Pokaż pełn± wersje : POSZUKUJE OSOBY z PACC'em na GUARDI
Witam. Jak wyrzej . Poszukuje osoby ktorej moge zaufac . Musi ona grac na guardi i miec paca . Bardzo mi zalezy poniewaz chce z kims dzielic domek.Nie martwcie sie . Nie ukradne niczego . Przeciez ja tez wyciagne swoje przedmioty na podloge. Bardzo mi zalezy
Kontakt
GG = 9212598
@ =
[email protected]
Tibia = Greth Gumia
Witam. Jak wyrzej . Poszukuje osoby ktorej moge zaufac . Musi ona grac na guardi i miec paca . Bardzo mi zalezy poniewaz chce z kims dzielic domek.Nie martwcie sie . Nie ukradne niczego . Przeciez ja tez wyciagne swoje przedmioty na podloge. Bardzo mi zalezy
Kontakt
GG = 9212598
@ =
[email protected]
Tibia = Greth Gumia
Lol, chcesz zaufać komu¶ kogo znasz kilka minut przez internet?
Dla przeciętnego tibijczyka jeste¶ w tym momencie Ľródłem darmowego zarobku. Takich zaufanych ludzi szukaj w¶ród przyjaciół których znasz dłuuugo.
Tibioczop
15-12-2007, 21:11
Dla przeciętnego tibijczyka jeste¶ w tym momencie Ľródłem darmowego zarobku. Takich zaufanych ludzi szukaj w¶ród przyjaciół których znasz dłuuugo.
dokładnie tak
To samo miałem napisać. CZEMU TY JESTE¦ AZ TAKI ZUY? ;(
no wiem ze wsrod znajomch powienieniem szukac ale ja ich nie mam bo nie gralem ponad 5 miechow
Dla przeciętnego tibijczyka jeste¶ w tym momencie Ľródłem darmowego zarobku.
wiem dlatego nie chce aby ktos mi wyporzyczal domku ale ze mna dzielil
Haha. Może nie ty ukradniesz ale ona ci tak.
Takie rzeczy to tylko w ERZE.
Lechista
16-12-2007, 13:58
widz±ć ten temat wnioskuje, że ty wyłożysz na ziemie "Plate armor" a ten pc dsm, blue robe lub co¶ innego.....
@chcesz zaufać komus przez internet kogo wogule nie znasz..?? Może ty jeste¶ tak naiwny, ale napewno nie inni ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.