zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wyprawy na Rook-u

Majen
09-11-2003, 14:02
Jeżeli chcesz szybko zarobić na Rook-u to poproś jakiegos kumpla. Musicie mieć jakiś początkowy kapitał więc wybierzcie się na szczury i zgromadźcie kase kupcie na targu jakąś tarcze i jakąś dobrą broń (Mace,Hatchet)

Teraz musicie ustalić kto będzie kim:
Blooker- musi mieć(To co najłatwiej kupić lub zdobyć):
Studded/Leather Armor
Leather Trousers
Wooden/Studded/Brass/Plate/Cooper Shield (musi mieć skill Shielding na 15-18 poziomie)
Leather Boots
Leather/Studded/Chain/Brass/Legion/Viking Helmet
Mace/Hatchet/Katana
Takie uzbrojenie troche waży ale spokojnie zostanie ci jescze 100<... Cap na trzymanie łupu.

Łowca- musi mieć
Mace/Hatchet/Katana(musi mieć przynajmniej na 13 poziomie skille w danej broni)
musi nosić podstawowe wyposażeni(LINE(rope) ŁOPATE(shovel) i coś do jedzenia(Cheese/Fish/Ham/Bread)
Powinien mieć też dla kolegi Life Fluids i dla siebie jakąś tarcze i zbroje(Gdyby bloker został pokonany)
A jeżeli niewiesz jak swoją liną wyciągnąć kumpla to odrazu mówię, wchodzisz na górę a twój kolega staej pod dziurą używasz liny i klikasz na dziure no i wtedy wchodzi twój kolega.

Każdy z was powinien mieć Back Pack(ma dużo okienek na łupy) i przynajmniej 4-6 Torch no chyba ze idziecie na Skeletony bo wtedy wyciągacie z trupa.

Matiq
09-11-2003, 14:44
a rooku hanta sie nie zrobi .. np. szkieletow jest malo :|

Duriel
09-11-2003, 18:05
W/G mnie hunt na rooku jest nieopłacalny....najlepiej jak najszybciej stamtad wylazić na maina

kotomaniak
09-11-2003, 18:33
Hunty na rooku są nieopłacalne. Taka broń jak opisujesz na rooku trochę kosztuje a na mainie za tą kase można kupić coś lepszego. Ja raz byłem na huncie na rooku. Łupem padło 12GP, 5 pochodni oraz mace. niezbyt to się opłacało.

VooDOO
10-11-2003, 18:18
Do mino hel oplaca sie isc w kilka osob szczegolnie przy full respamie,tylko potrzeba duzo lifefluidow. Ale malo kto robi jakies hunty w grupie naj lepiej to wyjsc na 8 na mainna i tak robic hunty
:))

Thorin
13-11-2003, 09:29
Na rk najlepiej isc na beary na poludniowy wsch. od miasta (najwiecej expa)na skieletory polnozny zachod(najlepiej czekac na respawna)(dosyc duzo kasy-ja zarobilem przez godz 350gp bo czesto dostawalem z nich brass shield,mace,hatchet)-prawie zwsze spotkas frajera ktory kupi brassa za 50 gp :P

eerion
13-11-2003, 10:05
To masz srogie szczęście z tym brassem. Na rooku bijesz 7 level, bierzesz np. mace lub sword, dobrą tarcze skille po ok. 15/15 i bijesz na szkielety samotnie. Ja tak robiłem i wyszedłem z 2k g z rooku. :P Byłoby 3,5k ale padłem raz (przyblokowali mnie) ;( ;(

Thorin
13-11-2003, 10:34
E tam walic rook gard:)Ja mialem juz na mainie jedna postac i i tak mialem siano:)I na rk poprostu jak najszybciej exspowalem zeby sie wydostac :P

eerion
13-11-2003, 13:29
rook jest nudny. Jest to miejsce w którym się uczy gry i wszystkiego, ale czasem to za długo trwa ta nauka. rook powinien być ciut krótszy np. do 7 levelu

Fakeus
15-11-2003, 18:18
Oryginalnie dodany przez Duriel
W/G mnie hunt na rooku jest nieopłacalny....najlepiej jak najszybciej stamtad wylazić na maina
opłaca się robić hunta na rooku!

Forus
15-11-2003, 18:44
w pewnym sensie tak a w pewnym nie dlatego ze jakby trwalo krocej i zosajesz druidem czy magiem mialbys gorsze skile dla palkow i knightow to nic nie straca