Pokaż pełną wersje : Brazylijczycy nas nie lubią ?
http://pl.youtube.com/watch?v=cQ_PtbywslU&NR=1
Film dodany przez Brazylijczyków...
I pytanko w jakim to programie narysowane ?
Lechista
16-12-2007, 14:09
@Up
Bo tak naprawdę wygląda to forum. Jest tu pełno 10ęcio letnich "bachorów" Którzy robią bezsensowne tamaty, nie używają opcji szukaj itd... Ale brazole nie powinni czegoś takiego robić to to są większe debile :D
Ja teraz gram na silverze i co 20brazol umie gadać po angielsku... Nawet nie znają podstaw. Przecież to jest skandal.... To świadczy o tym, że mają po 7 lat bo przecież podstawy angielskiego uczysz się już w 1st klasie podstawówki. Dla porównania co 5 polak umie gadać po angielsku ;;]
@
Narysowane w paincie i nagrane jakąś kamerka. Są również takie programy, że zaznaczasz na monitorze obszar filmowania. Nie pamiętam jak się nazywają. Może ktoś inny ci odpowie ;;]
LOL, komentarze w tym filmie mnie powalają, banda rasistowskich 12 latków. My przynajmniej nie wpadamy na takie głupi pomysły, aby robić taki film.
the people playing this game are pathetic.
Ten komentarz jest najtrafniejszy : d.
#zgłosiłem film do kasacji.
LOL, komentarze w tym filmie mnie powalają, banda rasistowskich 12 latków. My przynajmniej nie wpadamy na takie głupi pomysły, aby robić taki film.
Ten komentarz jest najtrafniejszy : d.
#zgłosiłem film do kasacji.
Najtrafniejszy owszem, ale ten mi najbardziej przypadł do gustu:
Fuck br bitsches this fucked nigas and dogfuckers All br is black poor bitsches and br is monkeys becouse they is black idiots fuck this fucked monkeys PLX ROX this movie is very fuck
Zachowanie pOLACZKÓW jest wprost śmieszne.
Głupi ten filmik, a komentarze jeszcze głupsze. Najlepiej po prostu zignorować.
Ancient900
16-12-2007, 14:29
[MEROX89 (1 tydzień temu)
AUHSHUAsuhASUHasuhaUHSauhshuASUHAshuAUHSuhashuASUH as
Nice video!
Fuck polakers!
Br owns!!
Hail Hitler killer of polakers
UAHSHUashuASUHasuhaSUHAsuhaSUHAsuhas
i jakże mądra riposta:
Damczo (4 dni temu)
Jebajcie sie brazylijskie psy !! kurwa odezwij sie do mnie na tibi to was zajebie a zebym wiedzial gdzie mieszka ten kutas jebany
MEROX89 to bym tam pojechal i kurwe murzynska powiesil za jaja !!! MEROX89 I wish you will die soon fucking black son-of-a-dog. Asphalt place is on the road!!!!!!!!!!!! Foda seee !!
nc
Mam się śmiać? SHAUSHAUSAHSAUSH NO ALE ŚMIESZNE. Prawda jest taka, że BR nie są lepsi. To co, robimy filmik o nich? :D <żart>
To nie jest śmieszne tylko żałosne... Oni po prostu pokazują swoje wychowanie i swoją kulturę, więc lepiej nie komentujcie tego filmiku żeby nie zniżać się do ich poziomu.
marlos10
16-12-2007, 14:40
Poprostu BR niemają sie do kogo przyczepić, to są nooby i tyle.
Nawet nie wiedzą że bez nas tibia wyglądałaby dużo gorzej.
Przecież to my w większości dajemy Cipsoftowi pomysły.
@down
Popieram!
Mortyr_Pixel
16-12-2007, 14:53
proponuję zrobić wielką obławę na brazylijczyków na każdym świecie :). Bez jeńców i zdrajców. Kto jest za???
Vanhelsen
16-12-2007, 15:38
To nie jest śmieszne tylko żałosne... Oni po prostu pokazują swoje wychowanie i swoją kulturę, więc lepiej nie komentujcie tego filmiku żeby nie zniżać się do ich poziomu.To jest dla mnie idealna prowokacja... Po prostu żal (_!_) ściska jak się czyta te wszystkie riposty polaczków... i jedyne co można powiedzieć to:
the people playing this game are pathetic
@up: i właśnie przez takich "ynteligentów" jak ty mamy taką a nie inną opinię w Tibii... wielkie GZ i całuski... -.-"
p.s. Ale na koniec trzeba przyznać, że gościu ma fajną kreskę :)
Tibioczop
16-12-2007, 15:40
Co to za shit :D
Gadacie, ze Brazylijczycy to nooby, ze nie znaja angielskiego, to moze najpierw wejdzcie na tibie i porozmawiajcie z Polakami po angielsku. Albo popatrzcie jak rozmawiaja miedzy soba Polscy gracze. No a komentarze filmiku i polskie i brazylijskie sa zalosne.
Hahah podoba mi się! Ładniutki rysuneczek :) po co się burzycie, skoro to prawda? Ja ledwo do dp wejde to już takie akcje widzę. Z dwojga złego wole brazoli, bo nawet jeśli Brazylijczyk jest kompletnym debilem, to ja i tak go nie zrozumiem. A polak (podkreślam, polak nie Polak) wywali ci z "muwieniem, żeczom, chunceniem na dragonah" itd.
