zaloguj się

Pokaż pełną wersje : [WMV] Filmik gildii Oven (Titania)

Emok
12-12-2007, 19:21
Jest to film przedstawiający akcje gildii Oven z Titanii.

http://rapidshare.com/files/76097564/oven*****

(zamiast gwiazdek .wm v)

Kawaguchi
12-12-2007, 19:58
Film warty obejrzenia. Dużo ładnych i ciekawych fragów. Polecam.

Petike
12-12-2007, 21:17
Znakomite efekty, ładne fragi. Chyba jeden z lepszych filmików jakie widziałem o Tibii.

Mistic_Vagabond
12-12-2007, 21:24
Świetny film :P

Emok
14-12-2007, 00:31
Co tak mało komentów?
Bump!

xoz
15-12-2007, 01:33
zrehostuj na video.google.com

Maly89
15-12-2007, 17:33
Fajny filmik szkoda że nie ma kilku osób z ovena już wśród nas :(

Jorg Bruce
15-12-2007, 17:43
Kurde, ja to mam limity na Rapidzie, prosze o jakiś rehościk mały xD

Tak osobiśćie to wole OoR (Oath Of Reavnge) Byłem z nimi, i uważam że są lepsi chociaż filmu nie oglądałem. A nawet przez pewien okres gdy grałem na Titanii byłem w OoRze, i muszę powiedzieć że było wyśmienicie xD Wiem że są gildią z prawdziwego zdarzenia, co nie znaczy że chcem was poniżyć :)

Emok
19-12-2007, 14:22
Tak osobiśćie to wole OoR (Oath Of Reavnge) Byłem z nimi, i uważam że są lepsi chociaż filmu nie oglądałem.

Zapewniam, że nie są lepsi ; )

szymcio
19-12-2007, 22:53
Bardzo dobry film. Fajna obróbka, miło się ogląda, a fragi znakomite. Jak najbardziej polecam;)

Emok
23-12-2007, 00:21
Fajny filmik szkoda że nie ma kilku osób z ovena już wśród nas :(

Te delety to przegięcie :P

albert0
24-12-2007, 22:42
Te delety to przegięcie :P

Jesli chodzi o Chrisa aka Wizzard i Valora aka Floov, to zafuaj mi, ze maja sie dobrze jesli chodzi o Titanie ;>

Emok
26-12-2007, 20:59
Jesli chodzi o Chrisa aka Wizzard i Valora aka Floov, to zafuaj mi, ze maja sie dobrze jesli chodzi o Titanie ;>

: )
<dwa znaki>

Kamliss
26-12-2007, 21:05
Podziwiam całą gildię Oven i gratuluje im tego co dokonali ;) Zgranie cudowne, po prostu - NIKT WAM NIE DORÓWNA!

/Edit : z takimi ludźmi chce się współpracować, a nie jakieś nooby które robią swoje i psują całą akcję.

Lavanor
27-12-2007, 11:45
Bardzo dobry filmik, miło się go ogląda :) Pozdro dla Titanii

Szefie :)
27-12-2007, 22:28
Filmik b.ladny, ale w pewnym momencie wydawalo mi sie ze ogladam wytwór Wayne Silvera xD pare motywów zaciągniete.

I prosilbym zebys wypisal nazwy piosenek :P

Scroopy
27-12-2007, 22:37
Soil - Breaking me down
PAIN - Shut your mouth

Reszty nie znam niestety :P

Titanczyk92
28-12-2007, 14:45
Filmik dobry ale ci ludzie co pisza ooo fajki ten ouwen jest fayny Y!Y!@Y!Y@!@!@!@@!@!
Moze i jest ale duzo ludzi w oven to PA np Xirodan zabijajacy ~50 lvl i wymuszajacy od nich bohy. Teraz usuneli Chrisa i Valora, mowicie ze maja sie dobrze jesli chodzi o titanie, moze i maja wkoncu tyle kasy nakradli anyway nie jest dobrze jesli chodzi i Oven bo stracil ms'a ktorzy sa w wojnie bardzo wazni i ~160 ek, a CF grzeje pz i sie nie loguje polowa jest retired albo zmienili serwa Partyzanci i Vitality rosnie w sile niesty Oven nie ma za duzej przyszlosci malo kto do nich dojdzie bo malo kto ich lubi. A jak u Vitality & Partyzanci ? Michalak wbija lvl za lvlem wprawdzie sharuje ale co z tego liczy sei to ze ich char jest coraz lepszy jest tak z ~80% charow w partyzantach kazdy pg niedlugo oni przegonia zarowno w liczbie jak i w lvl memberow, kazdy chce do nich dojsc to samo Vitality, niestety ale Oven ma bardzo male szanse.

