Pokaż pełną wersje : Goblin leader
mackedzie
12-12-2007, 15:11
zwiedzając tibie po update i robiac questy znalazlem cos takiego:
http://i47.photobucket.com/albums/f169/Zyzioslaw/tibia/newgobolider.jpg
mam questa zeby to cos ubic ale dzwi sa locked
ciekawe jak tam wejsc, jaki loot, exp itp
KrEmAs KAc
12-12-2007, 15:34
gdzieś jest klucz albo musisz przejść przez ten teleport :baby:
no hypa rze cze koleka geem przeleportuje to nieg0:evul:
mackedzie
12-12-2007, 15:40
patrzylem na tibia.erig.net na tego questa i tam jest napisane tylko idz, zabij go, wroc i nic o kluczu ani tp ;/ przeszukalem cale goblin cave i klucza nima
Mam ten sam problem. Jeżeli by Ci sie juz udalo, to napisz. Jezeli w ogole ktos wie jak go zabic to niech napisze, prosze.
edit:
Ja akurat wszedłem jak ktoś podjarał to siano po prawej - jak to zrobił to nie wiem, pewnie fire fieldami, ale popróbuj z ogniem.
Podpowiem ci-Gobliny są bardzo wyczulone na zapach dymu, a siano się bardzo łatwo pali.
KomorTrial
13-12-2007, 01:09
Podpowiem ci-Gobliny są bardzo wyczulone na zapach dymu, a siano się bardzo łatwo pali.
podpalilem lozka Fire fieldami - nic. Skonczyly mi sie runy, zrobilem fe, dsa summony i podpalalem znowu wszystkie lozka na raz, po 2 fieldy na lozko, duzy waste mfow i.......nic. Wiec co i jak podpalic?
Bartek153
13-12-2007, 03:29
moze rzuc poprost uzapalonego torcha na to siano ?
Kinuko-Oszimo
13-12-2007, 08:04
Jest kilka wyjść z tej sytuacji:p!!!
Niech cię kumpel gm zteleportuje do niegoB), chyba, że takiego nie masz:confused:, no to albo poszukaj klucza albo daj se spokuj xD:evul:!!!!!!
Mam nadzieje, że pomogłem:);):]B)!!!!!
Linkater
13-12-2007, 08:09
@up
Twoje poczucie humoru przekracza wszelkie granice zajebistości.
@Topic
Wepchnij tam kuchenkę ;d
KomorTrial
14-12-2007, 00:03
moze rzuc poprost uzapalonego torcha na to siano ?
Hehe tez rzucalem Xd Ta gra jest lipna, i oni wspieraja uzywanie spoilerow, wlasnie przyklad wyzej- problem jest, logiczne rozwiazanie nie dziala. A jeszcze jak robilem kidys questa na beggara outfit, bez spoilera, i npc costam gada gada, i zakonczyl pytaniem "Okay?". No to ja oczywiscie "ok". A on odpowiedzial "very well then." Co oznaczalo ze przyjal do wiadomosci i wszystko dobrze. Wycieczka na edron, i sie okazalo przed skrzynka z laska beggara, ze oczywiscie powinienem odpowiedziec "yes" a nie "ok " i musze wracac i gadac z npc jeszcze raz- porazka. Wiec niech ktos z laski swojej napisze jak sfragowac tego leadera: P
Lord_Piterek
14-12-2007, 08:13
mi sie to udalo bez problemu, a sam goblin to jednoszczalowiec (50hp 75 exp)
Lol, nie pierdzielcie o najbardzie logicznych a niewykonalnych rozwiązaniach bo jak do tej pory redynym przedmiotem którym można coś podpalić jest Fire bug. Logiczne myślenie sie kłania nawet w tak prostej grze.
A moze mi ktos powiedziec jak przejsc przez te pierwsze drzwi????
Ja też nie wiem jak przejść te pierwsze drzwi, posze o szybką odpowiedź!!
Smerf.Secura
15-12-2007, 21:03
Ja też nie wiem jak przejść te pierwsze drzwi, posze o szybką odpowiedź!!
Użyj fire buga na łóżku
Użyj fire buga na łóżku
Mówiłem o tych pierwszych drzwiach, bo jak chce je otworzyć to pisze:20:10 The door seems to be sealed against unwanted intruders.
Smerf.Secura
15-12-2007, 21:30
Mówiłem o tych pierwszych drzwiach, bo jak chce je otworzyć to pisze:20:10 The door seems to be sealed against unwanted intruders.
OMG.ROzpocznij quest?
A mógłby mi ktoś powiedzieć jak się nazywa ten quest i gdzie znajde informacje o nim??:confused:
Lechista
16-12-2007, 14:02
@Up
dokładnie, też się zastanawiam. Podajcie tylko nazwę tego questu, i sobie sam poradze :D
O ile sie nie myle to quest nosi nazwe Tower Defence, a kluczem do otwarcia dzwi jest 'fire bug' i sianko.
Metal'Hard'Rocker
16-12-2007, 18:42
Żeby zacząć qesta proponuję porozmawiać z generałem carlinowskiej armii .
A jeszcze jedno. Jest to 1 misja z pewnego qesta. Proponuję zajrzeć do działu update i Tibia Tales
No bo mozna zrobic tak ze jak sie wejdzie do 1 pomieszcenia to berzesz wczesniej kupionego fire bug i robisz use na to siano w przy prawiej scianie i goblin wybiega z 2 pomiaszczenia a wy tam wlazicie zabijacie go i bierzecie nagrody XdXd:):) :D
wejdźcie na tibie.pl i tam wejdzcie w questy; kliknijcie na tibia tales :Defence tower<albo cos w tym rozaju> i tam wez kliknij takie do linka hiperloncze kture jest w wyrazie tutaj klikamy na to "tutaj" i potem pokaz i juz mamy questa opisanego xD B)B)
Tomaszewski
26-04-2008, 09:13
1. Archeolog
2. Dobule post
3. Ortografia
ostrzezenie czy moze ban?
Trzeba naprawdę mieć nieźle narąbane w głowie.:confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.