PDA

Pokaż pełną wersje : Problem

Kamil_Bks
15-12-2007, 17:31
Mam 9 lvl skille 40/39 i skilluje na rotach gdy wale na full def zanim zadam blood hita troche czasu mija, gdy wale na balance szybko mi pada ... na jakich potworkach skillowac? I czy te skille na tym levelu są dobre ?

demoninator
15-12-2007, 17:52
Idź na dwarfy w kazoo w winiarni/browarni ;p

marlos10
15-12-2007, 20:18
Pewnie jesteś nowy ale
1. To nie ten dział
2. Jaka profesja?
3. Luruj sobie po rotwormie i zabijaj na full attack bo tak to cię rozwalą
4. Jak sorcerer to weź z rożdżki(praktycznie zawsze trafia), jak druid to to samo... A jak paladyn to polecam skillować a później ze spearów i na trolach. A z knightem nie powinno być problemu...

Przepraszam że pisze po wojskowemu ale łatwiej się w punktach wymienia:P

Ciapec
16-12-2007, 21:50
jeżeli to knight to skiluj knifem/sickle/crowbar (czy jakos tak ;)) i wal na full defie w trolle do skili 50/50

a jezeli pal to idz expic na potworach pokroju orc i wal z full defa ze spearow (nie uciekaj bo ci bedzie przy okazji rosl shield [chyba ze ci duzo siekaja])

polanbrzozow
18-12-2007, 23:31
Zastanówcie się co wogóle robicie... Gościu zrobił nowy temat żeby dowiedzieć się co powinien zrobić, a wy gadacie mu jakieś głupoty.
Jak macie pisać takie bzdety to już wogule nie piszcie. Kolejne trolle na forum które lubią nabijać sobie posty.

A wracając do pytań zawartych z temacie odpowiem na nie tak:
Twoje skille na 9 lvl czyli 40/39 są bardzo dobre i narazie odpuść sobie
dalszy trening. Zamiast tego zajmij się expieniem czyli tym co ta gra ma najlepszego do zaoferowania.

A jeśli mimo tego nadal chcesz skillować polecam:
- dwarfy zwykłe
- rotwormy na foldzie

Niestety nie ma idealnych potworków do trenowania dla takich jak ty, początkujących knightów. Te które podałem są według mnie najlepsze i łatwo dostępne, dlatego to na nie powinieneś chodzić.

P.S. Przecież to oczywiste że jest knightem. Sami zastanówcie się dlaczego.

Mam nadzieję że pomogłem. Bye B)

Jabucho
21-12-2007, 16:03
ej mam problema bo am palla na mainie i mam tylko chain armoor croosbow co robic;(