PDA

Pokaż pełną wersje : mystic turbanik

Michał
09-11-2003, 13:50
co daje ten przedmiot oprocz 1 arma i malego oz.?? ?(

Polinik
09-11-2003, 14:55
Oryginalnie dodany przez Michał

Nic.

Black Leader
09-11-2003, 14:56
Chyba twojego lvl nie widać.

Spec
09-11-2003, 15:36
Ten temat był już setki razy na wielu forach.
Ale odpowiem jeszcze raz:
Mystic Turbna NIC nie daje oprócz 1 arma i małej wagi.
Wszystkie bajki o tym że w połączeniu z Blue Robe, Skullstaffem itp. itd. to naprawdę BAJKI

Sprawdziłem to na wiele sposobów: mam i Mystic Turban i Blue Roba i Skullstaffa i nie dają one żadnych właściwości oprócz ich statystyk.

Modkowie zamknijcie ten temat i zamykajcie wszystkie następne z tym samym pytaniem, bo to już robi się nużące :D

Michał
09-11-2003, 19:18
ale ziomy ja sie tylko pytam bo nie wiedzialem bo rozni ludzie mi rozne rzeczy mowili!!!!! X(

Gothar
29-03-2004, 13:40
ale ziomy ja sie tylko pytam bo nie wiedzialem bo rozni ludzie mi rozne rzeczy mowili!!!!!

To nie sluchaj sie roznych zimow to ze wypada z Necro to nie znaczy ze musi miec jakies specjalne wlasciwosci Ale mogl by miec np.szybsza regeneracja many :))

Mathayus
29-03-2004, 15:47
mozna sobie w domku polozyc i niech sie na nij kurz zbiera

Wufei
11-04-2004, 05:47
moze też posłużyć jako pampers :D:D:D

Ludwix Trimera
12-04-2004, 21:37
No niby kiedyś dawno temu mystc turban ukrywal jaki amsz lvl,blue robe dodawalo 1 mlvl
Btw. Jakie statsy ma red robe??

Wufei
16-04-2004, 19:19
bym zapomniał ale przypomniałe oi siem że magicians hat i hat of the mad poprawiajom celność czarów siłe ich to może i mistic turbanik tysz tak robi?

Sir Devilaz
16-04-2004, 19:36
LoL niezłe bajki opowiadacie w tym temacie :)

Hrabia von Nox
16-04-2004, 21:18
up: Dawno, dawno temu... :D :D :D :D

Poważnie: Mystic Turban jest rzadki, lekki, ale nieprzydatny.

Barts
16-04-2004, 21:33
eee
SS nic nie daje?? a ze swieci w ciemnosciach? ;p

Porzeracz Trawy
25-02-2005, 19:39
Barts, Barts, Barts....
Zostaw te swoje bajeczki dla siebie ok?? :D

Masel
25-02-2005, 20:55
jakie nooby!! X(
ja mam kolege na 13 lvlu i on jak ukradł kolesiowi ten msytic turban to jak go zalozyl to mogl plynac na daraszje i ankrhnum za darmo bez paca

co za nooby z was....
a jak mi ktos napisze ze to nie prawda to pojde z kumplem kupic 5 run hevy magic misile i fire filed i zobaczymy wtedy nooby X(

TomiK
25-02-2005, 21:15
jakie nooby!! X(
ja mam kolege na 13 lvlu i on jak ukradł kolesiowi ten msytic turban to jak go zalozyl to mogl plynac na daraszje i ankrhnum za darmo bez paca

co za nooby z was....
a jak mi ktos napisze ze to nie prawda to pojde z kumplem kupic 5 run hevy magic misile i fire filed i zobaczymy wtedy nooby X(

I kto tu jest nOObem? -.- a takie bajki to do szkoly dzieciom opowiadac.

Petozu2
25-02-2005, 21:40
jakie nooby!! X(

co za nooby z was....

powiem tyle:
vbauauahahahahah 5 hmm i 5 ff to jest bron buahahahhahhaahahaha :cup: dla ciebie :)

Masel
25-02-2005, 22:17
petzou2 myslisz rze jestes taki dobry bo grasz na rubera?? X(
masz sczescie bo jakbys gral na moim serwerze to bys mial hunted bo ja zondze calom venore i bys wtedy zobaczyl noobie!! co prawda nie mam kasy bo mnie shakowali ale kumpel z 12 lvl(pozdrawiam Cie Kalim) by mi napewno zrobil ze dwie rune fire filed i morze nawet ze 3 hevy magic misile i z 1 ligt magic misile i bys zobaczyl noobie!! X(

nie lubie noobow i tsza ih tempic!! X(

P.S. kto hce byc w mojej bandzie??(rekrutujemy od 9 lvl i nie tsza byc noobem ani payer kilrem!! - jak do jutra sie zgloszom minimum trzy osoby to pojdziemy na drawy i rotwory - ale wescie jakies rune na wszelki wypadek)

pozdrufka i sza tempic noobow!! X(

Shinjix
25-02-2005, 22:51
@up
ciekawe co za debil robi sobie jaja...

