zaloguj się

Pokaż pełną wersje : postman quest - pomylilam sie, nie idzie skonczyc questa?

Natti_Felisimo
14-12-2007, 00:18
elo,

postaram sie bez konkretow, zeby nie byl to quest spoiler - w ktoryms z etapow (z rachunkiem za kapelusz) mam rozmawiajac z delikwentem 4 razy powiedziec slowo AAA a za piatym razem slowo BBB. Pomylilam sie, i za piatym razem znow wyjechalam z AAA. No i cala konwersacje szlag trafil, zostalam wyslana na drzewo eleganckim "Get lost!" i od tamtej pory nie moge ukonczyc tej misji, gdyz za kazdym razem gdy wracam do rozmowy slysze "Get lost!".
Nie pomoglo wracanie do Kevina na poczcie (mowi, ze mam nieukonczona misje). Myslalam, ze po update cos sie odblokuje, lecz nie.
Jak moge ukonczyc te misje?

..::QRAS::..
14-12-2007, 07:54
chyba juz nic nie poradzisz ale dawno juz robilem postmana i nie przypominam sobie by mowic cos aaa bbb ?

Rybzor
14-12-2007, 07:59
chyba juz nic nie poradzisz ale dawno juz robilem postmana i nie przypominam sobie by mowic cos aaa bbb ?
Te aaa bbb to tylko takie przykłady, coś jak x i y w matematyce :baby: :(

@topik
Aby upewnić się, że nie możesz ukończyć postmana, zacznij go od początku. Albo trafisz na moment, w którym możesz zacząć kontynuować, albo po prostu nic nowego się nie stanie i quest szlag trafił : P.

Aha i chyba wiesz, że aby ukończyć postmana trzeba mieć pacc.

Natti_Felisimo
14-12-2007, 13:43
Nawet nie moge zaczac od poczatku, gdyz jak wracam do Kevina i mowie "hi, mission" czyli jak za pierwszym razem, to on mowi, ze nie ukonczylam biezacej misjii. Mam PACC oczywiscie. Znaczy sie, ze sie nic nie da zrobic ;( A tak mi zalezalo na dodatkowych skrzynkach pocztowych, juz pal licho tansze parcele i podroze..

Natti_Felisimo
14-12-2007, 13:49
Nawet nie moge zaczac od poczatku, gdyz jak wracam do Kevina i mowie "hi, mission" czyli jak za pierwszym razem, to on mowi, ze nie ukonczylam biezacej misjii. Mam PACC oczywiscie. Znaczy sie, ze sie nic nie da zrobic ;( A tak mi zalezalo na dodatkowych skrzynkach pocztowych, juz pal licho tansze parcele i podroze..

Natti_Felisimo
14-12-2007, 14:03