PDA

Pokaż pełną wersje : Rabbit vs Super Bubble Team

Adii
31-10-2004, 19:30
Tak więc kiedy mi się nudziło postanowiłem zrobić mojego pierwszego fake'a...
http://nazahin.w.interia.pl/super_bubble_team.png
comment plx

Lamdar II
31-10-2004, 20:01
Nie zbyt efektyne i nie dopracowane:|Popracuj troszq moze cos z tego bedzie:P

Averus
31-10-2004, 21:51
Jakies badziewium, naprawde...

Xovidex
31-10-2004, 22:37
Sam nie jestem mistrzem ale sadze, ze twoj fejek jest badziewny. w miejscachgdzie wkleiles eq sa czrne miejsca a nie szare czyli takie jakie powinny byc. Ocena 2+/10 Popracuj nad tym a bedzie fajny fejek ;) Zycze powodzenia

Raczeq
31-10-2004, 22:41
Pomysl bardzo dobry wykonanie troche niestaranne ale i tak fajne:)

Vanhelsen
31-10-2004, 22:58
Yeee, nareszcie ktoś zrobił coś z bubble gdzie ona ginie (prawie :P), ale wykonanie ciękie. Itemy niedopracowane, i jak się niemyle, efekty SD, blood i bolt są niewyskalowane do reszty.

Dr.Unknown
31-10-2004, 23:19
DAJCIE KUR.WA SPOKÓJ TEJ BUBBLE!
Wymyślcie coś oryginalnego...wtedy skomentuje jak należy:P

Ivo 10
01-11-2004, 08:39
Właśnie wszędzie tylko :
-Jak zabić buuble
-bubble vs rabit
-bubble vs .....
I tak kur*a w kółko. Żygam juz tym i to jest poprostu nudne. A co do fake to jest NIEDOPRACOWNY :p

Externus
01-11-2004, 08:51
Źle wklejony bolt od DragonSlayera, i nieco zamały; za mały sdek; FATALNIE powklejene Eq; Bubble z torchem xD (:D:D); Widze tamjeszcze jednego bolta - lecącego od Wurzela?; niepraktycznie powklejane uhy... Bubble nosiła by jeden bp w drugim, nie otwierała by kilka bp jeden pod drugim bo to nie ma sensu...; Sądze ze Bubble pełni tu role blokera, więc dlaczego full attack?.

Poza tym pomysł niezły

W skali szkolnej: 2+

roland
01-11-2004, 09:06
Poza tym pomysł niezły

W skali szkolnej: 2+
Jak bym był nauczycielem i oceniał go w szkole to bym go wysłał do pielęgniarki:) Jezus straszne to jest, jednym słowem masakra!!! Nawet nie starałeś się zamaskować, tego że przeklejałeś: broń, zbroję, bełta dragonslayera i czym wali Hesperiades?? A do tego pierwsza część niku Hesperiadesa jest ranna a druga ma full życia... Ludize stoją nierówno, całość jest pomazana czarną gumką(chciałeś coś zamazać??) Do tego Bubble ma magic sworda(chodzi z magic long swordem)...
Królik nie mieszka w jaskiniach kazo(chyba)...
Zauważyłem, że przekleiłeś cały eq oprócz... POCHODNI!!!!
GRATZ DLA CIEBIE ZA POCHODNIE!!!
Ogólnie straszne, dobrze chociaż, że nie wkleiłeś 2-ręcznej broni i tarczy...
Nie czepiać się, że krytykuje...
Polecam modkom skasować tem temat, będą ty tylko brechty z tej "pracy".
Źle wklejony bolt od DragonSlayera, i nieco zamały; za mały sdek; FATALNIE powklejene Eq; Bubble z torchem xD (); Widze tamjeszcze jednego bolta - lecącego od Wurzela?; niepraktycznie powklejane uhy... Bubble nosiła by jeden bp w drugim, nie otwierała by kilka bp jeden pod drugim bo to nie ma sensu...; Sądze ze Bubble pełni tu role blokera, więc dlaczego full attack?.
Hmm a co bubble ma chodzić z magic light wandem:P Co do bełta to czytałeś tytusa romka i atomka?? Była książka o tytule "Strzał znikąd" to jest właśnie strzał znikąd, bo jeśli się przyjżysz to on nie leci od Wurzela..

Adii
01-11-2004, 10:29
Dziwne.. nic nie próbowałem zamazywać a propo u mnie dobrze chodzi (może u was żle odczytuje obraz) spróbójcie jeszcze raz może bedzie lepiej :

Yoda
01-11-2004, 11:02
to ciekawe jaki jest loot :D fajny pomysl nieprzejmuj sie tymi z forum :)

Tomciog
01-11-2004, 11:11
Po tytule zapowiada się spox;)
Tylko, że limit transferu został przekroczony :(
Zrób coś z tym

Dr.Unknown
01-11-2004, 15:05
Co następne, Bubble versus Santa Claus? Bubble versus Predator?'-.-

Petersaber
03-11-2004, 14:53
łAdUjE sIę TaK wOlNo żE zArAz PuSzCzę BąKa. :P obrzydliwe co? aha, i przestaje się ładować na czubku Golden Helmeta

Bacio
20-12-2005, 07:03
hmm według mnie to coś nie przypomina rabbita ale ok 4/10 :) :) :)

Turtle Sikornik
20-12-2005, 12:41
Adii. Ty mówisz że nic nie mazałeś??pooglądaj se te dwie kratki w bp of UH,na górze i jeszcze jedną ze scian. Wtedy chyba zakapujesz o co im chodzi. A co do pomysłu to postaraj się tylko żeby było lepiej i możesz nawet story zrobić. Życzę powodzenia ;)

Lord Yendras
20-12-2005, 12:49
no super moze byc... z pomysl daje ci 5/10. Ależ jestem laskawy... :]

Kwaso
20-12-2005, 13:54
Ludzie !! Na h*j odświeżacie stare tematy ?? omg