Pokaż pełną wersje : Gs i loooota!!
HeppiChinol
07-12-2007, 23:58
Siema. Mam pytanie.. Otoz kusi mnie DC, ale po drodze sa gs ;/
uda mi sie uciec z 1bp uh time ringiem i 30lvl? knight, 67 shielding
Wiesz kup sobie parę gfb i przejdź przez huntery :) nie ma co wastowac przed gsem, ale byś dał rade :)
Pozdrawiam.
dymek890
08-12-2007, 01:14
Nic nie pisales o bohach czyli moze to oznaczac ze nie posiadasz ich . W takim razie nie masz szans uciec przed gs . Jedynie mozesz liczyc ze przed utrata tego bp uhow gs przekorszy limit 50 kratek. O wiele lepszym sposobem jest tak ja kolega wyzej napisal przejscie przez outlow camp.
Master'plaster
09-12-2007, 14:02
Postaram się rozwiać wszelkie watpliwości. Otóz myśle, ze GS Cię powaznie nieuszkodzi skile masz dobre lvl niczego sobie, co najwyzej jak dasz na def. i bedziesz biegł na DC to ci moze myśle góra 2 UH weźmie. Co do outlaw camp... Niekiedy huntery potrafiły bardziej zatruć mi zycie anizeli sam GS. Tak jak mówie, przy dobrym eq twoich skilach i 30 lvlu nie powinieneś miec aż tak ogromnego problemu. Jak pójdziesz dobrą drogą, to GSa nie spotkasz:)
Royalkowaty
09-12-2007, 22:33
Lepiej iść outlaw camp, GS jest w gigantycznej obstawie tarantul co może spowodować combo. Kup Stealth Ringa i użyjesz jego na jedną rundke z 20sec, żeby przejść koło domku huntera.
chyba hunterow ;) przy normalnym respie sa tam 2 huntery a jak jest double to troche gorzej.. radze ci kupic stealth ringa bo ostatnio tam bylem 30 sorcem (ja jak glupi bez utamki) i padlem od 2 hunterow w 3 sekundy (6 hitow po 50+ a eq to wlasciwie jak idziesz na huntera to wcale nie takie wazne).. Chyba ze naprawde 2-3 k to dla ciebie majatek to sobie odpusc DC :P
Ancient900
15-12-2007, 16:14
A ja doszedłem do DC bez GSów i hunterów :s same bandity i wild warriory ; o
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=116989
Wystarczy poszukac na forum.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.