zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pływalnia Na Rookgaardzie :)

RookeR
12-12-2007, 16:27
Witam !
Dnia 11 bierzącego roku, został przeprowadzony update na który wszyscy z niecierpliwością czekali.
Wszyscy spodziewali się że będzie on dotyczył głównie maina, czyli min. balansji postaci. Ale ku naszemu zdziwnieniu Cip Soft ujoł w nim także Rookgaard. I nie mówie tu tylko o zmianach kosmetycznych typu " zmiana wyglądu trolli". Mówie o... "Odkryej pływalini" na Rooku !!
Otóż jakież moje było zdziwnie gdy zobaczyłem ową pływalnie, powiem jedno to szkok że on nas pomyśleli :)
W tym poście Chciał bym pogratulować Sznownemu Cip Softowi, że myśli o nas :) W tym temacie wszyscy mogą się wypowiedzieć co myślą na temat pływalni i zmian na Rooku po update.

Ps. Wiecie co wam powiem ? Chodzmy na basen :)

Gormo
12-12-2007, 16:36
A gdzie mogę znalśeć ową pływalnię? Proszę o screena albo linka do tibian earth.
Z góry thx :)

Mega_RobalXXL
12-12-2007, 17:02
Basenik mi sie podoba :-) Tylko sie nie utopcie bo ratowników nie ma :D

Pozdrawiam

MasterTusk
12-12-2007, 17:04
A gdzie mogę znalśeć ową pływalnię? Proszę o screena albo linka do tibian earth.

Idac na latwizne dołączasz do grona "tibijczyków" którzy skarżą się na brak elementów RPG, chcac otrzymywac gotowe spoilery/mapy.

Regoor
12-12-2007, 17:04
Mi się akurat ten pomysł z basenami nie podoba.
Uważam, że jest to zmiana niepotrzebna. Nie dość, że pływający Tibijczyk jest kiepsko zrobiony, to jeszcze do tego, to zajęcie się szybko nudzi.
@3x up
Basen znajduje się na południowy-wschód od Temple (Świątyni).

Pacz_knight
12-12-2007, 17:37
Hehe fajnie ze pomysleli o rooku. Osobiscie nie gram Rookstayerem (mam go na kacie bez pacc, zaluje teraz tego...) ale weszlem na Azurcie i zorganizowalem mini zawody :D
Fajna zabawa i wogule. BIG GZ dla szanownych Cipow. ;)

Johanes19
12-12-2007, 17:54
yoyo odjechane to jest xDDD
http://img210.imageshack.us/img210/1732/plywaniexduc8.png (http://imageshack.us)
ciekawe jak sei gra w pilke xd

Pacz_knight
12-12-2007, 18:22
Daje screeny z zawodow :D
Btw.
Z kad wziasc te pilke!? Bo fajnie bylo by pograc. ^^

Tutaj wszyscy na lini. Przygotowywuja sie na pierwszy "gwizdek". Mala literowka z mojej strony bo powinno byc: 3, 2, 1 GO a ja tam napisalem 23 (umiem liczyc oczywiscie xd)
http://img262.imageshack.us/img262/1179/zawodysn7.png
A tutaj podczas wyscigu xd
http://img252.imageshack.us/img252/5144/zawody2ec8.png

Mam zamiar zorganizowac wiekrze zawody ale pewnie sie nie uda bo masa noobkow bedzie tylko to utrudniala. ;)
Wiec mam pytanie z kad wziasc te cholerna pilke xD
Pzdr for all ;)

RookeR
12-12-2007, 18:27
Wiecie ten basen to super sprawa, ale (polak zawsze znajdzie jakieś ale xD) brakuje piłki plażowej do gry w wodzieB). No i może by pomyśleć o drinkach z parasolką ?:p
Co wy na to ? B)

Pacz_knight
12-12-2007, 18:32
@up
Buehuehue. Drinki z parasolka, boisko do plazowej siatkowki i bylo by git xD. Jednak szkoda ze tej plywalni nie ma przed mala wysepka do SS :D Dobra ide poplywac i zrobic wyscigi xD.

