Pokaż pełną wersje : Czy opłaca się?!
Wampireq
09-12-2007, 15:19
Zastanawiam się czy nie zacząć grać na tym serverze.
Oto moje pytania:
Czy jest dużo Pa?
Czy jest dużo random pk?
Czy jest dużo polaków, brazoli i hiszpanów?
Czy są wysokie lub niskie ceny?
Ile kosztuje plate set?
pozdrawiam, WAmp :)
Juz dawno tu nie gram ale nie warto
Czy jest dużo Pa? No jasne polackersy sie dopierdola, albo wmowia ci ze botujesz ;)
Czy jest dużo random pk? Hmm racze nie
Czy jest dużo polaków, brazoli i hiszpanów? Szwedzi/Polacy, brazole i hiszpani zostali wyjebani z serwera
Czy są wysokie lub niskie ceny? Raczej niskie
Ile kosztuje plate set? Nieduzo
Taka mala uwaga jak juz zaczniesz grac unikaj evul glasses aka Jinot pojebany jak malo kto
I nie sluchaj Rev'ico chlopak ma wyobraznie :d
Wampireq
09-12-2007, 15:44
Czy jest dużo Pa? No jasne polackersy sie dopierdola, albo wmowia ci ze botujesz ;)
Czy jest dużo polaków, brazoli i hiszpanów? Szwedzi/Polacy, brazole i hiszpani zostali wyjebani z serwera
Taka mala uwaga jak juz zaczniesz grac unikaj evul glasses aka Jinot pojebany jak malo kto
ok.
Zastanowie się jeszcze ;D.
dzięki za odpowiedź , Wampireq
hahahahha...
]Zastanawiam się czy nie zacząć grać na tym serverze.
Oto moje pytania:
Czy jest dużo Pa?
Czy jest dużo random pk?
Czy jest dużo polaków, brazoli i hiszpanów?
Czy są wysokie lub niskie ceny?
Ile kosztuje plate set?
pozdrawiam, WAmp :)[/QUOTE]
1) Wbijesz 70+ to dostaniesz na plecy wlasny system monitoringu, pamietaj ze gildie ''rzadzaca'' interesuje gdzie ile kiedy jak expisz, jesli na "Hi" odpiszesz po 3 sekndach a nie 2 to uznane to bedzie za botowanie
2) Pomijajac w/w pkt to nie tylko nie daz do wymian na statku w sklepie po drodze z thais do venore bo wylapiesz massloga
3) SWE+PL ESP+BR - Galana
4) 5) Niskie // 1k~
Nie opłaca się, osobiście polecam Morganę ; )
Zgadzam sie!!!!
No wiec ja tez chcem zaczac grac na berylce gralem tu kiedys dawno dawno jak jescze del'toro gorowalo:p tylko ze potem mialme hacka wiec moze ktos szegolowo napisze jak sie gra na berylce itp z gory dziekuje:)
Jak na razie to doszedłem do 30 lvl bez większych problemów i gra się nawet przyjemnie.
:cup: 22:23 You see yourself. You are an elite knight. :cup:
no i jest prammy i zechcialo sie expic:D:D:D
22:26 You advanced from Level 37 to Level 38.:baby:B)
8o
22:29 Ariness [97]: elave <----- tylko w*****a takie cos...
mam jescze pytanie czy jest wam znajoma gilid Eternal march bo slyszalem ze jak z nimi wygralismy duzo osob poszlo wlasnie grac na berylke wiem ze nawet wizak ma tutaj 100+rp jaka jest ich sytuacja na tym servie plx info od graczy kturzy troche ogarniaja co i jak:baby::baby::baby:
MonszTfojejRzony
01-06-2008, 15:20
:cup: 22:23 You see yourself. You are an elite knight. :cup:
no i jest prammy i zechcialo sie expic:D:D:D
22:26 You advanced from Level 37 to Level 38.:baby:B)
8o
22:29 Ariness [97]: elave <----- tylko w*****a takie cos...
mam jescze pytanie czy jest wam znajoma gilid Eternal march bo slyszalem ze jak z nimi wygralismy duzo osob poszlo wlasnie grac na berylke wiem ze nawet wizak ma tutaj 100+rp jaka jest ich sytuacja na tym servie plx info od graczy kturzy troche ogarniaja co i jak:baby::baby::baby:
Ile dałeś za Modusa? (w zł)
:baby: ostro jestes smieszny koles i zal mi ciebie :baby::baby:
Ile dales za MODUSa?!? BUHAHAHAHAHAH
MonszTfojejRzony
02-06-2008, 15:27
:baby: ostro jestes smieszny koles i zal mi ciebie :baby::baby:
Ile dales za MODUSa?!? BUHAHAHAHAHAH
No ale ile?
