zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Giant spider team

Coster
16-12-2007, 20:06
Elo!Mam pytanko mamy taki oto team:
33 knight (bloker)60/60
34ed(siocher)34 mlvl
31 pall(70 dist)
Po pierwsze:Czy damy rade na gs hunt?
Po drugie:Ile zejdzie mana potionow/life potionow.
Po trzecie:po ile gs bedzie bil blokera?
Po czwarte:Mozemy wziąść jeszcze 31 pallka 69 dist.Czy bedzie potrzebny?
Po piąte:Jaka polecacie miejscowke?

Milten Magician
17-12-2007, 14:05
Was chyba pojebało...

Gs to lama jak nie wiem co zwłaszcza po upie ten 31 palek niech zainwestuje w bohy albo jak wprawiony to niech bez biega i może spokojnie bić.

Jeśli chcecie już tak bić to zejdzie masę potionów dla druida, nie zwróci sie a co do miejscówki to na 'hunt' chyba blood herb.

Ten drugi pallek nie będzie raczej potrzebny, dać dacie rade ale będzie ogromne waste.

Coster
17-12-2007, 19:03
Czyli 2 bp mana potionow wystarcza na ile?(chodzi mi o gsy)

a gs 31 palla z palcem w dupie dogoni ;d

ps:My niechcemy robic tego dla lota tylko dla sportu ;P,ale zeby tez niebylo jakiegos mega hiper waste.

-Flame-
17-12-2007, 21:34
Co do loota to zależy ile tam posiedzicie, mi jak chodziłem swoim ed z kolagami to im dłużej posiedzieliśmy tym lepszy loot mieliśmy więc jak troche posiedzicie to powinno się zwrócić :P

Maks14
17-12-2007, 22:53
Prosciej by bylo jakbys napisal jaka masz(bloker) tarcze......
No ale sprawa z gs'em wyglada tak:
Max. wyplaci ci za ok. 250hp na raz, ale to dosc zadko, no chyba ze na przelamanym defie to troszq wiecej.
Wazne, aby jakis kumpel z teamu, np druid wybijal pajaki, ktore stwarza gs.
Ja jak blokowalem na 35lvl to mi schodzily 2 uhy na jednego ale ja mialem wtedy mms, nie wiem jak ty.
Ogolnie to spokojnie dacie rade, ale sie nie zwroci; waste nie bedzie znowu jakies kosmiczne ale bedzie :D

PS Wogole co to ma znaczyc dla sportu???? Ja proponuje wyjsc na dwor, albo na sale a nie... no ale to twoja sprawa ;]

Maximp
17-12-2007, 23:11
Prosciej by bylo jakbys napisal jaka masz(bloker) tarcze......
No ale sprawa z gs'em wyglada tak:
Max. wyplaci ci za ok. 250hp na raz, ale to dosc zadko, no chyba ze na przelamanym defie to troszq wiecej.
Wazne, aby jakis kumpel z teamu, np druid wybijal pajaki, ktore stwarza gs.
Ja jak blokowalem na 35lvl to mi schodzily 2 uhy na jednego ale ja mialem wtedy mms, nie wiem jak ty.
Ogolnie to spokojnie dacie rade, ale sie nie zwroci; waste nie bedzie znowu jakies kosmiczne ale bedzie :D

PS Wogole co to ma znaczyc dla sportu???? Ja proponuje wyjsc na dwor, albo na sale a nie... no ale to twoja sprawa ;]

A ja bym Ci proponował iść do szkoly,bo nie wiesz najwyrazniej co to jest "przenosnia" zwana tez "metaforą" . Co do tematu-waste,waste,waste chociaz tez lubie chodzic od tak se na gsy:) Dacie rade na luzie;D

Merel
31-12-2007, 17:34
Po pierwsze:Czy damy rade na gs hunt?
Myśle że kilka GSów ubijecie.
Po drugie:Ile zejdzie mana potionow/life potionow.
Na tych skillach pallka GSy będą szły jak krew z nosa, zatem knight (te 60/60 to stanowczo za mało, więc proponowałbym dobić chociaż 70 shield) będzie zmuszony do częstego leczenia, siocher również, co za tym idzie koszty małe na pewno nie będą.
Po trzecie:po ile gs bedzie bil blokera?
Może być nieciekawie, tzn. co jakąś rundę wpada hit po ~170+
Po czwarte:Mozemy wziąść jeszcze 31 pallka 69 dist.Czy bedzie potrzebny?
W sumie to rozwiązanie zmniejszyłoby w jakimś stopniu waste, ale będzie więcej gęb do wyżywienia ;)
Po piąte:Jaka polecacie miejscowke?
Najbezpieczniejszy będzie chyba Blood Herb Quest... W każdym razie powodzenia :p

cichorek
01-01-2008, 20:54
Źle mu mówicie...
Ostatnio poszedłem na gsy jako bloker (37 kina) + 2x pallki (jeden 50, drugi 55 dist). Biegaliśmy po całym pohu i dawaliśmy rade. Na 1 gsa szło średnio 2 health potiony (często brał tylko jednego, ale drugi juz np 4 ^^). W 10 min uzbieraliśmy gs silk + k legi, co na moim serverze oznacza 11k

Aevolana
01-01-2008, 21:07
Źle mu mówicie...
Ostatnio poszłem na gsy jako bloker (37 kina) + 2x pallki (jeden 50, drugi 55 dist). Biegaliśmy po całym pohu i dawaliśmy rade. Na 1 gsa szło średnio 2 health potiony (często brał tylko jednego, ale drugi juz np 4 ^^). W 10 min uzbieraliśmy gs silk + k legi, co na moim serverze oznacza 11k

to fajnie że POSZŁEŚ... (nie wiem czy jesteś taki tępy, dla tego powiem ci,że mówi się poszedłem... chociaz polska mowa być gumowa w sumie )

Gustek
01-01-2008, 21:10
Niech knight bije na full def to Wam nieco zmniejszy waste, który na 90% będziecie mieć...

Ja na skilach niewiele wyższych niż u Waszego blokera biłem na full def z pomocą 34 druta (42 mlvl) i schodziły mi na jednego gsa 2-6 health potionów (drut bił hmm + rod)... No i tak jak ktoś wyżej napisał wybijajcie poison spidery, żeby gs nie wchodził jako 3
GL ;)

Nari
01-01-2008, 21:11
Można by też dodać to, że jak GS zsummonuje Poision Spidera to powinno się go zabić (wtedy krótko to ujmując blokerowi będzie się łatwiej blokować czyli będzie więcej obrażeń brał na tarczę-poprawcie mnie jeśli się mylę bo do końca nie jestem pewien)

cichorek
01-01-2008, 21:15
to fajnie że POSZŁEŚ... (nie wiem czy jesteś taki tępy, dla tego powiem ci,że mówi się poszedłem... chociaz polska mowa być gumowa w sumie )
Gratuluje napisania posta, w którym ani słowem nie nawiązujesz do tematu!

@topic:
Od skilli 65/65 można śmiało blokować, na full defie GS nie jest taki straszny. Dłuższy hunt (10-20 bp health potionów) niemal na pewno wyjdziesz na +. Przygotuj sobie spoooro capa ;)

@edit:
Nie bierz siochera, lepiej podskilluj trochę i sam się lecz