Pokaż pełną wersje : 182RP expi na frostach (330K/H)
Golden'Fanatyk
13-12-2007, 23:43
jak w temacie, taki upload bo plik 2mb+ i nie da się wrzucić na tibicams
Download-Link #1: rapidshare.com/files/76376823/adigoesfrosts.rec.html
Ziomuś ciężko wkleić cały link ? a nie ze ja się muszę bawić w kopiuj/wklej .,,,
ps. tam pod koniec filmu ktoś napisał "kto gra?" ... ale czemu ja sie dziwie ... to normalka juz
Golden'Fanatyk
14-12-2007, 02:31
Ziomuś ciężko wkleić cały link ? a nie ze ja się muszę bawić w kopiuj/wklej .,,,
wklejając nazwe s peedy sh a re pojawiają się gwiazdki ;)
..::QRAS::..
14-12-2007, 07:55
wklejając nazwe s peedy sh a re pojawiają się gwiazdki ;)
za ukrywanie rozszerzenia jest ban :)
lol, przecież wklejenie by zajęło 10x mniej czasu niż napisanie tego posta :P.
@
Nie używaj speedyszar.
--Cienius--
14-12-2007, 08:06
Znowu kina stal sie najgorsza profesja...
grucha123
14-12-2007, 23:14
WHAT!?!?!? czy knight kiedys byl najgorsza proof ?? bynajmniej ja nic o tym nie wiem... a moze chodzi ci o to ze sorcem/druidem zdobywalo sie szybciej exp ?? wyjdz i zamknij drzwi...
Czytając twoje posty zawsze mi sie robi ciebie żal :/
W każdym twoim poście musisz powiedzieć jak bardzo knight jest słabą profesją, nie jest to może już jakaś choroba? skonsultuj się z psychologiem albo chociaż mamą.
P.S Nie podoba się ? nie graj PROSTE?
tak, znowu najgorsza profesja, bo teraz 200 ek nie bedzie mogl zrobic solo hota, wziasc 6 demonow na klate i wszystkie na raz zajebac z exori gran.
;|
tak, znowu najgorsza profesja, bo teraz 200 ek nie bedzie mogl zrobic solo hota, wziasc 6 demonow na klate i wszystkie na raz zajebac z exori gran.
;|
...Powiedzial 346 ek i poszedl expic na bugi po update...
@edit
Co ten jebany kicksoft sobie za jaja robi?
zawsze pierdoloenie bylo ze najt niby forteca , a teraz co kurwa?!
200 ek nie moze sie wy-uhac z 5 DLi czego wole nie komentowac...
Po update najtem sie nieda grac-takie moje zdanie...
Jucha Furora
15-12-2007, 09:53
@edit
Twoje argumenty mi się zajebiście podobają.
Nie są bezpodstawne jak u reszty.
Osobiście gram knightem i widac różnice przed/po updatem ale co poradzic.
Knight kiedyś znów bedzie nie do rozjebania solo.
pozdriowionka kochasie:*
--Cienius--
15-12-2007, 10:04
Czytając twoje posty zawsze mi sie robi ciebie żal :/
W każdym twoim poście musisz powiedzieć jak bardzo knight jest słabą profesją, nie jest to może już jakaś choroba? skonsultuj się z psychologiem albo chociaż mamą.
P.S Nie podoba się ? nie graj PROSTE?
Z twoja juz gadam pod biurkiem ;]
;|
Co ty......koleś kurna gadasz?
Grałeś kiedykolwiek knajtem?
Wbrew opinii ludzi już poprzedni update "spier...." knighta.
I nie mówie tu o low-lvlach <80-130>,ale mówie tu o knightach 150 level + nie wspominajac o np EO.
Osobiscie moge powiedzieć,że COŚ wiem o Tibi,bo gram już w Nią naprawde długo.
Ten update jest kolejnym dobiciem wysoko-levelowych knightow,bynajmniej expiących samotnie.
A CIP jak widać ZMUSZA do integracji,czy komus sie to podoba czy nie.
Edit :
Poza tym wydaję mi się,ze knight ma być taką fortecą - Nie rozumiem myślenia CIPSOFT po cholere chcą cokolwiek wyrównywać - z druida nie zrobią knighta a z knighta nie zrobią druida,a oni usilnie do tego chyba dążą. Każda postać ma swoje zalety jak i wady,i tak było od początku Tibi,nie wiem po cholere te zmiany.
