Pokaż pełną wersje : Miejscowka na port hope
Czesc wie ktos moze gdzie jest ta nowa miejscowa w port hope?
jak ktos wie to prosze o pomoc mniejwiecej opisac gdzie isc i sobie poradze
z gory thx
Nacpany_Wlodek
13-12-2007, 00:39
Miejscówka, ale czego ?
Miejscowka z gsami zmeczony jestem zapomnialem dopisac =D sory za pomylke a wiec prosze pisac :D
Rafals from hell
13-12-2007, 01:34
Miejscowka z gsami zmeczony jestem zapomnialem dopisac =D sory za pomylke a wiec prosze pisac :D
Na razie nie słyszałem jakoby były tam GS'y, ale kto wie, jak już coś idź od miasta na północ.
IntoTheRain
13-12-2007, 01:37
Ciezko isc i sprawdzic heh w tym caly fun przeciez, mi sie wydaje ze nie bylo tego przed upd, jest taka hmm.. palisada taki jakby rezerwat na wschod od malp;] tylko nie wiem jak to otworzyc:P a i jest gs, a takze tarantula i "salata":]
krzysheak
13-12-2007, 02:05
Ciezko isc i sprawdzic heh w tym caly fun przeciez, mi sie wydaje ze nie bylo tego przed upd, jest taka hmm.. palisada taki jakby rezerwat na wschod od malp;] tylko nie wiem jak to otworzyc:P a i jest gs, a takze tarantula i "salata":]
Nie chodzi o forbidden land noobie.
twardyziomek
13-12-2007, 08:13
idz ciagle po lewej stronie przy wodzie oczywiscie na polnoc od miasta i znajdziec "large hole" odkop ja i tam bedzie ta twoja miejscowka. szkoda ze w niej sa same krokodyle zolwie(tylko te najslabsze) i kilka blood crabow
IntoTheRain
13-12-2007, 14:09
sluchaj szczylu noobie sobie mow do tych co Ci na to pozwalaja to raz a dwa idz do szkoly i poucz sie czytania ze zrozumieniem "mi sie wydaje ze nie bylo" cieciu wiec daruj sobie z noobami do mnie, bo moze masz 100+ lvl ale inteligencja to Ty nie grzeszysz.Pozdro pocwicz lamczo:baby:
IntoTheRain
13-12-2007, 14:17
double post -_-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.