(ej)17...
Mam taki LVL i SKILLE bo ciagle zmieniam swiaty, i nie expie ciagle, ja nie żyje tibią jak ty...
Napisalem
"Zamknac Temat"
xDDDDDD
Bo sie smialem z tego T.T
Takiego tematu raczej zamknac nie zmakna...
Zamykac to ty se moze rodzine w parcelu ;/
Tak...
HMM Beda x10
Glupia pało...
Lyso ci ?
Nie wiesz....
A probojesz posta napisac ;/
CryingOrphan
08-12-2007, 23:28
Aff...
Glupia przegladarka :P
Z tym HMM pisze chyba na www.tibia.pl xD
Drugi news ^^
@up
Przestań przeklinac, bo żal dupę ściska co ty mówisz. Mając lvl 30+ po 5-letniej karierze nic nie wiesz o tej grze. Wymówka, że ciągle zmieniasz server świadczy tylko o tym, że "płaczesz" gdy ktoś Cię parę razy zabije/oszuka na danym servie i juz zaczynasz od nowa na innym. Tak robi w ch*j osób, które (nie lubię używać tego słowa) są noobami. W ciągu 5 lat powinieneś miec lvl 150+ i to nie expiac ciągle, tylko ciesząc się gra (wspólne hunty, długie dekorowanie domku, gadanie i żartowanie pod depo, wykonywanie różnych questów, czy nawet granie w szachy). Natomiast expiąc ciągle w ciągu 5 lat można nabić 300+ lvl (Mateusz czy Seromontis nie wiem ile grają, ale chyba mniej niż 5 nawet). Tyle do Ciebie i nie przeklinaj teraz do mnie bo to nikogo nie rusza...
Natomiast, ktoś mówił o koniach, że jak je wprowadzą to będzie The Sims of NFS. Co jest w koniach złego to ja nie wiem. Bardzo urozmaiciło by to grę. Można by kupować, coraz to lepsze siodła, czy też trenować go do wyścigów konnych. Do tej gry można dodać naprawdę dużo fajnych rzeczy. Jak już mówiłem wcześniej najlepsza była by Alchemia i konie. Pływanie jeszcze raz odpada... bez sensu, chyba, że dodadzą wskaźnik brudu xD
MalutkiDrut
09-12-2007, 00:33
Nie podoba mi sie ten update wogole ;/ Cipsoft nie xdaje sobie sprawy xe xmienia cala tibie ;((( x tymi uhami to troche prxesadxili -.- (sorry xa bledy ale klawiature mam popsuta)
Nie podoba mi sie ten update wogole ;/ Cipsoft nie xdaje sobie sprawy xe xmienia cala tibie ;((( x tymi uhami to troche prxesadxili -.- (sorry xa bledy ale klawiature mam popsuta)
xmień klawiature na nową a póxniej uxyj opcji "edytuj"
@up
Pływanie jeszcze raz odpada... bez sensu, chyba, że dodadzą wskaźnik brudu xD
i tak nikt by sie nie mył :]
i tak nikt by sie nie mył :]
Ale chodzi mi o to, że jakby się ktoś nie mył do by mu się zmniejszały obrażenia xD
@up
Przestań przeklinac, bo żal dupę ściska co ty mówisz. Mając lvl 30+ po 5-letniej karierze nic nie wiesz o tej grze. Wymówka, że ciągle zmieniasz server świadczy tylko o tym, że "płaczesz" gdy ktoś Cię parę razy zabije/oszuka na danym servie i juz zaczynasz od nowa na innym. Tak robi w ch*j osób, które (nie lubię używać tego słowa) są noobami. W ciągu 5 lat powinieneś miec lvl 150+ i to nie expiac ciągle, tylko ciesząc się gra (wspólne hunty, długie dekorowanie domku, gadanie i żartowanie pod depo, wykonywanie różnych questów, czy nawet granie w szachy). Natomiast expiąc ciągle w ciągu 5 lat można nabić 300+ lvl (Mateusz czy Seromontis nie wiem ile grają, ale chyba mniej niż 5 nawet). Tyle do Ciebie i nie przeklinaj teraz do mnie bo to nikogo nie rusza...
Jeśli myszlisz, że lvl to wszystko, to sam jesteś nupem.
@topic
Up jak up, tibia musi się rozwijać, ale pływanie?
@up
Przeczytaj dokładnie co napisałem i wywnioskuj, bo z tego co mi mówisz to wynika, że czytałeś po 2 słowa z każdej linijki.