Nie wiem czy Cie to bawi czy nię, ale skoro ja, osobiscie SOLO biłem 70 elite knighta swoim low-levelowym sorcem <naprawde niski level> i on nie wyrabial z leczeniem i musial uciec? Coś tu jest nie tak...
Raditz Saiya-jin
15-12-2007, 10:51
Knight to gowno teraz.
Master Knight de'Vere
15-12-2007, 12:36
@edit
No to jak 200 EK nie dajesz rady wyuhać 5 DLi no to jesteś zajebisty, bo ja jakoś na TSie 75 EK brałem 3 DLe na klate i z grana jeszcze biłem. :O
@ot
filmik niezły, teraz to dopiero będzie na frostach nie dość że pełno palków/knightów to jeszcze pełno ms i ed
Z twoja juz gadam pod biurkiem ;]
1. 10 lat plx ?
2. Pomylileś jego mame z twoją starą -.-
Hmm, Kiperr ma racje.
btw. moze chociaz ktos by skomentowal ten film, a nie tylko dyskusja na temat jaki to knight zostal spierdolony? ;p
@topic
w miare szybko exp :P
O chryste panie... skad sie tacy biora?;s wejdz sobie na erig net zobacz pierwsza 500 ludzi w expie
Elite Knight (299) Master Sorcerer (81) Royal Paladin (79) Elder Druid (33)
Sorcerer (4) Druid (3) Knight (1)
Jak widzisz knightow jest najwiecej wiec czemu ludzie graja najgorsza profesja?
@Filmik fajny ^^
Co ty......koleś kurna gadasz?
Grałeś kiedykolwiek knajtem?
Wbrew opinii ludzi już poprzedni update "spier...." knighta.
I nie mówie tu o low-lvlach <80-130>,ale mówie tu o knightach 150 level + nie wspominajac o np EO.
Osobiscie moge powiedzieć,że COŚ wiem o Tibi,bo gram już w Nią naprawde długo.
Ten update jest kolejnym dobiciem wysoko-levelowych knightow,bynajmniej expiących samotnie.
Edit :
Poza tym wydaję mi się,ze knight ma być taką fortecą - Nie rozumiem myślenia CIPSOFT po cholere chcą cokolwiek wyrównywać - z druida nie zrobią knighta a z knighta nie zrobią druida,a oni usilnie do tego chyba dążą. Każda postać ma swoje zalety jak i wady,i tak było od początku Tibi,nie wiem po cholere te zmiany.
Nie wiem czy Cie to bawi czy nię, ale skoro ja, osobiscie SOLO biłem 70 elite knighta swoim low-levelowym sorcem <naprawde niski level> i on nie wyrabial z leczeniem i musial uciec? Coś tu jest nie tak...
tez gram w tibie dlugo, co z tego.. cip soft wszystko zawsze piperzy, co nie zmienia faktu ze i tak nadal sporo ludzi gra w ta gre. knight zawsze byl forteca ale nie jest, taka polityka producenta. juz to dawno powiedzialem, ze cipsoft "balansuje" kosztem klimatu i systemu gry, ktory sprawil, ze wogole kto kolwiek sie nia zainteresowal. knight mogl pozostac forteca tak jak byl kiedys. ale kiedys gdy juz bral te 5-6 dli na klate to nie mogl uderzac ich wszystkich na raz po 500-600 na ture, jak to mialo miejsce po letnim update. ogladaliscie filmy estroza~? (nie pamietam dokladnie nicku) 200 ek robi solo wszsytko w tej grze co chce, nie tylko bloczy ale tez zabija. solo. to wg mnie byla paranoja.
tez gram w tibie dlugo, co z tego.. cip soft wszystko zawsze piperzy, co nie zmienia faktu ze i tak nadal sporo ludzi gra w ta gre. knight zawsze byl forteca ale nie jest, taka polityka producenta. juz to dawno powiedzialem, ze cipsoft "balansuje" kosztem klimatu i systemu gry, ktory sprawil, ze wogole kto kolwiek sie nia zainteresowal. knight mogl pozostac forteca tak jak byl kiedys. ale kiedys gdy juz bral te 5-6 dli na klate to nie mogl uderzac ich wszystkich na raz po 500-600 na ture, jak to mialo miejsce po letnim update. ogladaliscie filmy estroza~? (nie pamietam dokladnie nicku) 200 ek robi solo wszsytko w tej grze co chce, nie tylko bloczy ale tez zabija. solo. to wg mnie byla paranoja.
Zgadzam sie - z updatu na update jest coraz gorzej - klimat znikł a nowi gracze i zapewne wiekszość tego forum nie wie co to jest "Pvp",gdyż nie miała szansy sie dowiedzieć.
