zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowy Quest?

Nari
12-12-2007, 15:07
Zwracam sie z pytaniem czy quest z ksiezniczka zamieniona w swinie powstal w tym update.

Dokladniej: Zabijalem swinie w farmie McRonalda (lub jakos tak) i nie moglem zabic jednej. Od razu zauwazylem ze jest to NPC. Rozpoczelem w nim (nia) rozmowe i dowiedzialem sie, ze byla ksiezniczka, a aby jej pomoc trzeba ja pocalowac. Oczywyscie sprobowalem, jednak ona odpowiedziala ze jestem niedoswiadczony/ nie mam umiejetnosci.

17:01 Ishball Chakmonita [30]: hi
17:01 pig: Oink.
17:01 Ishball Chakmonita [30]: job
17:01 pig: Once I was a beautiful princess but now I'm only an ordinary pig without much dignity!
17:01 Ishball Chakmonita [30]: princess
17:01 pig: An evil witch has cursed me to live as a pig until the best kisser in the world gives me a kiss.
17:01 Ishball Chakmonita [30]: kiss
17:01 pig: Do you want to try to release me with a kiss?
17:01 Ishball Chakmonita [30]: yes
17:01 pig: Uh. Uhm. That was ... unskilled. Sorry, you have to learn MUCH about kissing.
17:01 Ishball Chakmonita [30]: skill
17:01 Ishball Chakmonita [30]: kissing
17:01 pig: Learn as much about kissing as you can. I'm sure you can learn the basics in the major cities. To refine your skill you might need totravel to the countryside, explore sparsely populated areas and even face some dangers.
17:01 Ishball Chakmonita [30]: pig
17:01 pig: It's just the appearance. Inside I am still the beautiful princess I used to be.

KrEmAs KAc
12-12-2007, 15:30
no to robisz tak:
1. idziesz na imprezę
2. szukasz sobie ładną (lub nie) laseczkę
3. pytasz się czy zagra w spocie reklamowym ememensach
4.potem zaczynasz się całować i masz skilla w całowanieu:D

@downie ┴ (http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia)

Nosferatu_Niedziel
12-12-2007, 17:15
@up
Bardzo śmieszne

Sir Insectx
13-12-2007, 00:01
Moze musisz byc zamieniony w świnie po przez użycie czaru utevo res ina.... :)

Patton
13-12-2007, 00:16
No i rikitikitak i knury i warchlaki beda!

Kurizu
14-12-2007, 11:31
tak to jest quest :)
malo tego dzieki temu uzyskujesz dostęp do wieży na feymor hills
tutaj screen jako dowód

http://img212.imageshack.us/img212/4935/ssdf6.jpg

Nari
14-12-2007, 22:03
Zwracam sie z pytaniem czy quest z ksiezniczka zamieniona w swinie powstal w tym update.

Dokladniej: Zabijalem swinie w farmie McRonalda (lub jakos tak) i nie moglem zabic jednej. Od razu zauwazylem ze jest to NPC. Rozpoczelem w nim (nia) rozmowe i dowiedzialem sie, ze byla ksiezniczka, a aby jej pomoc trzeba ja pocalowac. Oczywyscie sprobowalem, jednak ona odpowiedziala ze jestem niedoswiadczony/ nie mam umiejetnosci.

@Kruizu co daje ta wieza? Ten quest jest z tegu update? Dasz jakas wskazowke do wykonania? I czy jest dla Facc?

Kurizu
14-12-2007, 22:27
jak na razie wszystko co zrobiłem związanego z tym questem jest możliwe do wykonania przez free account gracza
a chodzi tu o to by nauczyć się całować od 6 osób (tyle mi się wydaje ponieważ mam 5 zrobionych a npc mi mówi że już prawie całuje jak trzeba)

a Quest jest z tego update a w wiezy jest jedna z 6 osób która uczy cię jak się całować

EDIT
a to nagroda po skonczeniu questa (miecz ozdoba, nie wiem jak wam ale mi się podoba

http://img85.imageshack.us/img85/5116/sscv4.jpg

Michoss
15-12-2007, 02:22
No to jak, facc może go wykonać?

I, czy mógłbym poprosić o jakąś podpowiedź ;P? Np. mieszkanki jakiego miasta najbardziej lubią się całować, czy coś takiego.
Oraz-czy trzeba zacząć questa, czy może najpierw uczymy się całować?

Arcasiros
15-12-2007, 02:36
Dziwne szukałem szukałem i nie mogłem nic znaleźć o tym queście ani o tym przedmiocie (firlefanz). Jaka nazwa questu? A może to fake?

Kurizu
15-12-2007, 03:06
Dziwne szukałem szukałem i nie mogłem nic znaleźć o tym queście ani o tym przedmiocie (firlefanz). Jaka nazwa questu? A może to fake?

jeśli uważasz że to fake to droga wolna ja tam się ciesze z nowego itemu w kolekcji :)
Dla twojej informacji ten quest nie był spoilowany jak inne ponieważ nie był przedstawiony tutorom przez CM
Quest ten wymaga odwiedzenia 6 osób i zrobienia misji jakie ci przydzielają lub znalezienia sposobu do porozmawiania z nimi :
Lynda Thais - jak przyniesiesz jej venoriańskie lody
Maryza kazordoon - opowie ci o zmarłych dwarfie którego musisz znalezc w kopalni z budrikiem
Elvith ab'dendriel dla którego musisz napisać wiersz....
więcej nie spoileruje nie chce by ten quest był aż taki pospolity niech się ludzie męczą mi on 2 dni zajął

Michoss
15-12-2007, 03:13
Haha, ciekawe, ciekawe. Trza poszukać...Tylko, jedno pytańko-kiedy quest łączy się w jedno? Trzeba kogoś pierwej poprosić o tą naukę całowania, czy może każdej części "skilla" uczysz się niezależnie, a quest zaczyna się razem z odczarowaniem księżniczki?