Btw.
Wiem ze to nie ten tema ale jak ju pisze to niech bedzie xd. Wie ktos gdzie sa plywalnie na mainie!?

Patton
12-12-2007, 18:50
Eee ta plaza to jak Waikiki!

Natah
12-12-2007, 19:41
Spełnili obietnice Donalda.Miały być pływalnie i zrobili:D

Zylkolak
12-12-2007, 19:46
Czyli mam nadzieje ze mit z Boots of Waterwalking i dostaniu sie dzieki nim na wysepke upadl? :D

Kogucik302
12-12-2007, 19:48
Teraz brakuje tylko dziewczyn w bikini, i-jak wcześniej powiedziano drinków :D
Basen jest bardzo fajny ,fajne są też zawody! :D

Avallach
12-12-2007, 19:54
Teraz brakuje tylko dziewczyn w bikini, i-jak wcześniej powiedziano drinków :D
Basen jest bardzo fajny ,fajne są też zawody! :D

Zwykla komercja, chodzisz wielkim rycerzem, zabijasz smoki swoim mieczem, a potem biezesz recznik i idziesz plywac w stroju kompielowym -.- Choc mam premium account przestaje grac, bo to juz przesada.

<$zaolin>
12-12-2007, 20:01
Gdzie to jest. PLZ dajcie jakiś link z mapom. PLZ

Cygan Slejter
12-12-2007, 20:03
Byłem z rana już sie wykąpać:P

ide zara znowu :P teraz naucz się pływac po warszawsku:D

Andain
12-12-2007, 20:13
"Pływalnia" r00x

ale po co ten temat ? ;/ jak wszyscy wiedza, ze jest.

Wiceros
12-12-2007, 21:05
Jeszcze troche i samochody dadza ;)

juliX
12-12-2007, 21:40
@up

chodzi ci o ten fotosikX? :

http://foteka.pl/full/777ab4072ad3a842c5a0596bbe2a2c56.jpg (http://foteka.pl/777ab4072ad3a842c5a0596bbe2a2c56)
http://foteka.pl/full/546bb9520b60193c297ced9ee363d8d9.jpg (http://foteka.pl/546bb9520b60193c297ced9ee363d8d9)

@topik

? PłYWALNIA????

nieno!! zeby cos takiego na rl tibi????!????

chyba tego cipsofta sutki rwa! przeciez to kompletnie szpeci tibie ;(

poprostu...tibia to tibia, a ten update jest DO DUPY ;( ;( ;( ;(

@DOWN

TO MOZE JESZCZE SAMOLOTY I LOTNISKA?!?!?!?!?! (tak jak jest statek xDD)

Fpitolony w sprawe
12-12-2007, 21:44
Deskorolki, hulajnogi, rowery, motory, samoloty, wrotki, statki (a nie, juz sa xD)... Moze zrobia prawdziwy basen z dachem i wymiana wody ?
Oczyszczalnia sciekow bedzie pewnie tez niedlugo...

Pan Klocek
12-12-2007, 23:03
Tia, nie ma to jak wskoczyć do wody w chan armorze, legion helmecie, skórzanych bootach, kataną w jednej i copper shieldem w drugiej ręce i ćwiekowanych spodniach, no i nie zapominajmy o plecaku ze złotem. Wszystko waży jakies 700 oz czyli 70 kg. Nie no suuuuuuuuper. Faaaaaaaaaaajne!

Co następne? POKEBALL? DIGIMONY?!

Hakuoh
13-12-2007, 10:23
@up
SpongeBobSquarePants

RookeR
15-12-2007, 16:30
Wiecie co wam powiem ? Dziwie wam się że narzekcie... W końcu Cipsoft pomyślał o Rookgaardzie i dodał pływalnie. A wy mówicie że po co to ? Jak widze dla niektórych liczy się tylko exp, exp i exp... Smutne to troche :(

Wiceros
15-12-2007, 16:35
@up
Ta a ja jestem...
A co innego sie liczy na rooku? Ahaa SPIKE SWORD!!!
Dla mnie tylko exp i kasa , btw cieszyl bym sie jakby dali samochody xd ;)

Mapetek
15-12-2007, 18:31
Szkoda że nie ma limitu czasu pobytu w tym basenie, bo wiadomo siły nie mamy nieskończonej.