Z jednej strony rozumiem CIPSOFT - hotkeye,zeby znikly macro.
Stamina - przeciwko Share...
Ale powiedz mi...U mnie to nie ma aż tak źle - straciłem jedynie 700 hp ze swojego leczenia.
Co ma powiedziec taki EO? Czy Seromontis? Leczył sie za 2k a do**bali mu jakies gó.wno,które mu daje 600 hp.
Od zawsze było,tak,że im postać silniejsza,tym dostaje coś więcej <czytaj - wyższy level,wszystko idzie proporcjonalnie do levela>
Ja np lubie samemu expić,i wiec jakim cudem ktoś mnie zmusza,zebym uzywal druida do expienia?
Tak,widzialem jego filmiki i sam tez tak robilem-ale w koncu w cholere czasu sie poświęciło na to..co i tak jak dla mnie jest niczym,kiedy widze,ze 100 ed soluje sobie Demon helmet quest ;p
Poza tym...sorce tez miały mort hury i te inne ;) Rownie dobrze mogly tak expić z blokerem ;P Wiec nie przekonal mnie Twój argument,jedynie druidy byly pokrzywdzone,bo nie mialy czegos podobnego do mort hura ;p
O chryste panie... skad sie tacy biora?;s wejdz sobie na erig net zobacz pierwsza 500 ludzi w expie
Elite Knight (299) Master Sorcerer (81) Royal Paladin (79) Elder Druid (33)
Sorcerer (4) Druid (3) Knight (1)
@Filmik fajny ^^
Osz,faktycznie masz podstawy ku temu,żeby zadawac takie pytanie ledwo tydzień po updacie ;)
1. 10 lat plx ?
2. Pomylileś jego mame z twoją starą -.-
Nie ma to jak kogoś besztać za kretyńskie zachowanie a później zachowywać sie identycznie.
Gratuluje ;)
to absolutnie nie jest argument przeciwko temu ze knight jest najgorszy ;o
taka polityka grupy debili ktorzy nie wiedza co robia.
to absolutnie nie jest argument przeciwko temu ze knight jest najgorszy ;o
taka polityka grupy debili ktorzy nie wiedza co robia.
Absolutnie sie zgadzam - i z 1szym i z drugim.
Apologise goes to... "Własciciel tematu",ale wydaje mi się,ze temat zmienił sie troszke w wywody na temat "Knight po updacie" ; p
A że,cholera jasna jestem tu bardzo rzadko...to akurat tu sie musialem wypowiedzieć ;]
Esz...może doczekam się czasów,kiedy wszyscy bedą sie wypowiadali na tyle na ile ich mozliwosci pozwalaja i ich wiedza,doświadczenie...
jeszcze co do tematu, ja to widze tak.
byl czas gdy postacie magiczne, glwonie te wysoko levelowe expily, szybko, sprawnie, masowo jedynm slowem pg.
po letnim update kolej na knighta, czyli to co wspomnialem masowe expienia h levelowych knightow na frostach, dlach i na czym tam jeszcze z e gran.
teraz wyglada na to, ze cipsoft sobie wymyslil "pora na palka niech sobie popguje!"
nie popieram tego ale w MOJEJ OPINII, (zeby sie nikt nie przyczepil) tak wlasnie sprawa wyglada.
Zgadzam sie - z updatu na update jest coraz gorzej - klimat znikł a nowi gracze i zapewne wiekszość tego forum nie wie co to jest "Pvp",gdyż nie miała szansy sie dowiedzieć.
Z jednej strony rozumiem CIPSOFT - hotkeye,zeby znikly macro.
Stamina - przeciwko Share...
Ale powiedz mi...U mnie to nie ma aż tak źle - straciłem jedynie 700 hp ze swojego leczenia.
Co ma powiedziec taki EO? Czy Seromontis? Leczył sie za 2k a do**bali mu jakies gó.wno,które mu daje 600 hp.
Od zawsze było,tak,że im postać silniejsza,tym dostaje coś więcej <czytaj - wyższy level,wszystko idzie proporcjonalnie do levela>
Ja np lubie samemu expić,i wiec jakim cudem ktoś mnie zmusza,zebym uzywal druida do expienia?
