PDA

Pokaż pełną wersje : C0+Anima Vs NoobS

JHolger
15-12-2007, 17:26
Grudzien 13 2007

Kitrin
Dec 13 2007, 16:15:21 CET Killed at Level 70 by Hebo Manston
and by Ultha Hiero

Grudzien 14 2007

Evelonna
Dec 14 2007, 19:51:52 CET Killed at Level 118 by Knordah
and by Satione
Dec 14 2007, 19:45:57 CET Killed at Level 119 by Lightwood Kilabino
and by Knordah

Dziok
Dec 14 2007, 19:54:37 CET Killed at Level 120 by a fire elemental of Knordah

Grudzien 15 2007

Fiskuso
Dec 15 2007, 15:07:09 CET Killed at Level 109 by Knordah
and by Buubka

Vurlan
Dec 15 2007, 14:41:38 CET Killed at Level 106 by Magic Matte
and by Chuwer

Spliffus
Banished: until Jan 14 2008, 15:05:43 CET because of excessive unjustified player killing

Inconcon
Dec 15 2007, 14:39:35 CET Killed at Level 100 by Knordah
and by Neaniver

Ghetti
Dec 15 2007, 19:03:00 CET Killed at Level 104 by Satione and by Brave sir'Robin

Adam Master Sorcerr
Dec 15 2007, 22:00:03 CET Killed at Level 151 by Danar Imrox
and by Brave sir'Robin
+
Banished:until Dec 22 2007, 22:01:01 CET because of excessive unjustified player killing

Grudzien 16 2007

Cegoka
Dec 16 2007, 21:52:39 CET Killed at Level 97 by Magic Matte

Xitizy
Dec 16 2007, 21:48:00 CET Killed at Level 119 by Danar Imrox
and by Magic Matte

Long tigger
Dec 16 2007, 21:45:25 CET Killed at Level 85 by Cux
and by Danar Imrox

Grudzien 17 2007

Pali Lonco

Dec 17 2007, 16:15:01 CET Killed at Level 90 by Gunder'Arth
and by Lith Rasa

Sir Croy

Dec 17 2007, 19:20:21 CET Killed at Level 181 by Knordah
and by Grazz'Cor

Grudzien 18 2007

Kangur'ek

Dec 18 2007, 00:46:14 CET Killed at Level 105 by Neaniver
and by Ecia

Luki Soilshaper
Dec 18 2007, 17:01:38 CET Killed at Level 110 by Knordah
and by Lemex Laven

Beloruz
Dec 18 2007, 17:06:03 CET Killed at Level 125 by Knordah
and by Magic Matte

Energus

Dec 18 2007, 22:31:54 CET Killed at Level 152 by Knordah

Dain Dair

Dec 18 2007, 23:26:46 CET Killed at Level 127 by Magic Matte
and by Lith Rasa

Grudzien 19 2007

Scofield the Pall

Dec 19 2007, 19:33:32 CET Killed at Level 61 by Gunder'Arth
and by Menffus

Majti Del'Impro (Paranoik)

Dec 19 2007, 20:12:29 CET Killed at Level 78 by Danar Imrox
and by Lemex Laven

Nikt nie zyje wiecznie... Kolejne fragi czekaja....

Ojciec Dyrektor
15-12-2007, 18:42
O.o to wy żyjecie B) !!?? I znowu takie pojedyncze fragi, a może tak by battle jakiś ??

Pan Kracy
15-12-2007, 20:32
nuda przegrali wojnę to próbują takim sposobem i tak nic wielkiego nie zdziałacie noobki z em żal mi was. Grajcie sobie na beryli czy gdzie tam szpilacie.

ja bym proponował założyć jakiś temat na tym forum Wydarzenia z Aldory i pisać tam o wszystkim co się na tym świecie dzieje bo jak narazie to sama nuda... i spam na tym pod-forum

JHolger
15-12-2007, 20:59
O.o to wy żyjecie B) !!?? I znowu takie pojedyncze fragi, a może tak by battle jakiś ??

A na H...J nam jakies battle fragujemy i to nam wystarcza.