Dark Horseman
15-12-2007, 21:29
@UP
L2 sie klania.

RookeR
16-12-2007, 19:57
"A co innego sie liczy na rooku? Ahaa SPIKE SWORD!!!
Dla mnie tylko exp i kasa , btw cieszyl bym sie jakby dali samochody xd "

Nie chodziło mi dokładnie o Sof-a, ale także o inne rzeczy. Jakie ? Np. Pomoc newbe, szukanie rozwiązań do zagadek itp. Ale jak ktoś woli "exp i kase" to nie lepiej wyjść na Maina ?

Topic@
Wiele osób mówi że ta pływalnia nie ma zastowania, racja nie ma, ale czy wszystko na Rooku ma zastosowanie? Przykłady? Ok już daje :
Dirty Furr ( to coś podobne do "kreta" lecące z Orca Spearmana), Broken Sword, "fish bone" itp. Tyle że tamte rzeczy są śmieciami, to w basenie moża popływać i pogawędzić. A wiec Pływalnia ma zastosowanie "Towarzyskie", aczkolwiek nie dla wszystkich. Jak dla mnie ma.

Tajeg
18-12-2007, 11:20
@up
Nie rozumiem dlaczego porównujesz te rzeczy do basenu.
Jak dla mnie pomysł jest głupi, bo bez przesady, są rycerze, smoki, orki, a tu nagle basen walną -.- I o ile dirty fur tu pasuje, bo to jakaś wiewióra, którą zeżarły trolle czy spearmany to basen jak kwiat do kożucha...

Fajna zabawa. Na krótką metę.

Knight Simon Dark lord
18-12-2007, 12:48
Z tego co czytałem to basen nie pełni tylko funkcji rekreacyjnych,Podobno jeszcze zmywa wszystkie statusy z Ciebie.

Mi osobiście się podoba.Gdyby CIPSoft myślał tak jak większość graczy(znaczy exp exp i jeszcze raz exp) to by dodawał co update 300 nowych respów różnorakich potworów i powiększałbym aktualne.Cieszcie się że coś dodał na Rooka.Najlepiej dla was by było by Cip zamiast basenu dodał nowy teren z trollami?

nairdan1994
18-12-2007, 14:44
No w sumie to nie pasuje do klimatu RPG ale np. w Gothicu też sobie pływasz ;) ( z tym że w rzece ) . No zabijasz bestie a potem idziesz sobie w czepku pływać w baseniku to troche dziwne. Ale popływać zawsze fajnie. Pewnie za jakieś 4 update' y to samoloty wprowadzą.:D

RookeR
18-12-2007, 19:56
to basen jak kwiat do kożucha...
.

Hmm... kwiatek dodający troche uroku... A pozatym to nie jest typowy "basen" tu nie ma kafelek itp. To raczej rzeka w której można się wykąpać... A tak na poważnie, racją jest że nie ma on zastosowania, ale popatrzmy z innej strony. Cipsoft w końcu łaskawie pomyślał o Rookgaardzie, więc nie rozumiem dlaczego się tak tej "pływalni" czepiacie ?=P
Wiem, wiem że lepszy był by np. dodatkowy resp trolli lub jakiś nowy teren do odkrycia... No ale Lepszy Rydz niż nic =P
Pozdrawiam

Duke Dran
18-12-2007, 20:18
Nie rozumiem czemu pływanie kojarzy wam się zaraz z czymś nowoczesnym co nie pasuje do tej gry, jest pływalnia to czemu nie ma samochodów i samolotów. Tak wynika z waszych wypowiedzi. Według mnie jest to bardzo fajny pomysł, można się pobawić ale szkoda, że niczemu więcej to nie służy (?)