Tak,widzialem jego filmiki i sam tez tak robilem-ale w koncu w cholere czasu sie poświęciło na to..co i tak jak dla mnie jest niczym,kiedy widze,ze 100 ed soluje sobie Demon helmet quest ;p
Poza tym...sorce tez miały mort hury i te inne ;) Rownie dobrze mogly tak expić z blokerem ;P Wiec nie przekonal mnie Twój argument,jedynie druidy byly pokrzywdzone,bo nie mialy czegos podobnego do mort hura ;p
nie da sie ukryc, wiesz o czym mowisz.
ja nie pochwalam polityki cipsoftu, nie mysl sobie. poprostu stwierdzili, ze musza wyeliminowac jakos "problem" <-- pojecie wzgledne, zalezy od punktu widzenia..... expiania knighta na wszystkim i bez ograniczen. rozwiazali go, moim zdaniem w najglupszy z mozliwych sposobow, w sumie to kazdy problem taka droga wlasnie jest rozwiazywany.
PronEnya
15-12-2007, 15:42
Ich polityką jest rozwiązywanie problemów , tylko przy takim działaniu tworzą nowe , coraz większe problemy.
ich rozwiazywanie problemow polega na wprowadzaniu sztucznych ulepszen nie przystajacych do realiow panujacych w grze.
Nie wiem czy zauważyliście ale teraz takiego 100 knighta jest o wiele trudniej zniszczyc. Dlaczego? Otóz teraz knight moze sie leczyć 2 razy na ture co daje mu MINIMUM 1200 hp. Przed upem 100 knight mógł sie leczyć za około 600 hpna ture. Chyba jest jakaś różnica nie? I co z tego, że drożej? Pamiętacie 80 knighta z 3 parami softów i kilkoma bp UHów na gs island? Siedział sobie po 10h i bylo cacy. Teraz też tak może. Tylko drożej. Sorcowie mimo tego updatu i tak expia drogo. Jedyną wadą jest to, ze 200+ knighci juz zawsze beda sie leczyli za 1300~ hp, ale to nie jest wielki problem(zawsze moga jeszcze używać exany mort ktora na tym lvlu po 200+ pewnie leczy...)
Kthxbye
Ladnie, 150+ palki rzadza :)
Greetings mate ;)
;|
Kup Se Musk
Nie wiem czy zauważyliście ale teraz takiego 100 knighta jest o wiele trudniej zniszczyc. Dlaczego? Otóz teraz knight moze sie leczyć 2 razy na ture co daje mu MINIMUM 1200 hp. Przed upem 100 knight mógł sie leczyć za około 600 hpna ture. Chyba jest jakaś różnica nie? I co z tego, że drożej? Pamiętacie 80 knighta z 3 parami softów i kilkoma bp UHów na gs island? Siedział sobie po 10h i bylo cacy. Teraz też tak może. Tylko drożej. Sorcowie mimo tego updatu i tak expia drogo. Jedyną wadą jest to, ze 200+ knighci juz zawsze beda sie leczyli za 1300~ hp, ale to nie jest wielki problem(zawsze moga jeszcze używać exany mort ktora na tym lvlu po 200+ pewnie leczy...)
Kthxbye
Wszyscy ktorzy tak gadaja powinni sie przekonac na wlasnej skorze jak jest naprawde. Przykladowo 188 ek padl od 4 sorcow 100~, 3 knightow i palka. Dodam ze sorcowie uzywali tylko sd. Typ zdazyl uzyc 4 potionow w trakcie przyjmowania na siebie sd.
Kthxbye.
neopostman
16-12-2007, 17:59
kazdy ma tu troche racji, ale na ocene upda'tu przyjdzie czas. jedyne co mnie naprawade dziwi to ci knighci, ktorzy po letnim upda'cie nazekali ze gra stala sie z latwa, a teraz daja retired bo sie trudno zrobilo.. trudno, nalezy sie nie poddawac i poczekac do nastepnego updat'u a nie wytykac bledy innym i mowic jaki to po*****y jest CipSoft. CipSoft swoja robote robi i jeszcze nie skonczyl bo to nie koniec balansowania..
przestancie sie klocic bo naprawde, niektorzy przez to pokazuja swoj (nijaki) poziom kultury osobistej.
Chyba już zabardzo chcesz być fachowcem skoro uważasz, że 130 ek to low level.
Film jak film, średni, nic spejclanego.
kazdy ma tu troche racji, ale na ocene upda'tu przyjdzie czas. jedyne co mnie naprawade dziwi to ci knighci, ktorzy po letnim upda'cie nazekali ze gra stala sie z latwa, a teraz daja retired bo sie trudno zrobilo.. trudno, nalezy sie nie poddawac i poczekac do nastepnego updat'u a nie wytykac bledy innym i mowic jaki to po*****y jest CipSoft. CipSoft swoja robote robi i jeszcze nie skonczyl bo to nie koniec balansowania..
przestancie sie klocic bo naprawde, niektorzy przez to pokazuja swoj (nijaki) poziom kultury osobistej.
