Pokaż pełną wersje : Gildia błazów
orromiss
12-12-2007, 22:28
CZy ktos wie jak gdzie i kiedy mozna sie dostać do gildi błaznów lub tych innych ludzi.
P.S CZy ktos wie gdzie blisko carlin jest miejsce do plywania??
Donpeyot
12-12-2007, 22:34
pogadaj z Bozo w zamku w Thais
CZy ktos wie jak mozna sie dostać do gildii tych innych ludzi.
Tak, trzeba dać Michosowi na Honerze 100k to wejdziesz do gildii frajerów którzy mi dali 100k.
P.S CZy ktos wie gdzie blisko carlin jest miejsce do plywania??
Koło Carlin chyba nie ma:(
Ale jest na południe od Thais musisz iść na fibulę i tam gdzieś będzie
orromiss
16-12-2007, 13:42
thx
A myślicie że oplaca sie kupowac stoalagmite??? 24 druid z 3k (na eq wydalem )
No pszecierz jezdeź dróit kturego zropiłeś po ópie / przed ópem to hyba hceszy mieci nowe czary dlatego jezdeś dróit.
^Błędy specjalnie. Boże, skąd mamy wiedzieć czy ci się opłaca? Kup i się przekonaj. Innych też pytasz czy lepiej sikać na stojąco czy siedząco? =.=
Batman666
16-12-2007, 14:11
Kejmilo twoja ironia jest mega zalosna nie ,nie jestes fajny jak robisz zalosne celowe i suche błedy elo. Co do tematu przejdz sie do Thais.
orromiss
16-12-2007, 14:17
No pszecierz jezdeź dróit kturego zropiłeś po ópie / przed ópem to hyba hceszy mieci nowe czary dlatego jezdeś dróit.
^Błędy specjalnie. Boże, skąd mamy wiedzieć czy ci się opłaca? Kup i się przekonaj. Innych też pytasz czy lepiej sikać na stojąco czy siedząco? =.=
Zanim cos powiesz popatrz na datę stworzenia mojej postaci, przyznam sie nie gralem nio, wbilem 20 level i przestalem, a teraz znowu do niej wrocilem, lecz zrobilem to przed zapowiedziamy o upie.
Pantalarmion
19-12-2007, 09:50
Tak stalagmite się opłaca. Atakuje z podobną siłą jak HMM ale wali z ziemi
Mam pytanie odnośnie do Gildi Błaznów czy ona jest również dla FACC??
kalina odpowiedź brzmi nie
Adalgarin
21-12-2007, 14:11
w ogole jest gildia blazow? czy moze glazow?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=157221
tutaj masz o tym
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.