Tia, nie ma to jak wskoczyć do wody w chan armorze, legion helmecie, skórzanych bootach, kataną w jednej i copper shieldem w drugiej ręce i ćwiekowanych spodniach, no i nie zapominajmy o plecaku ze złotem. Wszystko waży jakies 700 oz czyli 70 kg. Nie no suuuuuuuuper. Faaaaaaaaaaajne!

Ahh ta realistyka prawda? Szkoda, że nie można komuś głowy odrąbać za jednym cięciem.

RookeR
18-12-2007, 20:50
W 100% z tobą się zgadzam, w końcu tibia NIE jest grą realistyczną (czytaj. występują w niej smoki i inne paskuctwa ) a więc dlaczego nie wskoczyć z całym Eq do wody? ;>
Jeżeli ktoś traktuje Tibie jako grę realistyczną to :
a) Jest poważnie od niej uzależniony i niech się zgłosi do lekarza xD
b)Jest na "haju" (nie wiem jak to się piszę, chyba złapiecie o co mi chodzi) lub ma różowe (może raczej mroczne =P) okulary w których widzisz smoki...
Ps. Nie czepiać się że to gra RPG i mogą w niej być Smoki, bo nikomu nie przeszkadzało że w RPG klasy Gothic po zabiciu potworów z całym orężem wskakiwało się do wody...
Ps 2. Myślicie dlaczego tak bronie tej "pływalni" ? Dlatego bo nie rozumiem ludzi którzy najpierw narzekają że na Rook-u nie ma nic nowego, a po dodaniu owej "atrakcji" narzekają...

Patton
18-12-2007, 21:15
Myslelismy o czyms innym na rooku o domkach mieszkalnych o depo etc a niekoniecznie o basenie:baby:

Depeszowiec92
18-12-2007, 21:32
Jeszcze w tibi brakuje rakiet, prądu, reaktorow atomowych i laptopów na hunty, ogółem update kicha na maxa

Salarigoth
18-12-2007, 22:00

Ta idz zlow gotowana rybe. Pomysl jakby pvp wygladalo jakby gra bylo w 100% realistyczna leci seromontis dostal strzale w tyl glowy i byelando?

KotekSmierci
18-12-2007, 22:43
80% Forumowiczow to sa dzieci jak widze. co to sie dzialo przez ten czas co mnie nie bylo...
dziecko UP. wiesz co to jest IRONIA ? nieeee ? to widzisz zapisz w pamietniczku.
Plywalnia nie ma nic do rakiet aut i helikopterow wiec o czym wy mowicie ? mi sie osobiscie podoba Uptade 8.10. nie ma w nic zlego.
Kotek:*

piotrinho
18-12-2007, 22:50
Witam,

Sam nie wiem po co pływalnia na rooku (wogóle w całęj tibii...), przecież Tibia to niby gra RPG , a nie jakaś typu The Sims. Ale ok, nie sprzeciwiam się woli wielkiego i potężnego CiapSoftu :p

Ps: Update 9.0 - Market i samochody :-)

i... pozdr. :evul:

Magurius
18-12-2007, 23:25
ekchem..... jeżeli chodzi o te plażowe piły, to ja rozumiem ze na rooku nie ma... ale z tego co wiem, powinny lezec na plazy. tak wiem z owego forum "mainland", na forum.tibia.pl

a jak sie gra ta pilka? po prostu sie pcha ja :) od tych wlasnie informacji jest owe forum, podane wam wyzej ;]
ja przedchwila bylem na plazy na poludnie od Thais i pilki nie bylo :P
ale koniec koncow, plywa sie zaaaaaarabiscie :D

Ghand
18-12-2007, 23:36
Fajny ten basen, tylko ścigać się nie można, jak nooby zablokują : P

Frezer
19-12-2007, 00:19
dobrze że dali tą pływalnie
Bo to miejsce jest po to aby sie spotkać pogadać jak kiedyś w tibi 7.4 co sie pod dp siedziało i gadało a teraz można to robić podczas pływania :)

Dyngi
19-12-2007, 08:33
a ratownika sie nie bój jestem na straży heh xD .Basen jest spoko ja tam uwielbiam wyścigi i berka ;]

Renio
19-12-2007, 14:38
I tak wątpie, żeby ktokolwiek tam chodził.
Jedynie NEWBIE...

