Pokaż pełną wersje : mystic turbanik
co daje ten przedmiot oprocz 1 arma i malego oz.?? ?(
Oryginalnie dodany przez Michał
Nic.
Black Leader
09-11-2003, 14:56
Chyba twojego lvl nie widać.
Ten temat był już setki razy na wielu forach.
Ale odpowiem jeszcze raz:
Mystic Turbna NIC nie daje oprócz 1 arma i małej wagi.
Wszystkie bajki o tym że w połączeniu z Blue Robe, Skullstaffem itp. itd. to naprawdę BAJKI
Sprawdziłem to na wiele sposobów: mam i Mystic Turban i Blue Roba i Skullstaffa i nie dają one żadnych właściwości oprócz ich statystyk.
Modkowie zamknijcie ten temat i zamykajcie wszystkie następne z tym samym pytaniem, bo to już robi się nużące :D
ale ziomy ja sie tylko pytam bo nie wiedzialem bo rozni ludzie mi rozne rzeczy mowili!!!!! X(
ale ziomy ja sie tylko pytam bo nie wiedzialem bo rozni ludzie mi rozne rzeczy mowili!!!!!
To nie sluchaj sie roznych zimow to ze wypada z Necro to nie znaczy ze musi miec jakies specjalne wlasciwosci Ale mogl by miec np.szybsza regeneracja many :))
Mathayus
29-03-2004, 15:47
mozna sobie w domku polozyc i niech sie na nij kurz zbiera
moze też posłużyć jako pampers :D:D:D
Ludwix Trimera
12-04-2004, 21:37
No niby kiedyś dawno temu mystc turban ukrywal jaki amsz lvl,blue robe dodawalo 1 mlvl
Btw. Jakie statsy ma red robe??
bym zapomniał ale przypomniałe oi siem że magicians hat i hat of the mad poprawiajom celność czarów siłe ich to może i mistic turbanik tysz tak robi?
Sir Devilaz
16-04-2004, 19:36
LoL niezłe bajki opowiadacie w tym temacie :)
Hrabia von Nox
16-04-2004, 21:18
up: Dawno, dawno temu... :D :D :D :D
Poważnie: Mystic Turban jest rzadki, lekki, ale nieprzydatny.
eee
SS nic nie daje?? a ze swieci w ciemnosciach? ;p
Porzeracz Trawy
25-02-2005, 19:39
Barts, Barts, Barts....
Zostaw te swoje bajeczki dla siebie ok?? :D
jakie nooby!! X(
ja mam kolege na 13 lvlu i on jak ukradł kolesiowi ten msytic turban to jak go zalozyl to mogl plynac na daraszje i ankrhnum za darmo bez paca
co za nooby z was....
a jak mi ktos napisze ze to nie prawda to pojde z kumplem kupic 5 run hevy magic misile i fire filed i zobaczymy wtedy nooby X(
jakie nooby!! X(
ja mam kolege na 13 lvlu i on jak ukradł kolesiowi ten msytic turban to jak go zalozyl to mogl plynac na daraszje i ankrhnum za darmo bez paca
co za nooby z was....
a jak mi ktos napisze ze to nie prawda to pojde z kumplem kupic 5 run hevy magic misile i fire filed i zobaczymy wtedy nooby X(
I kto tu jest nOObem? -.- a takie bajki to do szkoly dzieciom opowiadac.
jakie nooby!! X(
co za nooby z was....
powiem tyle:
vbauauahahahahah 5 hmm i 5 ff to jest bron buahahahhahhaahahaha :cup: dla ciebie :)
petzou2 myslisz rze jestes taki dobry bo grasz na rubera?? X(
masz sczescie bo jakbys gral na moim serwerze to bys mial hunted bo ja zondze calom venore i bys wtedy zobaczyl noobie!! co prawda nie mam kasy bo mnie shakowali ale kumpel z 12 lvl(pozdrawiam Cie Kalim) by mi napewno zrobil ze dwie rune fire filed i morze nawet ze 3 hevy magic misile i z 1 ligt magic misile i bys zobaczyl noobie!! X(
nie lubie noobow i tsza ih tempic!! X(
P.S. kto hce byc w mojej bandzie??(rekrutujemy od 9 lvl i nie tsza byc noobem ani payer kilrem!! - jak do jutra sie zgloszom minimum trzy osoby to pojdziemy na drawy i rotwory - ale wescie jakies rune na wszelki wypadek)
pozdrufka i sza tempic noobow!! X(
@up
ciekawe co za debil robi sobie jaja...
Daje to tosamo czego tobie brakuje "ROZUM".
Po zalozeniu tej czapki twoj char ma mozliwosc poznania i nauki nowych czarow nie dostepnych bez tej czapki. Jest to czesc legendarnego stroju Starego Maga :) Dzis po nim zostala tylko ta czapka ....