Pojebalo cie?? za modusa nic nie dalem bo jest moj-.- nie moja wina ze sie kaleczysz na 40lv i nie mozesz wbic wiekszego bo sprawia ci to trudnosci ...
nawet mnie nie znasz:baby::baby::baby:
MonszTfojejRzony
02-06-2008, 20:54
Pojebalo cie?? za modusa nic nie dalem bo jest moj-.- nie moja wina ze sie kaleczysz na 40lv i nie mozesz wbic wiekszego bo sprawia ci to trudnosci ...
nawet mnie nie znasz:baby::baby::baby:
40 lvl? Hmm, powiem CI tak gram na Azurze i mam grubo ponad 130 lvl ;]
Ciao barbi, apropo nie wierze ze teraz tacy ludzie graja 130 lvlami...
ZAl mi ciebie jak mi napisales ze masz grubo ponad 130lv to co??jestes kozak?? a tak szczerze mysle ze na OTSie....:D ja przynajmniej podalem swoj nick-.- zreszta nie bede ci sie tlumaczyl ,,TACY LUDZIE'' nawet mnie nie znasz dzieciaku zajebany-.- dorwales sie do kompa i kozaczysz bo na rl masz przejebane:baby::baby::baby: mam Modusa od 1lv i nie bede ci sie tlumaczyl
MonszTfojejRzony
03-06-2008, 18:28
ZAl mi ciebie jak mi napisales ze masz grubo ponad 130lv to co??jestes kozak?? a tak szczerze mysle ze na OTSie....:D ja przynajmniej podalem swoj nick-.- zreszta nie bede ci sie tlumaczyl ,,TACY LUDZIE'' nawet mnie nie znasz dzieciaku zajebany-.- dorwales sie do kompa i kozaczysz bo na rl masz przejebane:baby::baby::baby: mam Modusa od 1lv i nie bede ci sie tlumaczyl
Cos sie koleszko strasznie zdenerwowales, wyloozuj bo ci na watrobe padnie ;**, co do podawania nicku, wszyscy wiedza kim ja jestem, a co do ciebie to tez bym podal nicm Kupionego chara, sam pewnie nie umiesz wbic 40 lvl.
Szkoda gadac paa;dd
:) dobra uwazaj jak chcesz mnie na aldora tez wszyscy znaja mozesz sie spytac o ile kogos znasz znasz... Nigdy nie kupowalem zadnych charow...:baby::baby::baby: jak moga cie wszyscy zanc jak ja cie nie znam mzoe sie przedstawisz jak jestes taki kozak na 130lv+:cup::cup: wiem swoje ziomeq
MonszTfojejRzony
03-06-2008, 19:31
:) dobra uwazaj jak chcesz mnie na aldora tez wszyscy znaja mozesz sie spytac o ile kogos znasz znasz... Nigdy nie kupowalem zadnych charow...:baby::baby::baby: jak moga cie wszyscy zanc jak ja cie nie znam mzoe sie przedstawisz jak jestes taki kozak na 130lv+:cup::cup: wiem swoje ziomeq
Wiedzą Ci którzy mnie znaja, idiotom sie nie przedstawiam.
Galera_Warrior
04-06-2008, 07:50
Przecież już po twoim stylu pisania widać że masz max 15 lat, mamusia sprawiła prezent na dzień dziecka i kupiła postać?
A co wasze bezsensowne kłótnie mają do tematu? Chcecie się obrażać to wysyłajcie sobie wiadomości na pw.
@Up Ty
też nic do niego nie wniosłeś lol.
Berylia = dno!
Czemu uważasz, że Berylia to dno? Uzasadnij swoją wypowiedź, podziel się swoimi wrażeniami.
pelno polakow, boterow i to wystarczy
To chyba problem większości serwerów :)
Dlatego nie oplaca sie na nich grac :)
Ja jebie wiadomo ze jak sie nikogo nie zna na berylia to sie uwaza ten swiat za beznadziejny.Jak nikogo nie znasz to nie polecam.
Czy ja wiem. Ja nie znam nikogo i jak na razie nie narzekam :P
MonszTfojejRzony
04-06-2008, 22:00
Przecież już po twoim stylu pisania widać że masz max 15 lat, mamusia sprawiła prezent na dzień dziecka i kupiła postać?
Wlasnie to chciałem wykazac ale on ma za maly czerep zeby to zalapac nie?