BTW ma ktos filmik wmv all war Unit & Kazadum na Eiv ten by Vaigo co juz ma ~6 miechow moze z fragiem na Garimo na moscie ze statkui Darashia ?

Kamliss
28-12-2007, 17:01
Filmik dobry ale ci ludzie co pisza ooo fajki ten ouwen jest fayny Y!Y!@Y!Y@!@!@!@@!@!
Zazdrościsz :>

Moze i jest ale duzo ludzi w oven to PA np Xirodan zabijajacy ~50 lvl i wymuszajacy od nich bohy.
A co to ma do rzeczy?

Teraz usuneli Chrisa i Valora, mowicie ze maja sie dobrze jesli chodzi o titanie, moze i maja wkoncu tyle kasy nakradli anyway nie jest dobrze jesli chodzi i Oven bo stracil ms'a ktorzy sa w wojnie bardzo wazni i ~160 ek, a CF grzeje pz i sie nie loguje polowa jest retired albo zmienili serwa Partyzanci i Vitality rosnie w sile niesty Oven nie ma za duzej przyszlosci malo kto do nich dojdzie bo malo kto ich lubi.
Ja mogę założyć chara na titani i z przyjemnością do nich dołączyć.

A jak u Vitality & Partyzanci ? Michalak wbija lvl za lvlem wprawdzie sharuje ale co z tego liczy sei to ze ich char jest coraz lepszy jest tak z ~80% charow w partyzantach kazdy pg niedlugo oni przegonia zarowno w liczbie jak i w lvl memberow, kazdy chce do nich dojsc to samo Vitality, niestety ale Oven ma bardzo male szanse.

Mylisz się. Oven ze swoim zgraniem mają 50% większe szanse, niż reszta która bezmyślnie próbuje coś zrobić...

Titanczyk92
28-12-2007, 19:49
Zazdrościsz :>
Czego ? Gildi do ktorej wiekszosc osob doszlo bo lubi sobie randomowac i nie ponosic za to konsekwcji ? Gdy nadszedl war z Vitality polowa Ovenu srala w gacie. Pozatym popatrz na memberow taki np Seq frajer straszny kiedys go bili to pisal "no, pls", to taki typ expiacy po 10h dziennie na wrl i na tym opiera sie jego zycie.

A co to ma do rzeczy?
To, ze Oven nie jest taki fajny ?

Ja mogę założyć chara na titani i z przyjemnością do nich dołączyć.
To spiesz sie bo napewno potrzeba im 20 sorca

Mylisz się. Oven ze swoim zgraniem mają 50% większe szanse, niż reszta która bezmyślnie próbuje coś zrobić...

Ja gram na tym serwie prawie 3 lata a ty w ogole, kto wie lepiej ? Jakie zgranie co ty gadasz wieszkosc to total no lify expiace godzinami, 0 pvp skills. W takich Partyzantach Fraten albo Lord Michalak, czy w Vitality Xoo, Vilum, Karelazi i wiele innych.

Musze przyznac ze z calego serca zal mi cie.

P.S
Twoja stara

Miku
28-12-2007, 21:17
@ tita~
grasz 3 lata? to naprawde duzo wiesz, rzeczywiscie seq expi dzien w dizen 10h na wrl xDDDD
0 pvp skills? akurat jesli chodzi o pvp to sa bardzo dobrzy. co ty tak do tego michalaka sie dojebales? co ten ziomek moze zrobic? nic jak wiekszosc partyzantow. fraten owszem ma jakies tam pvp, ale kto tam jeszcze? oven sra po gaciach? ziomek, zmien informatorow bo ci cie 'chyba' oszukuja xDDDDDDD

ps. nawet nie wiesz ilu ludzi chce dojsc do oven, a poprostu nie moga, a pierdoliiiiiiisz, jakbys byl w centrum tego wszyskiego, 15latku.

Torpedo
28-12-2007, 22:06
Czego ? Gildi do ktorej wiekszosc osob doszlo bo lubi sobie randomowac i nie ponosic za to konsekwcji ? Gdy nadszedl war z Vitality polowa Ovenu srala w gacie.

Przeciez oven dostalo to do czego dazylo od dluzszego czasu.
Nikt nie sral w gacie, gdyz oven zyje po to by sie nawalac z innymi. Taka jest koncepcja istnienia tej gildi.
Zastanow sie lepiej co za brednie wypisujesz kolego.

