Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Aldory
Master Szocik
16-12-2007, 11:38
Tak więc piszemy tutaj co aktualnie się dzieje na Aldorze :)
Psychotata
16-12-2007, 14:32
Wypadalo by zebys temat zaczal jakims newsem =]
Jak ostatnio widac powstala jakas rewolucja na Aldorze ;=] pare 100+ lvli zlapalo zgony i 2 z nich wbilo bany mam nadzieje ze bada kontynuowac to co robia bo mam dosc ery CO i Animy. Niech wroca czasy EM i niech bedzie spokoj.
PS. o co chodzi z tym RIP Spliffus? Niektorzy maja w commentach a niektorzy tak na youtube pisza wytlumaczy ktos o co chodzi?
Master Szocik
16-12-2007, 15:36
Myślisz, że jak by była era EM to było by pięknie? Nie!
Po prostu przegrali i co mają powiedzieć jak nie to, że "Jakbyśmy my wygrali było by extra !one11!"
Choć nie popieram niektórych osób z CO/Anima bo są naprawdę dziwni (zapewne zgodzą się z tym nawet członkowie tych gildi), ale większość jest spoko, z którymi się dogadasz i w ogóle.
I proszę nie piszcie, że liże komuś dupę, ponieważ tak nie jest.
Pozdro :)
PS. o co chodzi z tym RIP Spliffus? Niektorzy maja w commentach a niektorzy tak na youtube pisza wytlumaczy ktos o co chodzi?
Zdaje sie że pierwszy owner tego chara zmarl, stad to wszystko.
Rotfl. Wystarczy sobie przypomniec jak bylo przed wojna i jak jest teraz. Przed wojna owszem, bylo troche przypadkow PA ale w wiekszosci byla to sprawka paru glupich osob z CO. Jakis czas temu, kiedy czytalem forum na tibia.com szczerze sie rozbawilem. Praktycznie kazdy temat to byli ludzie narzekajacy na to ze zostali zabici przez kogos z Animy lub Co. W sumie troche wspolczuje osobom ktore chca sobie pograc na Aldorze bez koniecznosci lizania dupska komus z Co albo Animy.
Po prostu przegrali i co mają powiedzieć jak nie to, że "Jakbyśmy my wygrali było by extra !one11!"
Nikt nie mowi ze bylo by extra, po prostu bylo by lepiej niz jest teraz.
Choć nie popieram niektórych osób z CO/Anima bo są naprawdę dziwni (zapewne zgodzą się z tym nawet członkowie tych gildi), ale większość jest spoko, z którymi się dogadasz i w ogóle.
To fakt, tyle tylko ze tych idiotow w szeregach Co i Animy jest teraz naprawde sporo.
Predzej czy pozniej zaczniesz.
Psychotata
16-12-2007, 18:37
Zdaje sie że pierwszy owner tego chara zmarl, stad to wszystko.
Ale ten co jest w Aldora real photos na youtube czy jakis inny?
Tutaj brat Sir Diamenta jakby co ^^
Wytłumaczcie mi czemu 1/2 osób które wbiją sie na czyjeś expowisko i wywali się je zasłaniają sie Royal Robikiem a nie np. Nemtorem?
Pamietam zanim jeszcez mialem jakichkolwiek znajomych w Eternal March, no oprocz Wizaka ktorego juz wtedy znalem od ponad roku, jako czlowiek raczej rozsadny nie chwalilem sie ta znajomoscia poniewaz mi to zwisalo, przez pierwsze pol roku mialem przynajmniej z 10 utarczek z ludzmi z CO bylem wyganiany ze spawnow, jak jakis idiota mi zabial potwory i go wyganialem to zawsze sie zglaszal ktos z CO ( 3x sam Wimx teraz po namelocku). A z Eternal March tylko 2 mialem sytuacje krytyczna raz ze Stigmatarem ktory mi grozil a potem jak mnie zabil Archaond za to ze mu noobchara udupilem. A wiec podsumowujac EM w czasach kiedy byla jako taka rownowaga zachowywalo sie o niebo lepiej, wiec smiem twierdzic ze gdybysmy wygrali w porownaniu do sytuacji ktora jest teraz bylo by "cukierkowo".
Pan Kracy
19-12-2007, 01:21
no w końcu coś teraz tylko napisać do modków żeby zamkneli resztę niepotrzebnych tematów i zostawili ten i o wojnie bo tylko spam tu jest.
B-KannaRRo
26-12-2007, 11:32
Tak więc piszemy tutaj co aktualnie się dzieje na Aldorze :)
nic sie nie dzieje na na na 8o
Master Szocik
26-12-2007, 18:39
A nom :(
Takie nudy, że szok :(
Mam newsa.