Jeżeli jednak nie zrozumiesz, to wiedz, że nie chodziło mi na pewno o to, że lvl jest najważniejszy. Wręcz przeciwnie. Jestem przeciwnikiem wiecznego nabijania expa i gry, która polega na: exp>depo>exp>depo>bank>magic shop>exp>depo...
CryingOrphan
09-12-2007, 02:12
Więc...
Dobra, juz nie bede przeklinal (bede sie staral)
I jakto ciagle mnie ktos zabijal?
Jak ja ciagle gralem na swiatach non-pvp?
5-Letniej karjeze?
Ja chyba napisalem ze gram w tibie 3 lata, więc TY naucz sie czytac dokladnie...
I tak jak koelga wyzej powiedział, level to nei wszystko...
Ja nie zyje tibia jak inni i nie expie 24/7 ...
Co do tego expienia
To wlasnie cipsoft chce to zmienic...
Zeby tibia nie polegala TYLKO na expieniu i questach...
A wy juz odrazu placzecie ze jak dodali wybor spanek i basen i sie simsy robia...
Z spankami to swietny pomysl....
Tibia sie orbi coraz realniejsza...
Bo jak juz tam daleko dalekooo napisalem.... widzial ktos keidys 500 takich samych spanek ? xD
a Basen...
Fajnie bedzie poplywac i pobawic sie z kolegami xDDDDD
I... prawdopodobnie beda questy gdzie bedzie trzeba gdzies doplynac:D lub zanurkowac ^^
Jestem za tym aby dodali wiecej podobnych rzeczy do basenikow...
Tak dla rozrywki...
I wiecej mebelkow xD :D
Niekazdy lubi miec stos itemow w domku...
Sa jescze tacy co lbuia miec normalne domki z szafeczkami ^^
(zaraz oczywiscie znow ktos zacznie cytowac mojeslowa, ze mowie glupoty/mam maly lvl/ i ze zaczesto robie ta minke "xD" ...)
Hm... Wy (zdecydowana wiekszosc) tutaj marudzicie, ze tibia zaczyna przypominac simsy, a na tescie wszyscy olali sallesmana (czy jak mu tam) i pobiegli plywac... Nawet gm i cm grali z nami w pilke wodna.
Ale chodzi mi o to, że jakby się ktoś nie mył do by mu się zmniejszały obrażenia xD
A ja myślę że jakby się ktoś nie mył to by mu się obrażenia zwiększały... Idziesz na takiego cyklopa smród go kłuje po oczach i już wogóle nic niewidzi i niewie kogo ma lać xD
KatsuKnight
09-12-2007, 11:57
Fajowy pomysł...
Ale kiedy bedzie pełne Update?? xD Nie moge sie doczekac :D
Więc...
Dobra, juz nie bede przeklinal (bede sie staral)
I jakto ciagle mnie ktos zabijal?
Jak ja ciagle gralem na swiatach non-pvp?
5-Letniej karjeze?
Ja chyba napisalem ze gram w tibie 3 lata, więc TY naucz sie czytac dokladnie...
I tak jak koelga wyzej powiedział, level to nei wszystko...
Ja nie zyje tibia jak inni i nie expie 24/7 ...
Co do tego expienia
To wlasnie cipsoft chce to zmienic...
Zeby tibia nie polegala TYLKO na expieniu i questach...
A wy juz odrazu placzecie ze jak dodali wybor spanek i basen i sie simsy robia...
Z spankami to swietny pomysl....
Tibia sie orbi coraz realniejsza...
Bo jak juz tam daleko dalekooo napisalem.... widzial ktos keidys 500 takich samych spanek ? xD
a Basen...
Fajnie bedzie poplywac i pobawic sie z kolegami xDDDDD
I... prawdopodobnie beda questy gdzie bedzie trzeba gdzies doplynac:D lub zanurkowac ^^
Jestem za tym aby dodali wiecej podobnych rzeczy do basenikow...
Tak dla rozrywki...
I wiecej mebelkow xD :D
Niekazdy lubi miec stos itemow w domku...
Sa jescze tacy co lbuia miec normalne domki z szafeczkami ^^
(zaraz oczywiscie znow ktos zacznie cytowac mojeslowa, ze mowie glupoty/mam maly lvl/ i ze zaczesto robie ta minke "xD" ...)
NAPISAŁEM WYRAŹNIE
Nie wiesz nic o tej grze, ale nie w sensie expienia, tylko klimatu etc.
