Pokaż pełn± wersje : Nowa Wojna - Poland vs Espaniol and Brasile
TheDarkTracer
14-12-2007, 23:23
Mam nadzieje ze kazdy znas przylonczy sie do wojny :D Hiszpania zaczela nas bic i tak zaczeli naszego wraa juz pare typa ubilismy dzisiaj byla potyczka mala na Ghost land jutro podobno w Kazordon i Ab :D Wiecej newsow dodam jutro :)
A tu jeden screan z wara z Ghostland wiecej bylo dedow na gorze
Screan:
http://img147.imageshack.us/img147/1376/beztytuufr9.jpg
Pozdrawiam :D
Picinhoxs
14-12-2007, 23:45
O.o o.O
moze ja sie przylacze :D
Nacpany_Wlodek
15-12-2007, 01:36
Drodzy debile w biało - czerwonych outfitach, wyjdĽcie i nie trzaskajcie drzwiami. Mam dla was dobra nazwę waszego war teamu - "Zespół Downa" będzie w sam raz.
Doom Terror
15-12-2007, 02:44
dobrze ze nie jestem latynosem!O.o rolling on the floor
TheDarkTracer
15-12-2007, 09:44
Drodzy debile w biało - czerwonych outfitach, wyjdĽcie i nie trzaskajcie drzwiami. Mam dla was dobra nazwę waszego war teamu - "Zespół Downa" będzie w sam raz.
Wiem dlaczego tak sadzisz bo sam bys sie bal isc na wara ze padniesz...
Lol, widzialem ostatnio ekipe polakow w carlin bili sami siebie...
Picinhoxs
15-12-2007, 15:24
Bylem innym charem na wojnie
Jak jakis gosc widzial ze ktos ma sd to ubjali sami siebie
aby miec troche frajdy z uzycai z sd....
Zespol downa macie racje
paca sie boja bic 12lv.
Thuygioshok
15-12-2007, 16:32
w carlin to my takich kulujemy xd
br edit dla boba
Nacpany_Wlodek
15-12-2007, 18:10
Tak, boję się waszego comba z różdzek na bocie.
Może sie kto¶ do Was "przylonczy" jak to napisale¶ ...
Thuygioshok
15-12-2007, 23:12
kolejnt post filusha i kolejny raz pierdolnalem glowa w monitor xd
bawimy sie w 3-4 w carlin ostatnio, mam z 4 fragi na idiotow w bialo-czerwonych outfitach. w carlin nie mozna do depo wejsc bo ich jest pelno, kto sie jeszcze dziwi dlaczemu nie polacy sie nie przyznaja do narodowosci? br sa gorsi? przynajmniej nie lataja i "polska RZAAADZI!@!11" mowi 6 knight z carlin, dla mnie to kompromitacja
@bob
ta zmienie, wczoraj stalem przed carlin sathem krzyczalem "POLAND SUCK" to mnie trapneli ;f ale skulli pro nie wlaczyli
Doom Terror
15-12-2007, 23:39
Osobiscie na naszym serwie,uogolniajac narodowosciowo to "br" sa najbardziej normalna nacja,z kazdym brazylijczykiem z jakim rozmawialem to wiedzialem ze jest to normalny czlowiek,a z polakami hmm,sa plebki ktore majac wysoki lvl(chociaz to staje sie ostatnio takze modne wsrod low/mid lvli z plecami/hlvl rl'sami) jada cie od kurw itp i mysla ze dzieki temu sa mocni,za kazdym razem mocno pizgam z takiej osoby i smieje sie jak mozna byc tak ograniczonym i wyobrazam sobie czy ta osoba bylaby w stanie mi to powiedziec prosto w oczy.Tego sie niestety nie dowiemy,bo znamy samych siebie na tyle na ile nas sprawdzono.Ta wojna jest zalosna,klepac kogos za to ze nie jest danej narodowosci to idiotyzm,takie moje zdanie.
FELIX* zmien ten podpis bo powiem na forum ze jestes br i cie "spekujom" -.-'
Nacpany_Wlodek
15-12-2007, 23:40
22:45 Wloski San Drogo [10]: BUY WAND OF DRAGONBREATH << AB >> (SZYBKO POLSKA ZADZI ) FAST
Uwaga! "polski team" sie szykuje!
Uwaga! "polski team" sie szykuje!
Biorę mi¶ka przytulaska i chowam sie pod łóżko :(
żal
to powinna być wojna pojebane polskie dzieci tibii vs kto¶ tam..
dowalmy tym brazolom i hiszpancom
POLAND ROX :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.