Pokaż pełną wersje : Nowa wojna
a wiec, mam taka propozycje dla zainteresowanych, którzy chcieli by wykorzystać swoich Low leveli lub noob charów do celu do Rozjebania guildi "Dark assasin" same nooby, a kozaczą jak nie wiadomo jaką guildie by mieli xD.
Ja*
09:22 Harelos[23]:u are hunted now, so you'll send me 10k/edron or i go for killing you!..
Przyjaciel z Dark assasin* xD
09:22 Gream Gold[28]: hahaahd myslisz ze boje sie takiego huja mozesz mi polizac rusz mnie to bedziesz z moja guildia rozmawaic hahaha smieszny jestes muj maly jebany huju ...
+ jeszcze nawet ortografi nie zna xD. Nie tylko on denerwuje broniac sie swoja guildia raz juz padl niedlugo padnie znowu ;].
Btw. Recrutujemy do guildi 20+ na wojne z nimi najlepiej by bylo jak by duzo osób doszlo by byl war. Wiec najlepiej napiszcie na 1183903 (gg) nick, level, profesja postaci, dlaczego byscie chcieli dosc. ;] Bo czasami jest tak "ja nic o wojnie nie wiedzialem xD, wiec jesli nie macie co robic, a chcieli byscie sie zabawic to zapraszam Wszystkich. Potem okreslimy Open battle z nimi. Mysle jak duzo osob dojdzie o kupieniu Guild hOuse. Jako tak zwana nasza "baza" xD.
Wiec zapraszm Guildia nazywa sie "Navi the Vision" duzo osob nie ma lecz mysle ze za tydzien bedziemy gotowi na starcie z wrogiem.
Wiec zapraszam zainteresowanych. + przy wojnie lepiej by bylo gdy bysmy mieli Venta. ;]. Lub team speak. Lub cos takiego. xD
dudek_lfc
15-12-2007, 12:32
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 124
name plx?
Poniewaz? Co planujesz dac mi prezent?
Mhmm może nasze Ex Lage stare dolaczy ;<
pogadaj z Duukim
Slide_Aurea
15-12-2007, 14:21
Propozycja jest ciekawa ;D Może i ja bym się zabawił moim noobkiem ^^ Odezwę się =)
Mhmm może nasze Ex Lage stare dolaczy ;<
pogadaj z Duukim
hehe fajno by było xD
Rydzy Squad dolaczy :]
Oraganizuje juz team;p
/Atia~
Ale hardcore, war 20+ leveli xD. Chociaz to tez nie jest zle widowisko jak leca sd'ki po 70, hmm po 20 haha xD. Oni maja 70 ludzi w guildi. A jak sie dowiedza o wojnie 40 max zostanie. ;p
MieChO_SlaiT
15-12-2007, 14:40
I`m in!;] YoYoYo
hehe fajno by było xD
jezeli to jestes Ty frixar to podziekuje :)
Ja tez moglbym sie pobawic moim druidkiem ;)
13:56 Warning! The murder of Afariak The Demon was not justified.
jezeli to jestes Ty frixar to podziekuje :)
Ja wiem o kogo wam chodzi. Tego noobka co tu pisal :>.
Ale jesli myslicie, ze to ja to, nie jestem ja. Ja mam tego frixara, ale po kilku dniach bana dostalem.
Ja*-
Lolexx (15-11-2007 22:23)
Debilu nie pisz na tym forum jada po tobie jak po psie -.-.
Old Frixar*-
Mateusz (15-11-2007 22:23)
ee... to wlasnie ja po nich jade mysla, ze niewiadomo kim sa, nie bede juz pisac bo szkoda mojego czasu z noobami!!!
13:56 Warning! The murder of Afariak The Demon was not justified.
hehe.. ale koles xdd
To jestem ja poniewaz jak ktos po mnie jedzie to zazwyczaj, Wychodze z Forum.