Mówisz, że ciągle zmieniałeś serv, a zmieniałeś dlaczego ? Nudziło Ci się i nic Cię tam nie trzymało, a powinno. Powinieneś mieć masę kolegów, z którymi codziennie godzinami byś gadał i to oni powinni Cię tam zatrzymać. Nie miałeś dobrych kolegów ? Nic nie wiesz o tej grze. Tibia to MMORPG, a w MMORPG wszystko polega na gadaniu, gadaniu i jeszcze raz gadaniu (przecież questy też rozwiązujemy przez rozmowę).
We wszystkich postach odnosiłem się do tego co odpowiedziałeś na pytanie: "Czemu masz taki niski lvl po 5/3 letnie karierze ?". Odpowiedziałeś, że ciągle zmieniałeś serv i to właśnie mi się nie podoba, a nie Twój lvl -.-
Dudziu07
09-12-2007, 12:50
W nastepnym upie dodadza domek barbie i kena... zamiast zajmowac sie pierdolami powinni zrobic pare ciekawych potworow, popracowac troche nad serwerami - kto gra na swiecie USA wie o co chodzi, wreszcie zbalansowac profesje. Roboty maja full a oni dodaja plywalnie... ehh
Jein-Pallek
09-12-2007, 13:02
Hahaha Tibia Simy? Lol nóp pl0x0r, ta gra schodzi na psy, dobrze że już w nią nie gram ;] Co jeszcze? Może dadzą zwierzaki albo możliwość hodowania roślinek? xd
Niezgadzam sie z tym :p Te plywanie w wodzie i gra w pilke to jest wyjechany pomysl!:]O i dlatego niemozna wejsc teraz na tibie?:crusader:
Dudziu07
09-12-2007, 13:19
Tibia byla 100 x lepsza w wersji 7.6. Teraz to juz sie robi zalosne. Bronie od lvla to juz byl zly pomysl, co komu przeszkadzalo ze dobrze wyskilowany low lvl bil tyle co hlvl ? Jak sie ktos wyskillowal to tyle jego, ten h lvl mogl skillowac a nie expic, on nie duzo wiecej czasu poswiecil na expienie niz ten na skillowanie (jeszcze zalezy na czym expil;p), taka sama sytulacja jest w tym tzw "balasem postaci", przed tym jak cipsoft zaczal je "balansowac" nikomu to wczesniej nie przeszkadzalo. Kiny i palle mieli swoich zwolennikow pomimo tego ze przewazaly postacie magiczne.
G(ej)17...
Mam taki LVL i SKILLE bo ciagle zmieniam swiaty, i nie expie ciagle, ja nie żyje tibią jak ty...
Napisalem
"Zamknac Temat"
xDDDDDD
Tak...
HMM Beda x10
Glupia pało...
Lyso ci ?
Nie wiesz....
Ty ucisz ten swoj glupi brzydki i smierdzacy ryj owlosiona palo
Hah ciagle zmieniac swiaty.
To jest Debilizm ze tak powiem:baby:
Pewnie <> ciebie na pacca nie stac nawet albo na kamienie potrenic bo na 30 lvlu skille 60 to zaal ja na 17 mialem 71 moim palem na liberze..
widzimy ze skilli sie trenic nie chcialo
3* lata temu to ty komputer kupiles za ciezko uzbierane pieniazki z komisu uzywany z windowsem ME...
a w tibie grasz 7 miesiecy :D
G(ej)17...
Napisalem
"Zamknac Temat"
xDDDDDD
Tak...
HMM Beda x10
Glupia pało...
Lyso ci ?
Nie wiesz....
Pewnie <> ciebie na pacca nie stac nawet albo na kamienie potrenic bo na 30 lvlu skille 60 to zaal ja na 17 mialem 71 moim palem na liberze..
3* lata temu to ty komputer kupiles za ciezko uzbierane pieniazki z komisu uzywany z windowsem ME...
I wyobraz sobie ze nie jestes PRO i rada na przyszlosc :
NIE POWTARZAJ PO KIMŚ!;(
@edit
Daj mi linka z newsem gdzie pisze ze hmm beda x10 a sdki " IKS Milyon"
Begiedza007
09-12-2007, 14:19
Kłucicie sie o byle gówno a lepiej pomyslec kiedy by upd wskoczył
oby jak najszybciej:evul::cup::cup:
Nie wiem czym wy się tak podniecacie. I tak dla 90% ludzi tu wypowiadających się nic to update nie zmieni. Pacce i tak dostaną najwięcej a o biednych Faccach dawno już zapomnieli. Niestety taka właśnie jest ta smutna prawda... Więc kupujcie Pacce i niech sie Cipsoft cieszy że zbija fortunę na kolesiach którzy płacą 90zł co 3 miesiące... za taką "gównianą grę" jaką jest Tibia... To jest tylko moje zdanie...
