Pokaż pełną wersje : Odkrycia
gizmonarutosniper15
15-12-2007, 17:14
Piście wszyscy tutaj co odkryliscie dziwnego, gdzie i się zastanawiacie do czego to służy.
Czekam z góry dzięki :)
Ten temat jest dziwny i nie wiem do czego on służy.
Vasudanin
15-12-2007, 17:40
znalazlem na rookuplywalnie ciekawedo czegomoze sluzyc ;]
Ja znalazłem temat na forum tibii ,który został niepotrzebnie zrobiony :)
Ja znalazlem w Troll tower kartke z takim tekstem "Huv stollan match stuf from humutown. But never wull fund us." I napewno tego gracz nie napislał. Znalazlem to po save server.
Piście wszyscy tutaj co odkryliscie dziwnego, gdzie i się zastanawiacie do czego to służy.
Czekam z góry dzięki :)
"piście" co za TUK !!! do szkoły sie uczyć gamoniu ... czytać też pewnie nie umiesz albo się jąkasz ja babcia po 90 roku życia ... ŻAL !
Ja znalazlem w Troll tower kartke z takim tekstem "Huv stollan match stuf from humutown. But never wull fund us." I napewno tego gracz nie napislał. Znalazlem to po save server.
Pierwszy nie jesteś. Było to wałkowane kilka razy ;)
@topic
Niepotrzebne ;d
Tak? A o co w tym chodzi?
Pan Klocek
16-12-2007, 13:42
Tak? A o co w tym chodzi?
Po prostu przeczytaj. To taki angielski pisany prze trolla (podobny do takiego jakim posługują sie 11 letnie "pl'e" w Tibii. We have stolen much from human hometown. They will never find us. Ukradli im owce. Big deal :P
Ale ja nieznam angielskiego,tylko niemiecki:(
Kanciapa
16-12-2007, 14:29
A ja znam rosyjski i nie rozumiem po francuzku.
Kurwa temat: woda;(
Hmmm... PO co tak właściwie ten temat? Przecież jak ktoś coś znajdzie to robi obrazu New Temat aby to doszczednie Wywałkować...
A co Do tego napisu... No to według mnie trole mogą mięć taki język jak orki " Blind Orc" i Tylko trzeba go odkryć
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.