Dyngi
19-12-2007, 14:50
lol na pływalnie dużo osób chodzi a nie mało ;]

- Prodigy -
19-12-2007, 14:52
A ja szczerze przyznam, że wisi mi to kąpielisko. Jak komuś sprawia frajde, to niech sobie pływa, jak nie, niech trzyma się lądu i da bawić się innym. Wg. mnie nie ma to (kąpielisko) najmniejszego wpływu na Rookgaard.

Rohas
19-12-2007, 15:18
*- Prodigy -
Jak nie ma wplywu? Teraz CIP'y moga robic pilki na basen, materace, kolka, czepki rozne, wprowadzic swimming skill. I juz mamy piekna gre dla dzieci ponizej 8 roku zycia :D

- Prodigy -
19-12-2007, 17:55
*- Prodigy -
Jak nie ma wplywu? Teraz CIP'y moga robic pilki na basen, materace, kolka, czepki rozne, wprowadzic swimming skill. I juz mamy piekna gre dla dzieci ponizej 8 roku zycia :D

22:06 Derek Blacktongue [35]: anyhow.. have you gone swimming?
22:06 Dragonclang [65]: Ya mean in-game swimming?
22:06 Derek Blacktongue [35]: ofc
22:07 Dragonclang [65]: Yeah, I have
22:07 Derek Blacktongue [35]: and?
22:07 Derek Blacktongue [35]: i wanna hear some about it, havent tried it for myself
22:07 Dragonclang [65]: Nothing exciting
22:07 Derek Blacktongue [35]: somehow i kinda saw that coming
22:08 Derek Blacktongue [35]: Well.. it will get alot funnier once cip goes crazy and implants sea monsters who randomly instantly kills swimmers

Leirdek
19-12-2007, 18:14
Witam,

Sam nie wiem po co pływalnia na rooku (wogóle w całęj tibii...), przecież Tibia to niby gra RPG , a nie jakaś typu The Sims. Ale ok, nie sprzeciwiam się woli wielkiego i potężnego CiapSoftu :p

Ps: Update 9.0 - Market i samochody :-)

i... pozdr. :evul:

Update 9.00-nauczyłeś się w końcu pisać.Co do panów co się nie podoba to powiem tak:Jakby wam się dało resp demonów na Roku to byście płakali.Wogóle jesteście niedorobieni.Jak was robili,to wysiadł prąd i GG....,

piotrinho
19-12-2007, 19:18
Update 9.00-nauczyłeś się w końcu pisać.

Dla Twojej wiadomości można pisać również 9.0 , tak samo jak 8.0 , 8.1 :-) [jeżeli o to Ci chodziło ;)]

The update patch will download automatically when you log into the game. If you should encounter any problems, you can alternatively download the new client 8.1 from this website.

Co do panów co się nie podoba to powiem tak:Jakby wam się dało resp demonów na Roku to byście płakali.Wogóle jesteście niedorobieni.Jak was robili,to wysiadł prąd i GG....,

Proszę , nie pisz tutaj w tak obraźliwy sposób ;f , przecież każdy może tutaj wyrazić to co myśli :)

i... pozdr.

Roccafellah
22-12-2007, 11:23
Ohh...tak...Total podnieta! Pływalnia na Rooku... ciekawe co nam jeszcze panowie z CipSoftu podrzucą za g**no.... -.-'

I nie marszczcie sobie Fredów przed monitorami, bo to żałosne(do tych podnieconych). Kupcie sobie 50" calowy TV LCD i się jarajcie... Jeez...