I od razu mówię że nie padłem ani też mnie nie shackowali....
Arcasiros
09-12-2007, 15:26
No myślałem że tu mamy się wypowiadać na inny temat niż "tibia 7.6 rox" albo "nie umiesz grać" czy "nie masz pieniędzy na pacca" lub też "tibia to simsy!" skończcie się wreszcie kłócić bo nie każdemu się chce tyle czytać, po pierwszych 5 stron wiedziałem co jest na tamtych a wyzywać się możecie na PW!! A jeszcze piszecie że kończycie z tibią to fajnie bo będę miał wolne expowiska ale oczywiście każdy wie że tych wolnych expowisk nie będzie bo dalej będziecie grać...
Ogólnie to fajnie się zapowiada chodź te koty i wiewiórki to z jednej strony trochę lepiej tibia stanie się bardziej realistyczna chodź te wiewiórki to ani dobrego expa niema ani loota a miejsce zajmuje chodź może będzie jakieś nowy ubranie i może z tych wiewiórek jakieś ogony będą wypadać potrzebne na np do addonu ubrania kłusownika w następnym update...;)
Dudziu07
09-12-2007, 15:47
Nie wiem czym wy się tak podniecacie. I tak dla 90% ludzi tu wypowiadających się nic to update nie zmieni. Pacce i tak dostaną najwięcej a o biednych Faccach dawno już zapomnieli. Niestety taka właśnie jest ta smutna prawda... Więc kupujcie Pacce i niech sie Cipsoft cieszy że zbija fortunę na kolesiach którzy płacą 90zł co 3 miesiące... za taką "gównianą grę" jaką jest Tibia... To jest tylko moje zdanie...
I od razu mówię że nie padłem ani też mnie nie shackowali....
LOL ? nie pomyslales moze ze ktos kupuje pacca za kase w tibi? Tak robi duzo ludzi np. ja ... ale lol z ciebie
sphinx123
09-12-2007, 15:56
Jakoś te wprowadzanie nowych żywiołów bardziej mnie martwi niż pływanie i łózka... Tibia cieszy swoją prostotą, niepotrzebne te udziwnienia z dodatkowymi żywiołami, ulepszaniem broni itp. Zawiodłem sie też na "nowych zaklęciach"... Ludzie, to poprostu stare czary wyglądające inaczej i zadawające obrażenia od innych żywiołów, wysilili sie... Myślałem że jakieś ciekawe czary, którymi będzie można sie bawić wprowadzą, a tu coś takiego -______-
Mortyr_Pixel
09-12-2007, 16:05
Uważam, że za dużo już tych ulepszeń. Gdzie więcej walki??? Gdzie nowe potwory??? Uważam, że powinno się zwiększyć mapę tibii i dodać nowe potwory.
Hm... Wy (zdecydowana wiekszosc) tutaj marudzicie, ze tibia zaczyna przypominac simsy, a na tescie wszyscy olali sallesmana (czy jak mu tam) i pobiegli plywac... Nawet gm i cm grali z nami w pilke wodna.
I to jest prawda, przez pierwszy miesiąc około, moim zdaniem, expowiska będą puściejsze niż zwykle, bo co drugi tibijczyk będzie leciał popływać i pograć w piłke ;d
@down:
To, że zmarnowałeś pacca to Twoja sprawa, nie wina Tibii, że potrafisz na paccu wbić 26 lvl ;o
Ludzie ta gra schodzi na psy!
Jedyne wyjście dla wszystkich: odinstalować!
Wyjdźcie lepiej pograć w piłkę albo coś bo to strata czasu!
Pozdro dla Nie-Grających-W-Tę-Beznadziejną-Grę!
P.S. Żal mi samego siebie że straciłem pół roku i 80 złotych na ten shit. :p
TIBJA OGÓPIA
NAPISAŁEM WYRAŹNIE
Nie wiesz nic o tej grze, ale nie w sensie expienia, tylko klimatu etc.