For Fun _/ No One lives Forever. _/

nuda przegrali wojnę to próbują takim sposobem i tak nic wielkiego nie zdziałacie noobki z em żal mi was. Grajcie sobie na beryli czy gdzie tam szpilacie.

ja bym proponował założyć jakiś temat na tym forum Wydarzenia z Aldory i pisać tam o wszystkim co się na tym świecie dzieje bo jak narazie to sama nuda... i spam na tym pod-forum

Moze dla Ciebie nuda dla nas to dobra zabawa, padacie jak kaczki. Z tym ze nuubki to sie zgodze ale, my gramy jak nubki to czemu tyle osob od was padlo? Padacie szybciej niz nuuby w Carlin pod swiatynia, wiem wiem dla was to norma i nuda... Jeszcze kilka dni i bedzie... "Wojtus oni nas bija ;( pomoz plzzzz" Jestescie banda nubów i padacie jak muchy.

Neaniver
15-12-2007, 21:31

pojedyncze? chyba nie do końca, od razu po pare wchodzi :)

Ojciec Dyrektor
16-12-2007, 12:05
z bandą 30 noobów dookoła siebie to wiesz ... to róbcie tak tylko main charami to zobaczymy :D Nie wiem czy sobie przypominacie, fragi osobami poniżej 60 lvl się nie liczą ;) No .. do odrobienia macie tylko 40 + fragów ;D

JHolger
16-12-2007, 13:49
z bandą 30 noobów dookoła siebie to wiesz ... to róbcie tak tylko main charami to zobaczymy :D Nie wiem czy sobie przypominacie, fragi osobami poniżej 60 lvl się nie liczą ;) No .. do odrobienia macie tylko 40 + fragów ;D

A kogo wynik interesuje wazne ze leca fragi jeden po drugim, nic do odrobienia nie mamy i nikt nie zamierza niczego odrabiac, to wy bedziecie odrabiac lvle po kulkach.

NeoN91
17-12-2007, 09:16
Jest taka różnica, że my odrobimy - Wy nie.

JHolger
17-12-2007, 18:50

16:15 Vagraav [106]: STOP
16:15 You lose 10 mana.
16:15 Vagraav [106]: CO TO KU*WA ??
16:15 Vagraav [106]: why di u kill him ?

Ups, sorry missclick. Nie CO tylko kto :)

Power Ranger
17-12-2007, 22:05
Jest taka różnica, że my odrobimy - Wy nie.
Jakby im zalezalo zeby noobami odrabiac lvl lol,zreszta w czasie kiedy ty bedziesz odrabial ten 1 badz 2 lvle oni zrobia nowego noobchara.

Wszystko fajnie gz chlopaki ale w*****ajace sa szwedy od Was, ktore na kazdym kroku jada po Polakach, troche to dziwne, bo sa z Polakami w gildi, pekuja z nimi, a ciagle po nich jada, ja osobiscie nie wiem czy bym chcial byc z takimi w gildi, no ale nie jestem na Waszym miejscu. No i ruszanie ludzi ktorzy nie maja nic wspolnego z wojna tez troche glupie no ale jak tam chcecie xD Czekam na kolejne fragi ^^

Pan Kracy
17-12-2007, 22:27
A na H...J nam jakies battle fragujemy i to nam wystarcza.

For Fun _/ No One lives Forever. _/

Moze dla Ciebie nuda dla nas to dobra zabawa, padacie jak kaczki. Z tym ze nuubki to sie zgodze ale, my gramy jak nubki to czemu tyle osob od was padlo? Padacie szybciej niz nuuby w Carlin pod swiatynia, wiem wiem dla was to norma i nuda... Jeszcze kilka dni i bedzie... "Wojtus oni nas bija ;( pomoz plzzzz" Jestescie banda nubów i padacie jak muchy.

yy zwracasz się do mnie? sory ja nie z co i w to już długo nie gram :)

pozdro ;)

Neaniver
18-12-2007, 04:07
Jakby im zalezalo zeby noobami odrabiac lvl lol,zreszta w czasie kiedy ty bedziesz odrabial ten 1 badz 2 lvle oni zrobia nowego noobchara.

Nie mozna sie nie zgodzic :). Nuby jak swieze buleczki- ciagle pojawiaja sie nowe!