Baxmen900
05-06-2008, 13:04
Czy ja wiem. Ja nie znam nikogo i jak na razie nie narzekam :P
bo na 15 lvl jeszcze masz spokoj. Wbil wiekszy 'over and out'
Na 31 lvl dalej spokój ;)
Lól kiwi nie bedzie chcial bohów od low levela, a reviko nie bedzie ci wmawiał że bocisz.Narazie.
MonszTfojejRzony
05-06-2008, 21:49
Wbij 80+ jak ja i sie pozegnaj z tym serverem.
Zobaczymy jak się sprawy potoczą. Mam nadzieję, że się mylicie :) I dzięki za wsparcie i motywacje ;)
Przejzyj forum o 90 dni wstecz, najlepiej wbij 80 i liz dupe ile wlezie
MonszTfojejRzony
06-06-2008, 18:30
Przejzyj forum o 90 dni wstecz, najlepiej wbij 80 i liz dupe ile wlezie
Nie pomogło.
jesteś optymistą widze ale już niedługo gdy zaczniesz chodzić na lepsze spawny będziesz miał pa albo deda od swe albo od westretards co dzień, powodzenia
Na Bery siedziałem z 2 lata jakoś i miałem dosyć tak że na rzaden inny jakikolwiek i w ogóle najcudowniejszy choćby serv pvp już sie nie wybiore ;) Non pvp rox. :).... Btw. pamiętam 61 ms 59 mlv hunt... Rune Runesson: Bcoz u have to high mlv. Więcej chcecie ? :)
Na Bery siedziałem z 2 lata jakoś i miałem dosyć tak że na rzaden inny jakikolwiek i w ogóle najcudowniejszy choćby serv pvp już sie nie wybiore ;) Non pvp rox. :).... Btw. pamiętam 61 ms 59 mlv hunt... Rune Runesson: Bcoz u have to high mlv. Więcej chcecie ? :)
pfffffffffff myślisz że oni Cie huncili dla jaj ? poprostu twoje zachowanie bylo kretyńskie w grze jak i na tym forum więc nie mogles spokojnie tu grać.
Krzysiu_Demon
10-06-2008, 22:37
Agreed.
@Ok'rzes
Co jest fajnego w (noob)pvp?
Moje zachowanie jakie było ?? Nigdy nie brałem udziału w wojnach... przez 60 lvli ani 1 unjusta nie było, ani 1 fraga. Byłem niewidoczny w sumie.
Noob pvp jest... Hmm no jest chujowe...to prawda... ale jeśli się chce odpocząć od tych mas pkerów...pograć dla lvla to ja nie widze w tym nic złego... po coś chyba są te servery... To tak jakby Pvp enfo wyśmiewali Pvp... proste.
Ja na Beryli mialem 53 rp i mialem kumpli w chuja wkazdej best guild i nikt sie do mnie nie dobijal a Rev'ico mial hacka albo sprzedal chara bo gra nim jakis Br teraz
P.S mialem pro od niego i z dnia na dzien patrze a on anpieprza cos po "espanol" i takl zostalo
Moje zachowanie jakie było ?? Nigdy nie brałem udziału w wojnach... przez 60 lvli ani 1 unjusta nie było, ani 1 fraga. Byłem niewidoczny w sumie.
Noob pvp jest... Hmm no jest chujowe...to prawda... ale jeśli się chce odpocząć od tych mas pkerów...pograć dla lvla to ja nie widze w tym nic złego... po coś chyba są te servery... To tak jakby Pvp enfo wyśmiewali Pvp... proste.
Porownywanie non-pvp do pvp a pvp-e do pvp jest bledem.
Poprostu na non-pvp graja ludzie ktorzy nie daja sobie rady w tej grze
A z tego co slyszalem straszny asslicker z ciebie byl i mieli ludzie ciebie dosc
Ja na Beryli mialem 53 rp i mialem kumpli w chuja wkazdej best guild i nikt sie do mnie nie dobijal a Rev'ico mial hacka albo sprzedal chara bo gra nim jakis Br teraz
P.S mialem pro od niego i z dnia na dzien patrze a on anpieprza cos po "espanol" i takl zostalo
retard - revico br hhahahahah
Malcolm123
22-07-2008, 17:14
co do rev'ico znam goscia po prostu zna rózne języki ... tak. np jak Ty znasz angielski to on z jaki mu sie chce. Pozatym co do Beryli gram, grałem i będę grał. Raczej ten server nie jest dla ludzi którzy są neutral. Wbijasz 100 lvl masz hunted za free bo duży lvl i masz masslogi. Ktoś już napisał ze jeżeli ktoś do Ciebie napisze Hi a Ty po 3 sec napiszesz to masz hunta xd - To jest święta prawda. Jest ogromne PA, raczej ten server polecam ludzio którzy lubią random pk i rózne rzeczy związane z pk ^^
Szkoda, że o tym nie wiedziałem kiedy zakładałem postać na tym serwerze. Teraz mam 42 lvl i nie chcę na razie się rozstawać ze swoją postacią. Za dużo wysiłku w to włożyłem :)
To, co czytam na forum tibia.com o świecie Berylia to jakaś paranoja. Bardzo często zakładane są tematy o tym, że ktoś rezygnuje bądź jest hunted po prostu za nic (np. jakiś hlvl pisze do kogoś "pay boh or hunted", itp.) Nie wiem czy to jest cała prawda, czy trochę zmyślane ale na pewno niepokojące. Jeśli to wszystko prawda, to pewnie mnie też to spotka :( Jednak jak na razie staram się unikać kłopotów i cieszyć z gry :) Może kiedyś nadejdą lepsze czasy.