Powiem teraz jak to bylo z Frixarem. KIedys z rok temu zrobilem takiego chara o nicku frixar. Zrobilem nim 48 level. Lecz mialem problemy w szkole z dziewczyna itp. wiec przestalem wogole grac. Koles zaproponowal mi za firxara 300zl to nie mialem co z nim zrobic to go sprzedalem, lecz dzien po dniu frixar mial coraz miejszy level. Domek stracil 43 sqm w libety. Za jakies 3-4 miechy wyrównalem swoje w szkole itd. chcialem zas znowu grac frixarem. Lecz on mial juz 21 level. Koles zrobil kilka leveli i odkupilem go za 10 zl :D. Kupilem pacc zaczelem nim grac od 26 levela. po pewnym czasie musialem jakos ze skillami wyrobic, ale nie chcialo mi sie wiec stawialem na bocie. i "your account is banished". Dostalem Nalex za free 27 palla. Kupilem na niego pacc i zaczelem nim sobie z kolega troszke grac, kolega mial hacka i Rs 3 level's down.
Tyran The Bro'war
15-12-2007, 18:59
też się na to pisze ;d
dudek_lfc
15-12-2007, 19:28
Poniewaz? Co planujesz dac mi prezent?
nie , poprostu jestem pewien ze nie masz takiego chara:)
nie , poprostu jestem pewien ze nie masz takiego chara:)
Nie znasz moich mozliwosci. :D
A wiec nicki dajcie. Noobów waszych. :) Zeby team w kupie był.
Ale jesli myslicie, ze to ja to, nie jestem ja. Ja mam tego frixara, ale po kilku dniach bana dostalem.
Ja*-
Old Frixar*-
ee... to wlasnie ja po nich jade mysla, ze niewiadomo kim sa, nie bede juz pisac bo szkoda mojego czasu z noobami!!!
No on to jest "pro gejmer" albo jakims "gej masterem" na otsie ha
Ta ta i obudziles sie z reka ......
Dosc ciekawie to opowiadasz more more more more plz !!! Moze opiszesz nam jeszcze jak robiles te lvl na frixarze hmm ?
To jakie ty masz mozliwosci ?!?! Napisz nam name twojego chara albo chociaz lvl
Ps. Po co zalozyles nowe teamt ? Tak ci sie nudzi w domu ?
No on to jest "pro gejmer" albo jakims "gej masterem" na otsie ha
Ta ta i obudziles sie z reka ......
Dosc ciekawie to opowiadasz more more more more plz !!! Moze opiszesz nam jeszcze jak robiles te lvl na frixarze hmm ?
To jakie ty masz mozliwosci ?!?! Napisz nam name twojego chara albo chociaz lvl
Ps. Po co zalozyles nowe teamt ? Tak ci sie nudzi w domu ?
No no, skoro ci sie tak podoba to moge ksiazke specjalnie dla ciebie napisac... Nie mam zamiaru podawac nicku :), zeby pózniej problemów miec od chuja..
Trudno zebys podal name jak nie masz takiego chara ..... Wiec mi tu za przeproszeniem nie pierdol smetow.
No napisz ksiazke "jak wbic 48 lvli w rok"
Trudno zebys podal name jak nie masz takiego chara ..... Wiec mi tu za przeproszeniem nie pierdol smetow.
No napisz ksiazke "jak wbic 48 lvli w rok"
PO 1 naucz sie czytac ze zrozumieniem, bo ty nawet nie wiesz o czym myslisz... Po 2 wiesz mądrować to mozesz do kogo innego. Pierolisz o czym, a nawet nie wiadomo o czym.
Chomsky_91
16-12-2007, 09:07
JA SCEM NAPINKE !!! :D
Teza:
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 124
Dowód:
105 Bump of Aurea 124 30803452 ( Elite Knight)
106 Ozur 124 30700573 (Master Sorcerer)
107 Warlord Conny 124 30662583 (Elite Knight)
108 Edozev 124 30487809 (Elite Knight)
109 Xarcus 124 30349796 (Knight)
110 Yokonzu 124 30280919 (Royal Palladin aka Maxpoder Avatars więc to napewno nie ty)
Wniosek:
Stan: Możliwe
Profesja: Możliwe
Świat: Możliwe
Poziom: Niemożliwe :) poprostu kłamiesz :)
Na moje to jest ten frixar stary ;d
Ja moze zrobie na fast sorka na tym servie, mysle ze 2-3 dni i bedzie 30 lvl, wtedy CI pomoge.
Slide_Aurea
16-12-2007, 11:06
Dobra, a czy to ważne czy to Frixar czy nie? Pk, w teamie zawsze można... :D
@ up
Ale PK z noobami nie ma sensu :D
ziomus podaj nick chociaz nooba, bo wypowiadasz wojne a nawet niewiemy kto to robi..
ziomus podaj nick chociaz nooba, bo wypowiadasz wojne a nawet niewiemy kto to robi..