Kurizu
15-12-2007, 03:24
Quest jest tak beznadziejny ze wpis do quest logu dostalem dopiero po jego wykonaniu

Quest nazywa sie : Kissing a Pig

zaś jeśli chodzi o facc to spokojnie by zrobił.... z pomocą drugiej osoby w 1 misji

jak chcesz pogadaj z Pig w thais a potem szukaj informacji :)

Zamkniety w domku
15-12-2007, 03:37
Niby zrobilem wszystkie misje, ale swinia ciagle mowi, ze nie jest idealnie. Zastanawiam sie czy nie trzeba powiedziec jeszcze czegos w carlin i czy znalazlem dobrego npc (Bloosom Bonecrusher). Gdy mowie 'kissing' odpowiada mi, ale mysle, ze to za malo. Wiesz moze? :P

Kurizu
15-12-2007, 03:42
w carlin odpowiedni npc to toothless tim :P 5 beer i wtedy z nim dyskutuj

Zamkniety w domku
15-12-2007, 04:05
@up
Dzieki, sam bym na to nie wpadl :P

http://img521.imageshack.us/img521/7610/tibia0021py6.jpg

http://img521.imageshack.us/img521/3445/tibia0028lo6.jpg

Abut
15-12-2007, 14:04
Skad można wziac te lody veronianskie?

Argen
15-12-2007, 14:34
Kruizu, jesteś niesamowity, gratz.

(on zrobił jako 1 na moim servie norsemana i jestera, a tu okazuje się, że nie tylko to potrafi :P)

EdwardMatiz
15-12-2007, 14:35
skad te lody? w venore

Toren
15-12-2007, 15:34
Ej powiedzcie jak zdobyć te lody Verońskie :?

EdwardMatiz
15-12-2007, 16:17
sklep nad depo w venore, pisesz venorean ice cream i masz minute na doniesienie do lyndy w thais a ja niewiem jak mam ja pocalowac czy musze tylko te lody oddac i nic?

Modliszka11
15-12-2007, 16:50
ja chyba wnet dam spoiler bo już na Candi jeden wykonał tego questa

adrianislaw
15-12-2007, 17:07
Bardzo proszę o spoiler albo chociaż z kąd go wziąść :(

Pacz_knight
15-12-2007, 17:23
Dawaj spoila i nie gadaj xD. Nie lubie robic questow z opisem ale ten jest troche trudny i mnie musssk boli ^^
Opisz wszystko dokladnie i jak masz to daj screeny a jak nie to lepiej. ;)

Sir szofer
15-12-2007, 17:38
Chyba o to chodzi żeby quets był trudny..a nie żeby all było podane na tacy...

ps.Ja już go kończe bez jebanych spojlerów dla lamusów....

Mok
15-12-2007, 17:44
co zrobić , by mnie maryza pocałowała , rozmawiałem juz z budrikiem , co robić dalej?

Krwioplaczasty
15-12-2007, 17:45
ja mam tylko pytanie jak sie nazywa npc w venore i co do niego powiedzieć nie ten od lodów tylko od części questa (może być na priv jak ktoś spoilowac nie chce )

Modliszka11
15-12-2007, 17:47
Misja z Elfem

Idziemy do Elfa Elvith w Ab i piszemy do niego kiss albo kissing puźniej piszey doniego secrets of kissing albo secrets kissing i on daje nam zadanie napisania wiersza miłosnego idziemy tam gdzie sie kupuje parcele w ab czyli do NPC Olrik piszemy mu Hi-Poetry-Yes płacimy 60 gp teraz trza zdobyc inkwell można go kupic na edron za 8 gp u npc Thomas albo wylotować z Eld Arcanista jak już mamy inkwell to klikamy nim na papier co kupiliśmy wcześniej kilka razy asz stanie sie wierszem umnie to wyglonda tak 16:28 You see a parchment.
It weighs 2.00 oz.
It says 'Roses are red, violets are blue, sugar is sweet and so are you.' Excellent!. puźniej idziemy do npc i piszemy Hi-kiss-yes-poem-yes na końcu npc pisze 16:30 Elvith: You are a pure genius! You should really consider writing a few songs for me. It's a pleasure to share my little secrets with you. So listen <whisper> <whisper>.

http://wiki.hunted.pl/wiki/Inkwell -Wyglond Inkwella
http://wiki.hunted.pl/wiki/Ab%27Dendriel -informacje rozmieszczenia npc w ab i opis miasta

Katan
15-12-2007, 17:51
Ja wykonałem już misje w wieży (ze ścinaniem) to jest też jako 1 osoba??
lody dałem
parchment napisałem i oddałem
i co teraz ;D
priv najlepiej prosze

Modliszka11
15-12-2007, 18:38
co mam napisac jak już odam lody bo jak odaje lody pisze mi coś takiego :o t jest Marvellous<rodzaj loda> dziekuje ci bardzo. wiesz ja wlasnie kocham lody moge ci to dobrze wynagrodzic / to jest przetumaczone na polski

Kurizu
15-12-2007, 18:48
ponieważ mam dość ciągłego odpisywania na PW i na GG za jakieś 30 minut umieszcze spoilery i się cieszczie i na przyszlość ... starajcie się sami jednak na coś wpaść, daje większą radoche niż takie ściąganie

@edit

OPIS QUESTA (mojego autorstwa)

Wymagania : FACC, sensowny w miare level
Wymagania przedmioty : 5x pick , fire bug , inkwell , machete, ~1-2k zależnie od gracza
Nagroda : You see Firlefanz. It weighs 10.00 oz. - miecz-dekoracja któru można powiesić na ścianie
Czas do wykonania Questu : ~2h

POCZĄTEK
W sumie quest nie ma początku nie wiem dlaczego wpis z quest loga dodaje się dopiero po wykonaniu questu ale przyjmijmy za rozpoczęcie rozmowe ze świnią...

1.udajemy się w zaznaczone miejsce na mapie(niebieski punkt) i tam spotykamy npc PIG
http://img172.imageshack.us/img172/7117/41783169db9.png
przeprowadzamy następujący dialog :
pig: Oink.
Gracz : kiss
pig: ..............
Gracz : yes
pig: .............
Gracz : bye

Teraz mamy za zadanie odwiedzić 6 NPC (po każdym odwiedzeniu wrócić i porozmawiać ze świnką)

1szy npc
Udajemy się w kanały pod Carlin w miejsce zaznaczone białą kropką i tam wypijamy 3x beer po czym prowadzimy dialog z Toothless Tim
http://img122.imageshack.us/img122/7230/55829891do5.png
Toothless Tim: Ah, the joyous art of kissing is a sophisticated thing indeed. In my youth I enjoyed the delights of kissing with a fewfine ladies. Would you like to learn more about kissing?
Toothless Tim: I could tell you much about kissing but I rather show you how to kiss properly. Are you prepared?
Toothless Tim: Mhmmmm. You don't kiss bad for a guy/lady.

2gi npc
Teraz Udajemy się do Ab'dendriel... Udajemy się wpierw do Elvith (biały punkt na mapie) i prowadzimy dialog :

Elvith : I will not share the secrets of kissing with someone not worthy. Impress me! Write a good love poem and then show it to me ...
Elvith : You can buy poetry parchment at the Thaian embassy. Use an inkwell on it to write a poem.