Wszystko fajnie gz chlopaki ale w*****ajace sa szwedy od Was, ktore na kazdym kroku jada po Polakach, troche to dziwne, bo sa z Polakami w gildi, pekuja z nimi, a ciagle po nich jada, ja osobiscie nie wiem czy bym chcial byc z takimi w gildi, no ale nie jestem na Waszym miejscu. No i ruszanie ludzi ktorzy nie maja nic wspolnego z wojna tez troche glupie no ale jak tam chcecie xD Czekam na kolejne fragi ^^

A to zalezy jakiego Szweda masz na mysli :). Bardziej jednak zastanowilbym sie nad Brazolami w CO/Animie, kiedy taki gosu-masa tyra ich na kazdym kroku... Ale - co kto lubi :P

Power Ranger
18-12-2007, 07:08
Chodzi mi glownie o Sirhemnesa i szwedow z cerebrum, bo np. Redd czy Limerion(mam dres xD) sa ok. Widze ze Kangur'ek padl, znowu neutral, nie lepiej bylo kogos z anima/co/ashoka ubic :)

JHolger
18-12-2007, 11:20
Chodzi mi glownie o Sirhemnesa i szwedow z cerebrum, bo np. Redd czy Limerion(mam dres xD) sa ok. Widze ze Kangur'ek padl, znowu neutral, nie lepiej bylo kogos z anima/co/ashoka ubic :)

Jebnij sie w łeb, kto na aldorze jest teraz neutral? chyba k****a tylko npc. Przestan tak pier****ic bo h*ja wiesz i h*ja widziales. A co do szfedów to nie rozrozniam kto jest kto, jestem w gildi dobrze sie rozumiemy i nie zamienil bym nikogo na polaczków ktorzy wychodzac z depo potrafia tylko powiedziec "bij zyda" a tak wlasnie sie zachowuje wiekoszosc aldory.

Power Ranger
18-12-2007, 13:31
Jebnij sie w łeb, kto na aldorze jest teraz neutral? chyba k****a tylko npc. Przestan tak pier****ic bo h*ja wiesz i h*ja widziales. A co do szfedów to nie rozrozniam kto jest kto, jestem w gildi dobrze sie rozumiemy i nie zamienil bym nikogo na polaczków ktorzy wychodzac z depo potrafia tylko powiedziec "bij zyda" a tak wlasnie sie zachowuje wiekoszosc aldory.

Staram sie rozmawiac kulturalnie wiec prosilbym cie o to samo, mysle ze stac cie na to. A troche wiem, gralem na aldorze od poczatku wojny z anima,siedzialem na vent EM jak twojego chara jeszcze nie bylo w EM, moi 3 rl byli w tej gildii wiec moze to ty skoncz pierdolic ok? A co do neutral to sa ludzie ktorzy nie chca sie w to gowno mieszac, widzialem napisal ktos od was ze Undead Horde supportuje anime, to ci powiem ze gowno wiecie bo znam kilku czlonkow tej gildii i jesli ktos pomaga ktorejs ze stron wojny to go wy*******aja, no ale teraz po tym jak im zajebaliscie 2 ludzi to raczej neutral juz nie beda. Wedlug was kazdy kto nie jest z wami jest przeciwko wam, ile razy zdarzylo sie ze zabilisice kogos kto chcial do was dolaczyc (np. offensive knight chcial do was wbic ale mial maly level to postanowil troche jeszcze poexpic no ale po tym jak go zabiliscie skonczyl w co) a magebomba zabiliscie kilku ludzi ktorzy wam pomagali na noobach itp. No ale teraz nic wam nie zostalo poza pkowaniem noobami wiec nowi wrogowie wam nie straszni xd wiec zabijajcie ilu sie da i kreccie filmy xD A co do szwedow to fakt lepiej byc z nimi niz z idiotami z olecka.