Mówisz, że ciągle zmieniałeś serv, a zmieniałeś dlaczego ? Nudziło Ci się i nic Cię tam nie trzymało, a powinno. Powinieneś mieć masę kolegów, z którymi codziennie godzinami byś gadał i to oni powinni Cię tam zatrzymać. Nie miałeś dobrych kolegów ? Nic nie wiesz o tej grze. Tibia to MMORPG, a w MMORPG wszystko polega na gadaniu, gadaniu i jeszcze raz gadaniu (przecież questy też rozwiązujemy przez rozmowę).
We wszystkich postach odnosiłem się do tego co odpowiedziałeś na pytanie: "Czemu masz taki niski lvl po 5/3 letnie karierze ?". Odpowiedziałeś, że ciągle zmieniałeś serv i to właśnie mi się nie podoba, a nie Twój lvl -.-
I wyobraz sobie ze nie jestes PRO i rada na przyszlosc :
NIE POWTARZAJ PO KIMŚ!;(
@edit
Daj mi linka z newsem gdzie pisze ze hmm beda x10 a sdki " IKS Milyon"
Jestescie zalosni!
@Zyggy
On ma kolegow... i to wielu, wiec nie odzywaj sie jezeli nie wiesz!
Crying w swojej jak to nazwales "karierze" ma niby niski lvl, poniewaz nie gra on tylko w Tibie. Jest jeszcze wiele gier na tym swiecie, moge ci podac ich przyklady w jakie gralismy razem w ostatnich 3~ latach: a wiec w Warhammera 40k, Fallouta, Diablo II, Counter Strike'a, Soldata, Mu Online, Legend of Mir 3, itd.
Wiec nie pierdol glupot!
@G17
Te wyzwiska zachowaj dla swojej matki...
Akurat stac go na premium acc, bo nie raz kupywalismy oryginalne gry warte wiecej niz pacc, a wiec zatkaj jape!
Co do komputera to nie wszyscy sa tacy jak ty i nie sprzedaja butelek.
Ty tez nie jestes PRO i rada na przyszlosc:
Nie udzielaj sie na tym forum tylko idz do szkoly...
HMM'y x10, a SD x3, przeczytaj temat w dziale o update idioto, a dopiero potem mow jaki ty to nie jestes madry!
Wystarczy... :p
CryingOrphan
09-12-2007, 18:13
LOL...
Zmienialem swiaty za sprawa kolegow... wiec stul ten chropowaty pysk :X
Na PACC mnie stac, ja nie mieszkam w kartonie jak ty ;/
Nie jestem PRO
I z Klimatem to zes przyjebał :O
A Owlosiona pale to ma moze ktos z twojej rodziny (napewno nie tata)
Nic nie wiem o tej grze?
Tutaj bym sie klucil :X
I gram tez w inne gry...
Z GRAFIKA...
Ty grasz ciagle w Tibie bo tobie tylko ona chodzi ;d
Ty masz tibie a ja cieply posilek w domku xD
...:::UPDATE W TEN WTOREK:::...
^^
@down
Wyjdz z tąd...
LOL ? nie pomyslales moze ze ktos kupuje pacca za kase w tibi? Tak robi duzo ludzi np. ja ... ale lol z ciebie
Nie pomyślałem... sorry...B)
Don'Richie
09-12-2007, 21:10
CryingOrphan
"...:::UPDATE W TEN WTOREK:::..."
A skąd to wiesz?? Ale dobrze ze bedzie nareszcie update.
11 grudnia to według spekulacji jedyna odpowiednia data tergo miesiąca na przeprowadzenie update :D z zachowaniem wszystkich reguł z poprzednich aktualizacji.
Zabrakło tylko niusa podsumowującego...
CryingOrphan
09-12-2007, 22:10
A...
Wiem...
Wiem...
xD
Ja juz sie doczekac nie moge xD
Dla mnie to 1 wielki żal...
Tibia, epoka miecza i topora, walki, potworów. Zamiast myśleć nad nowa profesja, albo np walki 2 broniami, wieksza iloscia czarów, potionów, pancerzy, questów to oni daja Ci możliwośc zmiany koloru lóżka huahuauha chyba spadne. na serio niech jeszcze kablówke mi podłączą żebym mógł oglądać Venore TV
sphinx123
09-12-2007, 23:08
Dla mnie to 1 wielki żal...