Udajemy się do Olrika (jasnoniebieski punkt na mapie) i tutaj zakupujemy poetry parchment tyle razy aż nie uzyskamy takiego efektu(używamy inkwella na parchmencie) :
http://img158.imageshack.us/img158/3874/86082002nv4.png

You see a parchment.
It weighs 2.00 oz.
It says 'Roses are red, violets are blue, sugar is sweet and so are you.' Excellent!.

Gracz : poetry parchment
Olrik : Do you want to buy a poetry parchment for 60 gold?
Olrik : Here you are.

potem wracamy się do naszego elfa i efekt naszej pracy zostaje doceniony :
Gracz : poem
Elvith : Do you have a love poem that might impress me?
Elvith : You are a pure genius! You should really consider writing a few songs for me. It's a pleasure to share my little secrets with you.So listen <whisper> <whisper>.

3ci npc
naszym następnym celem podróży jest Venore, tutaj schodzimy pod depo i znajdujemy Zebron... proponuje on nam gre 25 gp i jeśli wygramy z nim 3 razy pod rząd obdaruje nas informacją :)

Zebron : Ah, love is the most exciting game of all. I've learnt a few tricks of this game, too and I might share them with someoneworthy.
Gracz : someone worthy
Zebron : If you want to learn my kissing secrets, you will have to beat me in a game of dice first! Your bet is 25 gold a game, beat me 3times in a row and I will tell you all my little secrets. Are you interested?
...........
Zebron : You win with 5 over 2. You'll keep your 25 gold this time. Are you ready for another game?
Zebron : You win with 6 over 3. You'll keep your 25 gold this time. Are you ready for another game?
Zebron: You win with 6 over 2. I'm mildly impressed. You've beaten me 3 times in a row, so what? Oh well, now listen to my secrets:<whisper> <whisper> <whisper>. Interesting, isn't it?

nie opuszczamy jeszcze Venore ponieważ tutaj będzie nam potrzebna pomoc innego NPC :)

4ty npc
teraz tą część można wykonać na 2 sposoby :
FACC : potrzebujesz kumpla
PACC : wykonasz to sam

FACC : udajesz się do thais a twój kumpel zostaje w venore, u npc boozer piętro nad depo zakupi on dla ciebie lody i wyśle ci je parcelem do thais
PACC : sam zakupisz lody i udasz się statkiem do thais

Gracz : venorean ice cream
Boozer : Ah the sweet Venorean ice cream. Just the right thing to make a day at the racing track even more enjoyable! Do you want tobuy an ice cream for 10 gold
Gracz: yes

UWAGA : lody się rozpuszczają na całą operacje macie około 1 minuty

szybko biegniemy do Lyndy w Thais (bialy punkt)
http://img240.imageshack.us/img240/1138/76195596da2.png

i prowadzimy dialog
Gracz: hi
Lynda : Welcome in the name of the gods, pilgrim Kurizu!
Gracz : venorean ice cream
Lynda : Are you saying you have ... some Venorean ice cream for me???
Lynda : Oh, that is marvellous. Thank you very much. You know, I just LOVE ice cream! Of course it can't be compared to the love tothe gods ...
Lynda : To truly love is pure happiness of heart and soul. <She tells you much about pure love and devotion. You learn a lot for life.>

5ty npc
następny Npc a właściwie grupa NPC to katorga.... Udajemy się do Maryzy w kazordoon, tam piszemy do niej kiss a ona nam opowiada o umarłym mistrzu calowania i odsyła do budrika

Udajemy się do pierwszej kopalnie w której znajduje się Budrik, prowadzimy z nim podany dialog :

Budrik : Hiho, hiho Kurizu.
Gracz : Shearton Softbeard
Budrik : Yes, I remember him well. It was a tragedy. An earthquake lead to a cave-in and many of our brave miners died in that accident...
Budrik : Their ghosts still haunt the Grothmok tunnel in which they died and we had to seal it off.
Gracz : Grothmok tunnel
Budrik : The tunnel is of limits. It's full of ghosts and undead. However if you want to enter the tunnel I don't mind much ...
Budrik : It's your life that you are putting at risk, not mine. Still I won't grant you permission so easily. If you want me to do somethingfor you, you have to do something for me first ...
Budrik : I need 5 new picks for the boys. Bring them here and I'll grant you entrance to the sealed tunnel.
Gracz : pick axe
Budrik : You brought the picks?
Budrik : Not the best craftsmanship but they'll do. As promised I grant you permission to enter the Grothmok tunnels. Good luck.

udajemy się teraz w głąb kopalni
http://img45.imageshack.us/img45/118/65035223ja3.png
po przejściu przez bramke ubijamy duchy i spotykamy npc z którym rozmawiamy :
a dwarven ghost: Do not disturb the dead for nothing, mortal.
a dwarven ghost: My secrets about kissing have died with me. I alone know them, so they are well kept ... But ... thinking about it ...
a dwarven ghost: Not all of my secrets are really well kept. There is one thing you could do for me, mortal. One favour by you to gaina favour of me.
Gracz: favour
a dwarven ghost: I don't want the legend about myself to be ruined. Therefore, I need you to do something for me. Go to my quartersin Kazordoon ...
a dwarven ghost: In my drawer you will find ... a false beard ... don't ask any questions mortal! Light the coal basin in my chambers andburn the damned beard in it ...
a dwarven ghost: If you are done, forget that you have ever entered my quarters. Come here and I will tell you what you want toknow!

Zakładam,że znacie mniej więcej mape kazordoon więc pokaże wam tylko gdzie iść
Udajemy się do pokoju wskazanego na mapie :
http://img85.imageshack.us/img85/1015/20339721ic6.png tam z szafki wyjmujemy fałszywą brode, używamy fire buga na nieaktywnym coal basin a zaraz potem brode na już aktywnym coal basin
po czym wracamy się do naszego dwarven ghosta i po rozmowie
Gracz : favour
a dwarven ghost: Indeed, you have served me well. Now my legend is preserved once and for all. I will grant you the knowledge thatyou are seeking. Hereby, I pass a portion of my knowledge to your mind ...
a dwarve ghost: Ahhh, it's done. Now you know as much about kissing as I did during my lifetime.
5 za sobą zostalo jeszcze 2 niestety teraz będzie strasznie ciężko

6ty npc
Najlepszego NPC zostawiłem na sam koniec, a mianowicie Caramella siedząca na szczycie feymor Tower :)
Jak zapewne pamiętacie nie dało się do tej wieży wejść ze względu na odrastającą trawe... jednak po tym update jest już to możliwe po zrobieniu odpowiedniego zadania

A więc zaczynamy, udajemy się w okolice Thais w miejsce pokazane na obrazku
http://img170.imageshack.us/img170/3219/49797846mt1.png
Tutaj rozmawiamy z npc
Gracz : garden
Hoggle : My garden is full of wild-growing plants and my back is aching like hell. Perhaps you are interested in cutting these pest plants...
Hoggle : Excellent. You will have to rattle at the garden gate a bit to get it open, it's quite old, you know. Tell me about the gardenwhen you are finished.