Ancient900
16-12-2007, 16:15
proponuję zrobić wielką obławę na brazylijczyków na każdym świecie :). Bez jeńców i zdrajców. Kto jest za???
Ośmieszasz się swoją postawą.
@up
Dokładnie, błędy Polaków bardziej zwracają swoją uwagę, bo nie znamy portugalskiego xd
Alanus Lutinum
16-12-2007, 17:41
Ja tam osobiście wolę polskich noobów. Czemu? Już wam mówię. Takiej osobie można wytłumaczyć, że to co robi jest złe, możemy spróbować zmienić jego postępowania (co już mi się kilka razy udało, jakimś cudem), możemy się z taką osobą po prostu dogadać. Biorąc niski poziom znania angielskiego brazylijczyków, również ich średni wiek można wywnioskować iż brazylijczycy są gorsi od polaków tylko przez to, że nie można się z nimi dogadać.
Vanhelsen
16-12-2007, 17:56
Ja tam osobiście wolę polskich noobów. Czemu? Już wam mówię. Takiej osobie można wytłumaczyć, że to co robi jest złe, możemy spróbować zmienić jego postępowania (co już mi się kilka razy udało, jakimś cudem), możemy się z taką osobą po prostu dogadać. Biorąc niski poziom znania angielskiego brazylijczyków, również ich średni wiek można wywnioskować iż brazylijczycy są gorsi od polaków tylko przez to, że nie można się z nimi dogadać.wybacz, ale właśnie wybuchłem śmiechem... Tłumaczenie czegoś polaczkowi to jak gadanie do obrazu... Co z tego, że Ciebie zrozumie jak i tak będzie miał Ciebie tam gdzie słońce nie dochodzi... tacy już my, Polacy, jesteśmy... naród zawistny i podły...
Gadacie, ze Brazylijczycy to nooby, ze nie znaja angielskiego, to moze najpierw wejdzcie na tibie i porozmawiajcie z Polakami po angielsku. Albo popatrzcie jak rozmawiaja miedzy soba Polscy gracze. No a komentarze filmiku i polskie i brazylijskie sa zalosne.
"wejdz na tibie", porozmawiaj z polaczkami po polsku i spisz wrazenia.
Ta gra jest idealnym lustrem w ktorym odbija sie postepujace zdebilenie spoleczenstwa.
Mortyr_Pixel
18-12-2007, 16:50
Mam się śmiać? SHAUSHAUSAHSAUSH NO ALE ŚMIESZNE. Prawda jest taka, że BR nie są lepsi. To co, robimy filmik o nich? <żart>
To nie żart :D. Zrobiłem krótki filmik o nich może troche banalny ale jest :D. Jeśli wam sie spodoba zrobie wiecej
Oto link: http://pl.youtube.com/watch?v=w9rvrhBe3x8
A Szwedzi się śmieją i z nas i z Brazolów ;p
Bekaojad13
18-12-2007, 18:22
To niech się śmieja. Sa tak samo glupi jak brazylyjczycy. Ale wiecie to moze tesz i nasza wina. Na jamerze slyszalem taki tekst
-Jeb** Brazylyjczyków! Je*** Brazylyjczyków!
Chociaz badzmy madrzejsi i i jak ktos wczesniej wymienil Nie znizajmy sie do ich poziomu.
Rotfl, śmieszycie mnie, dzieci. Polaczki są dużo głupsze od Brazylijczyków i Szwedów...
Według mnie obie strony mają nie równo pod sufitem w wc. xd
Polak dla polaka to najgorszy skur.... , a brazole szowinistami. Najlepiej nie komentować tego.
@down
Moja mówić, że lubić bardziejdziej eskimosów.
Vasudanin
18-12-2007, 18:39
@3up
nie to tesz nie jest nasza wina ale to jest tez nasza wina
@top
powiem jednym slowem
"zal..."
Pytanie brzmiało 'Jak się nazywa ten program?', a wy gadacie o rasizmie i Brazylijczykach.
Ja pamiętam, że to był nie program, a strona. Kiedyś się tym nawet bawiłem, ale zapomniałem linka. Zaraz poszukam na forum...
$orcerer
18-12-2007, 21:27
Ech... jak zwykle br mowia ze polacy to nooby i na odwrot.... wyzywacie ich i oni nas chociarz nic o nich nie wiecie... a jakies pro kozaczq co maja 12 lat mysla ze sa cool jak pojada po innym narodzie... przecierz czy ktos jest noobem czy nie nie zalezy od narodowosci tylko od osobowosci czlowieka -.- jak widzialem dzis jakis kolo mial w podpisie spella "Za********amy all sw! to zal mi go... co jak spotka szweda to go zabije? :p
Niedlugo to beda na swiecie wojny ze Polacy sie pienia z Szwedami bo ktos plakowi podwalil plejt arma >.>
pozdro dla trzezwych
Znalazłem. To jest ArtPad.
http://artpad.art.com/
Damczo (4 dni temu)
Jebajcie sie brazylijskie psy !! kurwa odezwij sie do mnie na tibi to was zajebie a zebym wiedzial gdzie mieszka ten kutas jebany
MEROX89 to bym tam pojechal i kurwe murzynska powiesil za jaja !!! MEROX89 I wish you will die soon fucking black son-of-a-dog. Asphalt place is on the road!!!!!!!!!!!! Foda seee !!
pojechal po calosci :D. rozjebalo mnie to :D
Always hunted
19-12-2007, 20:57
Heh, Brazylijczycy nigdy nas nie lubili xD
Ale mnie to wali xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.