Eleik po raz kolejny wystawiony na allegro: http://allegro.pl/item290121570_tibia_174_knight_aldora.html
Hail KoD :]
Master Szocik
04-01-2008, 01:03
Uuuu ale tu cicho :(
No i kolejna wojna.
Jak narazie mamy za soba wygrane ob.
Co&EM vs Anima&Ashoka
Psychotata
04-02-2008, 23:50
@up
Moglbys podac jakies szczegoly dlaczego powstala wojna i dlaczego EM & CO sa razem? Dacie rade wspolpracowac ze soba po tym wyzywaniu sie na forum?
Master Szocik
04-02-2008, 23:59
A ja zadam moje pytanie, którego dawno nie zadawalem. Ma ktos filmik z OB?:>
Grzeeesiu
05-02-2008, 00:10
Hahaha ale jaja.
Wojtek zostawił Exa dla żydów.
<pęka ze śmiechu>
Gogo Anima _/
Sid Domestos
05-02-2008, 00:19
A ja zadam moje pytanie, którego dawno nie zadawalem. Ma ktos filmik z OB?:>
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/37006
Krotki, bo Eleik szybko pada, ale pare fragow widac :)
Co do wojny, to nigsy sie tego nie spodziewalem... Teraz jest to duza szansa dla EM, by zostac na serwie :) Jak ktos moze opisac przyczyny wojny, to bylbym wdzieczny :)
Master Szocik
05-02-2008, 00:24
A mnie rozpier... te zasrane lizodupy, jak EM kiedys przegrywalo to bylo "Jebac zyda" a teraz tak wlaza w dupe ze az gowno na nosie maja...
Smiechowe :)
@Film
Jakby komus nie dzialalo wystarczy skrocic nazwe.
Power Ranger
05-02-2008, 02:37
chlopaki wystarczy zajrzeć na WoT jak chcecie filmy xd
widok Timo~
http://rapidshare.com/files/89191333/Aldora4feb.rec.html
widok Anubis~
http://rapidshare.com/files/89190596/OBco.rec.html
A mnie rozpier... te zasrane lizodupy, jak EM kiedys przegrywalo to bylo "Jebac zyda" a teraz tak wlaza w dupe ze az gowno na nosie maja...
Smiechowe :)
@Film
Jakby komus nie dzialalo wystarczy skrocic nazwe.
I kto to mowi... sam właziłeś do dupy na forum, piszac tylko o tym jakie to EM jest slabe zabijając nuubami, i o tym ze nie moze sie pogodzic z tym ze przegralo wojne?
:D
[edit]
Sorry zapomnialem ze ty jak reszta aldory jestes neutral, tylko ze zawsze po stronie druzyny ktora strzela gole.
Master Szocik
05-02-2008, 19:03
Tak, masz racje... Kto lize dupe ten lize...
Nic nie bd mówi co wypisywales na xx osobe ktora znasz z rl, na sprawy glupiuch pixelkow, za to Cie nie trawie i kolegami nie bedziemy :(
kłosu jestem z tobą całym sercem :( :*!
Wiedzialem, ze to nastapi ! Pozdro Hool.
wojtek12345
05-02-2008, 22:11
Może nadszedł czas na zmiany.
Hail Anima
Seraphim w takiej sytuacji muszę Ciebie przeprosić za pewne wydarzenie :)
Wtedy co mi opowiadałeś o Em :)
Teraz CO jest z EM i trzeba się zjednoczyć ;)
Hail Co and Em :)
PS: Czy ktoś wie co się dzieje z Lunusą?
Borchacz
06-02-2008, 21:34
Ja tam jestem za CC i Animą... Hail Anima!!!:cup::cup::cup:
Zet w drodze rozpaczy prosi o pomoc "żydów"...?8o
wojtek12345
06-02-2008, 21:57
Zgadzam się z panem, a poza tym CO sie nie:evul:nadaje na gildie dowodzącą (że tak sie wyrażę) na Aldorze.
Jest tam sporo normalnych ludzi, ale dużo przydupów.
Hail Anima Hail CC
Zgadzam się z panem, a poza tym CO sie nie:evul:nadaje na gildie dowodzącą (że tak sie wyrażę) na Aldorze.
Jest tam sporo normalnych ludzi, ale dużo przydupów.
Hail Anima Hail CC
Jeżeli CO się nie nadaje to Anima tym bardziej, sami sobie przeczycie.
Borchacz
06-02-2008, 22:35
Jeżeli CO się nie nadaje to Anima tym bardziej, sami sobie przeczycie.
Mysle, ze najbardziej z tych czterech gildi najbardziej na "gildie dowodzaca" nadaje sie CC...
EM: Za mała srednia lvli i za bardzo wyniszczeni wojna...