Schodzimy niżej i przechodzimy przez drzwi... teraz ścinamy trawe dopóki nie pojawi się napis na pomarańczowo... wracamy się rozmawiamy z nim znów, wręcza nam 5 gp :P teraz udajemy się na feymor Tower (mam nadzieje że każdy zna to miejsce), i jak widać możemy już przechodzić przez magiczną trawe :D
http://img229.imageshack.us/img229/1701/obrazekke2.jpg
wchodzimy na samą góre do npc Caramellia
prowadzimy dialog :
Gracz : True love never dies
Caramellia : Those were his words, weren't they?
Caramellia : Yes, it's true, he is so right. As long as I remember the love and happiness we shared, neither love nor my beloved will betruly dead ...
Caramellia : They will always have a special place in my heart. Thank you stranger, for reminding me about it. Know that life is like akiss of lovers ...
Caramellia : It's about sharing emotions and feelings, it's about knowing that you are not alone but belong to something greater,something more beautiful ...
Caramellia : Keep this in mind and your life will improve and so will your kisses.

7dmy NPC
Ostatnim staniowącym najprawdopodobniej problem będzie Banshee Queen... Zasadniczo nie ma ograniczenia lvl lecz nie sądze by 8-15 lvl miały szanse w starciu z wrl czy też banshee... Aby móc uzyskać informacje na temat "kiss" od Banshee Queen należy wpierw wykonać wszystkie seale jakie są potrzebne do Banshee Questa i dopiero po wykonaniu tej czynności otrzymujemy od królowej kiss

To był ostatni NPC uff ciężko z tym pisaniem..... teraz po odbiór nagrody, wracamy się do npc PIG :)
pig: Do you want to try to release me with a kiss?
Gracz: yes
pig : Uhh. Ahh. Mhm. By the gods, you are really and truly the best kisser in the whole land. But ... I'm afraid I have to confesssomething ...
pig : There is no curse. I'm nothing than an ordinary pig that is able to speak by coincidence and loves to kiss. But your efforts shallnot go unrewarded ...
pig: Of course I can't marry you - my mother would turn on her skewer. But I can tell you the hiding-place of some ancient sword ...
pig : Look in the basement of this farm. You should find a chest there containing the mighty Firlefanz.

Teraz udajemy się doslownie obok http://img47.imageshack.us/img47/8387/tekstzx3.png
Schodzimy na dół i odbieramy upragnioną nagrode :

You have found Firlefanz.

KONIEC
Wszelkie niejasności lub jakieś problemy prosze by nie były zgłaszane na PW ale tutaj w temacie, z góry dziękuje

Toren
15-12-2007, 20:38
WIELKIE DZIĘKI PRZEZ DUŻE D ! xD

Krul Ciapex
15-12-2007, 20:54
Ha mówiłem, że queen banshee trzeba ;P

Moorti
15-12-2007, 21:14
6ty npc
Teraz musimy się udać do królowej Banshee aby złożyła ona na nas swój pocałunek.... z początku wydawało mi się to zbędne ponieważ wykonałem ten quest bez odwiedania jej... ale postanowiłem zrobić ten sam quest postacią która nie miała nigdy styczności z basnhe queen i ku mojemu zdziwieniu nie mogłem otrzymać nagrody więc spotkanie w banshee wchodzi w droge..... niestety ponieważ nie mam żadnych tekstów trudno mi dokładnie stwierdzić co i jak... jedno jest pewnie do queen banshe należy powiedzieć "kiss"

A ja ci na to gówno prawda jeśli wnioskujesz że tak jest po tym że nie byleś drugim charem to gratuluje...

1. Czy twój 2 char ma pacca jeśli nie to wszystko wytłumacza
2. Czemu Bannshee Quuen ?? Ze byleś tam swoim lepszym lvl a tym drugim nie to nic nie oznacza. Zaprzeczasz sam sobie mówiąc

6ty npc
jedno jest pewnie do queen banshe należy powiedzieć "kiss"

A ty jak byleś u Quuen na pewno tego nie mówiłeś bo po pierwsze było to zapewne dawno temu przed upem.A po 2 Choćbyś nawet mówił (przed upem) kiss to przecież nie było jeszcze questa -,- .

To na tyle pierwsze pomyśl później pisz choć za resztę dziekuje ;p

Gwiazdor
15-12-2007, 21:18
Mam takie pytanie. Czy jeśli ktoś już miał styczność z banshee queen (banshee quest i explorer) to też musi isć do niej?

Krul Ciapex
15-12-2007, 21:22
Mam takie pytanie. Czy jeśli ktoś już miał styczność z banshee queen (banshee quest i explorer) to też musi isć do niej?

@Moorti
Byłem u Queen i gada 'Ty już dostałeś swojego buziaka'

Kurizu
15-12-2007, 21:27
A ja ci na to gówno prawda jeśli wnioskujesz że tak jest po tym że nie byleś drugim charem to gratuluje...

1. Czy twój 2 char ma pacca jeśli nie to wszystko wytłumacza
2. Czemu Bannshee Quuen ?? Ze byleś tam swoim lepszym lvl a tym drugim nie to nic nie oznacza. Zaprzeczasz sam sobie mówiąc

A ty jak byleś u Quuen na pewno tego nie mówiłeś bo po pierwsze było to zapewne dawno temu przed upem.A po 2 Choćbyś nawet mówił (przed upem) kiss to przecież nie było jeszcze questa -,- .