Szkoda, że o tym nie wiedziałem kiedy zakładałem postać na tym serwerze. Teraz mam 42 lvl i nie chcę na razie się rozstawać ze swoją postacią. Za dużo wysiłku w to włożyłem :)
To, co czytam na forum tibia.com o świecie Berylia to jakaś paranoja. Bardzo często zakładane są tematy o tym, że ktoś rezygnuje bądź jest hunted po prostu za nic (np. jakiś hlvl pisze do kogoś "pay boh or hunted", itp.) Nie wiem czy to jest cała prawda, czy trochę zmyślane ale na pewno niepokojące. Jeśli to wszystko prawda, to pewnie mnie też to spotka :( Jednak jak na razie staram się unikać kłopotów i cieszyć z gry :) Może kiedyś nadejdą lepsze czasy.
To jest prawda myslisz ze ludzie zakładali by takie teamty od tak sobie ?
Jak wbijesz z 70 lvl to zobaczysz co to znaczy PA bo narazie to maja na Ciebie wyjeb** wiec mozesz grac spokojnie ale wkoncu jakis hlvl Ci wpadnie i bedzie kazał oddac bohy albo innego itema, taka jest berylia. Mialo byc lepiej a jest dużo gorzej!
Podziwiam ludzi ktorym podoba sie Tibia ze wzgledu " grania dla levela " i samego expienia :O!!!!!!!!!!!
PvP > PvM
Podziwiam ludzi ktorym podoba sie Tibia ze wzgledu " grania dla levela " i samego expienia :O!!!!!!!!!!!
PvP > PvM
Również pozdrawiam
Na hunta z kolegami pohandlować uhami. Eja, hej!
kodpocztowy
05-08-2008, 10:02
To jest prawda myslisz ze ludzie zakładali by takie teamty od tak sobie ?
Jak wbijesz z 70 lvl to zobaczysz co to znaczy PA bo narazie to maja na Ciebie wyjeb** wiec mozesz grac spokojnie ale wkoncu jakis hlvl Ci wpadnie i bedzie kazał oddac bohy albo innego itema, taka jest berylia. Mialo byc lepiej a jest dużo gorzej!
Co ty pier###### stary. Ja mam 130-150 (gram jakies pol roku) i wtedy tez pisali: "Nie graj tu, duzo pekerow, pa i wojny. Podbiegnie ci 100 lvl i plac za hunta". Postanowilem sprobowac i zaczalem grac. Padlem narazie 5 razy i to z winy netu, a nie przez ludzi. Jak sie nie umie grac i sie rzuca do wszystkich, zabija to potem sie ma paymenta i jest placz, i potem sie pisze na forach jaka to Berylia jest zla. Zal mi takich ludzi.
Co ty pier###### stary. Ja mam 130-150 (gram jakies pol roku) i wtedy tez pisali: "Nie graj tu, duzo pekerow, pa i wojny. Podbiegnie ci 100 lvl i plac za hunta". Postanowilem sprobowac i zaczalem grac. Padlem narazie 5 razy i to z winy netu, a nie przez ludzi. Jak sie nie umie grac i sie rzuca do wszystkich, zabija to potem sie ma paymenta i jest placz, i potem sie pisze na forach jaka to Berylia jest zla. Zal mi takich ludzi.
Taa pewnie twój char jest jak char na npvp nigdy nikogo nie zabiłeś, nie masz normalnych kumpli, nie masz honoru, boisz się ważniejszych od siebie.Co to za gra? Odpowiem Ci. Nudna i pozbawiona jakiegokolwiek sensu. I ide o zakład że masz knighta albo paladina. Profy bez przyszłości, bez pvp do expiania, do gry takiej jak twoja.