Tibia, epoka miecza i topora, walki, potworów. Zamiast myśleć nad nowa profesja, albo np walki 2 broniami, wieksza iloscia czarów, potionów, pancerzy, questów to oni daja Ci możliwośc zmiany koloru lóżka huahuauha chyba spadne. na serio niech jeszcze kablówke mi podłączą żebym mógł oglądać Venore TV
miecza,topora,walki,potworów... i zegarków. Ile można powtarzać w tym temacie że w fantasy (obok miecza i magii) może występować seledynowy skuter wodny, roboty czy maszyny parowe?...
CryingOrphan
10-12-2007, 01:08
Nowa profesja....
Tego raczej nei zrobią....
:X
*** Chuj jak cos...
Z tymi Robotami i Maszynami parowymi bylo by fajnie :D
Wkocnu dwary to inzynierowie xD
Konwalia
10-12-2007, 07:58
Witam, nie wiedzialam gdzie napisac ale tu chyba bedzie najlepiej. Ta szykuja nowosci jakies duperele a nie potrafia poradzic sobie z servami. Luminera jest w tyle, zabrali i expa i loota ktory byl zdobywany po wczorajszym ss. TO SKANDAL!!!! X(
Zamiast tych durnych nowosci niech zrobia porzadek z servami, biora kase za pacca i co ku... nie stac ich na ulepszenie??!!
W DU... Z TAKA GRA!!
Rotherdamie
10-12-2007, 10:21
Ja tylko na mercedesa i helikoptery czekam.
8o To nawet fajne ale głupie ze jest Pacc i Facc bo Pacc to co nowe majom a Facc tak za przeproszeniem powiem Gó**o.
Ale Szkoda Ze Exp Jest Taki Mały :( Mogli By Dac 10 albo 6 expa a nie 1-2 ;/;/ X(X(X(X(X(X(X(
P.S Ja Troche Wole gre World of Warcraft nawet super ale szkoda ze nie wyglonda tak jak MU ! Online :/
Pozdro
Ja tylko na mercedesa i helikoptery czekam.
Napewno Mercedesa i Helikoptera nie bendzie.
Ale może ;) ale tylko dla Pacc a nie dla Facc X( tak jak w poprzednim poscie napisałem ze Pacc ma Wszystko Nowe itd.....a Facc Gó**o ;/
Ja Wole Grac w World of Warcraft TBC a nie w tibie mogli by dac większy exp a nie ze siedzi 6-7 h dziennie i ma dopiero 15 lvl naprzykład.
Pozdro
8o To nawet fajne ale głupie ze jest Pacc i Facc bo Pacc to co nowe majom a Facc tak za przeproszeniem powiem Gó**o.
Ale Szkoda Ze Exp Jest Taki Mały :( Mogli By Dac 10 albo 6 expa a nie 1-2 ;/;/ X(X(X(X(X(X(X(
P.S Ja Troche Wole gre World of Warcraft nawet super ale szkoda ze nie wyglonda tak jak MU ! Online :/
Pozdro
Facc dostal i czary, i tereny.
Z tymi Robotami i Maszynami parowymi bylo by fajnie :D
Wkocnu dwary to inzynierowie xD
Racja w World of Warcraft Są Dwarfy i majom te wozy czy jakos tak jak tanm napisałes ;p
W końcu można pływać! Nie długo będzie można serfować skakać ze spadochronu i bawić się jak każdy inny turysta na wakacjach w tibii.Gdzie się podział klimat gry?
Diegoverialanho
10-12-2007, 15:04
Klimat gry jest...-.- CipSoft teraz sie koncentruje zeby graczy nie bylo tak duzo na expowiskach to raz a dwa, zeby w tibi nie liczyl sie tylko level jak to bylo w wersji 7.4-7.6..+
Kiedyś tibia kojarzona była z mistyczną krainą miecza, czarów, budzących grozę potworów i wielkich bohaterów. Teraz tego już prawie nie ma ale za tą są baloniki lustereczka kolorowe łóżeczka do domku możliwość robienia soczków, pływania w wodzie, podziwiania kotków i słodkich małych smoczków. Zgadzam się z tym ,że w tibii nie liczy się tylko "expowanie" lecz są inne sposoby odciągania graczy od expowiska niż wprowadzanie sportów wodnych i słodkich kwiatków do dawniej wykreowanego świata złych demonów tajemniczych grot i ohydnych orków.
Nabuchodonozzer
10-12-2007, 15:39
ostro! Balansuja klasy i nie potrafia tego dobrze zrobic, dodaja system zywiolów do gry RPG po 11 latach gry. Nie ma to jak niemiecki erpeg ^^
jak zobaczylem to plywanie w czepku to spadlem z krzesla, a jak sie okaze ze tylko pacc moze wejsc do wody to chyba jebne na calego
CryingOrphan
10-12-2007, 16:05
Ryzy...
