Pokaż pełną wersje : 85ms na dl'ach
Mazur199
15-12-2007, 01:40
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35115
Poszedłem sprawdzić jak to jest w rzeczywistości :P
Oris Palladyn
15-12-2007, 10:47
lal gratz nupie -.-
omg
jaki teraz zasieg ma woce? o.O
no coz moim zdaniem troche za latwo sie zrobilo
Weźcie pod uwagę to, że to jest 85 lvl postać i w sumie powinna radzić sobie z takimi potworami, więc sobie radzi, a szanse na śmierć wciąż są (wystarczy pechowe 2x f wave od dwóch dli, jakby sie jakiś zrespił).
Filmik fajny, chodź krótki. Irytowała mnie trochę ta niepotrzebna exura gdy tylko straciłeś 20 hp ;;.
Precelfan
15-12-2007, 14:32
tak łatwo to nie jest bo na 78 ms padlem na 2 fireballe przez nieuwagę :(
Mazur199
15-12-2007, 14:34
Weźcie pod uwagę to, że to jest 85 lvl postać i w sumie powinna radzić sobie z takimi potworami, więc sobie radzi, a szanse na śmierć wciąż są (wystarczy pechowe 2x f wave od dwóch dli, jakby sie jakiś zrespił).
Filmik fajny, chodź krótki. Irytowała mnie trochę ta niepotrzebna exura gdy tylko straciłeś 20 hp ;;.
na lucerze swoim 66lvl kina zgasiłem combo od dl 550hp+ wiec tutaj ciagle ryzykuje, wole stracic te 25many niz 300k expa ;>
dzieki all za komenty
na lucerze swoim 66lvl kina zgasiłem combo od dl 550hp+ wiec tutaj ciagle ryzykuje, wole stracic te 25many niz 300k expa ;>
dzieki all za komenty
Po update pojęcie "combo" nie występuje w tibii. Chyba, że pvp.
A i exura bierze teraz 20 many, a nie 25 =P
Po update pojęcie "combo" nie występuje w tibii. Chyba, że pvp.
A i exura bierze teraz 20 many, a nie 25 =P
Mylisz się, nie usunięto wszystkim potworom combo, np taki dl nadal może combo walnąć, z początku test serva dl nie mógł walić combo, ale potem trochę to zmienili, gdyż dl był za łatwy, usunięto combo po updacie, ale tylko niektórym potworom.
Mylisz się, nie usunięto wszystkim potworom combo, np taki dl nadal może combo walnąć, z początku test serva dl nie mógł walić combo, ale potem trochę to zmienili, gdyż dl był za łatwy, usunięto combo po updacie, ale tylko niektórym potworom.
Jakoś tego nie zauważyłem, gdyby tak było, chyba dawno bym zginął swoim 79 druidem.
Chyba, że nie wiesz co to znaczy combo.
Gdzie te czasy kiedy robiło się cały tydzień runki żeby pójść w sobote/niedziele na hunt? :(
moze, uderza raz slabiej raz mocniej ale napewno nie jest to COMBO takie jak przed update kolego.
Haha8o, ladnie se teraz poczynaja sorki / duruty
Jakoś tego nie zauważyłem, gdyby tak było, chyba dawno bym zginął swoim 79 druidem.
Chyba, że nie wiesz co to znaczy combo.
moze, uderza raz slabiej raz mocniej ale napewno nie jest to COMBO takie jak przed update kolego.
Ryba nie wiesz nie wypowiadaj, dl być może jest słabszy po updacie, ale nie jest tak, że nie walnie żadnego combo, jestem tutorem i wiem co wprowadzali podczas test serva, dl może walnąć combo ale nie takie jak przed updatem, tak jak napisałem prędzej niektóre potworki, nie mogą walić w ogóle combo, niektóre mogą ale słabiej, a niektóre walą tak jak waliły przed updatem
Ryba nie wiesz nie wypowiadaj, dl być może jest słabszy po updacie, ale nie jest tak, że nie walnie żadnego combo, jestem tutorem i wiem co wprowadzali podczas test serva, dl może walnąć combo ale nie takie jak przed updatem, tak jak napisałem prędzej niektóre potworki, nie mogą walić w ogóle combo, niektóre mogą ale słabiej, a niektóre walą tak jak waliły przed updatem
Problem w tym, że to ty nie wiesz, piszesz puste słowa nie przedstawiając żadnych konkretów. Powiedz mi zatem, co rozumiesz przez to:
dl może walnąć combo ale nie takie jak przed updatem
To moze ja wtrące swoje 3 grosze :>
Otóż potwory combo walnac moga ale tylko skladajace sie z 2 atakow ( melee + spell) nie wiem czy to tyczy sie rowniez areny i jakichs bossow ale tak jest ze zwyklymi potworami tpu DL Hydra etc
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.