JHolger
18-12-2007, 13:45
Staram sie rozmawiac kulturalnie wiec prosilbym cie o to samo, mysle ze stac cie na to. A troche wiem, gralem na aldorze od poczatku wojny z anima,siedzialem na vent EM jak twojego chara jeszcze nie bylo w EM, moi 3 rl byli w tej gildii wiec moze to ty skoncz pierdolic ok? A co do neutral to sa ludzie ktorzy nie chca sie w to gowno mieszac, widzialem napisal ktos od was ze Undead Horde supportuje anime, to ci powiem ze gowno wiecie bo znam kilku czlonkow tej gildii i jesli ktos pomaga ktorejs ze stron wojny to go wy*******aja, no ale teraz po tym jak im zajebaliscie 2 ludzi to raczej neutral juz nie beda. Wedlug was kazdy kto nie jest z wami jest przeciwko wam, ile razy zdarzylo sie ze zabilisice kogos kto chcial do was dolaczyc (np. offensive knight chcial do was wbic ale mial maly level to postanowil troche jeszcze poexpic no ale po tym jak go zabiliscie skonczyl w co) a magebomba zabiliscie kilku ludzi ktorzy wam pomagali na noobach itp. No ale teraz nic wam nie zostalo poza pkowaniem noobami wiec nowi wrogowie wam nie straszni xd wiec zabijajcie ilu sie da i kreccie filmy xD A co do szwedow to fakt lepiej byc z nimi niz z idiotami z olecka.

Tym bardziej jestem pewny ze nie masz pojecia co sie dzialo i co sie dzieje w EM i na aldorze, kto Ci powiedzial ze Hoolg~ jest moim jedynym charem? I nawet pojecia nie masz kiedy i kim dolaczylem do EM.
A co do kilku ludzi z Undead Horde to moze i oni sa neutralni, nie wiem nie wnikam. Ale to tez do czasu, Sir Haxel jakos zostal przyjety go gildi choc wszyscy wiedzieli kto to jest. Wystarczyl jeden frag na UndeadHorde i go wyrzucili. A co bedzie dalej to czas pokaze.

Power Ranger
18-12-2007, 14:20
Tym bardziej jestem pewny ze nie masz pojecia co sie dzialo i co sie dzieje w EM i na aldorze, kto Ci powiedzial ze Hoolg~ jest moim jedynym charem? I nawet pojecia nie masz kiedy i kim dolaczylem do EM.
A co do kilku ludzi z Undead Horde to moze i oni sa neutralni, nie wiem nie wnikam. Ale to tez do czasu, Sir Haxel jakos zostal przyjety go gildi choc wszyscy wiedzieli kto to jest. Wystarczyl jeden frag na UndeadHorde i go wyrzucili. A co bedzie dalej to czas pokaze.

Mowiac twojego chara mialem na mysli Hoolgera, nie powiedzialem ze wiem strasznie duzo ale troche wiem, moze i byles wczesniej w EM innym charem ale piszac "siedzialem na vent EM jak twojego chara jeszcze nie bylo w EM" mialem na mysli to ze Hool~tam nie bylo.
A w czasie kiedy Haxel byl w Undead Horde to gral na nim jeden z kolegow kolesia z Undead Horde, niewiem dokladnie czy go kupil czy sie zamienil za innego chara. Teraz juz ten koles nie ma dostepu do Haxela wiec wywalili go z gildii.

Master Szocik
18-12-2007, 20:00

Kuje w oczy ...
I nie wypowiadaj się na temat UH jak nie wiesz o co chodzi.

elmo_us
18-12-2007, 21:30
Kuje w oczy ...
I nie wypowiadaj się na temat UH jak nie wiesz o co chodzi.

A niech i kluje w oczy. Ja od "takiego malego" pisalem po scianach przez "samo h" i bylo dobrze i nie mam takze zamiaru tak pisac inaczej. Mam 24 lata i jak mialem 15 wszyscy pisali przez "samo h" dopiero gdy wyszla generacja "CHWDP" wszyscy zaczeli sie powolywac na jakis nieistniejacy slownik w ktorym ponoc jest h*j napisany przez "Ch".

PS. Nie poprawilem twojego bledu zeby pokazac Ci ze sam jestem nieomylny poniewaz prawdopodobnie takze zrobilem prawdopodobnie gdzies blad. Ale jak juz chcesz komus cokolwiek wytykac, pilnuj sie.