Nalex 39 Royal... ( Navi the Vision )
Wogole po co wam to czy mam ten 124 nie ma to znaczenia. Jest to moja strawa i nie chce i nie mam zamiaru sie tłumaczyć mam i już, zmienilem i konice tematu wtedy. A co do frixara chuj mnie to obchodzi co wy o tym myslicie to nie ja pisalem na tym zajebanym forum. Ale ze ktos gral na jakims charze to nie znaczy, ze odrazu pisalem na forum. Kiedys w z 1,5 roku temu pisalem, lecz ostatnio nawet tym sie nie interesowalem. Jedynie pisalem na tibia.com, ale to nie ma znaczenia. Nie wiem co myslicie o mnie, ale ma to najmiejszego znaczenia. I nie mam zamiaru dalej sie na ten temat tłumaczyć.i nie udowodnisz mi tego. Chociaż nie wiem jak bys to zrobic chciał. ;]
I koniec offtop~ teraz zajmijmy sie zbieraniem teamu na noob war, jesli komus sie to nie podoba to nie zmuszam poprostu robie to jesli ktos chciałby sie rozerwac. xD
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Owned !! Jednak nie masz tego chara ...
Zamiast 124 trzeba bylo odrazu 1000 wpisac. Dzieki za name zobaczymy jak pojdziesz z lvl :)
Zastanawial bym sie czy rowniez twoj wiek sie zgadza bo twoje posty sa "denne"
Ps. Moge pisac co mi sie podoba i gdzie mi sie podoba :P
thebassa
16-12-2007, 20:08
taaa....
Po co komu regulamin.
Nazwy tematów też są po to "żeby były" eh
jak się będę nudził to się z wami pobawię :x
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Owned !! Jednak nie masz tego chara ...
Zamiast 124 trzeba bylo odrazu 1000 wpisac. Dzieki za name zobaczymy jak pojdziesz z lvl :)
Zastanawial bym sie czy rowniez twoj wiek sie zgadza bo twoje posty sa "denne"
No, no co by powiedzieć o twoich postach nie wiesz o co chodzi wpier**la** sie i zaczynasz krytykowac. Zmienilem, zebys kolejnych problemów nie szukał i dalej nie starasz sie czytac ze zrozumieniem.
A moze w ogole czytac nawet nie potrafisz wołasz mame zeby ci to przeczytala, bo to co ty w ogóle piszesz to przekracza wszelkie granice.
Gdybyś ty widzial co piszesz...
Jednak jestem ciekaw twojego wieku, pochwal sie.
Chcesz sie kłócic? Prosze, lecz na tym dobrze nie wyjdziesz. :> Nie wiesz wogóle z nim masz doczynienia, a skaczesz jak nie wiadomo co. Szukasz poprostu kogos, zeby pogadać, ale wiem, ze tego normalnie nie potrafisz i chcesz sie pokłócić, ale to nie jest forum o kłóceniu sie, lecz
forumTibia.pl Chyba, ze nie rozrożniasz.
"Denne"- wiesz w ogóle co to znaczy? Bo wydaje mi sie, ze nie. Twoje posty są bez sensu i "denne", nie chcialem tego pisac wczesniej, ale tak jest i juz.
1. No, no co by powiedzieć o twoich postach nie wiesz o co chodzi wpier**la** sie i zaczynasz krytykowac. Zmienilem, zebys kolejnych problemów nie szukał i dalej nie starasz sie czytac ze zrozumieniem.
2. A moze w ogole czytac nawet nie potrafisz wołasz mame zeby ci to przeczytala, bo to co ty w ogóle piszesz to przekracza wszelkie granice.
3. Gdybyś ty widzial co piszesz...
4. Jednak jestem ciekaw twojego wieku, pochwal sie.
5. Chcesz sie kłócic? Prosze, lecz na tym dobrze nie wyjdziesz. :>6. Nie wiesz wogóle z nim masz doczynienia, a skaczesz jak nie wiadomo co. 7. Szukasz poprostu kogos, zeby pogadać, ale wiem, ze tego normalnie nie potrafisz i chcesz sie pokłócić,8. ale to nie jest forum o kłóceniu sie, lecz
1. Chyba wiem o czym pisze ale ty nie potrafisz sie wytlumaczyc ze swojego 124 lvl
2. tobie pewnie cala rodzina pomaga myslec nad postami ?
