zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowy Swiat

Amiqun
08-12-2007, 11:46
Szukam osób , które przystopiły by do mojej nieformalnej gildi lub eżeli znajda sie 4 osoby z pacc do gildi , która bedzie na nowym świecie oile takowy powstanie po updacie.Chodzi mi o grupe 20 osób ,które prowadziły by w czołówce świata cos na kształt tengu z Xereny gdzie jest okolo 30 najleprzych graczy za świata

Amiqun
08-12-2007, 11:51
W razie checi przysopienia prosze wyslac mi wiadomosć lub pisac do amiquna oile bedzie online;p to może tesz być cos na kształt gangu bedziemy rzadzić nowym swiatem:evul: o ile bedzie nas durzo

Spoon
08-12-2007, 13:22
Zią Ty przestań z lekcji języka polskiego uciekać, by nabijać lvl. Czas do szkoły mój drogi :).

Amiqun
08-12-2007, 14:40
Sam jestes Zią a pozaty nie gram już dawno w tibie dopiero teraz jak powstaną nowe serwery zaczynam grac a tak pozatym jak masz jakieś wonty to pisz w innym dziale i niezaśmiecaj forum

HeppiChinol
15-12-2007, 22:50
A jakies nowe swiaty sie zapowiadaja?

KrEmAs KAc
15-12-2007, 23:06
Pisze się na to :D
serwery pewnie będą za 5 lat.Kiedy wszystkie się zapełnią. Czyli po studiach jak znalazł:]

Tarus
15-12-2007, 23:10
W sumie też się na to piszę :D Dziennie jestem w stanie 2-3h max pograc ;]

Amiqun
18-12-2007, 18:34
No teraz sam nie wiem jak to bedzie bo gram na galanie ;p;p
moze by tam ?? narazie jest bardzo malo ludzi i spoko sie expi :D
ale jak by byly nowe swiaty i by bylo ze 7 osob tak na pewno o ja ide jak co bede druid :D

koneser
24-12-2007, 22:11
No teraz sam nie wiem jak to bedzie bo gram na galanie ;p;p
moze by tam ?? narazie jest bardzo malo ludzi i spoko sie expi :D
ale jak by byly nowe swiaty i by bylo ze 7 osob tak na pewno o ja ide jak co bede druid :D

hhmm a pisales ze nie grasz w tibie :]

Sam jestes Zią a pozaty nie gram już dawno w tibie dopiero teraz jak powstaną nowe serwery zaczynam grac a tak pozatym jak masz jakieś wonty to pisz w innym dziale i niezaśmiecaj forum

jezeli taki swiat powstanie, pisze sie, ale maksymalna granica mojego czekania na taki swiat to gora 3 miechy, takze chyba nic z tego :]

Charraik
24-12-2007, 22:21
Ja bym był in. (pacc)

+3 kumpli, w tym raz pac.

Świat powstanie jak zwykle (pewnie) styczeń bądź marzec ;x

Zyggy
24-12-2007, 23:38

Aha, tzn. ma napisać w innym dziale (np. Tajemnice Rookgardu), że ma ci coś do powiedzenia ?

BTW. Miał racje, robisz literówki jak...

P.s. Na Galanie są wszystkie nooby zebrane ze wszystkich serverów, nie wiem co ich tam przyciąga... Zacząłem tam kiedyś grac i się fajnie zapowiadało, mało osób i w ogóle, ale już na rooku mi coś nie grało jak co drugiego rata mi dobijał jakiś deb. Pomyślałem, że to w końcu rook. Okazało się, że main nie jest lepszy i tak na kopalniach wpada gościu 20lvl (ja miałem 9) i takie cos: "Leave or die" po czym daje party...
NO COMMENT... GALANA SUX...

Argen
25-12-2007, 01:29
Hmm, nie wiem na co liczycie.
Takie teamy o których mówisz, to grupy graczy z naprawde wysokim poziomie, (umiejętności tibijskich, rzecz jasna) przekraczającym ZNACZNIE poziom typowego tibijczyka, którzy na dodatek mają kupe wolnego czasu (lub shareują), i najczęściej znają się z rl.

Grupa taka jak wy(czyli osoby "grające 2-3 godziny dziennie" oraz inne osoby o mało wybitnych rezultatach w grze) nie ma szans w tym 'brutalnym świecie'.

Żeby nie było, wcale was nie próbuje ośmieszyć, dla mnie takie grupy trzymające władze (:P), to banda dzieciaków bez rl życia.

jerrry
25-12-2007, 19:08
@amigun
najpierw "naócz" się pisać, a potem zakładaj tematy a TYM BARDZIEJ zakładanie gildii. zauważ że mówiłeś że nie grasz w tibie a w kolejnych postać mówisz o postaci na galanie. pomyśl troche

@ALL
mój post nie wnosi zupełnie NIC do tego tematu i jestem tego świadomy

dziękuje zauwage

jerrry..

Amiqun
25-12-2007, 21:15
dopiero sie zalogowalem yoyo all
to ze mam czasem (czesto )literowki to nie moja wina ze sie myle ;p;p;p tak pozatym xapexa zalozylem z tydzien 2 temu jak nie moglem sie doczekać nowych światow i ,,iórz'' nie wytrzymalem czekania, lol
konto jest coprawda dosyc stare chyba ;p;p
a ak ktosma wonty do moego pisania to z nim jest tak jak z czlowiekiem ładny ale głupi brzydki ale mądry hehe
no troche sie rozpisalem to w końcu jak z ta galaną????
ale jak beda wiadomości o nowych światach to ja 1111first1111
na 100% choć tera tez gram max 2h dziennie reszte poświęcam lokiemu

Zyggy
25-12-2007, 22:37
dopiero sie zalogowalem yoyo all
to ze mam czasem (czesto )literowki to nie moja wina ze sie myle ;p;p;p tak pozatym xapexa zalozylem z tydzien 2 temu jak nie moglem sie doczekać nowych światow i ,,iórz'' nie wytrzymalem czekania, lol
konto jest coprawda dosyc stare chyba ;p;p
a ak ktosma wonty do moego pisania to z nim jest tak jak z czlowiekiem ładny ale głupi brzydki ale mądry hehe
no troche sie rozpisalem to w końcu jak z ta galaną????
ale jak beda wiadomości o nowych światach to ja 1111first1111
na 100% choć tera tez gram max 2h dziennie reszte poświęcam lokiemu

2 tygodnie mówisz ? "Created: May 07 2007, 18:42:44 CEST"

No ale nic, account mogłeś założyć wcześniej, no ale nawet jak grasz 2 tygodnie i nabiłeś tylko 18 lvl, to jak ty chcesz robić "grupę rządzącą światem" na nowym servie. Żeby to osiągnąć musisz mieć sporo graczy, którzy 18 lvl to nabija w dobę lub max dwie, a następne lvle równie szybko. Po za tym PACC, PACC i jeszcze raz PACC.

Także życzę szczęścia...

P.s. to ze mam czasem (czesto )literowki to nie moja wina ze sie myle

To tak kur** trudno czasami popatrzeć na monitor co się pisze ? Albo piszesz tak szybko, że aż wcale, bo z tego wszystkiego wychodzi Ci jedno wielkie "gówno", albo piszesz dwoma palcami z oczami 2 cm od klawiatury szukając poszczególnych literek.

Adus3k
28-12-2007, 00:07
Heh chcesz rządzić swiatem a Twoj level wynosi 18 wez idz sie przespij troszke ...

Takie tematy powinny bycdla osob ktore juz cos rozumieja w tej grze ...

Niemowie ze ja takim jestem poniewaz gram tylko 4 lata w ta gre :P