Pokaż pełną wersje : Sokker.org
Jackie'Samuraj
07-12-2007, 19:36
Siema mam do was takie pytanie czy ktos z was bawi sie w bycie menagerem na sokker.org ? ;p Jezeli tak to moglibysmy zagrac jakiegos towarzyskiego albo jezeli byloby nas wiecej utworzyc lige towarzyska :)
Tych co niegraja zapraszam oczywiscie do rejestracji na stronie www.sokker.org
Ja gram, V liga, towarzyski moge zagrac pod koniec sezonu, gdyz teraz mam lige towarzyska dlugo.
A Ty?
Dark Sven
07-12-2007, 21:52
Klasa ... Z drugiego miejsca, na którym otrzymałem klub, stoczyłem się na 5... Po 2 porażkach i jednym remisie. Co pokazuje od kiedy gram, no i jak gram = p. Ale sparing chętnie zagram.
Walekifa
07-12-2007, 22:41
Mc`s Bydgoszcz [15741]
Właściciel: Warhonith
Liga VI.1024
Ciągle mam wolne terminy. Więc zaproszenia na sparingi mile widziane.
Jackie'Samuraj
08-12-2007, 11:37
Ja narazie nie ekstraklasa ale jakos leci ;p Nie gram dlugo ale sparing chetnie zagram ^^
UP
Zaproszenie juz polecialo :)
Ja gram, V liga, towarzyski moge zagrac pod koniec sezonu, gdyz teraz mam lige towarzyska dlugo.
A Ty?
Spoko, to pod koniec sezonu zagramy :D
Wkurza mnie juz sokker :/. A dokladniej silnik. Moj zawodnik idzie sam na sam z gk i strzela za 20 metrów -_-. Tak kilka razy...
Btw. Robie eksperyment w sokkerze, ktory potrwa, hmm 3-4 sezony? Kupuje mlodziakow bez szybkosci i trenuje im szybkosc przez 4 sezony ;).
Jak Wam wczoraj poszlo Panowie?
Ja raczej bez wiekszych problemow ogralem przeciwnika 4-1. W tym sezonie postaram sie powalczyc o 3 miejsce w V lidze.
Walekifa
11-12-2007, 00:54
Wczoraj przegrana.. I spadek na 2-gie miejsce w tabeli. Co najciekawsze-przegrałem z drużyną z 6-stego miejsca.. No cóż,zdarza się.
Witam serdecznie wszystkich.
Józef Czereszewski [7737659]
Alojzy Stachurski [8125854]
Cyryl Markiewicz [5177934]
Polecam ich zobaczyc, do jutro do 20 na TL, naprawde fajni, mlodzi i z bardzo duzym talentem gracze, sprzedaje, bo juz mi nie pasuja pod trening, zapraszam by licytowac :-).
Czas odnowic temat :)
Jak wam wszystkim idzie? Ja juz 4 liga :DD
Juz IV Liga, po 4 kolejkach 1 miejsce i 4 pkt. przewagi. :D
Ja wciaz sie grzeje w V lidze niestety :-/.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.