Czemu mnie cytujesz ? ...
Z tym zal 4 ever to mam sie gniewac ? :P
Bo nie wiem czy to ma na celu mnie obrazic... xD
ostro! Balansuja klasy i nie potrafia tego dobrze zrobic, dodaja system zywiolów do gry RPG po 11 latach gry. Nie ma to jak niemiecki erpeg ^^
jak zobaczylem to plywanie w czepku to spadlem z krzesla, a jak sie okaze ze tylko pacc moze wejsc do wody to chyba jebne na calego
Nie wiem jak na rl tibi, ale jak na razie dalo sie plywac w lib i na rooku. Na rooku na facc area
Astyx Zylad
11-12-2007, 22:03
glupi up date
knight bez pacc do 50 lvla ma *****
glupi up date
knight bez pacc do 50 lvla ma *****
Z pacc tez :D
Witam Mam dowas pytanie czy te morza do pływania sa tylko dla pacc czy facc tez moga?? jak tak to gdzie?:))) i jak To Zrobic:))
Witam Mam dowas pytanie czy te morza do pływania sa tylko dla pacc czy facc tez moga?? jak tak to gdzie?:))) i jak To Zrobic:))
Na rooku (pd-wsch od swiatyni) i kolo przejscia na fibule.
Kiedyś tibia kojarzona była z mistyczną krainą miecza, czarów, budzących grozę potworów i wielkich bohaterów. Teraz tego już prawie nie ma ale za tą są baloniki lustereczka kolorowe łóżeczka do domku możliwość robienia soczków...
Dokładnie, ale mi się zdaję że tibia "dziecinnieje" i niedługo zamiast potworów będziemy ubijali pokemony :D. Popatrzcie tylko na wygląd dsa z dawnych czasów - budził co najmniej lekki strach. A dzisiaj wygląda jak plastikowy ken od barbie^^. Tak samo te młode smoczki... żal.
Odnośnie update - zabrali HMM palowi... dalie jakieś czary światła ale tylko dla pacc :/. Powiedźcie chociaż, czy dobre są na nieumarłych?
No i jak wygląda sprawa z czarowaniem strzał jakimś żywiołem. Bo np knight zaczaruje miecz i starcza mu to na 1000 ciosów, a pal tym samym klejnotem może zaczarować tylko 100 strzał?
Sagaagaa
12-12-2007, 18:18
nie zauwarzylem tego post ale jak mozna wskoczyc i gdzie jest ten okreslony teren plywacki??
Graventer
12-12-2007, 18:19
Odnośnie klejnotów, mam pytanie. Mam już zaczarowany klejnot small sapphire. Tylko co mam teraz zrobić, żeby mój miecz był zaczarowany? :miecz:
Jeszcze jedno, jakie bronie można zaczarować?
Wedlug mnie twoj post byl po prostu sciogniety z www.tibia.pl. Wiem ze to nie ten dzial ale do wszystkich czytajocych moj post mam prosbe.Prosze wejdzcie na tan ink: www.gutekland.myminicity.pl
z gory THX
Odnośnie klejnotów, mam pytanie. Mam już zaczarowany klejnot small sapphire. Tylko co mam teraz zrobić, żeby mój miecz był zaczarowany? :miecz:
Jeszcze jedno, jakie bronie można zaczarować?
Uzyc kamyka na mieczy.... A jakie... Sprawdzaj.
Nie robcie z tibi simsow !!!!!!!!!!!
to ma byc mmorpg a nie jakies sims online z dodatkiem expienia :(
Nie robcie z tibi simsow !!!!!!!!!!!
to ma byc mmorpg a nie jakies sims online z dodatkiem expienia :(
Raczej expienie i gonitwa za lvl z dodatkiem plywania. Nie podoba sie - nie graj.
cytsiu16
12-12-2007, 21:54
Z tymi simsami, racja czytalem gdzies że teraz mozna se robic jakies gospodarstwo LOL i ŻAL jeszcze troche to tibia przerodzie sie w otsosimsy od pierwszego roku życia jak sie postarają o grafike to moze bedzie mozna zakladac rodziny i bawic sie lalkami (dzieciniada) lol.