LaydeN
19-12-2007, 00:39
Zostało wam na tym serwie już tylko zwykłe PKowanie n00b-charami
a dla czego mówimy "Bij Żyda" "Orać żydów" ?
bo żydy mówią "burn poland!"

a jeśli chodzi o Neutral to są tacy ludzie...
tylko albo dostają paymenty od CO za to że nie pozwalają kozaczyć ich ziomką
albo wy ich napieprzacie noobcharami. (tak czy tak Neutral są z góry przegrani)

a tak w ogóle to gratz! fragów Knordah'a

Pan Kracy
19-12-2007, 01:08
JHolger hehe dobre z tymi npc :D

wkońcu mogę to napisać:

bijcie się (he)

Neaniver
05-01-2008, 13:41
Zostało wam na tym serwie już tylko zwykłe PKowanie n00b-charami
a dla czego mówimy "Bij Żyda" "Orać żydów" ?
bo żydy mówią "burn poland!"

a jeśli chodzi o Neutral to są tacy ludzie...
tylko albo dostają paymenty od CO za to że nie pozwalają kozaczyć ich ziomką
albo wy ich napieprzacie noobcharami. (tak czy tak Neutral są z góry przegrani)

a tak w ogóle to gratz! fragów Knordah'a

Nie przypominam sobie Zyda mowiacego "burn poland!"

Natah
06-01-2008, 13:14
burn poland było jak kiperlana i dutchy grały wiec prosze uzywac troche kory mózgowej

Maver
09-01-2008, 22:23
Mnie osobiści w*****a tylko to jak oceniacie ludzi. Jakim prawem mówish, że nikt nie jest neutralny? Ja np. jestem i zajebaliście mnie już 2x za chuj wie co. To, że mam kumpli w CO nie znaczy, że im kiedykolwiek pomagałem w wojnie z Wami. Po drugie jeśli chcecie się na*******ać to róbcie to chociaż main charami. Chyba, że podnieca was latanie noobcharami i zabijanie każdego kto się nawinie... i w żadnym wypadku nie mówię, że tylko ludzie z EM tak robią.

Master Szocik
09-01-2008, 23:27
Mnie osobiści w*****a tylko to jak oceniacie ludzi. Jakim prawem mówish, że nikt nie jest neutralny? Ja np. jestem i zajebaliście mnie już 2x za chuj wie co. To, że mam kumpli w CO nie znaczy, że im kiedykolwiek pomagałem w wojnie z Wami. Po drugie jeśli chcecie się na*******ać to róbcie to chociaż main charami. Chyba, że podnieca was latanie noobcharami i zabijanie każdego kto się nawinie... i w żadnym wypadku nie mówię, że tylko ludzie z EM tak robią.

I mówisz, że jesteś neutralny lol :D

Maver
10-01-2008, 15:08
mówiąc "Wy" mam na myśli wszystkich, którzy uczestniczą w tej wojnie

Power Ranger
10-01-2008, 20:13

A co to kogo obchodzi czy sie bija noobami czy mainami ? To ich sprawa lol, jak noobem padnie to nic nie straci...

Maver
11-01-2008, 17:22
A co to kogo obchodzi czy sie bija noobami czy mainami ? To ich sprawa lol, jak noobem padnie to nic nie straci...

No to może zaczną się trapować na rooku? Tam przecież też nic nie stracą...

Migell
11-01-2008, 21:30
@up
Dobrze mówisz.
Każdy potrafi zrobić 30lv i wciska np. F1 na klawiaturze (sd)...
Pamiętam jak mi lali druida...
Każdy potrafi lać się w 15 na 1.
-.-

Nom, za kilka dni usłyszymy, że trapli kumpla kolegi kolegi ziomka z CO na rooku na minotaurach. :D

Power Ranger
12-01-2008, 02:28
No to może zaczną się trapować na rooku? Tam przecież też nic nie stracą...

jestes glupi czy tylko udajesz ? jak padnie ktos noobem to za 1h ma odrobione a mainem raczej nie odrobi kiedy 70% serva go huntuje, czlowieku mysl troche...

@migell: to zwolaj 15 kolegow i idz rozwal cale chosen ones i anime, przeciez to tylko trzeba wciskac F1.

Maver
12-01-2008, 14:35
skoro ktoś decyduje się na uczestnictwo w wojnie musi się liczyć ze stratami

Migell
13-01-2008, 13:39
@migell: to zwolaj 15 kolegow i idz rozwal cale chosen ones i anime, przeciez to tylko trzeba wciskac F1.

Zauważ, że EM noobcharami nie walczy z całym CO i Animą, tylko wbijają w 15 osób na jednego...

Power Ranger
13-01-2008, 18:13
Zauważ, że EM noobcharami nie walczy z całym CO i Animą, tylko wbijają w 15 osób na jednego...