Grchw1916
28-12-2007, 22:24
ehh titanczyk to pewnie jeden z tych 100~ ludzi który expiąc sobie na pohu został napadnięty przez kogoś z Oven i musiał sie pożegnać ze swoimim pierwszymi bohami.. zły dotyk boli przez całe życie więc teraz płacze na forum :( trudno odrobisz moze kiedyś :/

Scroopy
29-12-2007, 11:15
Czego ? Gildi do ktorej wiekszosc osob doszlo bo lubi sobie randomowac i nie ponosic za to konsekwcji ? Gdy nadszedl war z Vitality polowa Ovenu srala w gacie. Pozatym popatrz na memberow taki np Seq frajer straszny kiedys go bili to pisal "no, pls", to taki typ expiacy po 10h dziennie na wrl i na tym opiera sie jego zycie.

To, ze Oven nie jest taki fajny ?

To spiesz sie bo napewno potrzeba im 20 sorca

Ja gram na tym serwie prawie 3 lata a ty w ogole, kto wie lepiej ? Jakie zgranie co ty gadasz wieszkosc to total no lify expiace godzinami, 0 pvp skills. W takich Partyzantach Fraten albo Lord Michalak, czy w Vitality Xoo, Vilum, Karelazi i wiele innych.

Musze przyznac ze z calego serca zal mi cie.

P.S
Twoja stara

To tak naprawde gowno o nas wiesz. Nigdy nie sralismy sie jak byla wojna. Duzo osob nie jest teraz aktywnych bo swieta/sylwester, ale stara sie przychodzic na spotkania. Moze Ty nie obchodzisz swiat etc. ale nie wnikam w to. Jak miku powiedzial, co Ty tak chwalisz tych Partyzantów? Michalak tak naprawde jest nikim (w moich oczach), Fraten jakies tam pojecie o pvp ma, i chyba tylko on z Partyzantów.
Vilum ma dobre pvp? To chyba nigdy go nie widziales w akcji xDD
Nie rozumiem czemu wszyscy tak chwala tego Xoo, ostatnio jakos Czekal prawie go solo zabil i nie jest taki wspanialy pvp mastah jak wszystkim sie wydaje.
Jedyna osoba z Vitality ktora ma pojecie pvp to Latimerid (moim zdaniem)

PS. Oven jest fajny ;)

Titanczyk92
29-12-2007, 12:29
ehh titanczyk to pewnie jeden z tych 100~ ludzi który expiąc sobie na pohu został napadnięty przez kogoś z Oven i musiał sie pożegnać ze swoimim pierwszymi bohami.. zły dotyk boli przez całe życie więc teraz płacze na forum :( trudno odrobisz moze kiedyś :/

Dec 16 2007, 21:32:38 CET Killed at Level 119 by Master Vilum
Mowicie ze Vilum nic nie umie jednak tego waszego Xiro zsolowal hahaaHHAhaHahAHH.

Mowice ze w Partyzantach nikt nie ma pvp, a kto ma u was ? Seq ? aahaahhaahah, a moze Gwiazdaa biegajacy po Ankh tym swoim 50 ed saashsa.

W pskonejott was wpisuje to nawet Ovena mi nie wyswietla tacy aktywni jestescie.

Frisbi
29-12-2007, 12:42
Film byłby jeszcze lepszy, gdyby była ciut lepsza muzyka i lepsze zgranie filmu z muzyką ;) Ale ogólnie oceniam na plus.

Scroopy
29-12-2007, 12:45
Dec 16 2007, 21:32:38 CET Killed at Level 119 by Master Vilum
Mowicie ze Vilum nic nie umie jednak tego waszego Xiro zsolowal hahaaHHAhaHahAHH.

Mowice ze w Partyzantach nikt nie ma pvp, a kto ma u was ? Seq ? aahaahhaahah, a moze Gwiazdaa biegajacy po Ankh tym swoim 50 ed saashsa.

W pskonejott was wpisuje to nawet Ovena mi nie wyswietla tacy aktywni jestescie.

To ze jego ue zadalo najwiekszy dmg + ostatni hit nie znaczy ze go zabil SOLO, niby grasz 3 lata na Titanii a nie wiesz jak go zabili :) Zreszta juz skoncz sie udzielac bo to jest temat o filmie a nie o Twoim plakaniu ze zrobilismy na Tobie pa i zaplaciles bohy ;) chcesz pogadac to jest od tego inny dzial "Wyderzenia ze swiatów"

Eyro
29-12-2007, 15:25
rehost plx