Z tymi simsami, racja czytalem gdzies że teraz mozna se robic jakies gospodarstwo LOL i ŻAL jeszcze troche to tibia przerodzie sie w otsosimsy od pierwszego roku życia jak sie postarają o grafike to moze bedzie mozna zakladac rodziny i bawic sie lalkami (dzieciniada) lol.
To najpierw dowiedz sie co mozna, potem krytykuj... Jest domek na farmie, ale nic on do tibi wiecej nie wnosi... Tylko pole ma blisko... Chyba. Poza tym.. W tibie glownie graja dzieci, nieprawdaz?
W tibie nie graja tylko dzieci. Ja mam paru kumli co maja po 20-25 lat i grajaX(. Jak ktos uwaza ze tibia to gra dla dzieci to niech lepiej sie schowa.
Walic dalnow co mysla ze tibia to gra dla dzieci:baby:
Chodzi sie po krateczkach ale jak to wciaga. Tibia jest oryginalna i dzieki Cipom ze stwrzorzyli cos dla nas. Po szkole mozna sie rozerwac, zrelaksowac. Nie to zeby grac obsesyjnie (bo kumpel ma wyzszy level czy cos albo siedziec 24/7 i popykac) to nie jest dobre. Ale coz sa tacy ludzie na swiecie:( Nic na to nie poradzimy:]
Pzdr.:evul:
W tibie nie graja tylko dzieci. Ja mam paru kumli co maja po 20-25 lat i grajaX(. Jak ktos uwaza ze tibia to gra dla dzieci to niech lepiej sie schowa.
Walic dalnow co mysla ze tibia to gra dla dzieci:baby:
Chodzi sie po krateczkach ale jak to wciaga. Tibia jest oryginalna i dzieki Cipom ze stwrzorzyli cos dla nas. Po szkole mozna sie rozerwac, zrelaksowac. Nie to zeby grac obsesyjnie (bo kumpel ma wyzszy level czy cos albo siedziec 24/7 i popykac) to nie jest dobre. Ale coz sa tacy ludzie na swiecie:( Nic na to nie poradzimy:]
Pzdr.:evul:
Napisalam glownie!! Tez mam kumpli, ktorzy maja powyzej 20 lat, lecz jednak srednia wieku jest niska...
No tak ach te plaze.... zauwazyliscie ze oni maja czepki? hmm watpie zeby czepki byly w tych czasach.. ale coz
Donpeyot
15-12-2007, 01:05
bo to są czepki z rybich pęcherzy
Napisalam glownie!! Tez mam kumpli, ktorzy maja powyzej 20 lat, lecz jednak srednia wieku jest niska...
Żebyś sie nie ździwiła z tą średnią wieku, nie masz dokładnych informacji to nie publikuj ich. Ja nie mam 10 ani 17 lat i jest masa moich znajomych i nieznajomych, którzy męcza sie gdy wy w szkole siedzicie, ale nie piszę, że średnia wieku juest wysoka czy niska. bb
Żebyś sie nie ździwiła z tą średnią wieku, nie masz dokładnych informacji to nie publikuj ich. Ja nie mam 10 ani 17 lat i jest masa moich znajomych i nieznajomych, którzy męcza sie gdy wy w szkole siedzicie, ale nie piszę, że średnia wieku juest wysoka czy niska. bb
"Wy w szkole siedzicie..." Na takie sformuowania tez uwazaj... Ta srednia wieku wymyslilam na podstawie wlasnych obserwacji, a nie gram tylko "po szkole", gdyz juz ja skonczylam... Nie mowie, ze w tibie graja tylko dzieci, lecz albo jest ich duzo... Albo najbardziej rzucaja sie one w oczy.
Jesli kogos urazilam tym sformuowaniem to przepraszam, nie mialam takiego zamiaru...
mnie też denerwują osoby które biegają i krzyczą plx free item albo płaczą na całe miasto że ich haknęli lub spokojnie sobie trenujesz a tu bach ubijają ci potwora :/X( i takie osoby się rzucają niestety w oczy i stąd stwierdzenie że w Tibie grają małe dzieci
mixel'pixel
19-01-2008, 18:13
jest super pB) tibia robi sie coraz bardziej ciekawsza 8o
$eriToonbra
24-01-2008, 15:22
Ten up-date jest spoko wogule Tibia rox xD
Nie podniecaj sie tak, bo Ci zylka peknie.. Byl juz 1,5 miecha temu, wiec po co spamic takimi postami? -.^
moja sugestia jest nastepujaca: Zamykac tematy z newsami majace wiecej niz 1 miesiac.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.