Ludzie czy wy jestescie naprawde tacy glupi ? EM przegralo wojne i graja na innych servach badz wcale nie graja, mieli jakies noobchary wiec w ramach rozrywki zabijali nimi ludzi z CO/Animy. Macie pretensje ze noobami walcza a nie wychodza mainami, przeciez wyjda mainacharami to padna i po co im to ? Zabawia sie noobami i jest fajnie, ludzie myslcie...

Migell
15-01-2008, 21:08
Dla ciebie może i fajne, ale dla tych co padają za nic to nie jest fajne...

Jak już przegrali wojnę to po co wbijają noobharami.
Mogliby się po prostu pogodzić z porażką, a nie walczyć jak tchórze.

Power Ranger
15-01-2008, 22:34
Dla ciebie może i fajne, ale dla tych co padają za nic to nie jest fajne...

Jak już przegrali wojnę to po co wbijają noobharami.
Mogliby się po prostu pogodzić z porażką, a nie walczyć jak tchórze.

Z porazka to oni raczej juz dawno sie pogodzili, a co do zabijania to jak sie komus nie podoba ze pada od nich to niech sie przeniesie na nonpvp lol. Aldora jest serverem pvp, a zabijanie innych graczy duzo ludziom(jak nie wszystkim xd) sprawia przyjemnosc, wiec EM pozabijalo sobie troche ludzi. Moze napisz list do Cipsoftu zeby zmienili aldore na nonpvp bo gildia Eternal March pkuje noobcharami. :<

Migell
16-01-2008, 17:17
Jak tak ci sie bardzo podoba jak zabijają ludzi, to idź sobie niech cię pozabijają trochę, a nie wymądrzaj się...

Power Ranger
16-01-2008, 17:42
Ja tylko stwierdzam fakty,a ty nie placz ze zabijaja noobcharami, trza bylo wczesniej pomyslec i wybrac server typu harmonia...

Master Szocik
16-01-2008, 18:45
Jak tak ci sie bardzo podoba jak zabijają ludzi, to idź sobie niech cię pozabijają trochę, a nie wymądrzaj się...

Zabijają pixele lub postacie, ale nie ludzi, głupio brzmi to :P

Migell
16-01-2008, 20:17
Ja tylko stwierdzam fakty,a ty nie placz ze zabijaja noobcharami, trza bylo wczesniej pomyslec i wybrac server typu harmonia...

"...trza było..." ta, trza :)

Ja nie płacze tylko mnie wku**** jak jakiś koleś zafascynowany jak EM noobharami pkują udaję najmądrzejszego.
Ty gadasz o zabawie? Przecież oni znowu robią wojnę tylko, że noobharami, bo się boją, że spadnie im lvl i znowu 10 ownerów będzie musiało expić :(
Niezadługo usłyszymy o nowej super wojnie 30lvli ( noobhary z EM i CO )
I myślisz, że takie to fajne? Żenada po prostu.

Niech teraz wszyscy przestaną grać mainami i powbijają sobie 30lvl i jedziemy na wojnę! Przecież to taka super zabawa.

p.s Power~ zanim coś teraz napiszesz albo kogoś wyśmiejesz pomyśl najpierw dziesięć razy czy to ma sens...

Askaral
17-01-2008, 18:42
Up: Odezwal sie super ,,chonorowy rycesz" walcza jak tchorze? Przegrali, ale sie nie poddali i to zasluguje na pochwale. Gralem na tym znuubialym servie za panowania EM i nie mozna bylo narzekac a to co sie teraz dzieje za panowania CO mozna jedynie okreslic jako zal.pl

Power Ranger
18-01-2008, 00:46
"...trza było..." ta, trza :)

Ja nie płacze tylko mnie wku**** jak jakiś koleś zafascynowany jak EM noobharami pkują udaję najmądrzejszego.
Ty gadasz o zabawie? Przecież oni znowu robią wojnę tylko, że noobharami, bo się boją, że spadnie im lvl i znowu 10 ownerów będzie musiało expić :(
Niezadługo usłyszymy o nowej super wojnie 30lvli ( noobhary z EM i CO )
I myślisz, że takie to fajne? Żenada po prostu.

Niech teraz wszyscy przestaną grać mainami i powbijają sobie 30lvl i jedziemy na wojnę! Przecież to taka super zabawa.

p.s Power~ zanim coś teraz napiszesz albo kogoś wyśmiejesz pomyśl najpierw dziesięć razy czy to ma sens...

