Pokaż pełną wersje : Tibia 3d - Potwierdzona?
Diegoverialanho
15-12-2007, 16:43
W newsie przedtawiajacym ludzi tworzacych grafiki (Jan i Richard) złapałem za słówko autora wypowiedzi:
"Jednakże Richard jest ekspertem grafiki 3d, a zatem najwięcej uwagi skupia na naszym nowym projekcie, który pochłania sporo czasu."
Co to oznacza?, czy jeśli zatrudniony jest spec od grafik 3d i pracuje nad nowa szata graficzna w pelni 3d...czy to oznacza koniec juz Tibi??
Cygan Slejter
15-12-2007, 16:46
@up
Cipsoft powiedział że to calkiem nowy projekt nie dotyczący tibi
Mam nadzieje xD Oby nie zje**** tibii ...
Viltherius
26-12-2007, 20:27
Jak to prawda to ja dziękuję wysiadam ;p
jesli tibia ma byc 3d to ja kasuje konto :P chociarz miejmy nadzieje ze nie
RysowniK
26-12-2007, 21:12
Mam nadzieje xD Oby nie zje**** tibii ...
Już to dawno zrobili...
Tibia juz jest prawie 3D,niektore przedmioty juz tak na 3D wygladaja np.Hammer of Wrath Dragonbone Staff albo potwory Hellfire Fighter Nie mowcie ze nie gralibyscie bo MU albo WoW tez sa 3D a duzo ludzi w nie gra?
Patton, 2D to urok Tibii!
Dokładnie, to za to kochamy Tibie że jest 2D
A może Tibia się zmieni, nie w pełni na 3D ale w pewnej części.
Może przedmioty będą inaczej wyglądały? Kto wie?
No cóż trzeba się temu bacznie przyglądać...
Cygan Slejter
26-12-2007, 21:40
Ludzie weżcie poczytajcie troche a potem gadajcie
Wypowiedz by Cipsoft:
"Pracujemy nad zupełnie nowym projetkem, nie związanym wogule z tibią"
-Maciek Mur-
26-12-2007, 21:52
Ludzie weżcie poczytajcie troche a potem gadajcie
Wypowiedz by Cipsoft:
"Pracujemy nad zupełnie nowym projetkem, nie związanym wogule z tibią"
Ty weź poczytaj słownik a potem gadaj.... "WOGULE"!
@down
I jest taka opcja "Edytuj".
Nawet fajna.
Po co mam ci przynosić słownik jak ci go pewnie w moment mole opierdolą?
Cygan Slejter
26-12-2007, 22:01
Idz gnoju przynieś mi slownik to pogadamy;)
Przepraszam może pominąłem...
Możesz mi przytoczyć tą wypowiedź o tym że w ogóle nie jest ten projekt
związany z tibią i koniecznie kto to napisał:)
Lechista
27-12-2007, 14:42
@down
I jest taka opcja "Edytuj".
Nawet fajna.
Po co mam ci przynosić słownik jak ci go pewnie w moment mole opierdolą?
A odczep się :D Masz zerowe pojęcie o tibi i tylko umiesz się czepiac ortografi. Patrz mój podpis :D
Wiesz, że tylko 23%ludzi z całego kraju wie, ze słowo "W ogule" pisze się oddzielnie ?? Zresztą to nie utrudnia wogule czytanie ^^
Idź lepiej poczytać sobie manuala a nie słownik ortograficzny
Gdyby CipSoft zrobił tibię 3D , to na 90% większość graczy by nie grała a pozatym CipSoft'owi zależy na graczach tak więc tego nie powinni zrobić :d
Gdyby CipSoft zrobił tibię 3D , to na 90% większość graczy by nie grała a pozatym CipSoft'owi zależy na graczach tak więc tego nie powinni zrobić :d
Zależy? Ten update pokazał, że chyba nie bardzo. Ba, ten update? Od Tibii 7.6 się zaczeła się z Tibii ch**nia robić. No, Tibia 7.6 jest jeszcze niczego sobie, ale wszystkie update'y po Tibii 7.6 to jedna wielka ch**nia. W pełni zgadzam się z RysowniKiem. A to update sprawiło, że Tibia jest już dnem. Jeśli chodzi o te 3D, to była mowa, że to całkiem inny projekt. Jakby zrobili Tibię 3d to już chyba tylko 7-latki by w to grały... Oj, jak się ciesze, że mnie już to nie dotyczy... ;)
Edit:
Oo, jestem w tych 23%, które wiedzą, że "w ogóle" pisze się oddzielnie :D
Co Wy mowicie, tibii 3D nigdy niebedzie jedynie sa robione bardziej "nowoczesne" potwory i itemki cieszace oko gracza jezeli tibia 3D by zostala zrobiona (a niebedzie) wszystko trzeba bylo by zaczynac od nowa, to jest dobre klika lat pracy. Tibia jest jedyna tego typu gra z grafika 2D dlatego jest tak popularna wsrod graczy. Mu lub inne gry z grafika 3D szybka sie nudza i niesa tak popularne. Tibia 3D to jedynie plotki, plotki i jeszcze raz plotki!! (...) Pozdro :)
Wiesz, że tylko 23%ludzi z całego kraju wie, ze słowo "W ogule" pisze się oddzielnie ?? Zresztą to nie utrudnia wogule czytanie ^^
Jeszcze mniej procent wie, że pisze się przez "ó".