CO: Zbyt duzo dziwnych ludzi8o
Anima: sami napaleni wojacy, to fakt:D
CC: Same autorytety:p:p:p
Pozdro///:cup::cup::cup:
Żydem to ty możesz być -.-
Power Ranger
06-02-2008, 23:38
CC: Same autorytety:p:p:p
xD! hahahahaha padlem xD
same autorytety z legenda jako liderem B)
Ojciec Dyrektor
06-02-2008, 23:47
Panowie z EM i CO niestety nie raczyli zaszczycić nas swoją obecnością i nie raczyli stanąć do walki. Wyszli dopiero po naszym mass logoutcie.
Borchacz
07-02-2008, 12:16
Żydem to ty możesz być -.-
Co za kretyn... Wiesz do czego służy cudzysłów w języku polskim?
Kolejne tibijskie dziecko olewajace szkole "w imię wiekszego dobra", jakim jest tibia... GZ;)
bajerfull
07-02-2008, 15:12
jak sama nazwa wskazuje do cytowania (cudze slowa)
Kolejne tibijskie dziecko olewajace szkole "w imię wiekszego dobra", jakim jest tibia... GZ;)
Hmm :]
Ja nie katuje w Tibie :)
Retired od roku ;)
Ja coś osiągnąłem, teraz czas na rl life.
Panowie z EM i CO niestety nie raczyli zaszczycić nas swoją obecnością i nie raczyli stanąć do walki. Wyszli dopiero po naszym mass logoutcie.
Rotfl. Z tego co pamietam to masak byl tym, ktory dal loga kiedy zobaczyl ze nie bedzie mial juz przewagi liczebnej, no ale coz, widocznie Ty to widziales inaczej.
Ojciec Dyrektor
07-02-2008, 20:05
Rotfl. Z tego co pamietam to masak byl tym, ktory dal loga kiedy zobaczyl ze nie bedzie mial juz przewagi liczebnej, no ale coz, widocznie Ty to widziales inaczej.
Proszę Cię ... osłabiłeś mnie w tym momencie ... czekaliśmy 40 min i ciągle pisaliśmy do CO i EM ze mają jeszcze X czasu. Daliśmy loga a oni dopiero wtedy wyszli.
Proszę Cię ... osłabiłeś mnie w tym momencie ... czekaliśmy 40 min i ciągle pisaliśmy do CO i EM ze mają jeszcze X czasu. Daliśmy loga a oni dopiero wtedy wyszli.
Na pustyni napewno nie staliscie 40 min, chyba że dla Ciebie stanie na piramidzie w ank to jest czekanie, to ok. Nie wiem z jakiego powodu nemtor dal loga na x minut, ale kiedy zalogowal sie z powrotem to ludzie z em i co wyszli na pustynie, i to bylo przed waszym wylogowaniem sie. Jezeli tak naprawde zalezalo wam na tej bitwie to byscie poczekali te 10 czy 20 minut wiecej, widocznie jednak nie chcieliscie sie tak bardzo bic.
Swoja droga zastanawia mnie po co ludzie z em i co mieli by sie ustawiac na pustyni po waszym logoucie (Twoja wersja), no ale spox. Teraz mozecie mowic ze sie was bali, mam nadzieje ze wplynie to na was pozytywnie.
Ojciec Dyrektor
08-02-2008, 13:27
Na pustyni napewno nie staliscie 40 min, chyba że dla Ciebie stanie na piramidzie w ank to jest czekanie, to ok. Nie wiem z jakiego powodu nemtor dal loga na x minut, ale kiedy zalogowal sie z powrotem to ludzie z em i co wyszli na pustynie, i to bylo przed waszym wylogowaniem sie. Jezeli tak naprawde zalezalo wam na tej bitwie to byscie poczekali te 10 czy 20 minut wiecej, widocznie jednak nie chcieliscie sie tak bardzo bic.
Swoja droga zastanawia mnie po co ludzie z em i co mieli by sie ustawiac na pustyni po waszym logoucie (Twoja wersja), no ale spox. Teraz mozecie mowic ze sie was bali, mam nadzieje ze wplynie to na was pozytywnie.
Boże kochany Makumbe zachowaj .... No dobra no comment, najpierw czekaliśmy na pustyni, nie wyszli do nas, wróciliśmy do miasta i powiedzieliśmy że mają się pierwsi ustawić jak chcą dziś walczyć. Daliśmy im czas na to, nie wyszli no to bye bye babe. Wylogowaliśmy się, a oni dopiero potem wyszli, wiem co pisze bo przelogowałem się na nooba i stałem pod domkiem szweda i dopiero po tym wyszli.
A co do wczoraj to było ładnie ;) I mamy wynik 46-29 dla CO+EM
Alleluja i do przodu @!
edit: więcej info w tym temacie: http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2011162&pagenumber=1
bajerfull
08-02-2008, 15:18
jakies movie?
@Vagraav
Z pewnościa.
@Up.