Przedmiot porzadania wielu Tibijczykow cenne niczym MPA :(
A tak na powaznie fajna ozdoba do domku :)
ciemne dropsy
26-02-2005, 13:45
Wez jakis mod sprawdz ktory z uzytkownikow ma takie samo ip przy logowaniu bo takiego zioma to od czasow slonika nie widzialem na oczy :D
Ontopic: Mystic Turban nic nie daje, no moze oprocz tego 1 arma i fajnego wygladu ^^
Mati The Druid
26-02-2005, 18:22
ja sam nie wiem jazeli wiecie to mi tez mozecie powiedziec!
Mati The Druid
26-02-2005, 18:24
nie wiem sam:P :confused:
@Masel: wg mnie (i innych chyba też) to nie jest śmieszne, więc możesz już przestać :)
@up: mały hint - czytaj posty zanim napiszesz w temacie...
A co do turbana, to to takie małe g~~nko, nic nie daje, nawet ładne nie jest, więc ino wywalić i nie pytać więcej na forum... a tak wogóle to było już chyba wiele razy, więc "Szukaj"
Sorccerer of Celesta
27-02-2005, 09:21
by mi napewno zrobil ze dwie rune fire filed i morze nawet ze 3 hevy magic misile i z 1 ligt magic misile i bys zobaczyl noobie!!
P.S. kto hce byc w mojej bandzie??(rekrutujemy od 9 lvl i nie tsza byc noobem ani payer kilrem!! - jak do jutra sie zgloszom minimum trzy osoby to pojdziemy na drawy i rotwory - ale wescie jakies rune na wszelki wypadek)
--------------------------------------------------------------------------
Hehehe żeczywiście królujesz, kurde 3 HMM 2 FF i 1 LMM to zabójcze bronie Masel, Masel ty n00bie chociaż mam dopiero 5 lvl na Celeście to mam troche doświadzczenia ze starszych postac :p
PS:Dwarfy i Roty to groźne potwory(uważaj na nich bo możesz zginąć :):):))
i nie zużyjcie tam za dużo run buhahahahahahahaha
Lord_Nerevar
27-02-2005, 10:43
Owa "czapa" nic nie daje... no oprócz tego 1 arm :p
Masel... powiedz jaja sobie robisz czy dostałeś kompa w psychiatrowie ?
:D
ostatnio u mnie na selenie gosc (jeden z najwyzszych lvl na servie) chcial mi sprzedac mystic turban za 1 bp uh i mowil ze szybciej mi sie bedzie mana regenerowala 8o LOL
Ps. Masel plz powiedz mi jak byc takim zajefajnym ludziem jak ty :D
by mi napewno zrobil ze dwie rune fire filed i morze nawet ze 3 hevy magic misile i z 1 ligt magic misile i bys zobaczyl noobie!!
--------------------------------------------------------------------------
Hehehe żeczywiście królujesz, kurde 3 HMM 2 FF i 1 LMM to zabójcze bronie Masel, Masel ty n00bie chociaż mam dopiero 5 lvl na Celeście to mam troche doświadzczenia ze starszych postac :p
PS:Dwarfy i Roty to groźne potwory(uważaj na nich bo możesz zginąć :):):))
i nie zużyjcie tam za dużo run buhahahahahahahaha
Mam prozbe nieznencaj sie nad biednym nOObem bo niewyrobie ze śmiechu.
jakie nooby!! X(
co za nooby z was....
wiadomo moje miasto :S i kolejny noobik co do tematu to nic nie daje :S
Zonk przez caly teamat przetaczaja sie te same informacje, wyzwiska i nic wiecej... Dlaczeg ten temat jeszcze istnieje? ^^ Zeby sie ludzie wygadali?
ja już kiedyś wam pisałem to jest czapka niewidka jak sie połączy to ze steal ringiem za pomocą psiego moczu to uzyskamy czapke o magicznych włąściwościach, z nieograniczoną możliwością bycią nie widzialnym, tylko jest mały problem sama czapa robi sie niewidziala więc jak sie ją zdejmnie to potem trudną ją znaleść :)
ps. ech maseł, maseł nie rob sobie więcej jaj na tym forum bo część ludzi jest troszke cofnięta intelektualnie i nie pojmują prostych żartów.
pps. nadal mi wisisz 16zł maseuszu
Mental II
29-05-2005, 20:14
petzou2 myslisz rze jestes taki dobry bo grasz na rubera?? X(
masz sczescie bo jakbys gral na moim serwerze to bys mial hunted bo ja zondze calom venore i bys wtedy zobaczyl noobie!! co prawda nie mam kasy bo mnie shakowali ale kumpel z 12 lvl(pozdrawiam Cie Kalim) by mi napewno zrobil ze dwie rune fire filed i morze nawet ze 3 hevy magic misile i z 1 ligt magic misile i bys zobaczyl noobie!! X(
nie lubie noobow i tsza ih tempic!! X(
pozdrufka i sza tempic noobow!! X(
TY tak na serio ???:>
a co daje magic hat <ładuje mane?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.