a ja sie niewypowiem na ten temat:P
ArcassoTana
27-12-2007, 23:16
Ludzie ^^ Wiadomo, że Tibi 3d nie będzie ponieważ:
1.Lagi by były nie samowite a CIPy mają za słaby sprzęt
2.Sama TIBIA 3D zajmowała by tyle MB że hoho
3.Chyba wiadomo że to by masakrycznie popsuło Klimat WORLD TIBIA
:D Nie ma co sie pluć TIBI 3D nie będzie chyba że w dalekiej przyszłości ..
a ja sie niewypowiem na ten temat:P
to na chuj ten post?
piotrek26111
28-12-2007, 00:10
Jesli tibia stanie sie 3d to pierwsze co robie to ja kasuje z kompa ;o
Ludzie przeciez bycie 2d to tak naprawde - paradoksalnie - jedyna zaleta tibii w porownaniu do gigantow typu WoW, innych atutow tibia praktycznie nie ma
Gdyby tak sie stalo to dalej w tibie by grali juz chyba tylko gamemasterzy bo kto normalny bedzie chcial grac w okrojoną wersje WoW'a jaka niewatpliwie bylaby tibia 3d -.-
Baal_dagoth
28-12-2007, 11:39
BEZ SENSU 3 D!!!!!!!!!
Pomysł kompletnie do niczego!!
Tibia słynie z bardzo .. "wyszukanych dźwięków i grafiki" więc po co psuć klimat gry?!
osobiscie mowie ze jak tibia bedzie 3d to ja
ODCHODZE!
Flemessssss
28-12-2007, 12:47
Super.
To jest projekt zupelnie inny od tibii.Tibia pozostanie tibia 2d a to zrobia na 3d co ma wygladac jak WOW albo lineage.Co w tym zlego??X(
Baal_dagoth
28-12-2007, 13:42
@up
Cipsoft powiedział że to calkiem nowy projekt nie dotyczący tibi
no to dobrze, ale jezeli zapomną o tibii?? zeby tylko nie zaniedbali..
marlos10
28-12-2007, 14:13
Yhyhyhyhy yhy:
MU online jest 3D? Nie sądzę, to jest gra pseudo 3d czyli obrazy 3d są wrzucone na powierchnię 2D. Właśnie w tym kierunku idzie tibia, na pseudo 3D. I czy aby napewno będzie tak źle?
1) Umieszczone na powierzchni 2D - nadal będzie można omijać beamy dragów
2) Itemy i czary będą bardziej efektownie wyglądać
3) Tibia jest grą mmoRPG a wy myślicie tylko o tym jak łatwo was będą moby jechały.
4) Jak już wcześniej ktoś napisał w Tibię przestanie grać wielu graczy ale dojdą nowi: prawdziwi gracze RPG lubiący wyzwania.
ehh ludzie będzie tibia 2d i tibia 3d. Zechcesz grac w 3D to graj ale pewnie będzie tam trzeba od razu pacc zakupić a jeżeli wątpię żeby z tibia 2D zrobili 3D poniewaz większość ludzi gra w tibie dla tego uroku 2D...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.