To na tyle pierwsze pomyśl później pisz choć za resztę dziekuje ;p

mam obie postacie na tym samym koncie to raz, po drugie jak już mówiłem do banshe nie jestem pewien są to przypuszczenia odnośnie infa z innymi graczami, po trzecie często przy modyfikacji questów jak coś zrobiłeś przed updatem to masz to zaliczone (dobry przykład explorer society), po czwarte nie potrzebuje gówna... napisałem że jak ktoś uważa, że jest inaczej to niech pisze.... ja starałem się odkryć wszystko SAM bez niczego i poświęciłem na to sporo czasu więc mógłbyś chociaż sensownie napisać "mylisz się " a nie od razu z tekstami "a gówno prawda"... starałem się pomóc jednocześnie innym i sobie :S

jeżeli ktoś potwierdzi lub zaprzeczy banshe będzie dobrze..... i na samym końcu dziękuje za uwage :P ważne by każdy mówił co wg niego jest nie tak by dojsć do perfekcyjnej wersji

Taranka
15-12-2007, 21:46
Ide właśnie do banshee queen i zobacyzmy czy da mi "kissa" xD Myślę, że da. :)
@edit: Grr.... nie trzeba do żadnego banshee.Tu (http://tibia.portaltibia.com.br/Kissing_a_Pig_Quest_Spoiler) macie br spoila, nie ma nic tam o banshee. ;/

Gwiazdor
15-12-2007, 21:55
Wszystko zajebiście działa. Dostałem nagrodę bez chodzenia do Banshee Queen.

Vodur
15-12-2007, 21:56
@up
A byłeś kiedyś u niej?
Właśnie o to chodzi czy jak ktoś nigdy nie był u królowej
to może zrobić questa...

Gwiazdor
15-12-2007, 21:59
Byłem przed updatem i to nawet kilka razy.

Taranka
15-12-2007, 22:22
@up
A byłeś kiedyś u niej?
Właśnie o to chodzi czy jak ktoś nigdy nie był u królowej
to może zrobić questa...
Ja przed chwilą byłem... i na nic, czas stracony.

@down: banshee mówi o pocałunku, w którym chodzi o banshee questa. Jeśli nie wierzysz możesz napisać do DDoS'a xD on był ze mną. Coś jeszcze, xD lód wytrzymuje 3 minuty.

Kurizu
15-12-2007, 22:23
nie idzcie do banshe na razie pomińcie ten fragment, ja go zaraz wykasuje ze spoilera i sprawdze jeszcze raz secondem

Wg spoilera na br jest napisane że czasami misja w ab'dendriel nie zostaje zaliczana dlatego mogą występować problemy że komuś się nie wykona z góry przepraszam wszystkich za stracony czas nad banshe :(

Moorti
15-12-2007, 22:35
@up
Sorki że cię tak zjechałem ale chyba sie nie obrazisz xD

z drugiej strony raczej miałem racje ;p

Taranka
15-12-2007, 22:45
Coś mi nie działa 21:48 Elite Mlody Knight [50]: kiss
21:48 Elite Mlody Knight [50]: yes
21:48 pig: Mhm. Ahh. In ... incredible ... but ... I fear there's still something to learn for you. i tak ciągle. ;< czegoś nie zrobiłem czyżby? :(

morisek
15-12-2007, 22:49
Do loda nie potrzeba 2 osob, tylko 2 postacie na tym samym servie.
Ile kasy zejdzie na te gre? I jak zagadac? Jakos specjalnie? Czy po prostu, ze gra na kase, a potem, ze za 25 gp? Zostala mi ta gra, lod i broda, bo nie mam fire buga.

Kurizu
15-12-2007, 23:00
Coś mi nie działa i tak ciągle. ;< czegoś nie zrobiłem czyżby? :(

tu jest właśnie ten problem, nie wiem dlaczego niektórym osobom mimo że zrobiły dokładnie tak nie wychodzi podczas gdy pozostałe mogą normalnie odbierać nagrody :/

Pedziej
15-12-2007, 23:04
Proponuje żeby do spoilera dodać jeszcze, że gdy kupimy lody w Venore wystarczy mieć postać zamieszkującą w thais i robimy Tp to nie legalne, ale raczej skuteczne. Bo gdy nie mamy pacca i kumpla to raczej w minute nie dobiegniemy.

@down
Ach nie pomyślałem aczkolwiek na pvp to jednak też dobry sposób.

Taranka
15-12-2007, 23:05
Jutro z rana pójde wszędzie jeszcze raz i sprawdze co źle było. Może wtedy się okaże czego nie zrobiłem. XD Coś mi się wydaje, że za każda misją trzeba iść do świni -,- i zatwierdzić "hi->kiss->yes->bye"

@up: na non pvp w takich godzinach to nie możliwe xD

@max kareł: nie cwaniakuj xD odemnie to wiesz ;pp

morisek
15-12-2007, 23:08
Legalnym sposobem jest druga postac wylogowana w dp w thais i parcel, ktory wysyla druga postac z veno. Ja tak zrobilem i spokojnie zdazylem.

Max Kareł
15-12-2007, 23:12
Prawdopodobnie quest należy wykonać w następujący sposób:

Po rozmowie z NPC wracać do świni i kiss/yes/bye

Np.
Do Carmelli:
Kiss/Yes
Wrócić do świni:
Kiss/Yes/Bye

I dopiero potem lecieć do następnego NPC.

@down
Dokładnie neiwiem. Ja nie wracałem do świni i mam all zjebane. Spróbuje robić od nowa.

morisek
15-12-2007, 23:16
A jezeli sie tak nie robilo, to caly quest idzie sie walic?

Kurizu
15-12-2007, 23:22
niestety ale tak nie jest :>
Wiele osób u mnie robiło to bez wracania do świni co chwila i część zaliczało a część nie... pytanie czemu ta część nie zaliczyła ... ale nie trzeba się wracać co każdy ruch.... możemy na ten temat dyskutować ale non stop naprowadzałem ludzi i zawsze robili wpierw po kolei ludzi a potem odwiedziali świnie i zgarniali nagrody albo mieli coś zrąbane :S

bynajmniej nie zależy to od tego

Taranka
15-12-2007, 23:22
No musisz potwórzyć misje od początku. xD sam tak musze ;]

morisek
15-12-2007, 23:24
Ile kasy straciliscie na misje w veno z tym npc hazardzista?

EDIT
A moze to zalezy od tego czy w ogole rospoczelo sie questa u swini?

