Pokaż pełną wersje : co z F-Sword, F-Axe, Poison-Dagger, Ice-Rapier ?
dobra juz temat niepotrzebny w sumie, f axe nie mozna zenchantowac ale wai z ognia co ture i to bardzo oplacalnie , fs pewnie podobnie , tylko nei wiem jak z ice rapierem jest
dobra to mam inne pytanie , jakie btronie mozna w ogule enchantowac ? bo z tego co widze to wiekszosci nie mozna
Jeżeli sie nie myle to żadnego nie można enchantowac. Bo one mają nieskończoność użyć.
Chmielok
15-12-2007, 14:04
Nie zenchantujesz takze zenchantowanego staffa.
Chodzi mi o czar maga z promocja, ktory zamienia normalnego staffa w bron do siekanki.
dobra juz temat niepotrzebny w sumie, f axe nie mozna zenchantowac ale wai z ognia co ture i to bardzo oplacalnie , fs pewnie podobnie , tylko nei wiem jak z ice rapierem jest
dobra to mam inne pytanie , jakie btronie mozna w ogule enchantowac ? bo z tego co widze to wiekszosci nie mozna
Z Ice Rapierem jest tak, że wali on również przy pomocy lodu, ale z powodu jego delikatności "rozsypuje się" po jednym ciosie, więc jaki byłby sens marnowania gema na zaklęcie ice rapier? ;>
Można np. Mystic Blade i spike sword, war hammer, knight axe.
Megumiak
16-12-2007, 15:37
Serpent Sword co turę wali z terra
Powiem tak:jedyna broń ktorą da się zenchantować to słownik!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.