3. Jestem swiadomy tego co pisze :)
4. 17 lat
5. Wez przestan juz prosze ... Juz sie tak boje ze schowam sie zaraz pod lozko
6. No z kim mam do czynienia daj nam name tego 124 lvl chyba ze to byla postac na otsie .... No chyba ze mam do czynienia z "liamem darkosorkerem( muahahahah) Prosze daj name zobaczymy czy jestes taki "silny" jak na forum
7. No tak i ty jestes ta osoba !!
8. Forum to dyskusje a dyskusje czesto prowadza do klotni hmm ?
@thebassa
Regulamin jest po to zeby go lamac :)
Xtremello
16-12-2007, 22:11
No, no co by powiedzieć o twoich postach nie wiesz o co chodzi wpier**la** sie i zaczynasz krytykowac. Zmienilem, zebys kolejnych problemów nie szukał i dalej nie starasz sie czytac ze zrozumieniem.
A moze w ogole czytac nawet nie potrafisz wołasz mame zeby ci to przeczytala, bo to co ty w ogóle piszesz to przekracza wszelkie granice.
Gdybyś ty widzial co piszesz...
Jednak jestem ciekaw twojego wieku, pochwal sie.
Chcesz sie kłócic? Prosze, lecz na tym dobrze nie wyjdziesz. :> Nie wiesz wogóle z nim masz doczynienia, a skaczesz jak nie wiadomo co. Szukasz poprostu kogos, zeby pogadać, ale wiem, ze tego normalnie nie potrafisz i chcesz sie pokłócić, ale to nie jest forum o kłóceniu sie, lecz
"Denne"- wiesz w ogóle co to znaczy? Bo wydaje mi sie, ze nie. Twoje posty są bez sensu i "denne", nie chcialem tego pisac wczesniej, ale tak jest i juz.
Grozisz mu ?
LUBISZ TO SUKO
hehehehe :D
Konduktor
16-12-2007, 23:01
ahahahah rozbawił ten temat, ludzie z tibia.pl nadajecie sie tam bardzo nie ma co z sd combo pojedziecie ich jak sie patrzy
Grozisz mu ?
LUBISZ TO SUKO
hehehehe :D
Film "Job" xD.
1. Chyba wiem o czym pisze ale ty nie potrafisz sie wytlumaczyc ze swojego 124 lvl
2. tobie pewnie cala rodzina pomaga myslec nad postami ?
3. Jestem swiadomy tego co pisze
4. 17 lat
5. Wez przestan juz prosze ... Juz sie tak boje ze schowam sie zaraz pod lozko
6. No z kim mam do czynienia daj nam name tego 124 lvl chyba ze to byla postac na otsie .... No chyba ze mam do czynienia z "liamem darkosorkerem( muahahahah) Prosze daj name zobaczymy czy jestes taki "silny" jak na forum
7. No tak i ty jestes ta osoba !!
8. Forum to dyskusje a dyskusje czesto prowadza do klotni hmm ?
@thebassa
Regulamin jest po to zeby go lamac
Zal, zal, zal. Nie wiem czy smiac sie czy plakac. Dziecino jak bym mial twój wiek okreslac to ty nawet do podstawówki bys sie nie nadawal. Pierdolisz o wieku, a sam kuraw z klockami po*******a. Myslisz, ze znasz jakiegos 100+
Lv~ i jestes Super cool. buhahahahaha. No tak ale w twoich 3 do tej pory postach nie ma nic sensu. Przeczytaj sobie wszystko jeszcze raz. I wtedy wypowiedz się. Bo ja napisalem ze rok temu sytuacja sie zdarzyła, a ty mi piszesz "napisz ksiazke jak sie robi 48 level w rok", no nie wiem czy ty to przeczytałes ze zrozumieniem xD. Wez chłopie zastanów sie przed wysłaniem posta, bo sensu jest w tym "0". I przestan pierdolic o tym 124 levelu!! I najlepiej idz na forum o "Kupusiu puchatku" tam moze sa tacy jak ty debile, bo tu poziomem swoich nie dorastasz nikomu.