To do jasnej cholery ile można balansować 4 profesje?
Już im to zajmuje kilka lat, a ulepszanie polega w gruncie rzeczy na tym, że wszystkie profesje są coraz silniejsze.
Kiedyś jak 50 lvl zabił DLa to było "OMG OMG OMG", a teraz to 50 ed może na DLach expić bez utamy i walić z frigo hura.
Jeszcze kilka lat i dojdzie do tego, że 8 lvle będą chodzić na orshabaale i je zabijać na raz z utevo lux :/.
Jucha Furora
17-12-2007, 13:55
Zanim to wszystko wyrownaja ta gra kompletnie straci kilmat,
jezeli na poczaktu bylo dobrze to po co to wszystko?
Moje propozycje sa takie:
-mogli poprawic grafike
-wprowadzic wandy/rody aby postacie magiczne nie musialy expic roznymi rodzajami broni.
-No i może hotkeye i stamina hotkeye tylko po to zeby boty poszly spac.
pzdr
Jakby ten gość odpisywał na wszystkie PMy to by od hatchlinga padł o0. A tak w ogóle:
Cipysoft ROX!!!!! PRZY NASTĘPNYM UPIE TEN SAM RP WYROBI TUTAJ 1000k/H :D
@autor tematu
widzew and ruch pedałów dwoch ^.-
t.a.g:)
Chyba już zabardzo chcesz być fachowcem skoro uważasz, że 130 ek to low level.
Film jak film, średni, nic spejclanego.
Biorąc pod uwagę ilość osób 150-200-250lvl i to, że już coraz więcej jest 300lvli. To 130, to low lvl.
Venodrax
20-12-2007, 18:27
Jak By GoblinSworder tam byl to by zbieral kase ponim :D8o
spoko filmik , nie ma to jak 150 lvl + :D
Smerf.Secura
20-12-2007, 19:13
18:16 Martha of Mazi [91]: Falcon macie nadal mms na sell ?
Szkoda , że auto sharuje :/
nie narzekajcie na kazdy update.. wszytko jest kwestią przyzwyczajenia;]
Przybitek
20-12-2007, 22:20
Heh kiedyś taki wynik był nie do osiągnięcia.... szkoda że już nie ma takiej współpracy jak kiedyś ciągle hunty solo
Szczerze mówiąc to ciężko grać w tibie, chodząc do liceum, gdzie co pół roku powstaje nowy update, do którego zmian trzeba sie przyzwyczajać następne pół roku, a gdy już sie człowiek przyzwyczai jest następny up, następne 6 miechów i tak w koło macieja. To jest jak naprawianie domu, który nadaje sie do rozbiórki, co raz to nowe łaty, co raz to nowe belki, a dom dalej sie sypie bo struktura jest jebnięta.
Wytłumaczcie mi kolejną kwestię..jak można co up zmieniać sytuacje fizycznych do magicznych o 180stopni?
@down
zapomniałeś dodać, że wtedy robiłeś się co raz piękniejszy:) <3
Wytłumaczcie mi kolejną kwestię..jak można co up zmieniać sytuacje fizycznych do magicznych o 180stopni?
No tak, zwłaszcza jak to było między update 7.1 a 7.6... normalnie nie można było się połapać w tych obrażeniach!
ehuashuashu owned 100 lvle płaczą o knighta a ja mam 48 lvl knighta i mi sie nim całkiem wporządku gra gz ? o.O po upie mimo że mam sorka to dalej gram knightem i jest good zamiast stękać i kwękać to poszlibyście poexpić
trudno sie dziwic, ze gra ci sie w porzadku, skoro wielokrotnie powtarzano, ze gdzies do 120-130 levelu knight praktycznie nie odczuje roznicy. Roznica jest, i to znaczna, na levelach znacznie przekraczajacych 150, bo na dzien dzisiejszy lev 300 leczy sie porownywalnie z lev 100, a z racji tego ze wbil ilestamdziesiat razy wiecej expa i liczy na huntowanie ciut mocniejszych potworkow moglby oczekiwac troche wiecej.
@Troche up
Ktostam broniacy fluidow ze mozemy uzyc teraz 2x szybciej....
Otoz gowno prawda, od zawsze fluidy maja taki sam exhaust jak mialy uhy >.>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.