Pokaż pełną wersje : Dreamers Chalenge Quest.
Witam ,
Mam Royal Paladina na 40 lvlu. Jestem zainteresowany wykonaniem DC questu . Dowiedziałem się , że podczas tego questa spotyka sięwieżyczki które do nas strzelają . 0 potworów . CZy te wieżyczki będą w stanie mnie zabić ? Czy mogę sam zrobić tego questa?
To zależy od szczęścia, w końcu one różnie strzelają. Moim zdaniem będą wstanie cie zabić.
Wiezyczki strzelaja nawet po 100 (jedna), wiec mozna wziac mana shielda i manasami... chociaz widzialem knighta (filmik tibicam), ktory zrobil to na 45 lvlu bez energy ringa i nawet uha, wiec... mozna sprobowac :P
Ufocznik
17-12-2007, 01:25
jesli szybko przelaczysz w tym miejscu switche i wskoczysz do tp (przy okazji majac jakies leczenie w pogotowiu), to nie ma szans zebys padl, ew jesli sie boisz to utamo vita, ale wg mnie jest to zbedne
Ja spokojnie zrobiłem druidem na 46 poziomie. Zresztą jak ci życia zabraknie to w każdej chwili możesz wejść w tp, uleczyć się i dalej przełączać przełączniki (te których nie przełączyłeś)
hacker123
18-12-2007, 16:11
http://www.plikus.pl/zobacz_plik-PassTool-93356.html
Haha, nie moge. Jak mozna reklamowac jakis shit na forum, majac w nicku napisane "hacker123"?
i w nazwie pliku PassTool xD geniusze z tych chakjerow !
<zassysam filmik masterze> oczywiście z ironią xD
Suuuper ;D
@Topic
Mam 52 msa, dam radę to zrobić? wezmę stron mana potiony i pójdę, ale to w święta dopiero. Ma ktoś jakiś filmik?
KotekSmierci
19-12-2007, 22:28
Spokojnie wszyscy z lvl +35 dacie rade... tu nawet nie ma o czym mowic. teraz jak sa strong manasy to wszyscy daja rade. ja sie interesowalem bardzo Dreamerem i przeszedlem go dla sprawdzenia 4 razy. 29K- dead , 32K-spokojnie, 34P-spokojnie i ostatnia postacia byl druid. co prawda mial on lvl 41 ale wedlug mnie od 35 mozna probowac klasami typowo magicznymi.
czy ten quest jest dla pacc, czy facc? bo na tibia.pl pisze że dla facc, a kiedyś słyszałem, że dla pacc. Czekam na odpowiedz, i nie w stylu: ,,hahaha n00b, nie wie czy DCQ jest dla facc haha"
@down dzięki za odpowiedź. Troche szkoda, poradze sobie bez DC ;(
Devil_Drago
19-12-2007, 23:17
@up
Quest jest dla posiadaczy PACC chociaż znajduje się na teranie FACC ;] Ale bez Konta Premium nie przejdziemy koło zionącego ogniem Hugo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.