Masz racje to nie ma sensu, jestes zbyt glupi zeby z toba gadac.

p.s.: Zenada to byla jak pekowales swoim 29 lvlem drutem(nicku nie pamietam, cos w stylu druid przyszlosci,z moim kuzynem pekowales takze nie probuj wkrecac ze nieprawda xD), a i piszesz ze zabijanie noobcharami nie sprawia zabawy? To po chooja pekowales noobem lol.

@Askaral: Ta ten ,,chonorowy rycesz" sam pekowal noobcharem a tutaj jezdzi po EM xD

Hupe
19-01-2008, 00:33
http://s33.photobucket.com/albums/d86/hupefupe/Protected/?action=view&current=AnimaPvPers.flv

http://s33.photobucket.com/albums/d86/hupefupe/Protected/?action=view&current=Animapwn.flv

http://s33.photobucket.com/albums/d86/hupefupe/Protected/?action=view&current=Keepongoing.flv

http://s33.photobucket.com/albums/d86/hupefupe/Protected/?action=view&current=top_fragger.flv

RL ownerzy graja juz swoimi postaciami, to widac

@Flamers
Tak, uzywam comboleadera, nie musisz tego pisac bo ja to wiem i wszyscy inni tez.

Migell
25-01-2008, 14:39
@up
Na początku zajrzyj do słownika...
A co wy ludzie macie z tym żal.pl?
Zauważcie, że to odnosi się do polaków...
A nie tylko w CO są Polacy....

Wow nie poddali się, ale są super! Porobili noobhary i taka super wojna jest! :o?

p.s gdybym był z EM to nigdy bym się nie poddał...to jest tylko gra, a nie życie. Więc co by mi zależało, że bym miał niższy lvl? Chociaż bym nie walczył jak tchórz...

DuRi_Zmc
26-01-2008, 18:32
LOL,jestem na 100% pewny ze jak byś miał tam chara to bys juz dawno spłacał sie.No i co ze walcza noob charami?Maja zabawe.Good Luck Panowie z Em B)B)

Mihash
28-01-2008, 18:38
@up
Na początku zajrzyj do słownika...

Ja tam nie widze zadnych bledow slonce. Nie kazdemu chce sie uzywac polskich znakow.

A co wy ludzie macie z tym żal.pl?
Zauważcie, że to odnosi się do polaków...
A nie tylko w CO są Polacy....

Tez tego nie rozumiem xD

Wow nie poddali się, ale są super! Porobili noobhary i taka super wojna jest! :o?

A co cie w tym boli? Ze paru maniakow tibijskich z Co i Animy stracilo kilka godzin na odrabianiu swoich strat w grze? Pozatym sprawa noobcharow jest juz dosc dlugo nie aktualna wiec nie wiem po co ta cala dyskusja.

p.s gdybym był z EM to nigdy bym się nie poddał...

W takim razie jestes naprawde glupi.

to jest tylko gra, a nie życie.

To bylo do ludzi z EM czy do czopow z Animy i Co na*******ajacych w Tibie po 12 godzin dziennie?

Więc co by mi zależało, że bym miał niższy lvl? Chociaż bym nie walczył jak tchórz...

Walczyli dopoki walka miala sens, teraz to by bylo jedynie bezsensowne zbijanie sobie lvli, a w jakim przepraszam celu? Moze jeszce kiedys te chary sie przydadza, kto wie co przyniesie przyszlosc.

Migell
31-01-2008, 14:40
Temat do kasacji.
Wybuchła nowa wojna
CO+EM vs. Anima

LOL,jestem na 100% pewny ze jak byś miał tam chara to bys juz dawno spłacał sie.No i co ze walcza noob charami?Maja zabawe.Good Luck Panowie z Em B)B)
A niby gdzie ja gram? Niby czemu mam się spłacać? :o

@up
Te błędy były w ostatnim poście na 2 stronie.

Oceniajcie mnie jak chcecie, ja swoje zdanie mam.
Może i pkowałem, ale ja to robiłem na zajawkę zabijając jakieś 40lvl, a nie 150, dla których ta gra jest życiem.

Master Szocik
31-01-2008, 21:23
@Up

Możesz już tu nie pisać, nie wiem do czego twoje posty zmierzają...