Patton
22-12-2007, 20:10
Deskorolki, hulajnogi, rowery, motory, samoloty, wrotki, statki (a nie, juz sa xD)... Moze zrobia prawdziwy basen z dachem i wymiana wody ?
Oczyszczalnia sciekow bedzie pewnie tez niedlugo...
A moze czolgi,artyleria,stacjonarne karabiny maszynowe,miny przeciwpiechotne,bunkry,zasieki,:cup: To by bylo dobre w wojnach:evul:

szymcion
22-12-2007, 21:54
Według mnie dobrze że wkońcu coś zrobili z rookgardem no chociaż mogły to być jakieś nowe potworki ale zawsze coś... ;)

Morderff
22-12-2007, 22:23
@Roccafellah
Kurw* jak sie nie podoba to nie komentuj bo to żałosne. Co by nei dali na rooku to bys skrytykował pewnie...

Dejavisa
22-12-2007, 23:50
i znów. Sir Maciex w temacie "poco jest rookstayer" napisałem tam posta, że Cipsoft dba o roka. To jest kolejny dowódd nato, że mam racje:)

Athelas
23-12-2007, 00:32
Pływalnia jest The Best;) mogli by zrobi taką wierze do skoków jak na mainie:D ta skocznia jest niezła, z poziomu +2 na 0:) dobrze że jest wogóleta pływalnia, bo fajne są takie dodatki:) chociaż to troche głupio, jak drużyna dzielnych paladynów, magów, druidów i rycerzy po przejściu przez jaskinie pełną zła, demonów i innych stworzeń (Czytaj PoI), zdobywają wielkie nagrody i sławę poprostu idą nad wode, zdejmują oręż i chlup do wody... No jak to wygląda! :D

Rotherdamie
23-12-2007, 00:49
Pływalnia jest The Best;) mogli by zrobi taką wierze do skoków jak na mainie:D ta skocznia jest niezła, z poziomu +2 na 0:) dobrze że jest wogóleta pływalnia, bo fajne są takie dodatki:) chociaż to troche głupio, jak drużyna dzielnych paladynów, magów, druidów i rycerzy po przejściu przez jaskinie pełną zła, demonów i innych stworzeń (Czytaj PoI), zdobywają wielkie nagrody i sławę poprostu idą nad wode, zdejmują oręż i chlup do wody... No jak to wygląda! :D
Jestes nowy z czasem spostrzeżesz ,że ta pływalnia to gówno. Gdyby naprawde zostawili ten oręż na brzegu juz by noobek zakosił (dobrze ,ze cipy o tym pomysleli) nie mówi sie - dzielnych tylko pro evfull master . I co takiego jest w tej skoczni? Skaczesz normalnie do basenu tylko czas marnujesz aby wejsc na skocznie. Ale sa plusy ,że mozna pogadac jak pod depo i cie pk nie dednie.

Roccafellah
23-12-2007, 01:30
@Roccafellah
Kurw* jak sie nie podoba to nie komentuj bo to żałosne. Co by nei dali na rooku to bys skrytykował pewnie...

Od czego mamy wolną wolę? I od czego jest to pole "odpowiedz" albo "cytuj"? By wyrażać swoją opinię, do którego mam pełne prawo, ale tobie nie musi się moja wypowiedź podobać, więc nie zwracaj na nią uwagi chyba że masz coś lepszego do wyrażania, niż bezpodstawne argumenty typu: "Co by nei dali na rooku to bys skrytykował pewnie..."
Właśnie..."pewnie" -.-'
Nie masz pojęcia o tym człowieku, co teraz czuję, i myślę...
Więc nie prorokuj ^^'

topic@ Nie podoba mi się ten pomysł. Moim zdaniem mogli by dodać nowy resp, a nie takie pierdoły.

gy_ver
21-01-2008, 00:26
bawiłem się dziś w pliku tibia.spr z update 8.1 i znalazłem coś takiego :
http://img98.imageshack.us/img98/534/pilkaplazowakd6.gif (http://imageshack.us)
czy to piłka plażowa , w którą można będzie grać na pływalni ??

