zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : POSZUKUJE OSOBY z PACC'em na GUARDI

SHOOT
15-12-2007, 21:05
Witam. Jak wyrzej . Poszukuje osoby ktorej moge zaufac . Musi ona grac na guardi i miec paca . Bardzo mi zalezy poniewaz chce z kims dzielic domek.Nie martwcie sie . Nie ukradne niczego . Przeciez ja tez wyciagne swoje przedmioty na podloge. Bardzo mi zalezy

Kontakt
GG = 9212598
@ = [email protected]
Tibia = Greth Gumia

Rybzor
15-12-2007, 21:08
Witam. Jak wyrzej . Poszukuje osoby ktorej moge zaufac . Musi ona grac na guardi i miec paca . Bardzo mi zalezy poniewaz chce z kims dzielic domek.Nie martwcie sie . Nie ukradne niczego . Przeciez ja tez wyciagne swoje przedmioty na podloge. Bardzo mi zalezy

Kontakt
GG = 9212598
@ = [email protected]
Tibia = Greth Gumia
Lol, chcesz zaufać komu¶ kogo znasz kilka minut przez internet?

Dla przeciętnego tibijczyka jeste¶ w tym momencie Ľródłem darmowego zarobku. Takich zaufanych ludzi szukaj w¶ród przyjaciół których znasz dłuuugo.

Tibioczop
15-12-2007, 21:11

Dla przeciętnego tibijczyka jeste¶ w tym momencie Ľródłem darmowego zarobku. Takich zaufanych ludzi szukaj w¶ród przyjaciół których znasz dłuuugo.

dokładnie tak

Irons
15-12-2007, 21:58

To samo miałem napisać. CZEMU TY JESTE¦ AZ TAKI ZUY? ;(

SHOOT
15-12-2007, 22:14
no wiem ze wsrod znajomch powienieniem szukac ale ja ich nie mam bo nie gralem ponad 5 miechow

Dla przeciętnego tibijczyka jeste¶ w tym momencie Ľródłem darmowego zarobku.

wiem dlatego nie chce aby ktos mi wyporzyczal domku ale ze mna dzielil

Erhion
16-12-2007, 01:13
Haha. Może nie ty ukradniesz ale ona ci tak.

Takie rzeczy to tylko w ERZE.

Lechista
16-12-2007, 13:58
widz±ć ten temat wnioskuje, że ty wyłożysz na ziemie "Plate armor" a ten pc dsm, blue robe lub co¶ innego.....
@chcesz zaufać komus przez internet kogo wogule nie znasz..?? Może ty jeste¶ tak naiwny, ale napewno nie inni ^^