Pokaż pełną wersje : Quary na Tyrsung
Witam.
Mam dostęp do tej wyspy, lecz niewiem gdzie się znajdują tam quary. Za wszelką pomoc dziękuje
Quary są POD Tyrsung. Na Frozen Trench. Kojarzysz taki statek na wyspie? Z helmet of the deep i odpowiednią misją explorer society możesz tam wejść.
Dodam, że żeby tam wejsc trzeba mieć zrobionego explorera w 95%...
Wchodzi się przez statek na południu tam gdzie są piraci :p
Zrobiłem już Quest na Callase i zamierzam się tam wybrać po tusz od Constrictora tylko jest jeden mały problem. Słyszałem, że teleport do wyjścia jest zupełnie gdzie indziej, niż tam gdzie się pojawiamy na zejściu pod wodę. Czy to prawda?
Proszę o odpowiedź zaawansowanych graczy, a nie ludzi, którzy CHYBA wiedzą.
Piszę w tym temacie, bo nie chce robić nowego.
Maciektgk
29-12-2007, 13:19
Nie. Gdy skaczesz pod wodę pojawiasz się przy teleporcie. Radze uważać , ponieważ przy tp respia sie 3 quary albo więcej.
12345666
03-01-2008, 12:26
Dostęp do quar na tyrsung otrzymuje się po wykonaniu całego norsemana i misjii na calassie. Quary które są przy tp padają na 1-3 hita wiec nie ma żadnych problemów...
Po atrament proponuje wysłać kolegę lub udać sie na gorome :)
motorolka164
03-01-2008, 15:58
Pojawiasz sie 2 kratki pod tp. Jesli nic nie ma lurniete dopiero wyjdzie ci 1 lub 2 quary cons~. 60 sorcem daje rade. Btw ink moze zebrac ktos kto jest na tej misji jestera lub dalej.
.
Po atrament proponuje wysłać kolegę lub udać sie na gorome :)
Uwaga!
Kolega próbował mi napełnić butelkę ale niestety , kto już ma wykonany quest na jester outfit i już brał atrament niemoże tego robić drugi raz!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.