zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Trickster Online

Kaszkai
12-12-2007, 22:03
Witam serdecznie , od niedawna posiadam internet 620kb ;D I buszuję po necie w poszukiwaniu jakiś mmorpg aż tu nagle napotykam się na taką grę jak Trickster Online po ssach widzę że gra cieszy oko po oglądnięciu kilku filmików animację też wydają się być na poziomie :)w szukaj nie znalazłem tematu o tej grze więc zdobyłem się na odwagę by taki napisać lecz szczerze to nic o tej grze nie wiem i właśnie dlatego chciałbym zapytać was drodzy forumowicze czy ktoś z was już grał w tą grę może zna jakąś polską stronę? albo jest chętny do przytoczenia nam kilku faktów ? (szczerze to cieszył bym się z jakiejś polskiej strony ;)) Ale wracając do samej gry

Strona: http://www.tricksteronline.com/

Oraz download : http://www.tricksteronline.com/Downloads/GameDownload.aspx

z niecierpliwością czekam na wasze odpowiedzi ;)

Kulikos
12-12-2007, 22:29
Nic o niej nie wiem, ale z nudów ściągnę i pogram. Wielkie banie i oczy to moje klimaty ;p

Kaszkai
12-12-2007, 22:52
Też pierwsze co przykuło moją uwagę to taki "mangowy" styl;) No cóż jeśli ktoś jednak coś wie to czekamy:)

<.<
12-12-2007, 23:22
Hmm, wygląda bardzo zachęcająco. Jak będę miał czas, to pobiorę i zagram ;]

kołbaś
13-12-2007, 13:10
Sciagam. nie ma bata obejzallem filmik z gry i juz mi sie spodobalo. Pozatym juz od dawna nie gralem w zaden wciagający rpg i czuje się taki głód jak to bylo kiedy zaczynalem grac w diablo II, tibie, WoW'a itd. Brakuje mi tego kiedy z niecierpliwoscia wracam do domu zeby odpalic kompa i właczyc nowe cudenko. Ehh brakuje mi tego...
btw nie wiem co sie dzieje ale albo to ja mam super necik albo oni super servery ale cala gra 500mega pisze ze sciagnie mi sie w 12 minut! transfer okolo 720!!!
taaa super tak bylo dopuki nie sciagnelo 130mega. teraz transfer okolo 40 wiec jakies 2.5h =P trodno przed wyjsciem do szkoły zostawie sciaganie.

kumpel007
14-12-2007, 00:03
Grałem w to kiedyś(około roku temu) miałem 3X lvl wojownikiem takim byko-człowiekiem lvl i peta smoczka :D Ale znudziła mi się :P
Uważam że maple story jest fajniejszą grą:D

BeZeLeX
14-12-2007, 11:46
Mam Pytanie , nie sciagnolem jeszcze tej gierki wiec nie wiem jak sie steruje wiec wszytsko odbywa sie za pomoca myszki czy tez mozna klawiatura sterowac postacia ?

Czles
14-12-2007, 21:55
W sumie patrząc na kilka screenów to ta gierka jest podobna (nawet bardzo) do Goonzu. Może ta będzie lepsza i nie aż tak nużąca. Pytanie czy jedyne o co biega w tej grze do zabij i zdobądź lvl czy może są sensowniejsze questy niż zabij xx potworków?

<.<
14-12-2007, 22:27
No i porażka na całej linii. Ściągam, instaluję, włączam. Czekam, GameGuard się włącza. Nadal czekam. NOD32 alarmuje mnie o wirusie. Zdziwiony, kontynuuję. To samo. Znów. Wreszcie przestał.
Wystąpił problem z aplikacją Trickster.bin i zostanie ona zamknięta o.O'

Torog Velrock
14-12-2007, 22:51
ciekawe - rozquminie to pogram jakiś czas ;p

@Kulikos
jaki nick w grze masz ?

Hadugg
15-12-2007, 08:22
Przeciez to jest polaczenie goonzu i flyff'a.

FullWypassiq
15-12-2007, 11:11
Fajnie wygląda, pobieram :D

Kaszkai
15-12-2007, 17:54
Oj nie wiem czemu ale od kilku dni nie działało mi forum tibia.pl o.O no nic ale wracając do gry ja także nie ściągnąłem jak tylko wrócę do domu zacznę jak na razie moje pytanie brzmi czy ktoś wie coś o tej grze? (chodzi mi o wiedzę bieżącą ktoś kto mógłby np pomóc w stworzeniu polskiej strony?

kumpel007
16-12-2007, 09:15
Ja nawet troche wiem o tej grze :p
Mogę troche pomuc ;p

Kulikos
16-12-2007, 12:43
Przyjemnie mi sie gra :) może i to nie jest gra, w która można grać miesiącami, ale gram sobie i jest naprawde miło. Gram na Fantasii Kulikos - lew/inżynier. Fajna sprawa, chodze z pistolecikiem :p
@Down
Klikasz 2 razy na nazwe sklepiku, na ten tekst ;p

kołbaś
16-12-2007, 13:41
Gram magiem tym z jaszczuzym ogonkiem, ok teraz z innej bajki widze jak wielu ludzi zostawia jagby otwarte swoie sklepiki. Jak to cholerstwo otwozyc bo mzoe cos fajnego za niska cene mozna by kupic.