Pardzioch3000
21-01-2008, 00:48
cala ta plaza jest do bani niech jeszcze zrobia ze bedzie sad i mozna podac kazdego na bana to zabraknie wogle GM -.- i nie bedzie niczego :D

Elder Nagan
21-01-2008, 13:30
Jeszcze w tibi brakuje rakiet, prądu, reaktorow atomowych i laptopów na hunty, ogółem update kicha na maxa

rakiety sa :<

Orac
21-01-2008, 20:07
Hehe fajnie ze pomysleli o rooku. Osobiscie nie gram Rookstayerem (mam go na kacie bez pacc, zaluje teraz tego...) ale weszlem na Azurcie i zorganizowalem mini zawody :D
Fajna zabawa i wogule. BIG GZ dla szanownych Cipow. ;)
"Hehe fajnie",ale wszedlem,albo weszlam-jak Ci pasuje xD

Wiecie co wam powiem ? Dziwie wam się że narzekcie... W końcu Cipsoft pomyślał o Rookgaardzie i dodał pływalnie. A wy mówicie że po co to ? Jak widze dla niektórych liczy się tylko exp, exp i exp... Smutne to troche :(
A wg. mnie smutne jest to,ze grasz w tibie nie dlatego ze lubisz rpg/mmo tylko dlatego, ze Ci simsy nie chodza -,^
coraz bardziej tibia schodzi na psy.. Kartki walentynkowe..Plywalnia..
Extra,ale to nie jest kompletnie klimatyczne..
=/
to jest smutne.. A jezeli Wam podobaja sie te rzeczy.. Ouhhh.. Milego..

Update 9.00-nauczyłeś się w końcu pisać.Co do panów co się nie podoba to powiem tak:Jakby wam się dało resp demonów na Roku to byście płakali.Wogóle jesteście niedorobieni.Jak was robili,to wysiadł prąd i GG....,
wyjdz i przepros prosze dzieciaku.. zanim cos napiszesz pomysl 10x

btw. na rooku moze liczyc sie tylko exp,exp, exp?To tak srednio-chyba ,ze sam na mainie "expisz"na ratach,czy innych trollach na 20lvl... Na rookgaardzie nie mozna powiedziec, o "expie"..To gra dla przyjemnosci,a juz napewno nie dla lvl..

Wybaczcie za offtop...Czytajac niektore posty kusi by pomyslec o nich..
"http://images.tibia.pl/static/monsters/troll.gif"

Pozdrawiam Rookstayer'ow ;)

wojcio14
21-01-2008, 20:45
lol na pływalnie dużo osób chodzi a nie mało ;]

O tak bardzo dużo
|
\/

http://img137.imageshack.us/img137/5353/beztytuucx5.png (http://imageshack.us)

;)

Disseny__
22-01-2008, 21:48

poszukaj sobie . ;/

A co do tematu: Pływalnia jest git . <3 . tyle powiem . :]

Eitheniel
11-02-2008, 14:07
Ta pływalnia to gówno! Po 1: Za mała!. Po 2: Nie ma piłki (na mainie jest). Po 3: Outfity do dupy i male od female są takie same.
PS: Jaki powinien być outfit? Male-krótkie spodenki reszta gołe, wybierasz kolor skóry, spodenek i włosów... Female- bikini, wybierasz kolor włosów, majtek, biustonosza i skóry. a addony to okulary i płetwy :)

Snick
11-02-2008, 15:32
Co do tych samochodów i samolotów:
Moim zdaniem dobrze by było jakby do dali jakieś środki lokomacji oprucz statków, np. konie. gdyby sie je dosiadało to by sie jężdziło z bardzo dużo szykością. Co wy na to??

Hellades
11-02-2008, 16:14
Drogi Snicku ;)
Temat jest o pływalni, nie o masywnych środkach lokomocji :D

A skoro już o pływalni mowa:
Narzekamy na pływalnię, a gdyby tej pływalni nie dali to byłoby jeszcze większe narzekanie, że nic nie zrobili, nawet żadnych zmian estetycznych.

Cieszmy się tym co jest, bo równie dobrze mogło nie być nic.