Jestes inny i tyle..
thebassa
16-12-2007, 23:49
Xesovov, wyluzuj, tu się nie ma o co kłócić.
Oni do ciebie to piszą bo widzą wobec twojej osoby nieścisłości, a ty zamiast spokojnie odpowiedzieć robisz z igły widły.
Grozisz mu ?
LUBISZ TO SUKO
hehehehe
za dużo "mondrych" komedii
@thebassa
Regulamin jest po to zeby go lamac
jeśli tak myślisz to pomyliłeś miejsca O_o
Film "Job" xD.
1. Myslisz, ze znasz jakiegos 100+ Lv~ i jestes Super cool. buhahahahaha.
2. Przeczytaj sobie wszystko jeszcze raz. I wtedy wypowiedz się. Bo ja napisalem ze rok temu sytuacja sie zdarzyła, a ty mi piszesz "napisz ksiazke jak sie robi 48 level w rok", no nie wiem czy ty to przeczytałes ze zrozumieniem xD.
1. Nie to to mi owneda zrobles nie wiem czy mam sie smiac czy plakac hahahhahahahahahahah Debil >?
2. Naprawde jestes jakis popromienny ..... Dosc ciekawie opowiedziales historie frixara wiec zaproponowalem ci napisanie ksiazki jak zrobic 48 lvl w rok a ty mi jeszcze zmawiasz ze nie wiem o czym pisze ... Myslisz ze jestes nie wiadomo kim na aurerze a poprostu "hu*A" na niej masz do powidzenia i hu*A mozesz zrobic. Odpowiedz na jedno proste pytanie: Dlaczego wpisales ze masz 124 rp ?
1. Nie to to mi owneda zrobles nie wiem czy mam sie smiac czy plakac hahahhahahahahahahah Debil >?
2. Naprawde jestes jakis popromienny ..... Dosc ciekawie opowiedziales historie frixara wiec zaproponowalem ci napisanie ksiazki jak zrobic 48 lvl w rok a ty mi jeszcze zmawiasz ze nie wiem o czym pisze ... Myslisz ze jestes nie wiadomo kim na aurerze a poprostu "hu*A" na niej masz do powidzenia i hu*A mozesz zrobic. Odpowiedz na jedno proste pytanie: Dlaczego wpisales ze masz 124 rp ?
Bo mi sie tak podoba, a w ogóle co ty masz do tego.. Jest to moja sprawa mogłem nawet napisac. Sobie Name: Nata to noob. Co z tego powodu chcesz zrobić temat jest "nowa wojna", a ty wy*******asz z jaka dopiska. Wieź chłopie, to nie forum dla ciebie. Robisz z siebie tylko debila. Tobie sie wydaje ze wiesz wszystko, ze jestes super mądry, ale ty tak naprawdę Chuja wiesz.. Nie wiesz o czym piszemy. Po prostu Nie masz co robic To problemów szukasz.
I używaj w dodrym momęcie słowa "Owned", bo to nie czas i miejsce na takie cos...
DemonstaR
17-12-2007, 14:29
Film "Job" xD.
Jak na to wpadłeś? ;o
Jak na to wpadłeś? ;o
Kobieca Intuicja xD.
Hanys777
17-12-2007, 17:47
Kobiera Intuicja xD.
Raczej zalowa ortografia.
Raczej zalowa ortografia.
No wiesz, z ortografia problemów nie mam zabardzo, lecz ty chyba nie rozrózniasz pomyslenia literówki od ortofrafi. Kolejny co próbuje, byc bohaterem? Piszesz tylko zeby dogadac. Offtiop.
Krótko mówiac szukasz dziury w calym.
Znudzilo mi sie komentowanie jakiegos pajaca ktory mysli ze jest bogiem na aurerze .......
Ps. Chyba za duzo tych smsow napisales
Hanys777
18-12-2007, 00:09
@Nata
Misiek olej tego pacana.
Chlopak sie pograza:D
Brawo "ortofrafi" "Offtiop" jest takie cos jak edycja.
Ta szukam dziury w calym.
Nie za bardzo obchodzi mnie wasze słowo. Sorrki za Dubble Post, ale miałem Błąd i 2 razy mi sie pojawił ten sam post, wiec musze go czymś zapisac. :P
Znudzilo mi sie komentowanie jakiegos pajaca ktory mysli ze jest bogiem na aurerze .......
