Pokaż pełną wersje : Ach te kicki.
No więc tak miałem przed chwilą kicka i bardzo się zdenerwowałem, bo nie mogłem się ponownie zalogować - niestety:(
Na szczęście nie w czasie walki, tylko w mieście:)
Jestem ciekaw co wy robicie gdy macie kicka.
Dwimenor
31-10-2004, 15:32
Przeważnie po kiku udaje mi się zalogować(:)), ale jak nie moge to odpalam inną gierke.
Co jeeest?:confused:
7 (siedmiu) głosujących i jedna odpowiedź.:(
coment plz;)
Ja 2 pierwsze rzeczy od gory + adrenalina :P
szopenfeldziarz
31-10-2004, 18:47
ja się wtedy naprawdę wk...iam, bo loguję się tylko z rana (mniej snu) X(
Ja robie te czynności tylko kiedy jestem na huncie i mam kicka tzn.najpierw wale z piąchy w biurko(ledwie sie trzyma nie pytajcie czemu),pozniej jestem wku....ny na maksa,ze złości wyłanczam kompa,a jak ochłone to znowu załanczam kompa i próbuje odpalić tibie a jak sie nieda to odpalam inną grę.
Hegemmon
31-10-2004, 19:08
nie wiedziałem co na początku wybrać bo ja nie mam tego problemu więc zaznaczyłem że olewam ale potem do mnie dotarło, że mogę zmienić trochę sondę i dodałem jedna możliwość ^.-
@Hegemmon
Dobrze zrobiłeś. Sonda była troche niedopracowana;)
Dobry mod zawsze wie co robi, a ty wiedziałeś i zrobiłeś to dobrze;)
thx
kicki są faktycznie denerwujące ale tylko zalezy z której strony na to patrzeć. przykład stoje se w depo i chce kupić szalik patrze jakis cwaniak chwali cie co to nie ma w depo a tu nagle bach wylogowało go. I w ten sposób wzbogaciłem sie o kolejną pare plate legów.
ps. szkoda że go nie wyzuciło jak sie chwalił golden armorem no ale coz chyba jestem zbyt zachłanny
zwiastun ciemnosci
31-10-2004, 21:39
ja mialem kicka podczas ucieczki przed ds'em ;( to było najgorsze co mnie spotkało stracilem noble armor :( tak mnie to wqur.... ze na hmm... 20 minut przestałem grać w tibie wogole (co poradzic jestem uzależniony od tibii)
Kaktusior
31-10-2004, 22:48
Mnie kickneło podczas treningu... ktos to zauwazyl i mi pare potworkow zlurowal... (killed by bug :/) X(
Vegefa Ziom
01-11-2004, 13:18
Ja powinienem kilka odpowiedzi zaznaczyć.... Często mnie kickuje. Pierw walę pięścią w stolik, że mi klawiatura spada, z tego powodu zaczynam przeklinać, i wyłączam kompa, w końcu włączam i ze spokojem czytam, że nie mogę się zalogować, w takim przpadku ląduję na forum:) . No więc jestem.
Karteazusz
01-11-2004, 18:57
Heh, kiedy mnie kicknie podczas huntu - denerwuje się, adrenalina skacze - a zawsze kończy się happy endem. :D , kiedy mnie kicknie, a mogłem dokonać transakcji życia - po prostu szkoda, bo taka szansa zdarza się 1 na ????... (hehe, raz tak miałem na początku gry moją postacią, jak mogłem kupić całego plate seta za 500 GP ;( )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.