Kaszkai
16-12-2007, 20:55
Ja dopiero teraz zaczynam pobierać ;) wróciłem właśnie do domku co wy na to by zrobić może pl stronkę ?

<.<
17-12-2007, 16:08
No i porażka na całej linii. Ściągam, instaluję, włączam. Czekam, GameGuard się włącza. Nadal czekam. NOD32 alarmuje mnie o wirusie. Zdziwiony, kontynuuję. To samo. Znów. Wreszcie przestał.
Wystąpił problem z aplikacją Trickster.bin i zostanie ona zamknięta o.O'
No to pomoże ktoś? W googlach poszukałem i znalazłem rozwiązanie. Pozwoliłem na wykonywanie danych przez Splash*****, usunąłem Trickster.bin i pobrałem najnowszy przez File Check, usunąłem GameGuarda żeby się później sam zaktualizował, ale nadal nic.

Kaszkai
17-12-2007, 19:43
Odbiegając od tematu gry xD dziś skończyłem pobierać grę i zaczynam grać jestem Smokiem Shamanem gra się po prostu znakomicie aż do momentu w którym wyskakuje okienko informacyjne którego treść jest mniej więcej taka "po każdym zdobytym lvl dostajesz punkty premium wciśnij V aby je rozdać" ... biała śmierć xD czy ktoś może wie jak mam te punkty dodawać żeby nie zepsuć sobie postaci?

A a pro po problemu <.< to czy próbowałeś wyłączyć fire walla np?

<.<
17-12-2007, 19:58
Wszystko wyłączam.

Kulikos
20-12-2007, 17:20
Miła gra :D a punkty rozdawaj jak chcesz ;p przynajmniej postać będzie wyjątkowa a nie wg szablonu ;p

Ricore
13-01-2008, 14:19
Zaczynam ściągac w ogóle zapowiada się świetnie ładne outfity widzę na screenach.Byc może będzie niedługo jedną z najlepszych mmorpg.Przepraszam za błędy ortograficzne ale zepsuł mi się klawisz z c z kreseczką bo włancza mi się ciągle ATI karta graficzna X(

Johnny121
14-01-2008, 15:33
Z tego co widzę na ssach, to gra przypomina w pewnym sensie Ragnaroka. Czyli dobrze jak dla mnie, ściągam.

Ricore
20-01-2008, 09:50
Wczoraj zacząłem grac już 8 lvl.Ale męczy mnie jedno...Jak wiercic tym czymś w ziemi?

wielo świetowy
27-02-2008, 00:22
w items wejdź w zakładkę drills i kliknij dwukrotnie wiertło potem naciśnij na klawiaturze "d" i wybierz miejsce gdzie chcesz kopać

Lend
09-03-2008, 17:34
W tej grze są fajnie wyglądające skille są takie żywe! :) ale Potworki to łee..

Ja w to zaczynam grać! zbieram ekipe z tibi.pl do gildii swojej jak coś pisać na gg

Jednak nie zbieram ;/ mam lagi a szkoda bo gra przypadła mi do gustu :)

TRicKYmAn
26-07-2008, 15:01
102lv na razie ciagle ide w gore :) zalety gry:
-grafa
-prawie caly lvl mozna bic questami

no a jesli chodzi o te punkty:

klikasz "V"
-jak masz postac typu power - to dajesz wszysko w AP
-magic - wszystko w MA
-sense - wszystko w DA
-charm - tutaj dziwnie :P to raczej defensywa ale jak polecam dawac tez w AP

BUNNIES&SHAMANS rOx

a drilluje sie (kopie w ziemi) klikasz "D" i wybierasz miejsce --- potem musisz utrzymac za kreska az licznik dojdzie do max glebokosci --- uwaga bo jesli pasek dojdzie do konca trzeba od poczatku(utrzymaj miedzy kreska a koncem) --- aby sprawdzic glebokosc wstukaj komende "/Depth" (Z DUZEJ LITERY) --- nie mozna kopac w miastach i wejsciach///////// jak trzeba pomocy to pisac do Aseery (Aseera)

Arlinka
21-08-2008, 18:34
Witam, zaczelam grac od niedawna w Trickstera i bardzo mi sie podoba ta gra. Jednak ja rowniez nie znam zadnej polskiej strony a w czasie gry nie mam komu zadan pytan heh.
Potrzebowala bym chociaz jakiejs osoby ktora mogla by mi troche pomoc, powiedziec do czego sluza niektore itemy i co mozna z nimi zrobic.
Mam nadzieje ze ktos tu jeszcze czasem zaglada ;]
Pozdrawiam.