EDIT2:
Ide do veno, trzymajcie kciuki, zebym szybko wygral. xdd

Paladino
15-12-2007, 23:27
@up
200gp :P

nie wiem czemu ale coś popsułem a u banshee nie byłem nigdy :P

Taranka
15-12-2007, 23:31
Tak mi się coś zdaje, że Ci co nie chodzili co misje do świni to mają po queście, zaraz zobacze i dam edita czy moge w Carlin wziąć misję. Jeżeli nie będę mógł to nic innego niż zroienie tego innym charem. :)))

22:38 Toothless Tim: Oh, you've already learnt everything I know.
22:51 Hoggle: I tried to breed fishes in my garden but to no avail.
Chyba sobie podaruje.
23:00 Elite Mlody Knight [50]: hi
23:00 Caramellia: Hello.
23:00 Elite Mlody Knight [50]: True Love Never Dies
23:00 Elite Mlody Knight [50]: yes
To teraz ide do świnki. Aff -,- ciągle te same nutki. Chyba jutro sorcem się przejde to zrobić.

@down: Trzeba próbować na wszelakie sposoby. xD

@ Do all co robili tak jak podał kolega spoiler: raczej to jest źle, trzeba ciągle do świni chodzić, jutro zaczne sorcem robić więc zobacze jak sprawa będzie wyglądała.

Kruchol_Blend
15-12-2007, 23:35
Mam ten sam problem. Zrobiłem wszystko pokolej(prawie :D) i potem do swini poszłem i Nic ;/ Mam nadzieje, że ktoś wykombinuje cos na to...

Katan
15-12-2007, 23:54
Taranka mam ten sam problem;P

morisek
16-12-2007, 00:15
Ile czasu graliście w te kości, bo cos przegrywam, a nie mam nawet 2 pod rzad. ;/

edit:
Faajnie, kasa mi sie konczy, moze cos zle robie? help!

Kruchol_Blend
16-12-2007, 00:29
Dowiedziałem się jak rozwikłać problem! Otuż Panowie i Panie :D. Trzeba iśc pocałować Banshee!! A ci co robili Banshee Questa poprostu już ją całowali i w tym cały problem :D Więc jutro pojde pocałować tą śmiercionośną śpiewaczke i mam nadzieje że koniec misji ;p

Dragone
16-12-2007, 00:34
@UP na jakiej podstawie to wywnioskowałeś? Moim zdaniem jakieś błędy w tibi debugi, bo co tu może być nie tak. Niedługo zrobię to powiem czy mi się udało. Pozdrawiam.:)

Taranka
16-12-2007, 00:35
Dowiedziałem się jak rozwikłać problem! Otuż Panowie i Panie :D. Trzeba iśc pocałować Banshee!! A ci co robili Banshee Questa poprostu już ją całowali i w tym cały problem :D Więc jutro pojde pocałować tą śmiercionośną śpiewaczke i mam nadzieje że koniec misji ;p

yyyyyyyyy... pewny jesteś? Byłem u Banshee Queen i nic -,-
Btw. Jutro zaczne sorcem misje, on ma done banshee questa, więc może to jakoś pomoże na misji ;]

@down: ulżyło mi xD oby tak było to te 6h nie pójdzie się walić xD

Gacek Knight
16-12-2007, 00:40
zdecydowanie bug wiele tutorów to potwierdza i na boardzie jest już założony temat ;p.. bynajmniej może to naprawią szkoda tego zmarnowanego czasu :p

morisek
16-12-2007, 00:52
Ile czasu graliscie w te kosci? Bo ja gram jakies 40 minut, jestem 200 gp na minusie (na szczescie tylko tyle), ale nie mialem 3 pod rzad, z 5 razy mialem 2 pod rzad, wiec nie wiem kiedy bede mial 3. Jak bylo u was?

EDIT:
Wtedy w 40 minut straciłem 200 gp, a teraz w 10 straciłem 1k i oczywiście nie miałem 3ech pod rząd. ;/

Thuriv
16-12-2007, 01:03
Quest jest strasznie prosty ;]
Tylko dużo biegania, dzisiaj go skończyłem.

druiDxD
16-12-2007, 01:05
00:04 You have found Firlefanz.

Krwioplaczasty
16-12-2007, 01:11
ja tez zaliczyłem 6 misji (nie wracając do pig) i dupa ciągle mówi ze jest fajnie ale jeszcze trochę douczyć sie muszę. To mega frustrujące jest może rzeczywiście to bug i mam nadzieje ze szybko zostanie naprawiony. ehh nie mam już sił to tego questa :(

Vodur
16-12-2007, 01:17
Według mnie (nie mogę zrobić tego questa i nie byłem u banshee queen)
trzeba iść do królowej i odpowiednio z nią porozmawiać,
możliwe jest też to, że trzeba mieć zrobiony banshee quest.

Czy zrobił ktoś tego questa nie rozmawiając nigdy z królową banshee?

@edit
na brazolskich forach nie ma nic o banshee,
ale jest napisane, żeby po każdej misji chodzić do świni...

Gacek Knight
16-12-2007, 02:01
@up
czytaj wyżej posty robili i nic nie dało rady u mnie na serwie kolo 140 ek nie może zrobić wiec co?

Vodur
16-12-2007, 02:05
@up
Może nie wiedzieli co pisać...

Ja jestem ciekawy czy ktoś na facc co nigdy nie rozmawiał z królową zrobił ten quest...

morisek
16-12-2007, 02:14
up:
Ja jutro będę jeszcze robił misje z grą w kości, mam nadzieję, że potem dostane nagrodę, w obydwu wypadkach napisze. :)

Adob_xP
16-12-2007, 02:17
00:49 You have found Firlefanz.

Quest robilem z dziewczyną, nie zrobiła ona Banshee questa.
Robiliśmy wszystko według tego spoilera, tak samo. Mi sie udało, jej nie.
Wnioski? Trzeba mieć zaliczony quest albo chociaz rozmowe z queen.

@Down
Dopiero kilka dni po upie wiec nie ma sie co dziwić, że dane na temat questów nie są wszędzie prawidłowe;p

Vodur
16-12-2007, 02:21
@up
Dziwne, że nawet w brazolskich spoilerach o tym nie jest napisane :/

http://tibia.portaltibia.com.br/Kissing_a_Pig_Quest_Spoiler

Arcasiros
16-12-2007, 02:50
Kurizu przepraszam :) Jednak quest prawdziwy :)
Wielu z was miało ten problem że nie mogło wziąć nagrody przyłączam się do was zrobiłem wszystko jak było opisane dodam że nigdy nie spotkałem nawet queen banshee. Więc quest mam też nie wykonany:(
Mam nadzieje że to jakiś błąd, który zostanie naprawiony i nie trzeba będzie go powtarzać (questa). Byłem na quescie z 3 przyjaciółmi 2 dostało a 2 nie ( w tym ja :( )

motorolka164
16-12-2007, 03:22
Tak trzeba miec banhsee quest. I to quest. Bo z krolowa rozmawialam jak robilam explorera a quest niezaliczony ;/

Adob_xP
16-12-2007, 03:27
@up
Robiac explorera nie mowilas "Kiss" do Królowej, robiąc Banshee quest sie mówi. Według mnie chodzi o samo "kiss" a nie quest, ale to tylko przypuszczenie.

