Pokaż pełn± wersje : exp druidem po update...gdzie?
Lord kasztanowiec
15-12-2007, 10:59
mam 25 lvl druida 29mlvl i po update zupelnie nie wiem gdzie expic... mount sternum odpada bo sie stało dla troszeczke wyzszych lvl z tymi smiths'ami bodajze [strasznie mocno klepia] wszystkie sie przezucilo na soldki...czyli fulll prosz e o jakies rady dla facc :> \
pozdrawiam
Rady? Nie zmienic profesji co upadate. Gdybys ciagle gral jedna ta sama wiedzialbys gdzie expic.
Z reszta od pytan typu - gdzie mam expic? - jest chyba przyklejony temat, nie?:confused:
P.S. [tlyko po to zeby nie usunieto posta]
- soldy + 2-3 gucie (pojedynczo) kolo Crus Helm Questa
- roty bij dalej
- kup pacc i larvy/scaraby z summonami
...
Ja bym proponował temat pięć temtów wyżej :o
Lord kasztanowiec
15-12-2007, 11:30
ja nie zmieniam nigdy profa po update :> ok poszukam po tutkach moze tam sie czegos dowiem...
ja nie zmieniam nigdy profa po update :> ok poszukam po tutkach moze tam sie czegos dowiem...
Za to powiniene¶ się zabrać przed założeniem tego, już nie powiem jakiego, tematu.
mam 25 lvl druida 29mlvl i po update zupelnie nie wiem gdzie expic... mount sternum odpada bo sie stało dla troszeczke wyzszych lvl z tymi smiths'ami bodajze [strasznie mocno klepia] wszystkie sie przezucilo na soldki...czyli fulll prosz e o jakies rady dla facc :> \
pozdrawiam
Czemu nie mount sternum? Ja chodze tam swoim sorkiem i dobrze mi sie tam expi :D bierzesz pare uhow, mana fluidow i hmm<najlepiej samemu zrobic> i zabijasz co Ci wpadnie pod laske :D a i dla informacji rozbudowali ms. i jest tam teraz pelno ghouli i skeletonow, niezly exp z nich leci lecz trzeba uwazac na mumie i Crypt Shamblery potrafia niezle przywalic.
Lord_Piterek
16-12-2007, 10:06
@up
hity smithow dochodza do 150hp wrecz i okolo 70 na dystans + upijaja wiec nie wiem czy bedzie tak kolorowo.
@edit
@up
no i po ch*j wygadujesz :/ Malo tam ludzi?
Mati_Paurel
16-12-2007, 20:54
Ja polecam MS, exp na 30lvl był NIEZIEMSKI. Cyclops Smithy s± przeważnie w dziurach,ale s± 2 respy na -1 poziomie, ale w carakterystycznych miejscach- jesli zobaczysz lawe i kowadła po prostu tam nie idz, bo tam ¶± smithy. Ze zwykłymi i z dromami dasz rade!
Najlepiej Druidem expić na cyclopsach na północ od thais. Cyclopsach Smithach i Dronach. Niżej s± beholdery i crypt shamblery. Polecam też
dwarfy guardy lub przy użyciu blockera-Wyverny.
Lord kasztanowiec
17-12-2007, 10:37
no zeby sie dostac bezpiecznie do cave w ktorym expilem na -2 trzeba brac na klate smithsa..... sprawa dos cnie ciekawa zlazla cala mana i do tego z polowa hp zostalem...mount sternum sobie narazie opduszcze ^^
up:
Jest inne wej¶cie, na północnym zachodzie podziemi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.