Pokaż pełną wersje : Jak zrobić enchated weapons?
Tooken Mały
15-12-2007, 16:05
Tak jak w temacie :D
powiem którtko, jesteś jeszczę większym noobem, niż poprzednik, a leniem od ciebie smierdzi z daleko, zanim następnym razem założysz temat, to najpierw się rozpędź, gwarantuje, ściana sama cie znajdzie... a teraz, co do tematu...
odwiedź:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=157174
i zastanów się nad własnym życiem...
tadel, noob to ty bo nie potrzebnie od razu najezdzasz, myslisz ze ktos ci za to podziekuje, badz da jakas nagrode za pesymitywne i presyjne podejscie do wszystkiego ? Sam sie zastanow nad wlasnym zyciem :D
Napisales raptem jeden post jak to zrobic, napisz zatem w poradniku, wtedy kazdy latwo znajdzie i nie bedzie zakladal nowych tematow, nobie :D
on moze nie byc noobem ale newbie. nie myl pojec.
tak, najeżdżam, bo nie tylko mnie irytuje, że ludzie zakładają po 5 takich samych tematów, nie oczekuję podziękowań, tylko podaje ten link, żeby reszta takiego szarego noobostwa, jak ten typ nie zaśmiecała tego forum tymi bzdetami, na które każdy pożądny użytkownik odpowiadał już bynajmniej po 3 razy, pozatym niewiem czy zauważyłeś, ale mimo tego, że mu tak nawżucałe (oczywiście wiele osób uważa, że mu się należało) to odpowiedziałem łaskawie, choć z pogardą na jego pytanie, które bądź co bądź, ale zdrowe to nie bło... i nie rozumiem twojej aluzji co do mnie, chyba, że jesteś dzieckiem neo i ludzisz czytac 50 różnych tematów o tej samej tematyce... a więc szczerze mówię, że za tą wypowiedź, gardzę również tobą...
ps. ludzie jego pokroju nie czytają poradników...
ps2. pierwotnie noob, to skrót od newbie, widać, że grasz w tibie od wczoraj...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.