Taranka
16-12-2007, 08:10
Na erig już jest quest, i to tak jak na br -,- zobaczymy, chyba zmienią tego buga. Bo takto ...

EdwardMatiz
16-12-2007, 09:44
Dobra tera wam powiem co mi powiedziała ta jędza

08:47 Edward The Matiz [50]: hi
08:48 pig: Oink.
08:48 Edward The Matiz [50]: kiss
08:48 pig: Do you want to try to release me with a kiss?
08:48 Edward The Matiz [50]: yes
08:48 pig: Mhm. Ahh. In ... incredible ... but ... I fear there's still something to learn for you.

Pojawiły sie na mnie nutki. Trzeba zrobi questa z banshee

kamil35s
16-12-2007, 10:38
Nie trzeba chodzić co chwilę do świni. Myślę, że trzeba to robić w takiej kolejności:

- Zaczynamy quest u świni
- Uczymy się całować od NPC (kolejność nieważna, i jeśli ma się zrobionego banshee questa nie trzeba iść znowu do królowej)
- Wracamy do świnki ; )

Tak robiłem, i o to efekty
09:36 You have found Firlefanz.

Wapniak-zupa
16-12-2007, 10:42
thx wszystko gra! trzeba miec done banshee:) moj ziom co z nim robilem on nie mial no i brakuje mu jednej lekcji calowania;p a ja done banshee i done quest:) pozdro:baby:

EdwardMatiz
16-12-2007, 10:47
da sie dojsc do queen bez 60lvla?

Kurizu
16-12-2007, 11:00
żeby dojść do samej banshe to możesz iść nawet na 8 lvl, dopiero przed final roomem w banshe quest jest bramka lvl :P
więc na spokojnie dojdziesz, swoją drogą to już się pogubiłem jak to jest z banshe queen mam nadzieje że niedługo to zostanie wyjaśnione ze strony CIPSOFT'u czy to jest jakiś błąd czy wymagane

Katan
16-12-2007, 11:08
Na erigu nie ma nic o banshee Erig (http://tibia.erig.net/Kissing_a_Pig_Quest/Spoiler)

Taranka
16-12-2007, 11:49
Jednak po każdej misji trzeba chodzić do świni. Robie go sorcem i świnia robi tak jak na erigu napisane. :)

@down: no niewiem, sorcem już 2 misje zrobiłem i świnia pisze tak jak na erig, a na knighcie ciągle to samo pisała.

Kurizu
16-12-2007, 12:02
Taranka uwierz mi to bez różnicy czy latasz co każdego npc czy nie
chociażby już pare stron wcześniej dwie osoby stwierdziły jasno że wystarcy odwiedzić świnie 2 razy, mało tego u mnie osoby którym pomagałem też odwiedziały świnie dwa razy i to nie miało wpływu ponieważ jedni zaliczali a inni nie... nie w tym tkwi problem

odnośnie Erigu... na Erigu zazwyczaj dopisują się osoby które tak jak ja mają wszystko co możliwe porobione i gdybym nie zaczął tego robić swoim druidem to w życiu bym nie pomyślał o banshee z resztą banshe nie jest potwierdzona i usunąłem ją z opisu dopóki nie będzie 100% jasne co z tym questem jest nie tak

w Zasadzie to ja nigdy nie wierze Erigowi w 100% jeśli chodzi o informacje dotyczące update'a i dopiero samemu robiąc oceniam czy jest to prawdziwe.... tak samo było z tzw "behemoth claw" do Jestera :> zrobiłem outfit nim się ukazał spoiler i nie był mi potrzebny.... mało tego jesio zarobiłem sprzedając swoje osobom korzystającym z eriga

Kaer
16-12-2007, 13:41
łatwy quescik ;d
<trza nabic posty>

morisek
16-12-2007, 13:54
Ile wam zeszlo czasu/kasy u tego zebrona? Bo ja stracilem pelno kasy i czasu i jak na razie nic... ;/

Taranka
16-12-2007, 13:56
Więc opierając się o Erig zrobiłem to sorcem. 12:56 You see Firlefanz.
It weighs 10.00 oz.

@down: Miał 2 razy, raz podczas banshee questu, drugi raz kończąc explorera.

Vodur
16-12-2007, 14:18
@up
A czy ten twój sorc miał kiedykolwiek styczność z królową banshee?

mazgier
16-12-2007, 14:24
Wygląda na to, że kluczem jest chyba Banshee Quest. Zrobiłem palkiem - bez BQ - nie mogę zakończyć questa. Zrobiłem Sorcem - BQ zrobiony - dostałem Firlefanza.

R3T
16-12-2007, 14:44
Czyli sa dwie mozliwosci

a) Brak wizyty u banshee queen
b) Po kazdej misji powrot do swini

Ja robie jeszcze raz z metoda b jak bedzie zle to bedzie wiadomo ze chodzi o banshee queen

Vodur
16-12-2007, 14:50
@up

Taranka uwierz mi to bez różnicy czy latasz co każdego npc czy nie
chociażby już pare stron wcześniej dwie osoby stwierdziły jasno że wystarcy odwiedzić świnie 2 razy, mało tego u mnie osoby którym pomagałem też odwiedziały świnie dwa razy i to nie miało wpływu ponieważ jedni zaliczali a inni nie... nie w tym tkwi problem

Na 99% tu chodzi o królową banshee,
nie ma narazie nikogo (a tak mi się przynajmniej zdaje)
kto zrobił tego questa, a nie miał nigdy styczności z królową banshee...

mazgier
16-12-2007, 15:03
Na 99% tu chodzi o królową banshee,
nie ma narazie nikogo (a tak mi się przynajmniej zdaje)
kto zrobił tego questa, a nie miał nigdy styczności z królową banshee...Obawiam się, że sama "styczność" z nią nie wystarczy. Byłem u niej tym moim palkiem i nie da się z nią rozmawiać o niczym poza ukończonymi pieczęciami. Ale...
Proponuję sprawdzić/przypomnieć sobie CO robi nam królowa Banshee teleportując na mainland? Tutaj jest haczyk :)

@edit: przy okazji - postać, która ma zrobiony banshee quest, przy pierwszej rozmowie ze świnką, po pocałunku widzi inna animację i słyszy inny tekst niż ta która go nie ma.