Filmy masz na tibia.de, wystarczy poszukac.
Gdyby chcialo mu sie szukac, nie poprosilby o to tutaj, wystarczy pomyslec.
Cipko wyjdz na ob to cie osobicie sfraguje moin sorcem. Pierdolic na forum to kazdy moze czaisz?
Elo rap jestes w trap ;D
Hail Em _/
Ojciec Dyrektor
09-02-2008, 20:42
Cipko wyjdz na ob to cie osobicie sfraguje moin sorcem. Pierdolic na forum to kazdy moze czaisz?
Ty obrzezany chłopczyku, delikatnie mówiąc !!! A to kurwa to co ??!!
Player Kills
Feb 07 2008, 22:22:28 CET Killed Redd Xedriand at Level 115 ok
Feb 07 2008, 22:09:10 CET Killed Froneazin at Level 190 ok
Gdyby chcialo mu sie szukac, nie poprosilby o to tutaj, wystarczy pomyslec.
Slonce, jezeli mnie wzrok nie myli to on zapytal czy jest film z ob a nie o to czy ktos moze mu go dac. Jezeli dalej widzisz w tym jakas tajemnicza nieprawidlowosc to unizenie przepraszam, ale nie potrafie sie dostosowac do twojego poziomu umyslowego w bardziej przystepny sposob.
@Mihash przeczytaj jeszcze raz post meteona.Czytaj go az zrozumiesz.
Serdecznie pozdrawiam.
@Mihash przeczytaj jeszcze raz post meteona.Czytaj go az zrozumiesz.
Serdecznie pozdrawiam.
To nie ja tu mam problemy z rozumieniem postow. Rowniez pozdrawiam.
Gratz go for Master Szocik, tak to jest jak sie dzieli konto z nubami. Dzielenie konta powoduje Zrookowanie lub banany. Przed uzyciem zapoznaj sie z ulotka lub zasiegnij porady GM'a.
Hail EM _/
Master Szocik
15-03-2008, 17:43
@Up.
Izraelski kolego, nie wiesz jak było więc zamknij swoją dupę. Zrokowałem się sam, zbanowałem się sam, konta nie dzieliłem...
@Up.
Izraelski kolego, nie wiesz jak było więc zamknij swoją dupę. Zrokowałem się sam, zbanowałem się sam, konta nie dzieliłem...
zapomniałeś dodać ,że jesteś do dupy.
Master Szocik
16-03-2008, 09:19
zapomniałeś dodać ,że jesteś do dupy.
A Ty jesteś fajny, zapomniałeś dodać :(
@Up.
Grozisz mi czy chcesz być "fajny" ? :faceoff:
Master Szocik
18-03-2008, 16:36
Chcę być fajny.
@Up.
shackowales tez sie sam^^?
@up
Idz pg robic bo EM i CO maja drobne klopoty ^.-
Ojciec Dyrektor
20-03-2008, 21:20
Po dzisiejszym dniu to raczej powodów od radości nie macie xD I lepiej do tego się przyzwyczajcie ;)
11:1
Em/Co:
Gloomy Chooper
Anima/Pride:
Safak
Friiko Druid
Vercul
Scaltoris
Mavadoni
Leison
Akka of Rohan
Fewive
Redd Xedriand
Catarina Wielka
Moril Elius
Power Ranger
21-03-2008, 04:38
Jezeli liczysz Catarine to licz tez Savione, wiec 11:2
Sokol115
21-03-2008, 16:00
Zacytuje wasze wypowiedzi z wojny EM vs Anima@CO kiedy po dojsciu duzej ilosci high lvl dostaliscie 4:2
"Jedna akcje wygraliscie i sie podniecacie, raz wam sie udalo i wiecej nie uda..."
//Mr Druid
wojtek12345
02-04-2008, 16:46
Apr 01 2008, 22:32:20 CEST Killed at Level 247 by Beloruz
and by Gerrell
hail Anima :cup:forewer
BingooCola
02-04-2008, 22:30
Apr 01 2008, 22:32:20 CEST Killed at Level 247 by Beloruz
and by Gerrell
hail Anima :cup:forewer
eh taki efekt dzielenia konta :<
Nemtor upadł jak szmata i nie próbujcie wciskać kitów o pingach/noobcharach itp : P
rayl_paladyn
21-08-2008, 12:40
nie bede tutaj mowil jakie jest co i em ale prawda jest taka ze gdyby nie kasa tego nowego ownera nemtora aka psyducka to co nie mialoby 10 msow 150+ :)
Jak to mowia kasa szczesnia nie daje ale sie przydaje ...
Powodzenia EM, slyszalem ze andrzej sie za was bierze :)
lasersguru
22-08-2008, 05:54
Your post rocks!
BingooCola
29-08-2008, 19:54
Your post rocks!
your sucks
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.