Hupe
01-02-2008, 11:55

Czemu mialbym walczyc tak jak przeciwnik chce? Jezeli potrafimy zabic noob charami ich glowne postacie i nam to wychodzi to czemu mialbym tego nie robic? Zabili nam pare razy nooby, my zrobilismy okolo 15 fragow na main charach, jak sadzisz kto tu mial wieksze profity i wiecej zabawy?

p.s gdybym był z EM to nigdy bym się nie poddał...to jest tylko gra, a nie życie. Więc co by mi zależało, że bym miał niższy lvl? Chociaż bym nie walczył jak tchórz...

I dlatego nigdy nie bedziesz w EM. CO przygotowywalo sie do wojny ponad 3 miesiace, zrobili 10k SD power i kilkanascie milionow GP, mowili ze jestem malo ambitny i ze oni botowaliby 10 druidow zeby wygrac ta wojne. Wole byc tchorzem niz ambitnym czlonkiem CO.

Master Szocik
01-02-2008, 22:34
@Up

Dobrze mówi co to za różnica czy zabijesz z maina czy z nooba cieszysz się, że sie położył, na wojnie tez nie tylko EM sie z noobów zabijalo.

Straznik Monopolowego
02-02-2008, 00:28
Moglby ktos dac filmik z dzisiejszego battle?:> Em niezle fragi porobilo
Dlaczego Ron doszedl do CO ?

to_tylko_ja
02-02-2008, 00:40
z tego co mowil Hupe to anubis krecila, wiec jak masz znajomosci to mozesz sie podzielic :)

Power Ranger
02-02-2008, 01:47
krecila ale wylogowalo ja czy cos takiego takze filmu nie ma xD

a Ron sprzedany czy tam oddany komus, w kazdym badz razie nowy owner z tego co mowia ludzie

Hupe
02-02-2008, 09:41
z tego co mowil Hupe to anubis krecila, wiec jak masz znajomosci to mozesz sie podzielic :)

Anubis krecila film ale niestety musiala sie wylogowac z przyczyn technicznych przed fragami. Co do filmu z 31 stycznia, to faktycznie istnieje (tez z perspektywy Anubis), ale nie wiem czy bedzie go upubliczniala. Jesli tak, to napewno pojawi sie na stronie EM.

bajerfull
02-02-2008, 18:32
ja mam piechtolota jak masakrowiec pada. dzial filmy http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=164012

Maggic
03-02-2008, 15:10

Dokładnie, ja przestałem grac w te grę z paru powodów... Główny to oczywiście CO. Miałem na pieńku u Nemtora za to że użyłem pary zbyt ostrych słów w kierunku Chosenów, gdyż zabili mnie 3 razy.(Dla Rozrywki?) Powiedziałem to na gc jeszcze w gildii Active ale, było parę wtyczek i all przeszło na gc CO. Zaczęło się gnębienie, mówienie że jestem noobem EM (kilka tematów na forum tibia.com), nawet słynne jechanie od żyda. Grałem w te grę 2 lata, jeszcze kiedy panowało EM, kiedyś można było pograć, był spokój. Podczas gry wbiłem 85lvl (tak! przez 2 lata gry) szkoda mi było by czas poświęcony w tej grze zepsuli mi ludzie, wiedzący o mnie jednym słowem CHUJ... Urzekająca historia czyż nie? ; ))

4 better aldora, keep goin'

Ojciec Dyrektor
04-02-2008, 13:21
No to mamy wojne CO vs Anima ;)

Anima zabiła Atre Emen natomiast CO Binovka. No zapowiada się ciekawie. Również czytamy na forum Tibia.com:

Kicajos on Kyra

Inhabitant of Kyra
Profession: Druid
Level: 8

We have given you time to kick few ppl from guild, as you may have noticed we started killing them even though they are still in guild. We don't want to fight against CO unless you decide to fight against us, nobody except the people who we wanted to be kicked is hunted.

But you have time to kick them from guild until 19CET tommorow, or leave the guild by that time.

If community wonders about reason, it is mostly because they plotted against Anima and got access to EM chars to fight against Anima.

Czekamy do 19:00 na dalszy rozwój akcji :)

Master Szocik
04-02-2008, 17:06
Fajnie przynajmniej bedzie sie cos dzialo ;D