R3T
16-12-2007, 15:10
Jop npc nie reaguja, nie obejdzie sie bez wizyty u banshee queen

Makasto
16-12-2007, 15:12
To na 99.7% jest powiązane z " Banshee Quest "

morisek
16-12-2007, 15:34
Mam to samo - zrobiłem wszystkie misje, ale nie chodziłem do świni ani nie byłem u banshee i nie mogę odebrać nagrody. Trochę to denerwujące, ale myślę, że chodzi jednak o banshee, bo wątpię, aby Cipsoft dał questa, którego można źle zrobić i nie móc naprawić. Wtedy raczej następni NPC nie reagowaliby przed odwiedzinami u świni.

Taranka
16-12-2007, 16:29
Spoiler jest już na wiki hunted.

Kurizu
16-12-2007, 18:15
Taranka (http://forum.tibia.pl/member.php?u=98425) a zauważyłaś że tekst jaki odpowiada Ci świnia jest jako przedostatni na erigu tak jakby Ci brakowało 1 pomocy ? tak samo będzie jakbyś odwiedzała za każdym razem :)

poza tym naprawdę nie trzeba wracać do świni co każdy raz (dzisiaj i wczoraj testowane przy pomocy kolegów z serwa którzy robili moim spoilerem) i wszystko było k :> każdy z nich był po banshee quest

Asza17
16-12-2007, 19:46
http://img113.imageshack.us/img113/409/qestmj5.jpg

Czy to jakiś nowy qest ? to miejsce jest pod pustynia kolo vocation qest.

Vodur
16-12-2007, 20:14
@up
Stare jak świat...

Taranka
16-12-2007, 20:52
Taranka (http://forum.tibia.pl/member.php?u=98425) a zauważyłaś że tekst jaki odpowiada Ci świnia jest jako przedostatni na erigu tak jakby Ci brakowało 1 pomocy ? tak samo będzie jakbyś odwiedzała za każdym razem :)

poza tym naprawdę nie trzeba wracać do świni co każdy raz (dzisiaj i wczoraj testowane przy pomocy kolegów z serwa którzy robili moim spoilerem) i wszystko było k :> każdy z nich był po banshee quest
Oj powiem jedno xD knightem już chciałem ponownie robić ten quest, ale poprostu npc nie odpowiadają, kumpel robił tego questa wg. spoila, który umieściłem na wiki.hunted no, ale posłuchał kumpla, żeby nie chodzić do świni ciągle xD no i nic, pisze mu to co mi :) może potrzebny tu banshee quest :) niewiem ;p

EdwardMatiz
16-12-2007, 21:42
Kurwa jego w dupe mac

trzA miec 7 seali zrobionych zeby dostac buzi

Kurizu
16-12-2007, 22:47
Asha17 to jest część ze starego desert dungeon quest nic specjalnego... jest tam od tibii 6.xx

zaś dzisiaj najpóźniej utro z rana będe miał 100% potwierdzenie czy potrzeba banshee (szykuje się u nas team co chce to sprawdzić :P)

Arcasiros
16-12-2007, 23:31
To dobrze czekam na jakieś dalsze informacje z tej ekspedycji :)
Mam nadzieję że moja nagroda już nie przepadła a jak będziecie chodzić? od nowa? jeśli tak to po każdym npc do świni czy na początku i końcu?

Szorcak
17-12-2007, 02:35
Czyli sa dwie mozliwosci

a) Brak wizyty u banshee queen
b) Po kazdej misji powrot do swini

Ja robie jeszcze raz z metoda b jak bedzie zle to bedzie wiadomo ze chodzi o banshee queen

opcja b) odpada bo chodziłem do świni po każdej misji

Koszalek
17-12-2007, 20:39
trzeba mieć chyba cały banshee quest albo rozwalic 2 warlocki i miec 6 seali zrobionych by odpowiedziala na "kiss"

Maks14
19-12-2007, 18:27
Odnosnie lodów:
Jest bardzo prosty sposób:
wysylamy sobie parcel z veno z lodami w srodku do dp w thais (do naszego dp). Nastepnie spokojnie sobie idziemy do thais :)

Longaar
19-12-2007, 20:59
NIE TRZEBA CHODZIĆ DO NPC ZA KAŻDYM RAZEM...
Poszedłem raz na początku i raz na końcu... wystarczyło.
Znajomy zrobił identycznie jak ja... Nie dostał jednak nagrody, jaka jest różnica między mną a nim? Proste, ja wykonałem banshee questa, on nie :] Więc chodzi tutaj przynajmniej o 7 seal z pocałunkiem banshee po którym przenosimy się do pomieszczenia z własnym ciałem.
Wykonanie całego Banshee Questa wydaje mi się że nie jest konieczne, tylko same 7 prób.

Maks14
19-12-2007, 22:05
Chcialbym sie dowiedziec jaka obstawe ma ta queen bo bede sie tam musial niestety wybrac :/

R3T
20-12-2007, 10:36
Kilka banshee, najlepiej wziac jakiegos ms zeby ci wyczyscil sale ;)

Grzybicostopy
20-12-2007, 11:23
NIE trzeba wracać za każdym razem do świni.
NIE trzeba mieć wykonanego CAŁEGO Banshee Questa, wystarczy "poprosić" Banshee Queen o "kiss".

Ot, cała historia.

Maks14
21-12-2007, 15:29
Mam juz dosc tego questu cos w nim jest chyba nie tak. :/
Zrobilem wszystko tak jak opisane w solucji. Poszedlem do świni i nic no to pomyslalem ze trzeba isc do tej durnej banshee.
Polazlem tam dwa razy rozmawialem i nic. W kolko gada ze musze miec wykonane wszystkie inne "seals" a wykonalem all
Mowi tak na slowo "kiss".

paluch89
21-12-2007, 17:46
Ja poszedłem na początku do świni i na końcu i quest wykonany. Banshee już dawno całe zrobione.

http://images33.fotosik.pl/85/2efa02a0ce4ec73c.jpg (www.fotosik.pl)

Premiann
21-12-2007, 18:03
Trzeba wykonać całego banshee questa! Oprócz ostatniego roomu (chyba). Bo mi mówi królowa ze muszę najpierw zrobić sale!:(

Kurizu
22-12-2007, 11:41
Spoiler został uaktualniony , już po sprawdzeniu zostało potwierdzone że jest potrzebne wykonanie banshe questa do momentu z "kiss" u banshee queen czyli tuż przed final roomem