Pokaż pełną wersje : Problem
Kamil_Bks
15-12-2007, 17:31
Mam 9 lvl skille 40/39 i skilluje na rotach gdy wale na full def zanim zadam blood hita troche czasu mija, gdy wale na balance szybko mi pada ... na jakich potworkach skillowac? I czy te skille na tym levelu są dobre ?
demoninator
15-12-2007, 17:52
Idź na dwarfy w kazoo w winiarni/browarni ;p
marlos10
15-12-2007, 20:18
Pewnie jesteś nowy ale
1. To nie ten dział
2. Jaka profesja?
3. Luruj sobie po rotwormie i zabijaj na full attack bo tak to cię rozwalą
4. Jak sorcerer to weź z rożdżki(praktycznie zawsze trafia), jak druid to to samo... A jak paladyn to polecam skillować a później ze spearów i na trolach. A z knightem nie powinno być problemu...
Przepraszam że pisze po wojskowemu ale łatwiej się w punktach wymienia:P
jeżeli to knight to skiluj knifem/sickle/crowbar (czy jakos tak ;)) i wal na full defie w trolle do skili 50/50
a jezeli pal to idz expic na potworach pokroju orc i wal z full defa ze spearow (nie uciekaj bo ci bedzie przy okazji rosl shield [chyba ze ci duzo siekaja])
polanbrzozow
18-12-2007, 23:31
Zastanówcie się co wogóle robicie... Gościu zrobił nowy temat żeby dowiedzieć się co powinien zrobić, a wy gadacie mu jakieś głupoty.
Jak macie pisać takie bzdety to już wogule nie piszcie. Kolejne trolle na forum które lubią nabijać sobie posty.
A wracając do pytań zawartych z temacie odpowiem na nie tak:
Twoje skille na 9 lvl czyli 40/39 są bardzo dobre i narazie odpuść sobie
dalszy trening. Zamiast tego zajmij się expieniem czyli tym co ta gra ma najlepszego do zaoferowania.
A jeśli mimo tego nadal chcesz skillować polecam:
- dwarfy zwykłe
- rotwormy na foldzie
Niestety nie ma idealnych potworków do trenowania dla takich jak ty, początkujących knightów. Te które podałem są według mnie najlepsze i łatwo dostępne, dlatego to na nie powinieneś chodzić.
P.S. Przecież to oczywiste że jest knightem. Sami zastanówcie się dlaczego.
Mam nadzieję że pomogłem. Bye B)
ej mam problema bo am palla na mainie i mam tylko chain armoor croosbow co robic;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.