Wordi
25-02-2005, 23:09

Daje to tosamo czego tobie brakuje "ROZUM".
Po zalozeniu tej czapki twoj char ma mozliwosc poznania i nauki nowych czarow nie dostepnych bez tej czapki. Jest to czesc legendarnego stroju Starego Maga :) Dzis po nim zostala tylko ta czapka ....
Przedmiot porzadania wielu Tibijczykow cenne niczym MPA :(

A tak na powaznie fajna ozdoba do domku :)

ciemne dropsy
26-02-2005, 13:45
Wez jakis mod sprawdz ktory z uzytkownikow ma takie samo ip przy logowaniu bo takiego zioma to od czasow slonika nie widzialem na oczy :D

Ontopic: Mystic Turban nic nie daje, no moze oprocz tego 1 arma i fajnego wygladu ^^

Mati The Druid
26-02-2005, 18:22
ja sam nie wiem jazeli wiecie to mi tez mozecie powiedziec!

Mati The Druid
26-02-2005, 18:24
nie wiem sam:P :confused:

Cadonis
26-02-2005, 21:04
@Masel: wg mnie (i innych chyba też) to nie jest śmieszne, więc możesz już przestać :)
@up: mały hint - czytaj posty zanim napiszesz w temacie...

A co do turbana, to to takie małe g~~nko, nic nie daje, nawet ładne nie jest, więc ino wywalić i nie pytać więcej na forum... a tak wogóle to było już chyba wiele razy, więc "Szukaj"

Sorccerer of Celesta
27-02-2005, 09:21
by mi napewno zrobil ze dwie rune fire filed i morze nawet ze 3 hevy magic misile i z 1 ligt magic misile i bys zobaczyl noobie!!

P.S. kto hce byc w mojej bandzie??(rekrutujemy od 9 lvl i nie tsza byc noobem ani payer kilrem!! - jak do jutra sie zgloszom minimum trzy osoby to pojdziemy na drawy i rotwory - ale wescie jakies rune na wszelki wypadek)
--------------------------------------------------------------------------
Hehehe żeczywiście królujesz, kurde 3 HMM 2 FF i 1 LMM to zabójcze bronie Masel, Masel ty n00bie chociaż mam dopiero 5 lvl na Celeście to mam troche doświadzczenia ze starszych postac :p

PS:Dwarfy i Roty to groźne potwory(uważaj na nich bo możesz zginąć :):):))
i nie zużyjcie tam za dużo run buhahahahahahahaha

Lord_Nerevar
27-02-2005, 10:43
Owa "czapa" nic nie daje... no oprócz tego 1 arm :p

Masel... powiedz jaja sobie robisz czy dostałeś kompa w psychiatrowie ?

:D

Nawi
29-05-2005, 11:57
ostatnio u mnie na selenie gosc (jeden z najwyzszych lvl na servie) chcial mi sprzedac mystic turban za 1 bp uh i mowil ze szybciej mi sie bedzie mana regenerowala 8o LOL

Ps. Masel plz powiedz mi jak byc takim zajefajnym ludziem jak ty :D

Rabin
29-05-2005, 12:15
by mi napewno zrobil ze dwie rune fire filed i morze nawet ze 3 hevy magic misile i z 1 ligt magic misile i bys zobaczyl noobie!!

--------------------------------------------------------------------------
Hehehe żeczywiście królujesz, kurde 3 HMM 2 FF i 1 LMM to zabójcze bronie Masel, Masel ty n00bie chociaż mam dopiero 5 lvl na Celeście to mam troche doświadzczenia ze starszych postac :p

PS:Dwarfy i Roty to groźne potwory(uważaj na nich bo możesz zginąć :):):))
i nie zużyjcie tam za dużo run buhahahahahahahaha

Mam prozbe nieznencaj sie nad biednym nOObem bo niewyrobie ze śmiechu.

Vekegi
29-05-2005, 19:29
jakie nooby!! X(

co za nooby z was....

wiadomo moje miasto :S i kolejny noobik co do tematu to nic nie daje :S

cFaniak
29-05-2005, 19:46
Zonk przez caly teamat przetaczaja sie te same informacje, wyzwiska i nic wiecej... Dlaczeg ten temat jeszcze istnieje? ^^ Zeby sie ludzie wygadali?

Pacek
29-05-2005, 20:09
ja już kiedyś wam pisałem to jest czapka niewidka jak sie połączy to ze steal ringiem za pomocą psiego moczu to uzyskamy czapke o magicznych włąściwościach, z nieograniczoną możliwością bycią nie widzialnym, tylko jest mały problem sama czapa robi sie niewidziala więc jak sie ją zdejmnie to potem trudną ją znaleść :)

ps. ech maseł, maseł nie rob sobie więcej jaj na tym forum bo część ludzi jest troszke cofnięta intelektualnie i nie pojmują prostych żartów.

pps. nadal mi wisisz 16zł maseuszu

Mental II
29-05-2005, 20:14
petzou2 myslisz rze jestes taki dobry bo grasz na rubera?? X(
masz sczescie bo jakbys gral na moim serwerze to bys mial hunted bo ja zondze calom venore i bys wtedy zobaczyl noobie!! co prawda nie mam kasy bo mnie shakowali ale kumpel z 12 lvl(pozdrawiam Cie Kalim) by mi napewno zrobil ze dwie rune fire filed i morze nawet ze 3 hevy magic misile i z 1 ligt magic misile i bys zobaczyl noobie!! X(

nie lubie noobow i tsza ih tempic!! X(

pozdrufka i sza tempic noobow!! X(
TY tak na serio ???:>
a co daje magic hat <ładuje mane?