Ps. Chyba za duzo tych smsow napisales
O Boze, ale mi dowaliłes. Zaraz schowam sie pod stół i będę plakać.
@Nata
Misiek olej tego pacana.
Chlopak sie pograza:D
Brawo "ortofrafi" "Offtiop" jest takie cos jak edycja.
Ta szukam dziury w calym.
Bez komentarza... Ortografi sie przyczepił podaj przykład, mojego bledu ortograficznego.
Hanys777
18-12-2007, 16:51
O Boze, ale mi dowaliłes. Zaraz schowam sie pod stół i będę plakać.
Bez komentarza... Ortografi sie przyczepił podaj przykład, mojego bledu ortograficznego.
2 posty wyzej mogl bys je edytowac.
Rakas_Etal
19-12-2007, 07:49
znalazlem 2, pewnie jest ich wiecej:
wiec przestalem wogole grac (post #13)
I używaj w dodrym momęcie słowa "Owned", bo to nie czas i miejsce na takie cos... (post #38)
:baby:
Ps. co do 'w ogole', chyba w zadnym wyrazeniu przyimkowym nie pisze sie rzeczownika z przyimkiem lacznie ;-/, a poza tym w kazdym niemal poscie bledy skladniowe...
Chomsky_91
19-12-2007, 07:55
Oho super :D fajnie sie czyta wasze posty :)
Slide_Aurea
19-12-2007, 14:58
Ortografi sie przyczepił podaj przykład, mojego bledu ortograficznego.
No jak dla mnie, to już znalazłem =)) Nie pisze się "Ortografi" tylko Ortografii. Masz swój błąd ortograficzny.
^
A w srodku zdania nie pisze sie nazw pospolitych duza litera.
Szczerze mowiac, to pieprzycie bez sensu, lapiecie goscia z slowa, brak wam argumentow i prowadzicie nudne, niezrozumiale rozmowy.
Zreszta, ty, Xe~ nie jestes lepszy, kozakujesz, robisz sie na jakiegos meczennika, nie chca cie tu, to nie gadaj z nimi, a nie robisz z siebie pajaca.
hail dudek.
Siggurdius
21-12-2007, 22:18
wydaje mi sie ze tak czy siak w tej wojnie FAG nei ma szans ; )
wyhylylybymy
21-12-2007, 23:02
wydaje mi sie ze tak czy siak w tej wojnie FAG nei ma szans ; )
a czy ty masz downa?? bo jak tak to FAG przegra wojne:baby:
Handerk2
02-06-2008, 18:51
Ja*-
Old Frixar*-
hehe.. ale koles xdd
To jestem ja poniewaz jak ktos po mnie jedzie to zazwyczaj, Wychodze z Forum.
Powiem teraz jak to bylo z Frixarem. KIedys z rok temu zrobilem takiego chara o nicku frixar. Zrobilem nim 48 level. Lecz mialem problemy w szkole z dziewczyna itp. wiec przestalem wogole grac. Koles zaproponowal mi za firxara 300zl to nie mialem co z nim zrobic to go sprzedalem, lecz dzien po dniu frixar mial coraz miejszy level. Domek stracil 43 sqm w libety. Za jakies 3-4 miechy wyrównalem swoje w szkole itd. chcialem zas znowu grac frixarem. Lecz on mial juz 21 level. Koles zrobil kilka leveli i odkupilem go za 10 zl :D. Kupilem pacc zaczelem nim grac od 26 levela. po pewnym czasie musialem jakos ze skillami wyrobic, ale nie chcialo mi sie wiec stawialem na bocie. i "your account is banished". Dostalem Nalex za free 27 palla. Kupilem na niego pacc i zaczelem nim sobie z kolega troszke grac, kolega mial hacka i Rs 3 level's down.
Sorry ale z tego Co Wiem to Frixar miał 32 lvl może 34 lvl ... Więc weś nie wal ściemy tu ludziom ok?
Tak Sobie Czytałem i zobaczyłem takie "COŚ"
Sorry ale z tego Co Wiem to Frixar miał 32 lvl może 34 lvl ... Więc weś nie wal ściemy tu ludziom ok?
Na Ch**j odświeżasz stare tematy????
adrian022
04-06-2008, 14:10
Lol, ale to nie powód zeby tematy odświeżać tematy....
TEMAT ZAMYKAMY!!!!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.