Pokaż pełną wersje : Jak wyrównać skille ?
Mam knighta 31/28, a skille chciałbym wyrównać do, np.: 31/31, pomóżcie !!!
Externus
31-10-2004, 08:46
Jak już koniecznie musisz wyrównywać skille to weź sobie jakąś inną broń niż aktualnie walczysz i trenuj. Np. jeśli trenujesz w Swordach, to weź w łapke jakiś axe i idz na trolle/dwarfy, trenuj aż shield wyrówna się ze Swordem, a te punkty, które zostana w axe poprostu zignoruj i wróć do treningu swordem.
Blind Guardian
31-10-2004, 09:06
Jest tez 2 sposob :D, trudniejszy moim zdaniem ale tylko sword i shield ci skacze na przyklad (jesli swordami walczysz)
Robisz tak: dajesz full defence i 2 potwory cie bija. Co 30 uderzen czyli 30 sekund uderzasz potwora do krwi (z tego co trenujesz). wtedy ci praktycznie tylko shield skacze. To jest dobre jak masz male skille i ci szybko wejda.
fil0nson
31-10-2004, 09:18
Miałem podobną sytuacje, znaczy mnie ona nie przejmowała. Kiedy mój kniht na 17 lv miał skille [48/44] zacząłem go trenować. I wiesz co po jakiś 3 tygodiach mam już 62/62 niedługo pewnie mi shielding przeskoczy swordy, ale ja się z tego powidu nie martwie. Trenowałem tak: 2 potworik lurowałem [2 dwarfy] i waliłem w nie knifem. 8o 8o Skille same się wyrównają.
Kujawaxx
02-11-2004, 07:22
Jests juz 5-ta osoba z tym pogladem wyrownywania skilli jaka znam.
PRZECIERZ TO GLUPOTA. Wyzej juz to powiedziano ale nie moge sie powstrzymac przed komentarzem. NIE WYROWNYWAC na wyzszych skillach same sie zbliza do siebie. No bo np. palladynem masz nie lepiej miec distance np.80 niz 70 i tam 30 w axe? Mam nadzieje ze kogos przekonalem.
Nie przekonałeś, bo jesteś mędom niemytą(joke)
masz racje lepiej mieć większy dist/axe/sword/club i mniejszy shield, niz mieć równe skille. nieprzyda ci sie to, czas zmarnujesz.
szopenfeldziarz
02-11-2004, 15:22
Ja trochę biegałem z 2ręczną bronią i mam o 5 większy skill broni niż tarczy. Ale się nie przejmuje, jak mi skille wchodzą tak wchodzą. Mogę mieć przecież 90/70 byleby mi się nie zmniejszały. :)
Pasorzytek
02-11-2004, 15:33
Ja trochę biegałem z 2ręczną bronią i mam o 5 większy skill broni niż tarczy. Ale się nie przejmuje, jak mi skille wchodzą tak wchodzą. Mogę mieć przecież 90/70 byleby mi się nie zmniejszały. :) a ja mam club 50 sword 48 shield 51 i sword i shield idzie w gore ;p przeszlem na swordy z clubow
Jak już koniecznie musisz wyrównywać skille to weź sobie jakąś inną broń niż aktualnie walczysz i trenuj. Np. jeśli trenujesz w Swordach, to weź w łapke jakiś axe i idz na trolle/dwarfy, trenuj aż shield wyrówna się ze Swordem, a te punkty, które zostana w axe poprostu zignoruj i wróć do treningu swordem.
a po co marnowac skill w swordzie kture nabil by przez ten czas?a te wyrównanie skill to chyba tylko poto żeby ladnie wyglądało.Poprostu jak jakis skill masz wyższy to nawet lepiej
Pasorzytek
03-11-2004, 07:24
Mam knighta 31/28, a skille chciałbym wyrównać do, np.: 31/31, pomóżcie !!! daruj sobie wyrównywanie ;) naprawde lepiej potrenuj to skile dojda a nawet w sumie im lepszy skill tym lepiej ;)
Dowizul z Inferny
03-11-2004, 09:20
po kiego grzyba skille wyrównywac??
Być może gość jest estetą i nie może grać postacią, która nie ma wszystkiego po równo. 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.