Taa pewnie twój char jest jak char na npvp nigdy nikogo nie zabiłeś, nie masz normalnych kumpli, nie masz honoru, boisz się ważniejszych od siebie.Co to za gra? Odpowiem Ci. Nudna i pozbawiona jakiegokolwiek sensu. I ide o zakład że masz knighta albo paladina. Profy bez przyszłości, bez pvp do expiania, do gry takiej jak twoja.
Zgadzam sie z Liperem!
A jak juz idziesz zabijac to pewnie zabijasz 8 lvl ,i i tak sie modlisz zeby nikt Cie nie huncil, lizesz dupe wszystkim hlvl na beryli i dlatego Cie nie zabijaja ; ]
Pozdrawiam i życze miłych wakacji :*
kodpocztowy
19-08-2008, 16:48
Zgadzam sie z Liperem!
A jak juz idziesz zabijac to pewnie zabijasz 8 lvl ,i i tak sie modlisz zeby nikt Cie nie huncil, lizesz dupe wszystkim hlvl na beryli i dlatego Cie nie zabijaja ; ]
Pozdrawiam i życze miłych wakacji :*
Nie zabijaja mnie bo mam kumpli, ktorzy sie za mna zawsze wstawia. I wiesz co? Wole miec 150+lvl i expic niz miec 70 z huntem i stac w depo, ale to jest twoj wybor. Wybrales to drugie ... .
Pozdro i BB.
Nie zabijaja mnie bo mam kumpli, ktorzy sie za mna zawsze wstawia. I wiesz co? Wole miec 150+lvl i expic niz miec 70 z huntem i stac w depo, ale to jest twoj wybor. Wybrales to drugie ... .
Pozdro i BB.
150 lvl potrzebuje kumpli żeby się za nim wstawili, żałosne :)
żałosny to jesteś ty i twoja gildia bo dostajecie cały czas w dupsko
bartekssss
02-10-2008, 20:02
Mysle ze Berylia jest ok. Lecz za duzo wozą sie tu Polacy
150 lvl potrzebuje kumpli żeby się za nim wstawili, żałosne :)
Mozna miec nawet 300 lvl , ale bez znajomych , bez sojuszników ktorzy wstawia sie za ciebie... JESTES NIKIM.
Zapamietajcie sobie to raz na zawsze ze w tibi aby cos osiagnac trzeba miec ekipe ;) albo bardzo mocny charakter ktory sprawi ze ludzie pojda za toba :P
pozdro dla tibiarzy :O
Gendrilex1908
24-10-2008, 14:42
Obydwoje gadacie jak 8 lvle napewno kupiliście postać. ;]
kodpocztowy
27-11-2008, 16:14
Ten liper to rzeczywiscie jakis frajer. Zgodze sie z tym co napisal rev'ico:
Mozna miec nawet 300 lvl , ale bez znajomych , bez sojuszników ktorzy wstawia sie za ciebie... JESTES NIKIM.
Hmm i co z tego że dąże do jakiegoś tam celu ? Wbijam poziom ... i to sprawia mi radość... A dawałem sobie rade grać na Berylii i to normalnie tylko co mi po tym jak osiągnięcia i tak takie same jak na np. noobpvp ? Tylko że co.. nie mogę się zemścić na jakimś low lvlku za tekst w stylu "fak juł" ? Lol. To się nazywa dopiero poczucie się do siły... pozdrawiam neutralnych graczy... hah.
Tibinosss
30-12-2008, 17:48
hej, mam pytanko bo właśnie na Berylii wbiłem 8lvl i jak tam wygląda sytuacja chodzi mi o pk czy jest dużo ? I gdzie najwięcej ich się trafia np. mt sternum czy coś.
No poczytaj troche co ludzie pisali to tylko 4 str. ~ tematu. A an berylii jako świecie gdzie non stop praktycznie są wojny ludzie tłuką wszystko co się rusza...wiadomo że tam od masterków nie padniesz na 16 lvlu ale na 80 lv +- (jeśli Ci się nie znudzi tu) najprawdopodobniej będziesz musiał wybrać wojna albo out of server.. ;)
Tibinosss
31-12-2008, 16:08
@up
a co będzie dla mnie lepsze ??
w ogole wojna PL vs. SWE, czy jak ??
Gendrilex1908
16-02-2009, 15:52
@up
a co będzie dla mnie lepsze ??
w ogole wojna PL vs. SWE, czy jak ??
Ekipa enardego i iutrina wygrywa wary to wiadome ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.