TRicKYmAn
03-09-2008, 20:26
polskiej stronki o tricku jeszcze nie ma, ale mozesz wejsc na trickster wiki
jesli potrzebujesz informacji. podam link: www.mytrickster.net/wiki.
widzialem ze jest nowe wydanie wiki ale to mi bardziej pasuje, bo nietrudno sie w nim polapac. jesli nie znajdziesz czegos na wiki pytaj ((Aseera))

zamykam

Kleber69
06-12-2008, 10:04
siema ja gram w Tricksters mam woja 65 lvl więc jak są jakieś pytania to walić xD Chętnie odsprzedam kąto !!!:)

Luker's
15-08-2009, 01:34
Siemka odświeżam to...

Mam 30 kota... może ktoś wie jak dojść do pierwszego bossa i po ilu kilach dostane medal?

CatFur
13-12-2009, 11:10
Trickster online to najlepsza gra w jaką mogę grać :D W niej można robić swój camp, party questy, są sensowne questy :P można chodzić na bossy można iść do Megalopolis coś sprzedać albo kupić.Jak w każdej grze można mieć z kimś party są bardzo fajne eventy są epizody, juz jest episode 5 :P ja mam juz 117 lvl :P można wybierać kim sie chce być można drillować (kopać dziury)

http://wiki.ggftw.com/trickster/Trickster_Online:Content <---- tu jest stronka wiki do której można zobaczeć i poczytać o i jeszcze można walczyc i robić GvG :D

Pozdrawiam :)

Jak by co róbcie postacie na fantasi ja tam jestem. Można zobaczyć polaków.Można zobaczyć polaka ktory zaraz bd miał 400 lvl :P

CatFur
19-12-2009, 11:37
Juz mi działa ^^ ^^ ^^ ^^ można grac tylko mi nod32 wylaczal a tak to jest spoko

Rater
19-12-2009, 15:57
Nie wiem czemu ale mi sie podczas włączania Trickster Online wyłącza się komputer co mam zrobić by się tak nie robiło;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Nie włączaj komputera...

@topic
Gra wydaje się ciekawa, zacząłem ściągać. Zobaczymy co to jest xd

CatFur
28-12-2009, 13:12
By lepiej walić w trickster online to trzeba mieć ostro dobrze ulepszone itemki

Power-AP caly czas
Magic-Cały czas do MA
Sense-Pure AC pistolet Pure Da dla hybryda
Charm-Pure Ap Lub Hv hybryd

Bunny/Buffalo-caly czas AP
Sheep/dragon-caly czas do MA
Lion-Pure AC lub DA hybryd
Fox-Pure DA lub Ac hybryd
Cat-Pure Ap lub Hv hybryd
Raccon-Pure Hv lub hybryd AP

Build

Power-zaznaczamy Power/Charm na 4
Magic-zaznaczamy Magic/Sense na 4
Sense-zaznaczamy sense/charm na 4
Charm-zaznaczmy power/charm na 4

Myśle ze pomogłem :)

01-01-2010, 19:48
już nieważne

CatFur
18-09-2010, 11:29
No to pomoże ktoś? W googlach poszukałem i znalazłem rozwiązanie. Pozwoliłem na wykonywanie danych przez Splash*****, usunąłem Trickster.bin i pobrałem najnowszy przez File Check, usunąłem GameGuarda żeby się później sam zaktualizował, ale nadal nic.

Ja tez tak mialem poprostu zrob formata i nieinstaluj noda mi sie tak stalo jak mialem noda to mi sie resetowal komp ;/

--- CatFur dodał 8 minut i 26 sekund później ---

Nie wiem czemu ale kiedys to mi trickster dzialalo a teraz wlaczam trickster laduje mi sie a ty nagle po chwili wlacza mi sie blue screen ;(;(;( niewiem co mam zrobic

olcyk90
20-03-2011, 13:59
Siemka Tricksters to bardzo fajna gra podoba mi się, gram i nie wiem jak można poznawać np.magiem nowe ataki i jak zamienić się w następną formę tzw. job._Proszze napiszcie do mnie na mail [email protected]
Prosze o szybką odpowiedz.:)

dekiel123
04-06-2011, 18:35
Zapraszam na polskie forum fanów Trickster Online, na razie jest mało osób, ale na pewno każdy otrzyma odpowiedź na swoje pytanie -> www.trickster24.ndl.pl